Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

30 MİLYAR DOLARLIK PASTA

5gvirusnews Haber Merkezi New York / 31 Ağustos 2020

Bill Gates  vakfına 30 milyar dolar bağış yapan Warren Edwad Buffett’i 90. yaşına girerken unutmadı. Ve o günün ansına bir de doğum günü partisi yaptı. Gates’in yaptığı doğum günü pastası 14 saatte 1 milyon 600 bin kez izlendi.

Gates’in pasta yapmak zorunda kaldığı Edward ise 20. Yüzyılın en başarılı, olmazsa olmaz olan HAYIRSEVER iş adamı olarak tanınıyor. Başarı derken hisse senedi almak-satmak hepsi bu. Para ile dünyanın üretimini ve kaynaklarını emmek. Forbes Dergisinin 2008 yılı milyarderler listesinde 62 milyarlık serveti ile birinci sırada yer almış. Time dergisine göre de 2012 yılında dünyanın en etkili insanlardan birisi olarak gösterilmiş.  Ama biz onu Melind&Bill Gates Vakfı’na yaptığı 30 milyar dolar bağış ile tanıdık.

Servetini nasıl yaptığına gelince; 1964 yılında 80 dolara satın aldığı ve daha sonra sahibi olduğu Berkshire Hathaway hisseleri en önemli kazancı oldu. Çünkü 80 dolara aldığı bir hissenin değeri bugün 327.431 dolar olurken, Berkshire Hathaway’da dünyanın 2. büyük şirketi oldu. Bu arada Coco-Cola’nın %7’si de Edward’a aittir.

Edward’ın bir telefonu yok. Ama 30 milyar dolar bağış yaptığı veya hisse senetlerini pazarladığı, o büyük küresel güçler, 5G teknolojilerini hayata geçiriyor ve insanlara chip takma peşinde. Acaba bu olup bitenlerden Edward’ın haberi var mı?

BİLL GATES PASTA YAPTI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.