Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman Yahdiler YouTube

NOEL BABA MASKE TAKMAZ!

Noel Baba Çocuklara Kötü Örnek Olmamak İçin Maske  Takmayacak!..

5gvirusnews Haber Merkezi  USA  / 15.12.2020

Yeni yıla girerken Kiliselerdeki ayinler, coşkulu yeni yıl kutlamaları, Noel yemekleri, Noel partileri ve eğlenceleri ne olacak?

Kimine göre Noel kutlamaları, “Maskeli” baloya dönecek derken, Kilise, laik ve seküler çevreler bu kez maskeye karşı birleştiler. Ve ABD’de bazı eyaletlerde, maskeye uygulanmayacak.

Kiliseler, ayin yapacak ve dualar edilecek.

Ama en önemlisi binlerce yıldır çocukların koruyucu azizi ve sevgilisi olarak bilinen, onlara hediye getiren Noel Baba maske takacak mı? Dünya bunu tartışmaya başladı. İngiltere de Noel Baba evlerinde, Noel Baba’nın maske takmayacağını ama çocuklarında kucağına oturmasına izin verilmeyeceğini açıkladı.

ABD’den Sibel EDMONDS tweeter hesabında ise  işin ilginç yanı, İncil hafızı bir Anadolu dervişi olan Santa Claus’un batıdaki 9. yardımcılarından olan kırmızı burunlu Rudolph  Covid korku pandemisi bahane edilerek dayatılan maskeye karşı direnişin sembolü olacağını ima etti.

Dünyadaki Noel Baba etkinliklerine öncülük eden, merkezi Noel Baba’nın yaşadığı yer olan Antalya’da bulunan Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer KARABULUT ise “Noel Baba çocukların sevgilisi, Noel Baba oksijene ihtiyacı olan çocuklara kötü örnek olmamak için tabii ki maske takmayacak.” dedi.

KARABULUT yaptığı açıklamada,   ABD'nin önde gelen bulaşıcı hastalıkları uzmanı Dr. Anthony Fauci bile, Noel Baba’nın aslında COVID-19'a karşı doğuştan bağışıklığa sahip olduğunu, onun virüs değil, sevinç yayacağı sözlerini de hatırlatarak, “böylesi bir ortamda etrafımızda ne kadar kötülük, ne kadar olumsuz şeyler olsa da çocukların yaşama sevinci ile oynamayalım.” mesajı verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.