Öne Çıkanlar DSÖ Sapanca Sukharit Bhakdi Sitrik Asit Mendy Chitrik

KORKU VİRÜSTEN DAHA TEHLİKELİ

TOKALAK kitabında, virüsün tek başına öldürücü olmadığını, bu türden gripal virüslerin dışarıda değil evde daha etkin olduğunu, kadınlarda ki fazladan X kromozomu sayesinde daha avantajlı olduklarını ve hatta bu sayede erkeklerden 7-8 yıl daha fazla yaşadıklarını da yazdı.  

En önemelisi de  İngiltere’de virüsler konusunda araştırma da yapan TOKLAK, kronik rahatsızlığı olanların daha dikkatli olması gerektiğini ve kişilerde zayıflaya bağışıklık sistemine virüslerin nasıl  daha hızlı yayıldığına ilişkin bilimsel görüşlere de yer verdi.

Kafamızın çok karıştırıldığı bu günlerde, TOKALAK’ın kitabı özellikle kavramları ve doğru bilgileri yerli yerine koymak için 5gvirüs-Platformu olarak okunması öneriyoruz.  

Anahtar Kelimeler:
Virüsİsmail Tokalak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.