Öne Çıkanlar Sosyal Tıp Bahçeli Muammer Karabulut Ali Yerlikaya Mendy Chitrik

PCR TEST YALANI, YENİDEN CUMHURBAŞKANLIĞINDA!

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 10 Şubat 2021

5gvirus-platformu sözcüsü Muammer KARABULUT'un Cumhurbaşkanına CİMER üzerinden, 24 Ocak 2021 tarihinde yolladığı yazıya  Sağlık Bakanlığı’ndan bir yanıt gelmeyeceği için,  bu seferde benzer bir yazı İletişim Başkanlığına yollandı.

ERDOĞAN’ın dikkatini çekildiği  konu ise çok basit olarak nitlendirilerek,  "PCR test kitinin protoklünü kabul ettiren, Berlin Charite Viroloji Enstitüsü Prof. Direktörü Christian Drosten yazdığı makalede Virüs İZOLATLARI ile ilgili elimizde materyal yok uydurduk diyor. Ve bizler de hala COVİD-19 var diyoruz. Asıl sorgulanması gereken hadise, bizlerin olmayan virüse inanmamızdır." denildi. 

Onun için bu yalanı bitirmek için tekrar CİMER’e aşağıdaki yazı yollandı.

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN

           T.C. Cumhurbaşkanı

10 Şubat 2021

Sayın Cumhurbaşkanım,

Daha önce 24 Ocak 2021 tarihinden itibaren yolladığımız başvuruların Sağlık Bakanlığına gittiği bilgisini almış bulunmaktayım. Ama Sağlık Bakanlığının, “evet PCR testi yanlıştır.” itirafında  bulunmayacağı için, başvurumuzu  tekrar ivedi olarak bilginize sunmak istedim.

PCR Test ile ilgili şahsınızı ve makamınızın dikkatinizi tekrar çekmek istediğimiz husus, bu testler ile yapılan bütün tespitlerin yanlış, dolayısı ile uygulamaların da  doğru olmadığı yönündedir.

DSÖ’nün 17 Ocak 2020 yılında ki kabul ettiği protokolde, orijinal olarak yayınlanan uzantıda (*),  Virüs İZOLATLARI ile ilgili elimizde hiçbir materyal / Yani enfekte olmuş bir kişiden, veya doğal ortamdan elde edilmiş, laboratuvar kökenli olmayan, mikrobiyal veya viral anlamda saf bir numune yok diyor. Açıkçası Covid-19 tanısı konmuş hasta yoktu, laboratuvarda uydurduk diyorlar.

Fakat diğer tarafta hala bu sahte PCR testi ile  ANTALYA Valiliği'ne bağlı İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu’nun salgınla ilgili 9 Şubat tarihli 'olağanüstü' toplantısında, insan sirkülasyonun fazla olduğu kalabalık alanlarda herkese, semptomu olsun veya olmasın, uygun görüldüğü takdirde test yapılması karar vermesi de anlaşılır gibi değildir.

Sayın Cumhurbaşkanım,

PCR konusunu anlamak için bilim insanı olmaya gerek yok. Zaten bu PCR test tanı kitini yapan kişi hakkında da Berlin’de dava açılmıştır. İsteğimiz bu kadar net olan bir konu bilgi hakkında,  halkımıza ve ülkemize daha fazla zarar verilmemesi ve gereğinin yapılmasıdır.

Bilgilerinize gereği için arz olunur.

(*)In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community. We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology.

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

Anahtar Kelimeler:
VirüsPCRCİMER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Karaman 3 yıl önce

Covid hakkında yazılanların hemen hemen hepsine katılıyorum. Ancak, bir soru sormak istiyorum: Covid-19 diye bir virüs yoksa, hasta olanlar ve ölenler nasıl açıklanacak?

Misafir Avatar
Adınız 3 yıl önce @Ahmet Karaman

Eskiden kronik hastalığı olanlar grip olunca ya çok ağır atlatırdı ya da vefat ederdi. Aynı şekilde gribin adı olmuş covid.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Aydın 3 yıl önce @Ahmet Karaman

İlaçlarla öldürüldüler

Beğenmedim! (0)