Öne Çıkanlar yağmur duası DSÖ Muammer Karabulut 28 Şubat Mendy Chitrik

İSTANBUL’DA AYASOFYA İLE BİRLİKTE  DSÖ’NÜN  ŞUBE AÇMA KARARI!

Anadolu Birliği Partisi, Sağlık Bakanı’nın Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge ile Ankara’daki  görüşmesi sonrası, alanında tek olduğu iddiası ile İstanbul’da acil durum ofisinin açılacak olmasına karşı olduklarını açıkladı.

ABD’nin araştırma yaptıktan sonra yardımı kestiği ve ayrıldığını açıkladığı DSÖ’ye Türkiye’nin kol kanat açmasının anlaşılır bulmadıklarını söyleyen Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN, “Artık tüm dünya biliyor ki, DSÖ’yü,  dünyanın 7 büyük silah üreten şirketinde hissesi olan, ilk stajını silah sanayinde yapan sözde insan sağlığı için çaba harcayan Bill Gates finansa ediyor ve yönetiyor. DSÖ, dünya sağlığı ile değil, küresel güçlerin dünya hakimiyeti için çaba gösteriyor.  Türkiye bugünlerde bırakın DSÖ’ye İstanbul’da yer vermeyi, ayrıldığını söylemeliydi.” dedi.

Bedri YALÇIN yaptığı açıklamada, “Türk Milleti adına hükümetin, dünyayı kana bulayan, insan sağlığını hiç sayarak teknoloji geliştirme peşinde olan Bill Gates ve ekibinin isteklerini var etmek üzere faaliyet gösteren DSÖ ile işbirliği yapması ülkemizin  tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Hiç tartışmasız egemenlik hakkımızla ilgili olan Ayasofya’nın tekrardan cami olarak kullanılmasına karar verdiğimiz bu günlerde, DSÖ’ye İstanbul’da şube açmasına izin vermek egemenlik hakkımızı tartışmalı duruma getirmiştir. Hükümetin bu karardan vazgeçmesinin, Ayasofya’nın cami olarak açılması kadar önemli olduğunu” söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet ŞENGÜL 4 yıl önce

Tebrikler Başkanım, Türkiye'de sekzen küsür parti içinde, küreselci satanistlerin, dünya nüfusunun 5 milyarını katletme, tekrokratik oligarşiye dayalı ''Dünya Hükumeti'' ile, insanlar üstündeki hakimiyetlerini, insanların bağımsız düşünme, nefes alma ve hayat hakkı dahil tam bir kontrol sağlama girişimlerine karşı duran tek parti ve genel başkansınız. Artık sağ sol yok.. dindar seküler falan da önemli değil.. milliyetçi veya küreselci olmak da detay.. koronadan korkuyor musun kotkmuyor musun.. önlemler az mı çok mu.. yeni siyaset ekseni bu.. tüm dünyada..

Avatar
Ahmet ŞENGÜL 4 yıl önce

Tebrikler Başkanım, Türkiye'de sekzen küsür parti içinde, küreselci satanistlerin, dünya nüfusunun 5 milyarını katletme, tekrokratik oligarşiye dayalı ''Dünya Hükumeti'' ile, insanlar üstündeki hakimiyetlerini, insanların bağımsız düşünme, nefes alma ve hayat hakkı dahil tam bir kontrol sağlama girişimlerine karşı duran tek parti ve genel başkansınız. IMF ile ilişkiyi kesmekle öğünen hükumet, DSÖ gibi küreselci çetenin karanlık, mafyatik örgütü ile ilişkisini başarı olarak sunuyor. ABD DSÖ ile tüm bağını kesmişken, Gates, Rokefeller gibi küresel şirketlerin bir şubesi olan DSÖ nün ofisini açmak ve oradan emir almak siyasi bir hatanın ötesinde suç unsurudur. Artık sağ sol yok.. dindar seküler falan da önemli değil.. milliyetçi veya küreselci olmak da detay.. koronadan korkuyor musun kotkmuyor musun.. önlemler az mı çok mu.. yeni siyaset ekseni bu.. tüm dünyada..

Avatar
Dr 4 yıl önce

Sevgili kardeşim Bedri Yalçın ve onunla aynı görüşleri paylaşan Sayın Ahmet ŞENGÜL ile aynı görüşleri paylaşıyor ve kendilerini yürekten kutluyorum. NE YAZIK Kİ DSÖ son yıllardaki fikir ve eylemleri ve ayrılıkçılara destek veren tutumu nedeniyle bir sağlık örgütü olmaktan çıkmış ve yerini böĺücü terör odaklarını yanında yer almıştır.,SAYİN CUMHURBAŞKANMIZ daha bir yıl önce bu örgüt hakkındaki görüşlerini unutmuş olamaz.Kenfilerine hatırlatmayı görev sayıyorüm
Saygılarımla...

Avatar
Yusuf Toygun 4 yıl önce

ilginç