Öne Çıkanlar DSÖ yağmur duası 28 Şubat Mendy Chitrik Türkiye

KTTB’DEN ŞÜPHECİLERE

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 14 Mart 2021

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Özlem Gürkut  göre;

1-PCR’dan şüphelenenler halkı yanıltıyor.

2-PCR Davası kamuoyuna sanki salgının yalan olduğuyla ilgiliymiş gibi yansıtılıyor.

3-PCR Davası 15 günde bir test yapılmasıyla ilgili açıldı. Mahkeme davacıyı haklı bulursa, “15 günde bir PCR testi zorunluluğu kalkacak, başka bir şey olmayacak ancak kamuoyu yanıltılıyor.”

4-PCR Davasının şüphecileri, Virüs pandemi değil. Kapitalistlerin yaptığı oyundur. Virüs 5G ile yayılır, diyen bir akımdır. Ancak davaya dahil edildi.

5-PCR Davası kamuoyuna, sanki pandeminin ve PCR testlerinin geçerliliğinin olmadığı ve salgının yalan olduğuyla ilgilidir gibi yansıtılıyor.

6-PCR şüphecileri inanmıyorlar ama “ortada ciddi bir salgın var. Ve insanlar ölüyor.”

7-PCR şüphecileri, salgın ve virüs yoktur gibi söylemlerden dolayı “tedbirler alınmazsa ölümler olursa günahı bizim boynumuza olur. O nedenle sessiz kalamayız. Dur demeliyiz.”

8-PCR şüphecilerinin bilmediğini ima ederek, “Koronavirüs nedeniyle yayınlanan bu konuda binlerce araştırma ve yayın var. Bilimsel çalışmalar ışığında salgın, testler ve aşı sürekli bilimsel kurulda tartışılıyor.”

9-PCR konusunda en can alıcı açıklama ise “İlk başta uygulanan tedavi ile test uygulaması şimdi farklı.”

10-PCR şüphecilerin, “Covid 19 tanısıyla yatan hastaların raporları ve akciğer filmlerini görülebilir. Birçok insan ve meslektaş ölmüşken bu hastalık yok kabul edilemez.”

11-PCR şüphecileri bilmiyor, “Maskeden dolayı grip azaldı. Maskeden dolayı bulaşmıyor. Covidden korunurken aynı zamanda damlacık yoluyla bulaşacak hastalıklardan korunduk.”

12-“PCR ile ilgili dava Sağlık Bakanlığı’na açıldı, bazı iddialar olabilir bu nedenle hekimler cevap için çalışıyor.”

PCR Davasını takip eden  Tuğçehan ÖREN’de KTTB Başkanının yaptığı açıklama için, “İstediğimiz Covid-19 adı verdikleri bu virüsün izolasyonun nasıl yapıldığı ve  döngü sayısı ile ilgilidir. Bunu da bize açıklamak zorundalar.”  dedi.

Kayanak : https://haberkibris.com/gurkut-pcr-davasi-teknik-bir-konudur-farkli-ve-yanlis-yerlere-cekilmemeli-1401-2021-03-13.html 

Anahtar Kelimeler:
VirüsCOVID19PCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nonono 3 yıl önce

O yeni akım şüpheciler size sormaz mı o zaman gripten koruyan maske beden covitfen korumuyor? İkisi de damlacık yoluyla bulaşıyor.
Papa hazretleri Irakta maskesiz el öptürüyor herkese. Acaba kendisi covitfree’mi?
Daha soracak çok soru var. Yemiyoruz

Avatar
Reyhan 3 yıl önce

Bıktırdınız insanları düşün yakamızdan artık!