Öne Çıkanlar yağmur duası 5G Chaim Hillel Azimov Mendy Chitrik Öğretmen

SOSYAL MEDYA MANİFESTOSU

Devlet Acun’u hoşgörü ile karşıladı. Acun 5gvirüsnews’ün instagram’daki takipçi ve takip edilen kişilerini sıfırladı. Yarışmacılara canlı-cansız yayınlarda Cola içirip para kazanan Acun, bu sefer hız yaptığı motoru ile sert bir kayaya çarpması gibi bir durumla karşılaştı.

O çok bilinen kurallar, çok büyük pozitif bir ayrımcılıkla Survivor 2020 finalinde, yarışmacılar ve seyircilerin maskesiz bir halde sosyal mesafe kurallarına uymamamsı ile yerle yeksan oldu. Bunun üzerine söz konusu görüntülerle ilgili DSÖ’nün İstanbul’da açılacağını  söyleyen Acun’un adını dahi anmadan, üstü kapalı açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı" dedi.

Acun Ilıcalı’da hedefin kendisi olduğunu anlayınca, "Bundan sonra dikkat edeceğimizden şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı.

Sonuçta hiçbir cezai işlem yapılmadı. Konu oldu bittiye getirildi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Acun Ilıcalı’ya hoşgörü ile karşıladı. Aynı hoşgörü açık havada bir şeyler yapmak isteyen hiç kimseye gösterilmedi. Maske takmadığı için yolda yürürken ceza ödeyen, parası olmadığı için ödemeyen, cami de bile namaz kılarken kurallara uyan, alış veriş yerlerine alınmayan, bankalara giremeyen, her gün TV’lere bilim adamlarının maske takın uyarılarını dinleyen halk ise canlı yayında maskesiz Acun ve konuklarını izledi.

Diğer tarafta 5gvirüsnews, ACUN’un Survivor canlı yayınında, DSÖ’nün İstanbul’da şube açmasını konu etmesini haber yapınca, ilk önce platformun instagram’daki takipçileri, daha sonra da takip ettikleri sıfırlandı.   

5gvirüsnews’den yapılan açıklamada;  siyasi bir platform değiliz, yalnızca insan sağlığına zarar verdiğini bilimsel kanıtları ile bildiğimiz 5G teknolojilerine karşı, ülkemizde ve dünyada  farkındalık yaratmak, kamuoyu oluşturmak üzere araştırma yapıyoruz. Bu kapsamda dava açtık ve haber sitesi kurduk.  Ama sosyal medyanın  sahibi olan güçler, kullanıcılara sahip olamayınca çareyi engellemekte buldu. Daha önce YouTube’da yayınladığımız bir video ile ihtar almıştık. Facebook sayfalarımız kapatılmıştı. Bu sefer de ACUN,  sahibi olduğu Kanal 8’de sunuculuğunu yaptığı Survivor canlı yayını sırasında İstanbul’da açılması konusunda protokol yapılan DSÖ şubesinden bahsetmesini gündeme getirdik ve haberimizi instagram’dan da paylaştık. Ama paylaşımımız,  3 milyon izleyici ile rekor kıran, ekranda adını zikrettiği bir kişinin instagram hesabını en az 500 bin takipçiye ulaştıran ACUN kanadında rahatsızlık yaratmış olmalı ki hesabımız alışık olunmadık bir şekilde, takipçi ve takip edilenleriyle sıfırlandı. Bu eylemle kendileri gibi düşünmeyenlere karşı olduklarını bir kez daha ispat ettiler. Şimdi de ısrarla dünyayı yalnızca kendi projeleri ile döndüreceklerini söylüyorlar. Onlar karşılığı olmayan paraları ile icatlarına köleler yarattılar. İşte onların tahammülsüzlüğünü ve gerçek yüzünü bu sefer de sosyal medyada görüyoruz.

Yüzyıllardır dillerinden düşürmedikleri insan hakları, demokrasi, düşünce ve inanç özgürlüğü, sosyalleşme, her türden ayrımcılık ve barış gibi konuları yalnızca slogan olarak kullanıyorlar. Bizlerin ise yaşamasına, medya aracılığı ile hükümetleri kilitleyerek müsaade etmiyorlar. Ama bu sefer açıkça 3. Dünya Savaşı’nı kaybettiniz. Bilim dünyası, 5G Teknolojileri ile bu sefer tüm canlı yaşamı hedef aldığınızı bütün ayrıntıları ile biliyor ve insanlığı uyarıyor. Bizler de platform olarak bu bilgileri paylaşıyoruz.  

Çok rahatsız oldular. Çok mutluyuz. Platform sözcümüz gazeteci yazar  Abdurrahman Dilipak’ın ifade ettiği gibi, Acun’un canlı yayın haberini, kendi ifadeleri ile vermemiz, “Aklımızı başımıza getirdi.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sezgin 4 yıl önce

Peki Ahmet bey ben devlete hepinizden çok vergi verirsem, size ve topluma hakaret edebilirmiyim? Yani ahmak yerine koyabilirmiyim?

Avatar
Zehra 4 yıl önce

Cok Kazaniyor cok vergi veriyor. Tabiki de verecek. Sank Acun tüm kazancını devlete veriyor kendisi açlıktan ölüyor. Vergiyi çok vermek ayrıcalık gerektirmez. Bence Acun Ilıcalı virüsün varlığına inanmıyor. Inansaydi tedbirli olurdu. Ilginctir ki DSO yu de destekliyor. Oyun içinde oyun... Anlayan beri gelsin....

Avatar
Ahmet 4 yıl önce

Şu yazı bile karın ağrıyın devam ettiğini gösteriyor acun devlete senden daha çok vergi veriyor senin bu güne kadar hayr yaptığını gören olmadı