Öne Çıkanlar DSÖ Refik Şevket İNCE Deutsche Welle Mehmet Şimşek Necip ÇAKMAK

UYUTMA DİRENCİ YIKILDI!

5gvirusnews haber Merkezi Lefkoşa / 24 Temmuz 2022

KKTC’de son haftalarda yaşanan ani ölümler ilk önce ne oluyoruz dedirtti ve akla mRNA sıvılarını getirdi.

Ve eş zamanlı olarak Kıbrıs Türk Tabipler Birliği de, “Aşı kriterlerine uyan çocuklar mutlaka aşılanmalıdır” açıklaması gelince, kulaktan kulağa duyulan “aşı ölümleri” biranda sosyal medya da öfkeye dönüştü.   

Adı pedofiliye çıkan küresel sapkınların NANO TIP’ta Lipid Nanoparçacıklar ile mesaj yollama  teknolojisini kullanarak var ettikleri mRNA sıvıları, T hücrelerin yerine geçme DENEYLERİ BİTMEDEN duvara tosladı.

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği’de, özellikle 1 yaş altı ve belirli risk faktörü olan çocuklarda ciddi hastalık riskinin oldukça fazla olduğunu bildirdi, aşılanmanın önemine dikkat çekti ve olan oldu.

KTTB’nin 2 yaş üstündeki çocukların kapalı alanlarda maske takması, fiziksel mesafe kurallarına dikkat etmesi gibi salgın olsa dahi  hiçbir bilimsel tarafı dahi olmayan tedbirleri gündem getirmesi ise “yeter artık” dedirtti. Ve KKTC’de doktorlara olan saygı da yerini sert tartışmalara bıraktı.

Bunun üzerine Dr. Nurçin İNCİRLİ direncin yıkılmasına neden oldu.

Ve KKTC’de, “aşıdan ölenlerin” isimlerini yayınladı!

İbrahim Can E 32

Yaşar Kurt E 57

Aysun Erkan K 38

Hasan Ali Uysal E 56

Philip Charles Trusty E 74

Kemal Efendioğlu E 60

Ata Tecimer E 59

Arif Pazar E 38

Hasan Seri E 41

İrfan Özdamar E 64

Selma İkizoğlu

Fatih Aktaş E 41

Peril Şadi

Zekeriye Türün E 61

Denis Bogdanov E 26

Şefik Yıldırım

Hüseyin İçöz E 35

Yunus Çobanoğlu E 33

Hayriye Savoğlu K 80

Sıla Karaca K 17

Lisa Nyasha Tawonezvi K 29

Zeki Beşiktepeli

Erdal Andız

Ali Rıza

Ertan Galip

Coşkun Demircan E 53

Hüseyin Çobanoğlu

Gündoğan Esenem

İbrahim Çünnük E 53

Emine Çınarlı

Elic Yula E 28

Efgani Dönmez E 39

Şerife Karabıyık

Bayram Karaman E 72

İNCİRLİ mesajında, bu vatandaşlarımız son 4 ay içinde aniden kaybedildi. Ben bir hekim ve bir anne olarak çok endişeleniyorum...Bu insanlar aniden ve çok büyük kısmı evinde kaybedildi...Bu bir araştırma hak etmez mi...Bu insanların yedikleri içtikleri suları varsa hastalıkları araştırılması gerekmez mi....Ne sebep oldu ki çok büyük kısmı kalp krizi...İnanın komşum yüksek sesle çağırdı bugün sandım ki birine bir şey oldu....Psikolojimiz bozuldu...İlgili sağlık örgütleri ve Sağlık Bakanlığımız lütfen bu konuda bir araştırma komitesi kurun...Bu normal kabul edilecek bir durum değildir....Biz de hafta başı gerekli araştırmaların başlatılması için bakanlığımıza yazı yazacağız . ... dedi…

Eski Sağlık Bakanı Eşref Vaiz’in eşi ve eski Lefkoşa devlet hastanesi kardiyoloji servis klinik şefi ve şuanda  Yakın Doğu’da  olan Gülgün Vaiz paylaşımı da ateşi körükledi.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR!

Bunun üzerine sorgulama başladı.

Aşağıda aillerden gelen mesajları isim vermeden yayınlıyoruz! 

-Gülgün Hanım, "AŞI" sonrası hasta dahi olmadan (!) MİYOKARDİT, PERİKARDİT gibi KALP rahatsızlıklarına uğrayan kaç hasta gördünüz?

COVID süreci öncesi yaklaşık olarak kaç hasta görüyordunuz ve özellikle COVİD "AŞILARI" devreye girdikten sonra (!) yaklaşık kaç böyle vaka görmeye başladınız?

Örneğin, ayda 1-3 miyokardit vakası görüyorsanız, "aşılar" devreye girdikten sonra bu sayı ayda 10-20 gibi bir rakam aralığına mı çıktı? Tüm bunların KAYDI olması gerekir.

TOPLUM ile bu verileri paylaşmanız lazım ...

Ve bahsettiğim profildeki hastalara siz bir kardiyolog olarak MİYOKARDİT, PERİKARDİT gibi TEŞHİSLER koymanız üzerine kaç kez bu hastalara uğradıkları bu rahatsızlıkların temel sebebinin oldukları, "AŞILAR" olduğu GÖRÜŞÜNÜ bizzat kendiniz verdiniz?

Ben adım gibi biliyorum ki, eğer size "COVID hastalığının varlığını kim, hangi bilimsel çalışma ile ispat etti?" diye sorarsam bu soruya cevap veremeyeceksiniz! Onun için size yukarıda çok daha kolay ve pratik sorular sormayı yeğledim.

TOPLUM adına sizden bu sorulara doyurucu cevaplar vermenizi bekliyorum.

Bu TOPLUM artık soruyor ve doğru düzgün bir CEVAP alana kadar da sormaya devam edecek: Bu ANİ ÖLÜMLERİN ekseriyetle sebebi "AŞILAR" mıdır, değil midir?

Bu soruyu BİLİMSEL ve ETİK düzeyde CEVAPLAYABİLMENİZ için bir "bilim kurulu" oluşturmanız gerekiyor. Bu konuyu nasıl araştırdığınızı ve nasıl karar verdiğinizi bize en küçük detayına kadar AÇIKLAMAK ZORUNDASINIZ. Biz de araştırmacılar olarak bu AÇIKLAMALARI okuyup size bu açıklamaları tatminkar bulup bulmadığımızı yine BİLİMSEL ve ETİK sebepleri ile AÇIKLAMAK ZORUNDA kalacağız.

Artık yolun sonuna gelinmek üzeredir.

Bu paylaşımda anlattığınız tümden bir HİKAYEDEN başka bir şey değildir. BİLİMSEL hiçbir anlamı da yoktur. İZOLE edilmemiş bir moleküler yapının 85 değişik "varyantını" anlatırken hiçbir BİLİMSEL DAYANAĞINIZIN olmadığını biliyoruz! COVID'i bile tespit etme şansı olmayan PCR tekniğinin nasıl oluyor da ansızın "alt varyantlarını" nasıl tespit edebildiğini de bize artık PCR'ın incelikleri ile birlikte AÇIKLARSINIZ umarım.

"COVİD ve post-COVİD hastaları gördüğünüzü" yazdınız, ama artık TOPLUMDA çok ciddi bir "AŞI PİŞMANLIĞI" gelişmiştir. Bunun da çok sağlam sebepleri vardır. Bu çok haklı bir pişmanlıktır, ve bu işlerin BAŞ SORUMLULARI yine sizler gibi olan doktorlardır!

"COVİD olduğunu" söylediğiniz hastaların DETAYLI VERİLERİNİ de paylaştığınız zaman biz neyin ne olduğunu ayırt ederiz. Hiç hasta olmamış ama defa defa "AŞI" çakınmış bir kişi sizin TEŞHİSİNİZE göre, örneğin, MİYOKARDİT olmuşsa ve siz o hastaya "Bunun sebebi olduğunuz AŞIDIR." demişseniz, siz nasıl olur da dönüp bütün MİYOKARDİT, PERİKARDİT, vb kalp rahatsızlıklarını COVİD'e bağlar "AŞILARI" tamamen (!) es geçebilirsiniz?

Alın işte size İNKAR edilmesi İMKANSIZ (!) Pfizer'in FDA tarafından açılan "aşılarla" ilgili dokümanlarından bir tanesi--Bu doküman bu verdiğim site aracılığı ile dünya ile paylaşılmaktadır. Bu sitenin sahipleri FDA'yı Pfizer'in gizli dokümanlarını açması için mahkemeye verip kazananlardır:

Enteresan bir açıklama,!; geçen sene yediler, içtiler sonra yattılar bu sebeple de kalp krizi geçirdiler diye açıklama yapabilen bir doktor olarak, şimdi esas suçlu covittir diyor... Bu doğru yolu bulmaya yaklaştın demektir doktor, az daha gayret edersen esasen olayın başlangıç noktasının aşılanmayla olduğu görebilecek ve sende, pfizer mahkeme dosyacıklarının ışığında gerçek suçluyu bulabileceksin..... Hadd iyi araştırmalar,, aldığın diplomanın hakkını verebilmen ümidiyle,,!

Gülgün ablacığım sizin verdiğiniz emekler ödenmez...gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz...ama nasıl ki herşeyin sadece olumlu tarafı yok olumsuz tarafları da olduğunu dusunuyoruz ..özellikle yukarda bahsettiğimiz covid sonrası çok güzel bir çalışma var 196 bin kişide yapılmış ben tweeter hesabımda da paylaştım bu çalışmayı...maalesef covid geçirenlerde ne miyokardit ne perikarditte artış saptanmamış....bu bilimsel yayın çok güzel...bu sebeple aşılarla ilgili düşünmek gerek..en azından mutlaka olanlara yakın kardiyolojik takip...hesabınıza gönderiyorum yayını...

Aşı savunan,yaptıran insanlar bunun aksini nasıl savunsun.? Aşı yan etkisi olduğu o kadar net ki....Bunu kılıf uydururcasina açıklama yapmak ancak belli bir kesimi rahatlatabilir ..Sorgulayan rastıranlar neler döndüğünü net olarak görebiliyor

..Bu oyunun parçası olmayalım ..

Algıya bak algıya Tabipler Birliği topunuzun buna hakkı var haydi uzak durun çocuklarımızdan

1) 0-19 yaş arası kişilerde/çocuklarda COVİD IFR oranı %0.001, yani 100 BİNDE 1! "The Great Barrington Deklarasyonunda" da açıkça ifade edildiği gibi bu hastalık--her ne ise--çocuklarda hiçbir kayda değer etki yapmıyor! Çocukları etkilemeyen bu hastalık için neden bitmeyen, tükenmeyen bir TEST ve "AŞI" ısrarı var?

2) Dünyaca ünlü epidemiyolog Prof John İoannidis'in bu verilerine ek olarak BBC ve New York Ingelligencer de açıkça çocukların hiçbir RİSK altında olmadıklarını yapılmış olan çalışmalara bağlı olarak açıkladı!

Buradaki RİSK nedir, ACİLİYET nedir?

Hade yahu başka bir arzunuz????!!!!

Size inanan kaldı mı artık bu yaşananlardan sonra.

Satılmışlığın da bir sınırı olur nasıl bir utanmazlık nasıl bir ruhsuzluktur bu!!!!

Yaşananlar için tek kelime söz yok da halen deney sıvısı dersiniz hem da çocuklara!!!!

-Allah tüketsin sizi tez vakitte inşallah

-pandemi değil öncelikle düzeltelim PLANDEMI ... böylelikle sizlerde fonlanmis veya satılmış veya borçlanmış veya lusifer inancına sahip kişiler olmanın gereğini yapıyorsunuz ... sonuçta minik Meryem Ceren’in katillerisiniz plandemi prosedürleriniz en kötü haliyle sizi bulsun diğer ölümleri veya felçleri saymıyorum sizler minik Ceren’i hic bir şey yapmayıp plandemi prosedürü uygulayarak öldürdünüz.. çocuk kurban etmeye doyamadınız ... kaldı ki aşı firmaları çarşaf çarşaf belge yayınlıyorlar deney ve denek kelimelerini sıkça kullanıyorlar birde grip virüsünün öldürücü olmadığını yanıldıklarını da söylüyorlar.  .

Kendi çocuğuna vur önce aşı çıkalı herkes kalp krizinden ölüyor iznim dışında  çocuğuma vurulacak iğneyi onların beynine sokarım her gün bir ölüm aşıya hayır aşı da vurdurmuyoruz

Aşı olanların durumu ortada.. gencecik insanlar her gün ani ölüm başlığı altında gidiyor araştıran yok bilgi veren yok.. AŞI YA KARŞIYIZ artik... bize bir açıklama yapmadan çocuklarımıza YAPTİRMAYACAĞIZ ve bizlerde hatırlatma dozumuzu YAPMAYACAĞIZ

Aşı oldukta ne oldu herkes kalp krizi geçiriyor çocuklara kesinlikle karşıyız

Asla hiç bir kuvvet çocuklarıma aşı yaptıramaz

Daha var atayım mi

İlk önce arka arkaya ölen genç fidanların ölüm sebepleri nerden kaynaklı olduğu biri bize tam açıklasın ki belki ikna oluruz

Aşılar insanları hiç korumadı.

Daha çok ölümler oldu.

Sebeb aşııı (mRNA)

Bedeoğlu Ecz Evren Neşe; Tabipler birliği şu sorulara cevap verin lütfen;

1) FAVİPİRAVİR adlı ilacı neden kullanmayı bıraktınız , hani sekiz sekizer pozitif olanlara veriyorsunuz ya …Nerde o ilaç

2) Şu an pozitif çıkan kişilerin nerdeyse yüzde 99’u en az 3 aşılı hatta 4 aşılı olan kişiler den oluşuyor . Aşısız pozitif son zamanlarda pek göremiyorum

3)Şimdiye kadar aşılar çıktıktan sonra kaç kişiyi kaybettik ve kişilerin kaç tanesi aşılı kaç tanesi aşısızdı ?

4) RNA virüsleri mutasyonla zayıflayıp konakçısı ile yaşamayı öğrenen bir virüs tipi , ve o kadar çabuk mutasyona uğruyor Kİ bu tür virüslere AŞI GELİŞTİRİLEMEZ, bunu siz de biliyorsunuz öğle değil mi ?

5) Neden Pfizer Biontec yeni aşı geliştirmeye çalışıyor, şimdiye kadar yapılanlar işe yaramadı mı, eğer öğle ise bu sıvıların yan etkilerin hesabını kim verecek?

AŞI ÜRETİCİLERİ HESAP VERMEYECEK, çünkü ANLAŞMALARI BÖYLE !!!

6) Son bir buçuk yıldır 30-50 yaş arası ani ölümlerin sebebi nedir? Neden hep kalp krizi ve kalp yetmezliği, hiç mi araştırma yapmıyorsunuz ?

7)Bu virüsün hiçbir zaman ölmeyeceğini , maske de taksan , 50 tane aşı da yapsan bu virüse herkesin buluşacağını neden halka açıklamıyorsunuz ?

8)DSÖ kimler tarafından yönetiliyor , kimler finanse ediyor , bu kişilerin gerçek hedefleri ne, açıklayın halka ?

9)Çocukların bağışıklık sistemi çok kuvvetli bu virüsü çok kolay yener, uzak durun çocuklardan !!!!

Çok merak ettim..Bu aşılama fikri nereden oluştu. Bir virüsün hayatta kalabileceği sure 2 yıl iken, bugüne değin "Hiç bir çocuk" corona'dan ölmemiş iken, Corona aşılarinin bulaşma, hasta olma ve ölümü dahi engelleyemediği açık iken neden aşı olsunlar? Bana izah edebilir misiniz?

-sen kimden emir alıp fonlanıyorsun doktor kılıklı şeytan... o aşı dediğin deneyin şartlarını pfizer-biontech yayınladı deney ve denekler olarak vurgu yaptı... sen ve seni gibilerden bu toplumu ve insanlığı Allah korusun taşa konuşsak anlardı sen mutasyon geçiren virüs gibisi her kılığa giren şeytansın... utanmadan Dr unvanını kullanıyorsun ... ve o unvanın altında çocuklara zulüm ve mezalim yapıyorsun düşün bu toplumun yakasından iki yıldır çocuklar eğitim alamadı... anlayın eyyyy ebeveynler bu şeytanların derdi toplumun genleriyle oynamak bu siviller aşı değil gen terapisti deneyleridir... yeni gelecekte köleleşmiş dijital toplumun temellerini atmanın peşindedirler be bu kılıklı Dr lar sır buna alet ve taşeron olmaktadırlar....

-dertleri zaten gelecek nesil bunların derdi hastalık aşı değil gen terapisi deneyleri ve bu sonuçlar 10 ila 30 yıla meyvelerini verecek meyveleri mi...!!! cinsiyetsiz (lgbt) toplum çocuksuz köle mannos zombi üretemeyen dijital hasta bı toplum ve sayın veli bu gelecek dünyada senin ve çocuklarının layık görüldüğü durum özetle bu... PCR aşı hepsi bir plandemi salgın korku salgını virüs ise medya ve bu gibi fonlanmış unvan sahibi kılığındaki maşalardır...

Sevgili Doktorum,

Allah için, bir defacık da şu Tabipler Birliği ve sizler

(1) COVİD TESTLERİNİN hiçbirinin (!) LİSANSI olmadığı gibi 2+ senedir piyasada oluşlarının tek "dayanağının" "Acil Kullanım Onayları" olduğunu açıklayın bu TOPLUMA!

Şu anki "ACİLİYET" nedir?

(2) "AŞI" diye insanlara salınan sıvıların DENEME aşamasını hiç aşamadığını, ve FDA'nın Pfizer'in COMIRNATY ürününe BLA (lisans) vermesine rağmen (!) ABD piyasasında bulunmadığını açıklayın bu TOPLUMA!

(3) Pfizer'in COMIRNATY için FDA'ya sunduğu belgelerin MAHKEME KARARI ile açıklanmaya başlanmasından sonra ortaya çıkan belgelerde sayfalar dolusu "yan etkiler" sıralandığını ve Pfizer'in "aşılamanın" ilk 90 gününde 1223 "AŞI" sonrası ÖLÜMDEN haberdar olmasına rağmen COMIRNATY'nin BLA aldığını da açıklayın bu TOPLUMA!

(4) İZOLE/PÜRİFİYE edilmemiş ve hastalık sebebi olduğu hiçbir zaman ispatlanmamış bir sözde virüsün varlığına siz hangi BİLİMSEL dayanağa göre inanıyorsunuz? Lütfen açıklayın bu TOPLUMA! Sözcük istemeyiz! Bilimsel yayın referansı isteriz ki TARTIŞMA BİLİMSEL ve ETİK düzeyde olsun!

(5) ABD'de 18-64 yaş arası insanların "all-cause mortality" rakamları 2021'de averajın %40 (yüzde kırk!) üstüne çıkmıştır. Bu "10-sigma event"i COVİD ölümü diye kategorize edilen ölümler dahi açıklayamaz ve savaşlarda bile bu rakamlara ulaşılmazken durup düşünme zamanı değil midir?

(6) COVİD diye adlandırdığınız, ama hiçbir BİLİMSEL ispatı olmayan bu hastalığın ÇOCUKLAR üstünde hiçbir kayda değer etkisi olmadığı defa defa bilimsel olarak ispatlanmış olmasına rağmen neden hala ÇOCUKLARI ne idüğü belirsiz bu sıvıların KURBANI yapmak istediğinizi de BİLİMSEL ve ETİK açıdan bu TOPLUMA açıklamak zorundasınız!

(7) DENEME aşamasında olan sözde aşıları herkesin olması gerektiğine dair ZORLAMA Tabipler Birliğinin de %100 desteklediği bir FAŞİST uygulama olmuştur! DENEME aşamasında olan bir medikal uygulamanın Nürnberg Yasalarına ve temel İNSAN HAKLARINA aykırı bir şekilde herkese uygulanmasını hangi BİLİMSEL ve ETİK dayanağa dayandırıyorsunuz? Kaldı ki, TOPLUMA bu "aşı" dediğiniz sıvıların "yan etkiler" ve riskleri konusunda hiçbir BİLGİ de sunmadınız! Bu Nürnbgerg Yasalarının "INFORMED CONSENT" kuralına tamamen (!) aykırıdır!

(8) Üst Kurul yüz civarı "vakaya" her tarafı kapattırmıştır. Ancak "The Great Barrington Declaration"ı yazan 3 profesör (Stanford, Oxford, Harvard) LOCKDOWN'ların faydadan daha çok ZARAR getireceğini 4 Ekim 2020 tarihinde belirtmişlerdir. Hangi BİLİMSEL ve ETİK dayanak LOCKDOWN'ların faydalı olduğunu bugüne dek ispatlamıştır ki hiçbir ciddi durumu olmayan KaKaTC kapatılmıştır?

(9) Bilimsel hesaplamalar bu "aşıların" bir ÇOCUĞU kurtarmak için 117 ÇOCUĞUN KURBAN edilmesi gerektiğini gösterirken siz hangi BİLİMSEL ve ETİK dayanağa göre ÇOCUKLARIMIZA bu KÖTÜLÜĞÜN yapılmasına alet oluyorunuz--tam tersini yapmanız gerekirken?

(10) DOKTORLARIN bile (!) VİRÜSLER, "AŞILAR," "PANDEMİLER," PCR gibi konularda derin bilgileri olmamasına (!) rağmen hangi bilgiye göre doktorlarımız ÇOCUKLARIN ve HERKESİN "aşılanmasını" savunup duruyorlar? Üstelik bunca ÇOK ŞÜPHELİ ANİ ÖLÜMLER hala devam ederken ...

(11) MASKELERİN faydalı olduğuna dair bir bilimsel , Lütfen bu TOPLUMA 2022 yılına yaraşır BİLİMSEL ve ETİK tüm AÇIKLAMALARI, spesifik bilimsel referanslarla sunun ...

Bu konularda dünyada DOKTORLARIN çok ciddi MUHALEFETİ vardır. Tabipler Birliği gerçekleri inkar etmeye devam ediyor! Vermesi gereken HESABI da vermiyor!

"AŞI" olmuş kişiler bu aralar HASTA oluyorlar! "Vakaları" da çıkaran en önde gelen sebep insanlara yapılan "AŞILARIN" ta kendisidir!

Anahtar Kelimeler:
KKTCMRNAKTTB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YUSUF KARLIDAĞ 2 yıl önce

Asi kaynaklı kalp krizi,beyin damar tıkanması,hafıza kaybı,organ yetmezliği ve aids hastalıklarının aşırı derecede arttigi ve ani ölümlerin gerçekleşmesini hiç görmezden gelemezsiniz.Asi oluyormuş gibi gösterilen tiyatrolarla ve halkı kandıran doktorlar inanın elekten geçtiniz.Ruhunuzu şeytana teslim ettiniz.Binlerce insanın vebaline girdiniz.Bir söz var, EY MUSA SEN HAKLISIN AMA KARNIMI FIRAVUN DOYURUYOR sözünü birebir uyguluyorsunuz.Asi karşılığı hesaplarıniza yatan haram parayı çocuklarınıza yediriyorsunuz..Şeytana biat ediyorsun ama ruhunu cehennemin en derinlerine hapis ettin bunu bilin istedim.Çocuklarımızdan elinizi çekin..!!Aile bireylerini asidan kaybedenlerin UYANISI agir olur ozaman Kaçacak delik ararsiniz. YARGILANACAKSINIZ..!!!O GUNLER YAKINDIR..!!!

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Çok sahtekarca çok çıldırmamak elde değil!! Çocuklar söz konusu olunca dünya durur orada savaş başlar üzgünüm savaşmadan bunu yapamazlar!

Avatar
YUSUF KARLIDAĞ 2 yıl önce

ASI OLAN KISILERLE SAKINA SAKIN COCUKLARINIZI EVLENDIRMEYIN..ASILARLA DNA SARMALINADA SALDIRIDA BULUNULDU.!!! INGİLTERE KRALICESININ DNA SARMALI AGACINI UNUTMAYIN..!!!

Avatar
YUSUF KARLIDAĞ 2 yıl önce

Okullarda asi zorunluluğu çıktığı an okuldan ilk oğlunu alacak kişi benim..Size DENEK olarak bir evlâdım yok benim.!!Dünya hayati bir sınavdır bunu hepimiz biliyoruz.Ruhumuzu cehennem azabından kurtarmak için iyiyi,doğruyu yanlışı bilmeliyiz.lakin sizlerde bu hayatta şeytanın safında buluşmuş insanları aşılamak ve zehirleyip ölümlerine ve dnalarini değiştirmeye çalışan hizmetkârlarsınız.Ruhunu şeytana adamislardansiniz..!! BU OYUNUNUZ BITTIGINDE TEK TEK ISLAH EDILECEKSINIZ !!! KIM TARAFINDAN MI? O TAPTIGINIZ ŞEYTAN TARAFINDANDAN..!!! IZLEYIP GORECEGIZ..!!!SIZ SEYTANIN SUVARILERI IÇIN RABBIMIZIN DOYMAYAN BIR CEHENNEMI VAR SUKURLER OLSUN..!!

Avatar
Dursun oguz 2 yıl önce

1974 den beter olmuş