Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Yahdiler Müslüman YouTube

VATANIMIZ FİLİSTİN OLMAYACAK!

5gvirusnews Haber Merkezi Girne / 2 Temmuz 2022

KKTC’de 2008 yılından itibaren faaliyet gösteren misyoner Yahudi Chabad’ın (bkz)  sözde sinagogunun önünde ilk toplantısı yaparak, “Memleketine Sahip Çık Platformu”,  örgüt evinin kapsına siyah kurdele bıraktı.  

Girne’nin  Karaoğlan bölgesinde yuvalanan örgüt evinin önünde toplantı yapan, “Memleketine Sahip Çık Platformu” sözcüsü Tuğçehan Ören, “Vatanımızın Filistin olmaması için bugün burada onun için bir araya geldik. Bu tepkimiz,  1974’de ‘Barış Harekatı’ndan farklı değildir.  Adanın gerçek sahipleri bizleriz, eğer vatanımızda birleri, ‘din özgürlüğü’ gibi bayatlamış ve siyasallaşmış gerekçelerin arakasına gizlenerek misyoner faaliyeti gösteriyorsa buna dur diyecek zekamız var.

Chabad’ın vatanımızdaki faaliyetleri dini değil işgal faaliyeti olup, bugün de bu bilinçle bu işgale karşı toplantımızın sonucunda haftaya büyük bir eylemi  gerçekleştireceğiz. İşgale asla izin vermeyeceğiz.” dedi.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.