Öne Çıkanlar Tefeci Tekin Arhun Sarper Altıncık Ankara Üniversitesi Can Sarvan

İNSANLIK BİRLEŞMEK ZORUNDA!

5gvirusnews Haber Merkezi New York / 29 Ekim 2021

Belki bu rapora şöyle başlanmalıydı! -Dünya’da pedofili bill gates’in en büyük aşı fonlayıcısı veya satıcısı olduğu gerçeği konusunda yayınlanmış ne bir tez, ne bir makale ne de bir kitap var! İnsan hayatı, geleceği, sağlığı ve genetik yapısına kadar  ilgili bir sapığın bu merakı araştırmaya değer değil mi?

Fazlası ile araştırmaya değer olmalı çünkü,  ABD başta olmak üzere Avrupa’dan gelen bilgiler, deneysel COVID-19 enjeksiyonlarından kaynaklanan binlerce ölüm ve milyonlarca ciddi yan etkinin kanıtları her geçen gün artıyor.

Türkiye’de  ise yaygın medyanın haber olarak uzak durduğu bu gerçek karşısında  çeşitli soysal hesaplarda, sivil inisiyatif, araştırmacı yazarlar,  Dr. Bilgehan Bilge’nin önderliğinde, “TAYM (Türkiye Aşı Yan Etkileri Veri Merkezi)”, MAK Danışmanlığın aşı ve aşıların yan etkileri konusunda  yaptığı anket çalışması var. Daha önce detaylı olarak yayınladığımız MAK’ın yaptığı çalışmada, mRNA sıvısı zerke edilen kişilerin %78’sini yan etki gördüğünü beyan etmiştir.

Aslında Sağlık Bakanlığının veya aşı şirketlerinin aşılamadan sonra olması gereken,  yan etkileri izleme gibi verilerin olmayışından dolayı bu konuda tam bilimsel  bir kanıt ne yazık ki bulunmuyor! Olmayışının nedenini de ABD’de adı, “AŞI ÖLÜM RAPORUolarak, çok kapsamlı bir çalışma yapan DAVID JOHN SORENSEN&DR.VLADIMIR ZELENKOMD  https://www.conservapedia.com/Vladimir_Zelenko  sayesinde daha net görebildik. İlgili çalışma tüm ülkeler, halkını düşünen hükümetler  ve sıvıyı alan insanlar  için faydalı olduğu için tamamını yayınlıyoruz…

AMAÇ

Bu raporun amacı, deneysel mRNA gen terapisi enjeksiyonlarından sonra tüm dünyada binlerce insanın nasıl öldüğünü ve milyonlarca ciddi yan etkinin meydana geldiğini belgelemektir. Ayrıca eşi benzeri görülmemiş bir soykırımın gerçek riskini de ortaya koyuyor.

GERÇEKLER

Sadece bilimsel gerçekleri sunmayı ve asılsız iddialardan uzak durmayı amaçlıyoruz. Veriler açık ve doğrulanabilir. Daha fazla araştırma için bir başlangıç ​​noktası olarak sağlanan tüm sunulan bilgiler için yüzden fazla referans bulunabilir.

SUÇ ORTAKLIĞI

Veriler, şu anda dünyamızın tarihindeki en büyük organize toplu katliama tanık olabileceğimizi gösteriyor. Bu durumun ciddiyeti bizi şu kritik soruyu sormaya zorluyor: Milyarlarca masum insanı savunmaya kalkacak mıyız? Yoksa adalet yerine kişisel çıkarlara izin verip suça ortak mı olacağız? Dünyanın dört bir yanındaki avukat ağları, bu suç gündemine hizmet eden herkesi kovuşturmak için toplu davalar hazırlıyor. Şimdiye kadar suç ortağı olan herkese diyoruz ki: Dönüp gerçeğin tarafını seçmek için hala zaman var. Lütfen doğru seçimi yapın.

DÜNYA ÇAPINDA

Bu rapor Amerika Birleşik Devletleri'ndeki duruma odaklansa da, benzer ölüm oranlarına sahip aynı tür deneysel enjeksiyonlar - ve bu sayıları gizlemek için karşılaştırılabilir yolsuzluk sistemleri - dünyanın geri kalanı için de geçerlidir. Bu nedenle, dünyadaki herkesi bu raporu paylaşmaya teşvik ediyoruz. Tüm insanlık için bir uyanış çağrısı olsun.

CDC’NİN VERİLERİNDE 5 KAT DAHA FAZLA ÖLÜM VAR!

Amerikan CDC'sinden alınan VAERS (Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi) verileri, 17 Eylül 2021 itibariyle halihazırda 726.963 kişinin felç, kalp yetmezliği, kan pıhtıları, beyin rahatsızlıkları, kasılmalar, nöbetler, beyin ve omurilik iltihabı, yaşamı tehdit eden alerjik reaksiyonlar, otoimmün hastalıklar, artrit, düşük, kısırlık, hızlı başlangıçlı kas zayıflığı, sağırlık, körlük, narkolepsi ve katapleksi. CDC, astronomik sayıda ciddi yan etkinin yanı sıra deneysel enjeksiyonların alınması sonucunda yaklaşık 15.386 kişinin öldüğünü. Bununla birlikte CDC bünyesinde  sağlık hizmeti sahtekarlığı tespit uzmanı olan Jane Doe (adı bilinmeyen) birisi bunu araştırdı ve ölüm sayısının CDC'nin kabul ettiğinden en az beş kat daha fazla olduğu şok edici keşfe ulaştı. Aslında bu muhbir, tıp profesörü Dr. Peter McCullough ile yaptığı ilk iletişimlerinde, ölüm sayısının on kat daha fazla olduğunu söyledi. CDC sağlık dolandırıcılığı tespit uzmanı, bulgularını belirttiği bir beyanname imzaladı. '...en az beş olan muhafazakar bir faktör tarafından eksik rapor edildi' ifadelerini dikkatle seçti, ancak başlangıçta ortaya koyduğu gibi, faktör on da olabilir. Beyandan bir alıntı.(1)

'Son 25 yılda 100'ün üzerinde farklı sağlık hizmeti sahtekarlığı tespit algoritması geliştirdim. ... COVID-19 aşısı açıkça hasta ölümü ve zararı ile ilişkilendirildiğinde konuyu araştırmaya yöneldim. VAERS (Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi) veri tabanının son derece yararlı olmasına rağmen, en az 5 kat daha fazla olduğu için eksik rapor edildiğine dair profesyonel tahminimdir.

ABD'deki aşı ölümlerinin sayısı, CDC’nin sağlık sahtekarlığı tespit uzmanına göre,  15.386 değil, 80.000 ile 160.000 arasında bir yerde.

CDC ayrıca ciddi alerjik reaksiyonlar (anafilaksi) gibi diğer advers olayları da büyük ölçüde eksik bildirmektedir. Bilgilendirilmiş Rıza Eylem Ağı (Informed Consent Action Network ICAN), bir çalışmanın gerçek anafilaksi (Hemen acil müdahale edilmesi gereken)  sayısının CDC tarafından iddia edilenden 50 ila 120 kat daha fazla olduğunu gösterdiğini bildirdi. (2, 3) Bunun üzerine, özel bir araştırmacı VAERS veri tabanına yakından baktı ve belirli vaka kimliklerini aramayı denedi. Orijinal ölüm kayıtlarının silindiği ve bazı durumlarda sayıların daha hafif reaksiyonlar için değiştirildiği sayısız örnek buldu. Diyor ki: 'Şu anda tüm vaka sayılarının analizinin bize söylediği şey, kayıp olan, orada olan ve artık orada olmayan yaklaşık 150.000 vaka olduğu.

Soru şu ki, hepsi ölüm mü?' (4)

CDC'nin ne kadar ciddi bir suç teşkil ettiği de birkaç yıl önce araştırmacılar aşılar ve otizm arasındaki bağlantıyı araştırdığında ortaya çıktı. Gerçekten de doğrudan bir bağlantı olduğunu buldular. Peki CDC ne yaptı? Tüm araştırmacılar bir araya geldi ve odanın ortasına büyük bir çöp kutusu yerleştirildi. İçine otizm ve aşılar arasındaki bağlantıyı gösteren tüm belgeleri attılar.

Böylece deliller yok edilmiş oldu. Ardından Pediatric'te aşıların otizme neden olmadığını belirten sözde 'bilimsel' bir makale yayınlandı. Ancak, CDC içinde önde gelen bir bilim adamı olan William Thompson, bu suçu ortaya çıkardı.

Alenen itiraf etti: 'Aşıların olası olumsuz yan etkileri konusunda milyonlarca insanı yanıltmaya dahil oldum. Bilimsel bulgular hakkında yalan söyledik.' (5)

Aşı ölümlerini gizlemek için kullanılan kriminal metodolojinin en kötü örneği, CDC'nin ikinci enjeksiyondan iki hafta sonrasına kadar aşılanmış bir kişiyi dahi dikkate almamasıdır. Bu, ikinci enjeksiyondan birkaç hafta önce veya iki hafta sonra ölenlerin aşısız ölümler olarak kabul edildiği ve bu nedenle aşı ölümleri olarak sayılmayacağı anlamına gelir. Bunu yaparak, enjeksiyon sonrası ölümlerin büyük çoğunluğunu görmezden gelebilirler. Bu, sayısız aşı ölümünü gizlemek için dünya çapındaki ülkelerde kullanılan 1 numaralı yöntemdir.(6,7)

300.000 ADVERS OLAY

MODERNA YÜZLERCE BİNLERCE RAPOR GİZLİYOR

Moderna'dan bir muhbir, etiketli bir şirket içi bildirimin ekran görüntüsünü aldı. "Gizli - Yalnızca dahili dağıtım için", yalnızca üç ayda bildirilen 300.000 advers olay olduğunu gösteriyordu.

"Bu ekibin COVID-19 aşılarının küresel lansmanını desteklemek için, üç aylık bir süre içinde yaklaşık 300.000 advers olay raporunu ve 30.000 tıbbi bilgi talebini etkin bir şekilde yönetmesini sağladı."(8)

ABD ÖLÜM ORANI MUHTEMEL 250.000 YAKIN

Avukat Thomas Renz, Medicare&Centres for Medicare&Center içindeki bir muhbirden bilgi aldı. 48.465 kişinin enjeksiyonlarını aldıktan kısa bir süre sonra nasıl öldüğünü ortaya çıkaran Medicaid Service (CMS). Bu ölüm sayılarının ABD nüfusunun %20'sinden daha azına ait olduğunu vurguladı.(9)

Bu sayıyı tüm ABD nüfusuna uygularsak, neredeyse 250.000 ölüm oranı görürüz.

%1'DEN DAHA AZ BİLDİRİLDİ GERÇEK SAYI 100 X DAHA YÜKSEK

Tüm bu bilgiler şimdiden bize, olumsuz olayların ve ölümlerin sayısının halka anlatılanlardan çok daha fazla olduğunu gösteriyor. Ancak durum çoğumuzun hayal edebileceğinden çok daha kötü. Harvard Pilgrim Health Care Inc.'den ünlü Lazarus raporu. 2009'da aşılardan kaynaklanan advers olayların genel olarak yalnızca %1'inin rapor edildiğini ortaya koymuştur: (10)

'İlaç ve aşılardan kaynaklanan yan etkiler yaygındır, ancak yeterince bildirilmemiştir. Ayakta hastaların %25'i advers ilaç olayı yaşamasına rağmen, tüm advers ilaç olaylarının %0.3'ünden azı ve ciddi olayların %1-13'ü Gıda ve İlaç İdaresi'ne (FDA) bildirilmektedir.

Aynı şekilde, aşı yan etkilerinin %1'inden daha azı rapor edilmiştir.'

KÜÇÜK RAPORLAMA NEDENLERİ

NÜFUS YANLIŞ BİLGİLENDİRİLMİŞ

Advers olayların %1'den daha azının rapor edilmesinin nedeni, her şeyden önce, nüfusun çoğunluğunun aşı yan etkileri için raporlama sistemlerinin varlığından haberdar olmamasıdır. İkincisi, İlaç endüstrisi, aşıların tehlikeleri hakkında halkı bilgilendirmeye çalışan tüm tıp uzmanlarına karşı son on yılda amansız bir medya savaşı yürütüyor. Uygulanan stratejilerden biri isim takmak ve aşıların neden olduğu yıkım hakkında konuşan tüm bilim adamlarını, doktorları, hemşireleri utandırmak ve suçlamaktır. Bunun için de olumsuz, "aşı karşıtı" etiketi seçildi.

Advers olay verilerinin agresif bir şekilde bastırılmasına yönelik bu canice kampanya nedeniyle, nüfusun çoğunluğu aşıların herhangi bir zarar verebileceğinden habersiz kaldı.

Devlet kurumlarını ana atlıkarınca olarak kullanan aşı şirketlerinin yaygın propagandası, on yıllardır insanlığa olumsuz olayların çok nadir bir olay olduğunu söyledi. Bu nedenle aşılanmış kişiler ciddi yan etkilerden muzdarip olduklarında, bunun önceki enjeksiyonlardan olabileceği akıllarına bile getirmedi.

İçinde bulunduğumuz dünya krizinde aşı konusunda uyarılarda bulunan tıp uzmanlarına yönelik saldırılar daha da arttı. Tıp uzmanlarının deneysel covid enjeksiyonları hakkında paylaştıkları gerçekler, artık tüm sosyal medyada tamamen kaldırılıyor, web sitelerinin sıralaması Google tarafından bozuluyor, tüm YouTube kanalları siliniyor, birçoğu işini kaybetti ve bazı ülkelerde tıp uzmanları tutuklandı. Bazı ülkeler şimdi aşılara karşı çıkan bilim adamlarını 'yerli teröristler' olarak etiketleniyor.

Sonuç olarak, sayısız tıp uzmanı, bu yan etkilerin eksik bildirilmesine daha fazla katkıda bulunan advers olayları bildirmekten korkmaktadır. Ek olarak, bu tehlikeli biyolojik ajanlar için bilimsel bilgi uyarısı miktarı ve insanlığı uyaran tıp uzmanlarının sayısı o kadar ezici ve neredeyse her yerde mevcut - onları susturmak için yapılan agresif girişimlere rağmen - herhangi bir tıp profesyonelinin olmaması neredeyse imkansız. En azından, test edilmemiş bir DNA değiştirici enjeksiyon uygulayarak, insanların vücutlarına ne enjekte edildiğini bile bildirmeden, aldıkları riskin biraz farkındalar.  

Daha sonra hastalarının öldüğünü veya ömür boyu sakat kaldığını görürlerse, doğal olarak sorumlu tutulmaktan korkarlar ve bu nedenle olumsuz olayları bildirmemek için başka bir motivasyonları daha vardır.

Son olarak: birçok tıp uzmanı aşıları teşvik etmek için mali teşvikler almaktadır. Örneğin Birleşik Krallık'ta hemşireler bir çocuğa zerk ettikleri iğne başına ₤10 alırlar. Bu, yine olumsuz olayları bildirmemelerinin bir nedenidir.

250.000 AŞI YORUMU

F ACEBOOK ADVERS OLAYLARIN TSUNAMİ'SİNİ GÖSTERİYOR

Yerel bir ABC Haber İstasyonu, Facebook'ta insanların aşılanmamış ve ölen sevdiklerinin hikayelerini paylaşmaları için bir talep yayınladı. Bununla ilgili bir haber yapmak istediler. Beş gün içinde 250.000'den fazla kişi yorum yayınladı, ancak aşılanmamış sevdiklerinizle ilgili değil. Tüm yorumlar, kısa bir süre sonra ölen aşılı sevdiklerinizden bahsediyordu. 250.000 yorum, nüfus arasında şok edici bir ölüm dalgasını ortaya koyuyor ve bu enjeksiyonların acı çekmesine neden oluyor. Gönderi şuydu: şimdiden 200.000 kez paylaşıldı ve artmaya devam ediyor... (11)

Son yorumda bayanın hastanedeki herkesin bunu aşı reaksiyonu olarak bildirmekten korktuğunu ve başka birinin 'doktorlar rapor edemez' dediğine dikkat edin.

Bu, daha önce açıklan yan etkilerin kanıtı niteliğindedir: Çoğu tıp uzmanı ya olumsuz olayları bildirmekten çok korkar ya da sadece yozlaşmıştır. Bu aşı yan etkilerinin gerçek prevalansının dünyadan gizli kalmasına nedeni de budur.  250.000'den fazla yorum, insanlar enjeksiyonların neden olduğu acılarını bildirecek bir yer bulduklarında bir tsunamiye dönüşüyor!  

AŞI ÖLÜMLERİ ÖZETİ

DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN ÇOK DAHA KÖTÜ

VAERS, 17 Eylül 2021 itibariyle 15.386 ölüm de dahil olmak üzere 726.963 olumsuz olay yayınladı CDC dolandırıcılık uzmanı, ölüm sayısının en az beş kat ve muhtemelen on kat daha fazla olduğunu söylüyor Medicare & Medicaid Service Merkezlerinden (CMS) bir ihbarcı, bunun neredeyse ne kadar olduğunu ortaya çıkardı. Enjeksiyonlardan 50.000 kişi öldü.

MİLYON KÜÇÜK ÖLÜM KİMDİR?

Bilimsel verilere göre aşı yaralanmalarının %1'inden daha azı rapor edilmektedir. Bu %1'in çoğunluğu yetkililer tarafından gizleniyor. Aşı ölümlerinin çoğunu görmezden gelmek için sistemler kurdular. Bu gerçekleri hükümet muhbirlerinin ortaya koyduğu verilerle birleştirdiğimizde, Amerika Birleşik Devletleri'nde enjeksiyonlardan yüz binlerce kişinin öldüğünü görüyoruz. Dünyanın geri kalanı aynı enjeksiyonları kullandığından, küresel ölçekte aşı ölümlerinin sayısının şüphesiz milyonlarca olduğunu biliyoruz.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN BİLİM İNSANLARI  İNSANLIĞI UYARIYOR

Bu endişe verici veriler, Nobel Tıp Ödülü Sahibi Dr. Luc Montagnier gibi dünya uzmanlarını, şu anda insanlık tarihinde dünya çapındaki en büyük soykırım riskiyle karşı karşıya olduğumuz konusunda ciddi bir uyarıda bulunmaya yönlendiriyor.(12) mRNA'nın mucidi Robert Malone, teknolojisini kullanan bu enjeksiyonlara karşı uyarıyor. (13,14) Durum o kadar vahim ki, eski Pfizer başkan yardımcısı ve baş bilim adamı Dr. Mike Yeadon bu son derece tehlikeli enjeksiyonlar için insanlığı uyarmak için öne çıktı. En iyi bilinen videolarından birinin adı 'Son Uyarı'dır.(15) Bir başka dünyaca ünlü bilim adamı, Almanya'daki Aşı Geliştirme Ofisi eski Başkanı ve Univac'ın Baş Bilimsel Sorumlusu Geert Vanden Bossche de cesurca konuşarak adını ve kariyerini riske atarak, covid çekimlerinin yönetimine karşı çıktı. Aşı geliştiricisi, enjeksiyonların aşılananların bağışıklığını tehlikeye atabileceği ve onları her yeni varyant için savunmasız hale getirebileceği konusunda uyarıyor. (16, 17). İkinci Dünya Savaşı soykırımından kurtulanlar, Avrupa İlaç Ajansı'na yeni bir soykırım olarak gördükleri enjeksiyonların durdurulmasını talep eden bir mektup yazdı. (18)

DÜNYA ÇAPINDA AŞI ÖLÜMLERİ

Amerika Birleşik Devletleri'nde tarif ettiğimiz durum, bu enjeksiyonların neden olduğu tahribatı ve yozlaşmış sağlık kurumlarının ve aşı üreticilerinin olumsuz olayların büyük çoğunluğunu nasıl gizlediğini göstermektedir.

Ancak Amerika'daki durumun benzersiz olmadığını kanıtlamak için diğer bazı ülkelere kısaca değineceğiz.

AVRUPA BİRLİĞİ

Avrupa Birliği'nde (50 Avrupa ülkesinden sadece 27'sinden oluşur), EudraVigilance'ın resmi raporları, 18 Ağustos 2021 itibariyle, yaklaşık olarak bu durumu resmen kabul etmektedir. 22.000 kişi öldü ve 2 milyonu yan etkilere maruz kaldı, bunların %50'si ciddi. (19, 20) Ciddi yaralanmalar nelerdir?

'Ölümle sonuçlanan, yaşamı tehdit eden, yatan hasta yatışını gerektiren, tıbbi açıdan önemli başka bir duruma neden olan veya mevcut hastanede kalış süresinin uzamasıyla sonuçlanan, kalıcı veya önemli sakatlık veya iş göremezlik ile sonuçlanan tıbbi bir olaya tekabül ediyorsa, 'ciddi' olarak sınıflandırılır veya doğuştan bir anomali/doğum kusurudur.'

Avrupa Birliği'nin en küçük ülkelerinden biri olan Hollanda'da, ekstra bir parlamento araştırma komitesi, vatandaşların aşı yan etkilerini bildirmesi için bir platform oluşturdu. Bu girişim, hükümetten ve medyada hiç ilgi görmedi. Hollanda nüfusunun çoğunluğu bu nedenle varlığından habersiz. Ancak, sınırlı etkisine rağmen, bu özel girişim, halihazırda 1.600 ölüm ve 1.200 sağlık hasarına ilişkin raporlar aldı ve çoğu zaman insanları kalıcı olarak sakat bıraktı. (21)

BİRLEŞİK KRALLIK

Ulusal aşı kampanyası başlamadan kısa bir süre önce, MHRA (İlaçlar ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu) şu talebi yayınladı: 'MHRA, beklenen yüksek hacimli Covid-19 aşısı Olumsuz İlaç Reaksiyonu'nu işlemek için acilen bir Yapay Zeka (AI) yazılım aracı arıyor. (ADR'ler) ve ADR'lerin tepki metnindeki hiçbir ayrıntının kaçırılmadığından emin olun.' (22)

İngiliz hükümeti, körlük, felç, düşük, kalp yetmezliği, felç, otoimmün hastalık ve daha fazlasını içeren ilk olumsuz olaylar dizisinin bir raporunu yayınladı. İlk bağışıklama dalgasından kısa bir süre sonra, 1260 görme kaybı vakası (tam körlük dahil) dahil olmak üzere 100.000'den fazla advers olay rapor edilmiştir. Raporun ilk kısmı, aşıları insanları COVID-19'dan korumanın en iyi yolu olarak övüyor ve ardından bu aşıların neden olduğu inanılmaz yıkımı göstermeye devam ediyor. İkiyüzlülük akıllara durgunluk veriyor. (23, 24)

Ayrıca Birleşik Krallık'ta aşılı anneler için düşükler sadece altı haftada %366 arttı. (25) ( Bu bilgi çok fazla dikkat çekince hemen yalanlandı ve TEYİT gibi versiyonlar tarafından açıklık getirilmeye çalışıldı!.. https://www.politifact.com/factchecks/2021/apr/02/blog-posting/covid-19-vaccines-did-not-cause-366-increase-misca/ )

Ayrıca, İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi, 2021 yılının ilk 6 ayında, enjeksiyon yapıldıktan sonraki 21 gün içinde 30,305 kişinin yanlışlıkla öldüğünü açıkladı. (26) Ve 35 yıllık deneyime sahip bir İngiliz bilim adamı, İngiliz Sarı Kart raporlama sisteminin derinlemesine bir analizini yaptı. ve güvenilmez buldu. (27)

'Sarı Kart raporlama planının, Birleşik Krallık halkını COVID-19 aşılarının olası olumsuz etkilerine karşı uyarmak için yararlı olabilecek bazı sınırlı bilgiler sağlayabileceği sonucuna varabiliriz. Bununla birlikte, şemanın deneysel bir girişimden ziyade tamamen tanımlayıcı olduğu ilk anlayışı, Birleşik Krallık halkı için çok önemli olan gerçek sorunları ele alamayacağı anlamına gelir. Bu sorunlar, PF ve AZ aşıları ile aşılama ile ölüm gibi ciddi yan etkiler arasında nedensel ilişkiler olup olmadığı ve varsa bu etkilerin boyutlarının ne olduğudur.'

Bu olayların yalnızca kısa vadeli olumsuz tsunamidir. Dünyanın önde gelen aşı satıcısı ve dünya çapındaki aşı hamlesinin arkasındaki itici güç olan Bill Gates, BBC'ye verdiği bir röportajda, çoğu olumsuz olayın ancak iki yıl sonra ortaya çıktığını ve bu nedenle aşı geliştirmenin genellikle uzun yıllar sürdüğünü söyledi. Bu, önümüzdeki yıllarda ölüm ve sakatlık dalgalarının katlanarak daha büyük olacağı anlamına geliyor. Özellikle de nüfusa giderek daha fazla destek aşısı yapıldığından ve aşı pasaportları uygulandığında bu oranı göreceğiz. Tabii ki şimdiden bu rakamları gizleme konusunda bir yol bulmadılarsa!

İSRAİL

İsrail Halk Komitesi, kamu yararına bir araştırma, soruşturma ve ifşaat yapmaya kararlı doktorlar, avukatlar, kriminologlar, epidemiyologlar ve akademik araştırmacılardan oluşan bir ekiptir. Nispeten bilinmeyen bir grup olmalarına rağmen, 5 Ağustos 2021 itibariyle 480'den fazla ölüm dahil olmak üzere 3754 rapor aldılar. 28 IPC, bu sayıların popülasyondaki gerçek prevalansın sadece %2-3'ünü temsil ettiğini belirtiyor, bu da şu anlama geliyor: İsrail'de ölü sayısı 48.000 civarında ve olumsuz olaylar 375.400 civarında. Ayrıca İsrail'de, Worldometers.info'dan istatistikler aşılar başladığında ölümlerde büyük bir artış gösterdi.

Aşılar başlamadan önce, İsrail'de neredeyse hiç günlük covid ölümü yoktu. Aşılar başladıktan sonra günlük ölüm sayısı 1-3'ten 75-100'e yükseldi!

Aşı yaralanmalarını bildiren bir başka İsrail web sitesi de, aşıdan büyük zarar görmüş kişilerin sayısız referansını görebileceğiniz Seethetruth.club/covid-19-vaccine-victims sitesidir. ABD'de 1000covidstories.com adlı benzer bir web sitesi, ölen veya covid çekimlerine şiddetli tepkiler veren insanlardan giderek artan sayıda video gösteriyor. Ayrıca adı verilen web sitesi TheCovidWorld.com, kurşunlardan ölen çok sayıda insanın kişisel hikayelerini gösteriyor. Tarihte böyle bir şeyin daha önce hiç yaşanmadığını anlamalıyız.

Artık binlerce insan bir aşının ardından acılarını paylaşmak için öne çıkıyor. İnsanların şimdi bunu yapmasının nedeni, olumsuz tepkilerinin hiç de kriminal 'sağlık' kurumları gibi olmamasıdır.

Buna 'baş ağrısı, baş dönmesi ve grip benzeri semptomlar' deyin. Tepkiler son derece şiddetlidir ve çoğu zaman insanları ömür boyu sakat bırakır. Yaralanmalar aslında o kadar şiddetli ki, dünyanın dört bir yanındaki insanlar bir adım öne çıkıyor.

İnsanlığı uyarmak için.

BREZİLYA

Brezilya'da resmi aşı ölüm sayısı 5 aylık bir süre içinde 32.000'dir. Benzer Web'den alınan verilere göre rapor, CNN.com ile yaklaşık aynı sayıda sayfa görüntülemeye sahip olduğu bildirilen uol.com.br de yayınlandı. Aşılama sonrası bu yüksek ölüm oranlarına rağmen rapor şöyle diyor: 'Aşı, hastalığı kontrol etmenin hala en iyi yoludur.' (29)

BİLİM AŞI’NIN YAN ETKİLERİNİ KANITLADI!

İNME, KALP KRİZİ, KANSER

San Francisco Üniversitesi veya Salk Enstitüsü tarafından yapılan bir araştırma, aşıların insan vücudunu dikenli protein fabrikasına çevirdiğini, trilyonlarca diken üreterek kan pıhtılarına, felçlere ve kalp krizlerine neden olduğunu gösteriyor. (30) Bu durum ölümcül kan pıhtılarına, kalp krizlerine ve felçlere neden olabilir. (31,32) The New England Journal of Medicine, aşıların kalp iltihabına nasıl neden olduğunu gösterir (33) ve aynı dergi, düşüklerin dramatik artışı hakkında bir çalışma yayınladı. (34) Birkaç çalışma antikora bağlı geliştirmenin gerçekliğini kanıtlayın. (35,36,37) Ayrıca kısırlık ve sperm sayısında azalma olduğu da doğrulanmıştır. (38,39) Son olarak yapılan bir araştırma enjeksiyonların kansere neden olduğunu göstermiştir.(40) Ve bunlar sadece birkaç örnek...

SORUMLULUKTAN MUAF

HİÇBİR AŞI ÜRETİCİSİ SORUMLULUK ALAMAZ

Geçtiğimiz on yıllarda, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde, her aşı üreticisine tüm sorumluluklardan %100 koruma sağlayan birkaç resmi hükümet anlaşması imzalandı. Ürünlerinin ne kadar tahribata yol açtığı önemli değil, kimsenin bir çaresi yok. Üstelik hiçbir sağlık sigortası aşı hasarından kaynaklanan masrafları karşılamayacaktır. Başları belaya girdiğinde aşılananlara tazminat ödemezler. Yine de… sağlığınızın, hayatınızın ve sevdiklerinizin olası tahribatından sizi korumayı reddeden aynı hükümetler, bu ölümcül enjeksiyonları zorunlu kılıyor ve alışveriş, seyahat, toplantı ve hatta bankacılık hizmetleri için onlara ihtiyaç duyuyor.

ENJEKSİYONLAR İŞE YARIYOR MU?

SAĞLIK YETKİLİLERİ ETKİN OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Dünyaca ünlü aşı geliştiricisi Geert Vanden Bossche MVD, PhD, bu enjeksiyonların vücudun bağışıklık sistemini yok ettiği ve aşılıları hastalığın her yeni çeşidine karşı savunmasız hale getirdiği konusunda uyarıyor. (41)

O da diyor ki: 'Son derece bulaşıcı varyantların bir pandemisi sırasında toplu aşılama kampanyaları, viral bulaşmayı kontrol etmekte başarısız oluyor. Sürü bağışıklığının inşasına katkıda bulunmak yerine, sürü bağışıklığının doğal olarak kurulmasını önemli ölçüde geciktirirler. Bu nedenle, devam eden evrensel aşı kampanyaları, halk ve küresel sağlığa kesinlikle zararlıdır.' (42)

Nobel tıp ödülü sahibi Dr. Luc Montagnier, bu aşıların tehlikeli yeni varyantlar yarattığı alarmını veriyor. (43) Ve İsrail'de istatistikler açıkça covid'de çarpıcı bir artış gösteriyor.

bağışıklamalar başladıktan sonra ölümler (bu raporun önceki kısımlarına bakınız). İsrail başbakanı Naftali Bennet bile şu anda en fazla risk altında olan kişilerin iki doz aşı alanlar olduğunu söylüyor. (44)

Ada ülkesi Seyşeller'de neredeyse hiç covid ölümü olmadı, ancak nüfusu aşılamaya başladıklarında ölümler yüz kat arttı.

Avustralya'da genç bir çiftin aşıları eksiksiz olmasına rağmen sekiz gün boyunca yeni doğan bebeklerine erişimleri reddedildi. Avustralya'dan baş sağlık görevlisi Dr. Jeannette Young, bu insanlık dışı durum için aşağıdaki açıklamayı yaptı: (45)

“Aşı olmanız, enfeksiyon kapmayacağınız anlamına gelmez. Bu yüzden o ailenin bebeklerini ziyaret etmesine izin vermedik.” dedi.

Ayrıca Anthony Fauci şunu da net bir şekilde ortaya koydu: 'CDC aşılılar için maske zorunluluğunu düşünüyor', (46) 'aşılananların covid testi giderek pozitif çıkıyor, bu nedenle maske takmaya devam etmeleri gerekecek', (47) 'aşılananların hala evde ve restoranlarda birlikte yemek yemekten kaçınmaları gerekiyor.',(48) ve 'aşılılar, aşısızlar kadar Delta varyantını da taşıyor'. (49)  Yani Fauci'ye göre aşılar hiçbir şey yaramıyor. Yine de, seyahat için bu işe yaramaz enjeksiyonları zorunlu kılmakta ısrar ediyor. (50)  Aynı şeyi, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson da açıkça belirtti: (51)  'Artık arkadaşlarım ve aile üyelerim aşılanırlarsa içeride buluşabilir miyim? Korkarım ki cevap hayır, çünkü henüz o aşamada değiliz, altı ya da iki hanenin yönetimi altında arkadaşlarınızla ve ailenizle dışarıda buluşabileceğiniz bir dünyadayız. Arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz aşılanmış olsa bile, aşılar %100 koruma sağlamıyor ve bu yüzden dikkatli olmamız gerekiyor.'

Dr. J. Bar Classen tarafından 'Trends in Internal Medicine'de yayınlanan bir araştırma makalesinin başlığı şu şekildedir: (52)  

'ABD COVID-19 Aşılarının İyiden Daha Fazla Zarar Verdiği Kanıtlanmış Önemli Klinik Araştırma Verilerine Dayalı Doğru Bilimsel Son Nokta, “Hepsi Şiddetli Morbiditeye (Hastalık hali) Neden Olur” Kullanılarak Analiz Edildi'

CDC bile enjeksiyonların Delta varyantlarına ve gelecek varyantlara karşı hiçbir koruma sağlamadığını ve bu nedenle tüm covid önlemlerinin yerinde kalması gerektiğini itiraf etti. (53) Yine de herkesin aşı olması gerektiğinde ısrar ediyorlar. Avustralya, Yeni Güney Galler baş sağlık görevlisi, öngörülebilir gelecek için sürekli bir devam eden covid güçlendirici enjeksiyon döngüsü ile yaşamaya hazırlanmamız gerektiğini söyledi. (54) Moderna'nın baş sağlık görevlisi Dr. Tal Zaks, aşıların hayatı normale döndürmediğini söyledi. (55) Bu, Dünya Sağlık Örgütü direktörü Tedros Adhanom tarafından doğrulandı: (56) 

'Aşı tek başına pandemiyi bitirmeyecek. Sürveyansın devam etmesi gerekecek, insanların hala test edilmeleri, izole edilmeleri ve bakılmaları gerekecek. Temaslıların hala izlenmesi ve karantinaya alınması gerekecek, toplulukların hala dahil olması gerekecek.'

The Lancet tarafından yapılan bir araştırma, Delta varyantının aşılananlar arasında serbestçe bulaştığını gösterdi.(57) Bu, Temmuz 2021'de Massachusetts, Barnstable County, kasaba, 469 COVID-19'da çok sayıda büyük halka açık etkinliğin ardından 3-17 Temmuz tarihleri ​​arasında kasabaya seyahat eden Massachusetts sakinleri arasında vakalar tespit edildi; 346'sı (%74) tam aşılı kişilerde meydana geldi. (58) 

Dokunaçları Olan Yaratık

AŞILARDA YAŞAYAN ORGANİZMALAR

Dr. Carrie Madej, 400x büyütmeli bir mikroskop altında Moderna ve Johnson & Johnson'dan aşı şişelerini inceledi. Gördüğü şey onu şoke etti... İKİ flakonda da dokunaçları olan canlı bir organizma vardı. Bu yaratık hareket eder, kendini kaldırır ve hatta kendinin farkında gibi görünür. 68A

Bunu gören ve ahtapot benzeri bilinmeyen bu canlıların dünya çapında milyonlarca çocuğa enjekte edildiği düşüncesi Dr. Madej'in ağlamasına neden oldu. Ancak hepsi bu kadar değil, şişelerde birkaç parça grafen ve kendi kendine birleşen nanoparçacıklar gördü. Parçacıklar birbirine doğru hareket etti ve daha karmaşık yapılar oluşturdu.

Aşağıdaki fotoğraf, bir Pfizer şişesinin mikroskop altında canlı olarak bulunduğu Hollanda'daki bir bilimsel konferans sırasında çekilen bir videodan alınmıştır. Herkes ekranda Pfizer aşısında büyük bir canlı organizmanın nasıl hareket ettiğini ve diğer birçok parçacığın hareket ettiğini görebilir. 69C

TEHLİKELİ TOKSİNLER

GRAFEN ELEKTRO MANYETİK ALANI DEĞİŞTİRİYOR

Dünyaca ünlü biyofizikçi Andreas Kalcker, aşıların büyük miktarlarda (%95'e kadar) grafen oksit içerdiğini keşfetti. İnsanlara enjekte edilen grafen oksidin, organlarının normal işleyişini bozan elektromanyetik alanlarını değiştirdiği konusunda uyarıyor.(65)

'Endişelendiğimiz şey, sahip olduğu yan etkiler. Bu tıpta tanımlanmadı, ama benim alanımda, biyofizikte tanımlandı. Ne oluyor? Vücudun çalışması için elektro moleküler yeteneklerine ihtiyacı vardır. Kalp atıyor çünkü daha sonra pompalama ve diğer her şey için elektriği yaratan bir manyetik alan var. Grafen elektromanyetik alanımızı tamamen değiştiriyor, bu daha önce hiç olmamış bir şey. Gördüğümüz, bazı dramatik etkileri olan 'in vivo' (canlı organizmanın varlığı) bir şey.

Aşı olduktan sonra ölen insanların çok sayıda videosunu izliyoruz. İnsanların spazm geçirdiğini görüyorsun. Bu spazmların örneğin çok özel frekansları vardır ve her tür spazmda aynıdır. Bu spazmlar, insan elektromanyetik alanlarında bir bozulma olduğunu gösteriyor.' Aşılarda alüminyum, LNP kapsidleri, PEG ve parazitler gibi diğer toksik materyallerin yanı sıra grafen oksitin varlığı Dr. Robert Young tarafından da doğrulandı.(66,67) Bilim İnsanları Kulübü ayrıca aşılardaki nanopartiküllerin mikrofotoğrafik kanıtlarını içeren bir rapor yayınladı. Dr. Robert Young ve bilimsel ekibinin orijinal araştırmasından elektron, pHaz, karanlık alan, parlak alan ve diğer mikroskopi türlerinin kullanımıyla CoV-2-19 aşılarında neler olduğuna dair önemli açıklamalar, La Quinta Columna araştırmacıları, manyetikotoksik, sitotoksik ve genotoksik etkileri olan toksik nanometalik içeriğin yanı sıra yaşamı tehdit eden parazitleri tespit etti. Ayrıca, 2008'de Hongjie Dai ve Stanford Üniversitesi'ndeki meslektaşları grafen oksit buldular.' (68)

DRAMATİK KAN DEĞİŞİKLİKLERİ

KANDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Dr. Robert Young ayrıca aşılanmış kişilerin kanının mRNA enjeksiyonundan sonra nasıl dramatik bir şekilde değiştiğini keşfetti. Aşağıdaki görüntü, hatta renkli, hatta şekil ve hatta boyutta olan kırmızı kan hücrelerinin normal sağlıklı durumunu ortaya koymaktadır. (69A)

 

Faz Kontrast Mikroskobu altında çekilen ikinci mikrograf, artık Heinz cisimcikleri olarak adlandırılan kristalize kırmızı kan hücrelerini, kırmızı ve beyaz kan hücrelerinin biyolojik dönüşümlerini içeren mRNA aşısından 24 saat sonraki canlı kanı ortaya koymaktadır, Mikrografın sağ üst köşesinde büyük grafen oksit kristalleri merkezi ve Orotik asit kristalleri simplastları.

Alman araştırmacılar, aşı şişelerindeki içeriğin, onları yaklaşık 30º Celcius'a (85º F) kadar ısıtan bir lambanın altına yerleştirildikten sonra kristaller oluşturduğunu keşfettiler. Aşağıdaki fotoğraf bunu açıkça göstermektedir.(69B)

KALICI OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞ DNA

İNSAN GENOMU DEĞİŞTİRİLİYOR

Dr. Carrie Madej, yirmi yıl boyunca aşılar ve transhümanizm okudu. Stop World Control tarafından hazırlanan 'İnsanlık İçin Savaş' adlı belgeselinde, bu enjeksiyonların insan DNA'sını kalıcı olarak değiştirebileceği ve potansiyel olarak feci sonuçlar doğurabileceği konusunda uyardı. Dünya çapında - genellikle aşı endüstrisi tarafından ödenen - doğrulayıcılar, bunu sahte haber olarak etiketlemek için atladılar. Facebook, bu gen terapisinin potansiyel olarak insan genomunu nasıl değiştirebileceği konusunda uyarıda bulunan tüm sesleri sansürleme politikasını benimsedi. Ta ki bir Facebook çalışanı, çalışanlarına enjeksiyonların gerçekten de insan DNA'sını değiştirdiğini söyleyen Facebook CEO'su Mark Zuckerberg ile içeriden bir yakınlaştırma toplantısını kaydedip yayınlayana kadar! Bunlar onun kesin sözleri:

"İnsanların DNA'sını ve RNA'sını doğrudan bir kişinin DNA'sını ve RNA'sını kodlamak için temel olarak değiştirmenin uzun vadeli yan etkilerini, temel olarak bu antikorları üretme yeteneğini ve bunun başka mutasyonlara veya aşağı yönde başka risklere neden olup olmadığını bilmiyoruz." (63)

PATENTLİ BİR TRANS İNSAN

İNSAN HAKLARINA SAHİP BİR İNSAN YOK

Dr. Chinda Brandolino, insan genomu bir kez değiştirildiğinde, o kişinin artık orijinal bir insan olarak kabul edilmediğini, ancak bir trans insan haline geldiğini ve bu nedenle insan haklarını kaybettiği gerçeğini dile getiren Latin Amerikalı bir doktordur. Ayrıca, değiştirilmiş DNA ve RNA'nın patentlenebileceğini ve bu genetiği değiştirilmiş kişinin patent sahiplerinin mülkiyeti haline getirilebileceğini açıklıyor. Bunun sonuçları son derece endişe vericidir. (64)

İNSAN ÖTESİ BEBEK

SİYAH GÖZLER VE HIZLANMIŞ YAŞLANMA

Güney Amerika'daki bilim adamları garip bir fenomeni araştırıyorlar: Meksika'daki aşılı ebeveynlerden bazı yeni doğan bebeklerin gözleri simsiyah olurken, normalde yeni doğanların gözleri çok açık renklidir. Ayrıca, bu bebeklerin çok hızlı yaşlandıkları görülüyor çünkü sadece üç aylıkken ayakta durabiliyor ve hatta yürüyebiliyorlar. (63A) Normalde bu sadece bir yaş civarında oluyor. DNA'sı gen terapisiyle değiştirilmiş ebeveynlerden doğan bu bebekler transhümanizm örnekleri mi? Araştırmacılar erken açıklamalar yapmamaya özen gösteriyorlar ancak bunu daha fazla araştıracaklar.(63B) Bu raporun gelecek sürümlerinde bu fenomenle ilgili gelişmeleri paylaşacağım. Aşağıda derin siyah gözlü yeni doğmuş bir bebeğin fotoğrafını görebilirsiniz. Gözlerindeki beyaz bile karanlık.

FARKLI DOZAJLAR

Diğerleri İyiyken, Neden Bazıları Ölüyor?

Neden bazı insanlar ölüyor ya da ömür boyu sakat kalıyor, diğerleri aşılandıktan sonra gayet iyi görünüyor? Dr. Jane Ruby, tüm şişelerin aynı doza sahip olmadığını açıklıyor. (68B) https://clinicaltrials.gov/ gösteriyor farklı insanlara uygulanan farklı mRNA dozları ile aşılama deneyinin farklı aşamaları olduğu. Enjeksiyonların bilinmeyen bir yüzdesi bile plasebo!

Bu, bazı insanlara zararsız bir madde enjekte ederken, diğerlerine 5, 10, 20 veya 30 mikrogram mRNA enjekte edildiği anlamına gelir.

Dr. Ruby, güçlendirici atışlarda bazı şişelerin 100 hatta 250 mikrogram kadar mRNA içerdiği konusunda uyarıyor. Bu, bazı bölgelerde aşılananların neden iyi göründüğünü, diğer alanlarda insanların enjeksiyondan sonra öldüğünü açıklıyor. Rus ruleti gibi: kimse vücuduna ne enjekte edildiğini bilmiyor. Bilgilendirilmiş onam yoktur. Ancak insanlar güçlendiricileri alırlarsa, farklı dozlar alacaklardır. Önceki çekimler zararsızken, bir sonraki ölümcül olabilir.

COVİD ÖLÜMLERİYLE DOLANDIRICILIK

Dünya Çapında Dolandırıcılık, Şişirilmiş Covid Ölümleri

Milyonlarca insanı bu iğnelerle öldürmenin bahanesi, sözde insanların covid'den ölmesini engellemeleridir. Ancak gerçek şu ki, sözde covid ölüm sayısı tarihin en büyük yalanı. Tüm dünyada, tüm covid ölümlerinin %95'inden fazlasının başka nedenlere bağlı ölümler olduğu ortaya çıktı. İtalyan politikacı Vittorio Sgarbi, İtalyan Temsilciler Meclisi'nde haykırdı:(69) 'Bunu yalanlar odası yapmayalım. Yalan söyleme! Doğruyu söyle. 25.000 ölü olduğunu söyleme. Bu doğru değil. Ölüleri retorik ve terör için kullanmayın. Yüksek Sağlık Enstitüsü'nden alınan rakamlar, %96,3'ünün diğer hastalıklardan öldüğünü söylüyor.' Belçika'daki bir dergi olan De Tijd, hükümetin üç bin yaşlı insanın covid-19'dan öldüğünü iddia ettiğini yazdı. Bu rakamlar nedeniyle tüm ülke karantinaya alındı.

Ancak araştırmalar, ölenlerin sadece %3'ünün test edildiğini gösterdi. 3.000 değil sadece 90 kişi covid olmuş olabilir.(70)

Sözde covid ölümleri tavan yapmış olsa da, bazı ülkelerdeki istatistikler birdenbire artık grip ölümlerinin olmadığını gösterdi. Yalnızca ABD'de her yıl yaklaşık 40 milyon grip vakası var, ancak covid uydurulduktan sonra bu sayı 2.000'in altına düştü. On milyonlarca grip hastası nereye gitti? Şimdi hepsi covid olarak kaydediliyor.

Adli bir Alman adli tıp uzmanı Prof. Dr. Klaus Püschel, pandeminin başlangıcında Hamburg'da 140'tan fazla koronadaliteyi inceledi. Alman televizyonunda, koronavirüs etrafındaki histerinin ciddi şekilde abartıldığını söyledi. Püschel'e göre, ölen tüm insanların altta yatan hastalıkları vardı ve virüs olsa da olmasa da her halükarda çabucak öleceklerdi ve 'öldürücü virüs' olmadığını da sözlerine ekledi.

Püschel, sağlıklı insanların endişelenmesine gerek olmadığını söylüyor. Adli tabip ayrıca, koronanın yıllık ölüm oranında bir zirveye bile neden olmayacağını öngördü; bu, doğru olduğu ortaya çıkan bir tahmin.(71) Dünyanın dört bir yanındaki tıp uzmanlarına, amirleri tarafından tüm hastaları covid olarak rapor etmeleri ve kayıt yaptırmaları için baskı gördüklerine tanıklık edildi. Artık her ölüm - sebebi ne olursa olsun - covid ölümü olarak geçecekti. Kovid-19 ile ilgisi olmayan sorunlar için doktora veya hastaneye gittiklerini ve şaşkınlık içinde covid hastası olarak kayıt yaptırdıklarını söyleyen öfkeli binlerce kişinin ifadeleri interneti doldurdu.(72)

Hollanda'da Hakikat için Doktorlar'ın kurucusu Dr. Elke de Klerk, ölümcül hastaların dosyalarında bu kişilerin covid ölümleri olarak kaydedilmesi yönünde gizli mesajlar aldığını ifade etti.(73) Project Veritas, New York'ta birkaç cenaze müdürünü aradı. York'a gittiler ve herkes bunun doğru olmadığını biliyorken, ölen her kişinin nasıl covid olarak kaydedildiğini doğruladılar. (74)  Minnesota senatörü ve aynı zamanda pratisyen hekim olan Scott Jensen, Fox News'de ABD hastanelerinin hastaları kayıt altına almak için büyük mali teşvikler aldığını açıkladı. Covid ölümü olarak kaydettikleri her kişi için 39.000 USD ödenmektedir. Bu, dünyanın dört bir yanındaki tıp uzmanları tarafından doğrulanmıştır. (75)  CNN Charlie Chester'ın teknik direktörü, bir Project Veritas gizli gazetecisi tarafından gizlice filme alınırken, CNN'nin 'korku satar' diye ölüm oranlarını şişirdiğini itiraf etti. (76)

Afrikalı yetkililerle yapılan bir yakınlaştırma toplantısı sızdırıldı, bu da onların covid sayılarını artırmanın ve karantinaya devam etmenin yollarını nasıl tartıştıklarını ortaya koydu. (77)  National File, Novant Heath New Hanover Regional Medical'de doktorlar ve bir pazarlama direktörü arasında bir Zoom konferans görüşmesinin kaydı yayınladı. Kayıtta, Merkezi Kuzey Karolina ve Güney Karolina'daki hastaları tedavi eden 20 hastane, klinik ve ofisten oluşan bir grup. MD Mary Rudyk, Pazarlama Direktörü Carolyn Fisher ve başka bir hastane çalışanına, COVID-19 hastalarının sayısını şişirerek ve bireylere yanlış bilgi veren mesajlar kullanarak hastanelerin "halk için daha korkutucu" olmasını istediğini söylüyor. 'Eğer aşı olmazsan, öleceğini biliyorsun.' (78) New York, COVID-19 salgınının merkez üssüydü. New York'un kalbinde, bu virüsten dünyanın herhangi bir yerinden daha fazla insanın öldüğü iddia edilen ünlü Elmhurst hastanesi var. Pandeminin merkez üssü içindeki merkez üssüydü. Bu nedenle Florida'dan deneyimli bir hemşire olan Erin Olszewski, krize yardım etmek için oraya gitmeye karar verdi. Ancak bu dünyaca ünlü hastanede gördükleri onu o kadar çok korkuttu ki, olup bitenleri filme almak için yanına bir gizli kamera almaya karar verdi.

Tekrar tekrar COVID-19 testi negatif çıkan hastaları 'doğrulanmış COVID19' olarak kayıt ediyorlardı. Bir covid koğuşunda solunum cihazına takılıyorlar... bu da ölmelerine neden oluyordu.

Journeyman Pictures'ın açıklayıcı bir belgeselinde bu hemşire, Elmhurst'te sürekli olarak gördüğü suçlardan bahsediyor. Akıllı telefonunda bir hastanın gerçekten iki kez COVID-19 için negatif test ettiğini... ve buna rağmen 'onaylanmış' COVID-19' olarak kaydedildiğini gösteriyor. Bunun Elmhurst'te her zaman olduğunu açıklıyor: Medya tarafından sürekli anons edilen yüksek COVID-19 ölüm oranlarıyla sonuçlanan aldatma ve cinayet.(79)

CENAZE MÜDÜRÜ KONUŞUYOR

Hükümet Suçlarına Bir Cenaze Levazımatçısı Tanık Oluyor

Çok açıklayıcı bir görgü tanığı, İngiltere'den bir cenaze müdürü olan John O'Looney'den geliyor. (80)

10 yıl boyunca Birleşik Krallık'taki en büyük cenaze şirketlerinden birinin parçasıydı, pandemiyi belgelemek için BBC ve bir hükümet pandemi yetkilisiyle çalıştı. Diğer 45 cenaze müdürüyle bağlantılı ve bu nedenle neler olup bittiğine dair net bir genel bakışa sahibi oldu. Açıkladığı şey şok ediciydi. Her şeyden önce, ne kendisinin ne de diğer cenaze müdürlerinin sözde pandemi sırasında ölümlerde bir artış görmediğini ifade ediyordu. Ancak Mart 2020'de John, özellikle geceleri bakım evlerine üç hafta boyunca boyu çağrıldı. Ölenlerin hepsi covid olarak etiketlendi. Bir keresinde ne bir doktor ne de covid testi gördü. Aynı zamanda Midazolam ilacı alımlarında da %1.000 artış yaşandı. Bir hemşire, yaşlılara bu ilacın ölümcül dozlarını vermeleri, onları topluca yok etmeleri için nasıl talimat verildiğini anlattı. Bu yüksek sayıdaki ölümler daha sonra bir "covid pandemi" anlatısını desteklemek için kullanıldı.

Ayrıca, hükümetin pandemi yetkilisi de her ölümü covid olarak etiketlemeleri gerektiğini söyledi. İnsanlar arabalarla eziliyor, kalp krizi geçiriyor, kanser hastaları, onları neyin öldürdüğü önemli değildi, hepsinin covid ölümleri olarak etiketlemesi gerekiyordu. Hükümet İngiliz nüfusunu toplu olarak aşılamaya başladığında, John ölümlerin hızla arttığını söylüyor. "On beş yıldır cenaze yönetmeni olarak hiç böyle bir şey görmemiştim. Ve tam olarak kollarına iğneler sokmaya başladıklarında başladı. Bir daha böyle bir ölüm oranı görmedim. Korkunçtu, korkunçtu. Bunlar pandemi rakamlarıydı, ancak aşılamaya başladıktan sonraydı, bundan önce değildi. John, aşı ölümlerinin çoğunun covid ölümleri olarak etiketlendiğini açıklıyor. 'Bir parça dürüstlükle her cenaze müdürü size etrafımızda ölenlerin hepsinin aşı alıcıları olduğunu söyleyecektir. Covid pandemisi yok ve ben bunun canlı kanıtıyım. Hepsi aşı yaptırmanız için tasarlandı. Cenaze müdürleri ağımda tek bir çocuk covid'den ölmedi. Dolayısıyla bu gen terapilerini çocuklara uygulamak için hiçbir neden yok.

Burada bir nüfus azaltma gündemimiz var. İnsanları öldüren aşılar ve ben bunu bir cenaze müdürü olarak ilk elden görüyorum.'

DÜNYA ÇAPINDA ARAŞTIRMA

Sağlık çalışanlarına tüm hastaları covid olarak kaydetmeleri için ödeme yapılır. Her yıl yüz milyonlarca grip vakası artık hepsi covid. Doktorlar, ölmekte olan hastaları covid ölümleri olarak kaydetmelerini gerektiren gizli mesajlar alıyor. Cenaze müdürleri sürekli sahte covid kayıtları gördüklerini itiraf ederken, CNN teknik direktörü Chester de covid sayılarını şişirdiklerini itiraf etti. 20 hastaneden oluşan bir ağ, korku yaratmak için artan covid sayılarını yakaladı ve bir Zoom çağrısında bir Afrikalı yetkilinin covid'i nasıl hızlandıracağını tartıştığı görülüyor. Bir hemşire, covid ölümlerini artırmak için ne kadar çok sayıda hastanın öldürüldüğüne tanıklık ediyor ve dünya çapında sayısız insan, yanlışlıkla covid olarak kaydediliyordu. İtalyan politikacı Vittorio, odanın nasıl yalan söylediğini gördüğü için çileden çıkıyordu: çünkü sadece küçük bir yüzde covid'den ölüyordu! Ve bir cenaze müdürü, sözde covid ölümleri yaratmak için binlerce yaşlının öldürülmesine tanık olmuştu. O ve diğer düzinelerce cenaze müdürüne İngiliz hükümeti tarafından her ölümü covid olarak etiketlemeleri talimatı verildi. Aşılar başladıktan sonra, hepsi eşi görülmemiş bir ölüm patlamasına tanık oldular.

SADECE AŞILANAN ÖLDÜ

İSPANYA GRİBİ SIRASINDA SADECE OLANLAR ÖLDÜ

1918'de 'İspanyol gribi' denen hastalıktan 50-100 milyon insan öldü. Bu olayın uzman görgü tanığı tıp bilimcisi Eleanor McBean, PhD, N.D. gerçekten neler olup bittiğine dair ilk elden deneyimleriyle bir kitap yazdı. (81, 82) Kitapta gerçekten bir grip olmadığını, ancak nüfusa kitlesel aşıların uygulandığını, grip benzeri semptomlara, bir dizi farklı hastalığa ve büyük ölümlere neden olduğunu açıkladı.

Bu sözde, 'İspanyol gribinden' ölen aşılanmamış tek bir kişi bile bilmiyordu, aşılananların çoğu hayatını kaybetti.

1918 grip salgınının yerinde gözlemcisiydim. 1918 İspanyol Gribi salgını sırasında yaşayan tüm doktorlar ve insanlar bunun dünyanın gelmiş geçmiş en korkunç hastalığı olduğunu söylüyorlar. Güçlü adamlar, zinde ve içten adamlar bir gün sonra ölecekti. Hastalık, tifo, difteri, zatürree, çiçek hastalığı, felce eklenen kara ölümün ve 1. Dünya Savaşı'nın hemen ardından insanların aşılandığı tüm hastalıkların özelliklerini taşıyordu. veya daha fazla hastalık - veya toksik serumlar. Doktorların yaptığı tüm bu hastalıklar bir anda ortaya çıkmaya başladığında, trajikti. İki yıl süren bu salgın, semptomları bastırmaya çalışan doktorların verdiği daha fazla zehirli ilacın eklenmesiyle canlı tutuldu.

Bildiğim kadarıyla grip sadece aşılılara bulaşıyordu. Aşıları reddedenler gripten kurtuldu.

Ailem tüm aşıları reddetmişti, bu yüzden her zaman iyi durumdaydık. Graham, Trail, Tilden ve diğerlerinin sağlık öğretilerinden insanların hastalığa neden olmadan vücudu zehirlerle kirletemeyeceğini biliyorduk. Grip zirveye ulaştığında, doktorlar ve hemşireler de aşılandığı ve grip olduğu için tüm dükkanlar, okullar, işletmeler - hatta hastane bile kapatıldı. Sokaklarda kimse yoktu. Hayalet kasabası gibiydi. Biz [hiç aşı yaptırmayanlar] grip olmayan tek aile gibi görünüyorduk; bu yüzden ailem o zamanlar doktor bulmak imkansız olduğu için hastalara bakmak için ellerinden geleni yaparak evden eve gittiler. Mikropların, bakterilerin, virüslerin veya basillerin hastalığa neden olması mümkün olsaydı, onlar hasta odalarında günde uzun saatler geçirirken annemle babama saldırmak için fırsatları vardı. Ama grip olmadılar ve biz çocuklara saldırmak ve herhangi bir şeye neden olmak için eve herhangi bir mikrop getirmediler. Ailemizin hiçbirinde grip olmadı - burnunu bile çekmedi - ve kışın yerde derin kar vardı.

1918 grip salgınının dünya çapında 20.000.000 insanı öldürdüğü söyleniyor. Ancak doktorlar, kaba ve ölümcül tedavileri ve ilaçları ile onları öldürdü. Bu sert bir suçlamadır, ancak tıp doktorlarına kıyasla ilaçsız doktorların başarısına bakılırsa yine de doğrudur.

Tıp adamları ve tıp hastaneleri grip vakalarının %33'ünü kaybederken, BATTLE CREEK, KELLOGG ve MACFADDEN'S HEALTH-RESTORIUM gibi tıp dışı hastaneler su kürü, hamam, lavman vb. ile neredeyse %100 şifa alıyordu. Oruç ve diğer bazı basit şifa yöntemleri, ardından dikkatle hazırlanmış doğal gıda diyetleri. Bir sağlık doktoru sekiz yılda hastasını kaybetmedi. Hastasını kaybetmeyen o ilaçsız doktorlardan birinin çok başarılı sağlık tedavisi, biraz sonra yayınlanacak olan bu kitabın diğer bölümünde AŞI KABUL EDİLMİŞTİR. Tıp doktorları ilaçsız doktorlar kadar gelişmiş olsaydı, tıbbi grip tedavisinden bu 20 milyon ölüm olmazdı.

Aşılı askerler arasında aşısız sivillere göre yedi kat daha fazla hastalık vardı ve bu hastalıklar aşılanmışlardı. 1912'de denizaşırı ülkelerden dönen bir asker bana ordu hastanelerinin çocuk felci vakalarıyla dolu olduğunu söyledi ve yetişkin erkeklerin neden bir bebek hastalığı olması gerektiğini merak etti. Şimdi biliyoruz ki felç, aşı zehirlenmesinin yaygın bir yan etkisidir. Evdekiler, 1918'deki dünya çapındaki aşı kampanyasına kadar felç olmadılar.'

'Yedi adam aşılandıktan sonra bir doktorun ofisinde öldü. Ailelerine askeri operasyonda öldürüldüklerine dair mektuplar gönderildi.'

- Eleanor McBean, PhD, ND

Uzman tıbbi görgü tanığı ifadesi daha sonra otopsilerle doğrulandı, bu da gerçekten bir grip olmadığını gösterdi, ancak acıya, bugüne kadar grip benzeri semptomları taklit eden deneysel bir "bakteriyel menenjit aşılarının" rastgele dozları neden oldu. Askerlerin ve sivillerin hazırlıksız bağışıklık sistemlerine ek aşılarla yapılan büyük, çoklu saldırılar bir 'ölüm alanı' yarattı. Aşı olmayanlar etkilenmedi.

ÇÖZÜM: ERKEN TEDAVİ

ÖNDE GELEN BİLİM İNSANLARINI YANITI VAR!

Toksik covid enjeksiyonları COVID-19 hastalığına çözüm sunmuyorsa, insanlığa nasıl yardımcı olabiliriz? Cevap basit: Dünya çapındaki bu sağlık krizinin en başından beri, güvenlikleri ve etkinlikleriyle bilinen mevcut ilaçları kullanarak binlerce covid hastasını nasıl başarılı bir şekilde tedavi ettiklerini haykıran birçok önde gelen bilim insanı ve tıp doktoru vardı. Orada örneğin, bulaşıcı hastalıklar ve mikrobiyoloji alanındaki en büyük araştırma gruplarından birinin yöneticisi olan dünyaca ünlü Fransız profesör Didier Raoult. ISI'ye göre Avrupa'da en çok alıntı yapılan mikrobiyologdur ve laboratuvarında 1998'den beri ISI veya Pubmed'de atıfta bulunulan 1950'den fazla makale ile 457'den fazla yabancı bilim insanı eğitmiştir ve bulaşıcı hastalıklar konusunda dünyanın önde gelen uzmanı olarak kabul edilmektedir. Profesör Raoult, altmış yılı aşkın bir süredir piyasada bulunan ve koronavirüsleri yenmedeki güvenliği ve etkinliği ile ünlü bir ilaçla covid hastalarını tedavi etmeye başladı: hidroksiklorokin.

Profesör Raoult, dört binden fazla hastayı hidroksiklorokin + azitromisin ile tedavi etti ve halihazırda birkaç hastalığı olan bir avuç çok yaşlı dışında neredeyse hepsi iyileşti. (83)

Bu inanılmaz başarı, dünyadaki diğer birçok tıp doktoruna aynı ilacı kullanmaya başlamaları için ilham verdi. Hollanda'da Dr. Rob Elens, tüm covid hastalarına çinko ile birlikte hidroksiklorokin verdi ve ortalama dört günde %100 iyileşme oranı gördü. Kimsenin hastaneye kaldırılmasına gerek yoktu. 2.700'den fazla diğer tıp uzmanıyla birlikte, bu doktor Hollanda hükümetine HCQ'yu standart protokole dahil etmelerini isteyen bir mektup gönderdi. Dr. Elens ve diğer Hollandalı tıp doktorları, HCQ ve çinko kullanarak COVID 19'un nasıl önleneceği ve üstesinden gelineceği hakkında bilgiler içeren bir 'COVID-19 Self Care' web sitesi kurdu. (84)

New York'ta aile hekimi Dr. Vladimir Zelenko, pandeminin başlangıcında 500'den fazla covid hastasını hidroksiklorokin + çinko + azitromisin ile tedavi etti. Ayrıca neredeyse hiçbir yan etkisi olmaksızın %100 iyileşme oranına sahipti ve hastaneye yatış olmadı. (85) Ağustos 2021 itibariyle Dr. Zelenko ve ekibi 6.000'den fazla covid hastasını başarıyla tedavi etti. Dünyaca ünlü hale gelen ve dünya çapında milyonlarca binlerce insanın hayatını kurtaran COVID19'u tedavi etmek için bir protokol geliştirdi. Örneğin Zelenko Protokolü, çevrimiçi teletıp platformu https://www.speakwithanmd.com/ ve Amerika'nın Ön Cephe Doktorlarının 800.000'den fazla üyesinden oluşan geniş ağ tarafından kullanılıyor. (86)

Yüzlerce çalışma, HCQ'nun COVID-19'u tedavi etme ve hastaneye yatış ve ölümü önlemedeki etkinliğini doğrulamaktadır. (87, 88, 89)

Dünyanın önde gelen bilim adamları Dr. Pierre Kory ve Dr. Peter McCullough, alanlarında en çok yayınlanmış tıp uzmanlarıdır. Hem bu doktorlar hem de ekipleri, örneğin Ivermectin kullanarak on binlerce covid hastasını başarıyla tedavi etti. Dr. Kory ve en iyi tıp uzmanlarından oluşan ekibi, dokuz aydan fazla bir süre tüm tıp literatürünü inceledi ve Ivermectin'in COVID-19'u etkili bir şekilde önleyen ve tedavi eden mucize bir ilaç olduğunu kanıtladı. 63 hakemli çalışma, Ivermectin'in COVID-19 tedavisinde etkinliğini doğrulamaktadır. (90, 91, 92)

Biyofizikçi Andreas Kalcker, Bolivya'da günlük ölüm oranını 100'e 0 indirmek için klor dioksit kullandı ve birkaç Latin Amerika ülkesindeki orduyu, polisi ve politikacıları tedavi etmesi istendi. Onun dünya çapındaki ağ COMUSAV.com, bu etkili tedaviyi destekleyen binlerce doktor, akademisyen, bilim insanı ve avukattan oluşmaktadır.(93, 94, 95)

Covid için erken tedavi hakkında bilgi aşağıdaki web sitelerinde bulunabilir:

www.CovidPatientGuide.com

www.C19Protocols.com

www.TheCovidRemedy.com

www.FlemingMethod.com/best-available-published-evidence

www.StopWorldControl.com/cures

Tedavilerin Baskılanması

Dünyanın Dört Bir Yanında Doktorlar Zulüm Görüyor

COVID-19'u başarılı bir şekilde tedavi etmek için çeşitli seçenekler varken, neden hala bir aşı için böyle bir haykırış var?

Ve neden nüfusun çoğunluğu mevcut tedavilerin farkında bile değil? Cevap şok edici ve dünyamızda neler olduğunu bir kez daha gösteriyor...

Dünyanın her yerinde covid hastalarını başarıyla tedavi eden doktorlar, akıl almaz bir şeyle karşılaştılar: hükümet tarafından korkutuldular ve kapatıldılar.

Amerika'nın Ön Cephe Doktorları, dünyayı covid için güvenli ve etkili tedaviler hakkında bilgilendirdi. 2020'deki ilk Beyaz Önlük Zirvesi. Bu yayın birkaç saat içinde yirmi milyondan fazla izlendi, ancak daha sonra Facebook, Youtube, Twitter'ın her tarafından ve hatta web siteleri Squarespace tarafından kapatıldı. Önde gelen bütünsel bir pratisyen olan Michigan'dan Dr. David Brownstein, 120'den fazla covid hastasını başarıyla tedavi etmişti, ancak tıbbi blogunun tamamı kaldırıldı. Hollanda'da tüm covid hastalarını başarıyla tedavi eden Dr. Rob Elens, hükümet tarafından bu kişileri tedavi etmeye devam etmesi halinde lisansını kaybedeceği tehdidinde bulunuldu. Sağlıklı yaşamda dünya çapında önde gelen bir ses olan Dr. Joseph Mercola, covid'in nasıl tedavi edileceğine dair bilgiler yayınladı ve Google'ın kendisini yasaklaması üzerine içeriğini silmek zorunda kaldı. Dünyanın en saygın bilim adamlarından biri olan Profesör Raoult'a bir anda tüm internet üzerinden iftira atıldı.

Aralarında iki cumhurbaşkanı ve İsrail sağlık bakanının da bulunduğu 6.000'den fazla hastayı başarılı bir şekilde tedavi eden Dr.Zelenko da internetin her yerinde saldırıya uğradı ve hatta tepkiler yüzünden topluluğunu terk etmek zorunda kaldı. Biyofizikçi Andreas Kalcker tüm büyük sosyal medya platformlarından, kitabı ise Amazon'dan kaldırıldı ve hatta ResearchGate'deki bilimsel hesabı bile silindi. Bütün bunlar, büyük bir muhalefetle karşılaşan covid hastalarını başarıyla tedavi eden doktor ve bilim insanlarının örneklerinden sadece birkaçı. İnsanlık tarihinde, bir hastalık için çalışan ve güvenli bir ilacın, böyle uluslararası koordineli bir çabayla dünyadan saklandığı daha önce hiç olmamıştı. İnsanların covid'den kurtulmaları gerekmiyor, çünkü dünya nüfusunun bu ölümcül enjeksiyonu kabul etmekten korkması gerekiyor.

Doktorların bu şekilde sansürlenmesine ilişkin tüm kanıtlar burada bulunabilir: https://www.stopworldcontrol.com/full/

SON ZİHİN KONTROLÜ

ŞİLİ BAŞKANI ŞEYTANİ PLANI AÇIKLADI

Hepimizin bildiği gibi, suçluların amacı her zaman güçlerini ve zenginliklerini artırmaktır. Asla tatmin olmazlar ama sürekli daha fazlasını isterler. Nihayetinde tüm dünyada herkesin kendilerine hizmet edeceği, 'tanrı'yı ​​oynamak istiyorlar. Güçlerini artırmaya devam etmek için ihtiyaç duydukları bir şey var: kitlelerin körü körüne itaati. Sadece tamamen cahil ve tamamen itaatkar bir halk onların planlarıyla işbirliği yapacaktır. Bu yüzden tüm dünyanın ana akım haber medyasını, eğitim sistemlerini, sağlık hizmetlerini ve devlet kurumlarını vb. satın alıyorlar, böylece beyin yıkama propagandalarını dünyanın her köşesindeki her akla yaymak için kullanabiliyorlar. Yine de burada durmuyorlar, çünkü herkesin televizyondaki her şeye inanmadığının tamamen farkındalar. Bu nedenle, tüm insanlığın zihinleri üzerinde %100 kontrol kazanma planları daha da gelişmiştir. Son zamanlarda gündemleri Şili Cumhurbaşkanı Sebastián Piñera tarafından yüksek sesle ve net bir şekilde dile getirildi. Halka açık bir konuşmada, tüm ulusa açıkça duyurdu: 'Dünya liderlerinin bu toplulukta neler başlattıklarını duyalım. Makinelerin düşüncelerimizi okuyabilmesi ve hatta düşünce, duygu katabilmesi olasılığıdır. 5G muazzam bir sıçrama. Bu kozmik bir sıçrama, bir Kopernik sıçraması çünkü gerçekten 5G teknolojisinin anlamı, hayatımızda önceki tüm teknolojilerin kastettiğinden çok daha büyük bir değişim olacak.

Makinelerin düşüncelerimizi okuyabilmesi ve hatta düşünce ve duygu katabilmesi olanağını sunar. Bu sadece hayatı değiştirmeyecek, onu dönüştürecek. Toplumumuzun gerçek sinir sisteminde 5G, aynen böyle. Devletimizi modernleştirmek, ülkemizdeki her eve ulaşan bir değişim olmaktır.' (96)

Agresif sansürle sesimizi, seçim sahtekarlığıyla oylarımızı, artan vergilerle paramızı çaldıktan sonra şimdi 5G ile kendi duygu ve düşüncelerimizi çalacaklar. Bu onların tiranlıklarının zirvesi olacaktır. Çünkü arzu edilen düşünce ve duyguları tüm dünyaya empoze edebilecekler ve böylece artık herkesi istedikleri gibi idare edecekler. Bu yüzden mi Klaus Schwab yakın gelecekle ilgili tanıtım videolarında bu kadar kendinden emin bir şekilde şunları söylüyor: 'Hiçbir şeye sahip olmayacaksınız, mahremiyetiniz olmayacak ve mutlu olacaksınız.' (97)

Yapay olarak yaratılmış sahte bir mutluluk durumundan söz ediyor olabilir mi? Bunun bu aşı raporuyla ne ilgisi var? Şu anda bildiğimizden daha fazlası olabilir. 5G'nin nüfusun düşüncelerini ve duygularını değiştirebilmesi için başka bir unsura ihtiyacı var: 5G sinyallerini alan ve ileten insanların beyinlerinin içindeki nanopartiküller. 5G ile iletişimde en etkili maddenin, covid enjeksiyonlarında kitlesel olarak bulunan madde olduğu ortaya çıktı: grafen oksit. (98, 99)

Yeryüzündeki hiçbir madde 5G ile grafen oksitten (100)  daha iyi iletişim kuramaz ve var olan hiçbir madde insan beynine nüfuz etmede ve insan düşünce ve duygularını manipüle etmede grafen oksitten daha etkili değildir. İnsan beynini tıbbi amaçlarla manipüle etmek için grafen kullanan bir şirket, INBRAIN Neuro Electronics'tir. Web sitelerinde şunlar yazıyor:

"Dünyanın dört bir yanındaki hastalara yardımcı olmak için beyin restorasyonu için yeni nesil sinirsel arayüzleri oluşturmak için insanoğlunun bildiği en ince malzeme olan grafeni kullanıyoruz."

Şirket, teknolojisini bir kişinin beynini 'okuyabilmek', belirli nörolojik kalıpları tespit edebilmek ve ardından beyin fonksiyonlarını değiştirmek için o kişinin nörolojisini kontrol edebilmek olarak öne çıkarıyor.(101) INBRAIN'in amacının sadece nörolojik bozuklukları olan insanlara yardım etmek olduğu anlaşılıyor, ancak onlardan bahsetmemin nedeni, grafenin gerçekten insan beynini değiştirmek için nasıl ideal bir madde olduğunu göstermek. Ve yine, 5G ile her şeyden daha iyi çalışır. Özellikle dünya liderlerinin gündeminin ne olduğunu bilirsek, covid aşılarında bulunması bu nedenle oldukça rahatsız edici. Şili Cumhurbaşkanı tarafından açıklandığı gibi:

“5G, makinelerin düşüncelerimizi okuyabilmesi ve hatta düşünce ve duygu katabilmesi olanağını sunuyor.”

Dokunmamız gereken bir diğer unsur, küreselcilerin bildiğimiz şekliyle insanlığı sona erdirmek ve insanlığı siborg olmaya yönlendirmek için açık ve kamusal gündemleridir. Klaus Schwab'ın, 'Dördüncü Sanayi Devrimi' kitabında açıkça açıklanmıştır. İnsanların, tamamen buluta bağlı ve yapay zeka tarafından denetlenen ve kontrol edilen makinelerle bir olmaları gerektiğine inanıyor. Bu yüzden artık kimsenin mahremiyeti olmayacağını, ancak 'mutlu' olacaklarını söylüyor.

Schwab'ın gerçek niyetini gizlemek için akıllıca seçilmiş kelimelerle aldatma becerisinde ne kadar ustalaştığı kitabının sonunda görülüyor:

'Sonunda, her şey insanlara ve değerlere bağlı. İnsanları ilk sıraya koyarak ve onları güçlendirerek hepimiz için çalışan bir geleceği şekillendirmemiz gerekiyor. En karamsar, insanlıktan çıkmış haliyle, Dördüncü Sanayi Devrimi gerçekten de insanlığı “robotlaştırma” ve böylece bizi kalbimizden ve ruhumuzdan mahrum etme potansiyeline sahip olabilir. Ancak insan doğasının en iyi yanlarını (yaratıcılık, empati, yönetim) tamamlayıcı olarak, insanlığı ortak bir kader duygusuna dayalı yeni bir kolektif ve ahlaki bilince yükseltebilir. İkincisinin hüküm sürmesini sağlamak hepimizin görevidir.' (102)

Burada söylediği, insanların güçlendirilmesi gerektiği ve robotlara dönüştürülemeyebileceğidir. Ancak o zaman hangisinin üstün gelmesi gerektiği sonucuna varır: 'insanlığı yeni bir kolektif ve ahlaki bilince yükseltmek.

Bu ne anlama geliyor? Tam olarak söylediği şey şu: Her insan aynı şekilde düşünecek ve hissedecek, hepimiz aynı 'kolektif bilinci' paylaşacağız.

Bu tüm insanlığın toplam beyin manipülasyonu anlamına gelir. Herkes dünya liderlerinin öngördüğü anlatıya boyun eğecek veya 'insanlık yeni bir kolektif bilince sahip olacak'.

Artık Google, Facebook veya Twitter'ın kimsenin sesini sansürlemeye ihtiyacı olmayacak çünkü Dördüncü Sanayi Devrimi tüm insanlığın 'aynı zihniyete yükseltilmesini' sağlayacak. Bu suçluların nihai amacı budur. Schwab'ın ikiyüzlülüğü bariz, çünkü tam olarak böyle olmaması gerektiğini söylüyor. Bu, insanları artık kendileri için düşünemeyen, ancak aynı 'zihni' paylaşmak zorunda kalacak robotlara dönüştürüyor.

Gündem çok açık: insanlık, herkese ne düşüneceğini ve hissedeceğini söyleyen yapay zekaya bağlanmalıdır. Bunun anahtarı, her insanı her türlü sinyali alıp iletebilen yürüyen bir antene dönüştüren nanoteknolojiyi insanlığa enjekte etmektir.

-İnsanlığa hiç bitmeyen enjeksiyonlar dayatmakta ısrar etmelerinin nedeni bu olabilir mi?

-İnsanların içindeki grafen oksit ve diğer nanoteknolojinin varlığını sürekli olarak artırabilmeleri, onları yeni transhümanizm çağına daha fazla kaydırabilmeleri için mi?

Eğer Dünya Ekonomik Forumu'nun son on yılda öne sürdüğü ve son makalelerinde, kitaplarında ve videolarında açıklanan tam olarak bu olmasaydı, bunun kötü bir film senaryosu olduğunu düşünürdüm. Ama bu bir film değil. Gerçekte, bu psikopatların çılgın zihinlerinde insanlığın geleceği olarak ne pişirdikleridir.

YENİ DÜNYA DÜZENİ

AVUSTRALYA ARTIK NE OLDUĞUNU GİZLENMİYOR

On yıllar boyunca, Yeni Dünya Düzeni olarak adlandırılan, dünya çapındaki baskı ve kontrolün zalim sistemi, bir komplo teorisi olarak etiketlendi. Ancak tüm sözde komplo teorilerinde olduğu gibi, bir süre sonra teoriden daha fazlası oldukları ortaya çıkıyor. Avustralya'da sağlık yetkilileri artık gündemlerini gizlemiyor ve covid tiranlıklarına 'Yeni Dünya Düzeni' diyorlar. New South Wales baş sağlık görevlisi Kerry Gai Chant, bir kamu yayınında şunları söyledi:

éYeni Dünya Düzeninde temaslı izlemenin nasıl göründüğüne bakacağız. Evet, orada pozitif bir vakamız varsa, barlar, kulüpler ve diğer şeyler olacak.” (103)

Avustralya Sağlık Bakanı Brad Hazard, şu sözleri söyledi:

"İşte böyle. Bunun Yeni Dünya Düzeni olduğunu kabul etmeliyiz.” (104)

Avustralyalı bir haber muhabiri yeni kısıtlamaları şu sözlerle duyurdu:

“Ayrıca bu gece saat 12.00'de yürürlüğe girecek olan Yeni Dünya Düzeni, çeşitli işletmelerde yeni kısıtlamalar.” (105)

Başka bir Avustralya haber yayını şöyle dedi:

'Yeni Dünya Düzeni, ordumuz, ülkelerin zorlu yeni karantina yasalarını uygulamasına yardımcı olmak için polisle ortaklaşa yürüyor.' (106)

Haber muhabiri, yeni kısıtlamaların yürürlüğe girdiği gün şunları söyledi: (107)

'Bugün Yeni Dünya Düzeni'nin ilk tam günü. Açık hava toplantıları iki kişi ile sınırlıdır. Egzersize izin verilir, ancak evinizden 10 km'den daha uzak değil. Mağazalarda gezinmek yasaktır. Her haneden sadece bir kişi gerekli alışverişi yapmak için ayrılabilir. Ve yarından itibaren cenazeler on kişiyle sınırlandırılacak.”

Bu insanlık dışı zulmün bahanesi nedir? 2021'in ilk yarısında 14 sözde covid ölümü!

2017'de Avustralya'da dört binden fazla insan grip ve zatürreden öldü.(108)

TEORİ YOK AMA TARİH

İNSAN TARİHİ BİR KOMPLO TEORİSİ Mİ?

Tarihi biliyorsak, tek arzuları tüm dünyaya hükmetmek olan güce aç delilerin her zaman olduğu temel gerçeğini anlarız. Diğerlerinin yanı sıra Çin, Fars, Yunan, Roma, İspanyol, İngiliz dünya imparatorluklarını düşünün. Dünya hakimiyeti arzusu, dünyanın kendisi kadar eskidir. Bu yüzden bu tarihi gerçeklerden bahsederken insanların alaycı tepkiler verdiğini görmek beni hep şaşırtıyor. StopWorldControl.com web sitemin adı bile bazılarına saçma geliyor. 'Hahaha, dünya kontrolü, bu aptalca bir komplo teorisi!' Bu endişe verici, çünkü bazılarımızın zihninin insan varoluşunun en temel ilkelerini bile anlamaktan ne kadar uzaklaştığını gösteriyor. 80 yıl kadar kısa bir süre önce dünya, dünyaya hükmetmek isteyen başka bir deli tarafından tehdit edildi ve bunun sonucunda art arda iki dünya savaşı yaşandı. Bu da mı bir komplo teorisi?

Tüm dünyayı kontrol etme planı, insanlığın varoluşu boyunca her zaman var olmuştur ve sayısız biçimde ifade edilmiştir. Dünyamızın ikinci temel gerçekliği, kendilerini kötülük alemine adayan insanların her zaman var olduğudur. Tarih, geçmişte kaç grup insanın, ritüel çocuk kurban etme, insanları diri diri yakma, insanların göğüslerini açma ve kalplerini parçalama gibi karanlık uygulamalara derinden gömülü olduğunu çok açık bir şekilde göstermektedir. Bu, etrafındaki medeniyetlerde yaygındı. Çoğu ulus, 'tanrıları' olarak gördükleri şeytani varlıklara tapınmaya adamıştı. Hindistan, Afrika, Asya, Avrupa, Amerika... dünyanın her yeri bu uygulamaları biliniyordu.

İnsanlık tarihi boyunca, bugüne kadar bazı kültürlerin kalbinde zalim ve dehşet verici uygulamalar olmuştur.

Bugünlerde halkın beyni o kadar ciddi şekilde yıkanmış görünüyor ki, zamanımızda benzer karanlık güçler için uyardığımızda hemen inkar ediyorlar. Ama hayatımızı korumak istiyorsak, nasıl olduğunu anlamalıyız.

Bugün, geçmişte dünyamızı terörize eden aynı tür kötü varlıklar hala etrafta. Yeni Dünya Düzeni'nin arkasındaki suç şebekesinin kalbinde bu tür kötü insanlar var.

BU SUÇLULAR KİMDİR?

DÜNYAYI YÖNETEN KARANLIK AİLELERLE TANIŞIN

-Bu suçlular tam olarak kim?

-Bazılarının isimlerini ve nerede olduklarını biliyor muyuz?

-Nasıl çalışırlar ve onları durdurmak için ne yapabiliriz?

Cevabın önemli bir kısmı muhteşem

https://www.stopworldcontrol.com/ 'da izlenebilen MONOPOLY belgeseli.

MONOPOLY, ekrandaki tüm kanıtlarla, dünyamızdaki neredeyse her şeyin nasıl aynı insanlara ait olduğunu çok ayrıntılı bir şekilde ortaya koyuyor. Kim olduklarını ve insanlık için ne planladıklarını gösterir. Herkes için mutlaka görülmeli! Bu süper zengin varlıklar her şeye sahip olduklarından, dünyayı kontrol etmeleri çocuk oyuncağıdır. Apple, Facebook, Twitter, Google, Facebook ve Big Tech'in geri kalanına, tüm büyük haber medyasına, tüm seyahat endüstrisine, tüm gıda endüstrisine, bankalara, giyim endüstrisine vb. sahipler. Her şeyi stratejik olarak satın alarak dünya çapında rakipsiz bir tekel elde ettiler. Julius Ceasar'ın sadece hayal edebileceği bir şey... Aynı zamanda tüm sağlık endüstrisine de sahipler, bu da dünyanın dört bir yanındaki hastanelere ne yapmaları ve ne yapmamaları gerektiğini söylemelerine izin veriyor. Seçim sahtekarlığı, rüşvet ve şantaj yoluyla dünyanın dört bir yanındaki hükümetlerde siyasi kuklalarını konumlandırdılar. Bunu anladığımızda, tüm dünyaya tiranlığı nasıl empoze edebildiklerini görebiliriz.

İlgili tüm bireysel varlıkları adlandırmak beni çok uzağa götürür, ancak bu ağın kalbinde yer alan birkaçını ortaya çıkaracağım. İtalya'da örneğin 'Siyah Asalet' olarak adlandırılan 13 İtalyan ailesi veya soyu vardır. Ben onlara steroid kullanan mafya diyorum. Bu aileler, dünyanın diğer bölgelerinden gelen diğer benzer hanedanlarla birlikte, kendilerini insanlığın geri kalanından üstün görüyorlar. Sıradan insanlara "böcek", "sığır" ve "köpek" gözüyle bakarlar. Literatürlerinde tam anlamıyla sizin ve benim hakkımda böyle yazıyorlar.

Köleleri olacak insanlığa hükmetmenin kaderleri olduğuna inanıyorlar.

Bu aileler, nihayetinde herkesin en tepedeki aynı kukla ustalarına cevap verdiği piramidal bir hiyerarşi içinde organize edilmiştir. Güçlerinin anahtarı gizliliktir, böylece kimse onlara dokunamaz. Bu yüzden gerçek liderler her zaman gölgede kalır. Dünya nüfusu yalnızca, zihin programlı politikacılar, Hollywood ünlüleri, endüstri liderleri, medya kişilikleri vb. gibi dünya sahnesinin görünür sahnesinde faaliyet gösteren kuklaları görür. Daha iyi bilinen bazı kuklalar Klaus Schwab, Bill Gates, George'dur. Soros, Clinton'lar, Bush ailesi vb. Hepsi bireysel olarak çok zengin ve güçlü olmalarına rağmen, hiyerarşide daha üstte yer alan, ancak tablonun dışında kalmalarını sağlayan varlıklara boyun eğiyorlar. Gizlilik onların gücüdür.

Stratejilerinden biri, gündemlerini oluşturmak için görünür platformları olan kamusal 'dünya' organizasyonları kurmaktır. Bunlardan biri, bu organize pandemi sırasında çok öne çıktı ve çoğunlukla bu suç ağının önemli bir kuklası olan Bill Gates tarafından finanse edilen Dünya Sağlık Örgütü olarak adlandırılıyor. DSÖ tüm insanlığa dikte ediyor - bunu bir düşünün! - Sağlığımız söz konusu olduğunda yapabileceklerimiz ve yapamayacaklarımız. Hiç kimse Dünya Sağlık Örgütü'nü seçmedi ve kimse onların etrafta olmasını, her hekimi, hemşireyi ve sağlık pratisyenini körü körüne itaat etmeye zorluyor.

DSÖ, tüm dünyayı, gerçek bilime dayanmaktan ziyade çoğu zaman bilime aykırı olan zalimane "yönergelerine" sorgusuz sualsiz boyun eğmeye zorluyor.

Örneğin DSÖ, tüm dünyaya covid vakalarını keşfetmek için PCR testini kullanmasını söylerken, bu test farklı patojen türleri arasında ayrım yapamaz ve %93'e kadar yanlış pozitif üretir. Bu kusurlu test, dünyaya bir pandemi olduğunu söylemenin ana aracı iken, tarihte hiçbir tıbbi cihaz bu kadar güvenilmez olmamıştı. Yine de bu bilim karşıtı protokol, esas olarak yanlış pozitiflere dayanan küresel bir pandemi yanılsamasını teşvik etmek için tüm dünyaya dayatılıyor. Yüz milyonlarca sözde 'covid vakası', ölümcül derecede kusurlu bir testten kaynaklanan yanlış pozitiflerden başka bir şey değildir. Gerçek virüs Sars-Cov-2 hiçbir zaman izole edilmedi ve saflaştırılmadı, bu nedenle test etmek imkansız. Astronomik boyutlarda bir aldatmaca.

Bu, bir 'dünya örgütü'nün, 'sağlığınızı korumak' adına, insanlığı tiranlığa boyun eğdirme gündemini yaymak için nasıl kullanıldığının bir örneğidir.

Benzer bir örgüt, kendisini bu dünyanın sözde 'barış koruyucusu' olarak gösteren Birleşmiş Milletler'dir. Ancak gündemleri, tüm insanlığı tek dünya hükümetine teslim etmektir. BM, suçlu ailelerin ulusların bağımsızlığını ortadan kaldırması ve tek dünya hükümeti kurması için benzer atlıkarıncalar olan Avrupa Birliği ve NATO ile yakın çalışıyor.

Bir diğer halka açık aktör, Klaus Schwab tarafından kurulan Dünya Ekonomik Forumu'dur. Dünya Ekonomik Forumu, kendisini dünyanın zenginleri ve güçlüleri için 'dünyanın sorunlarına çözüm aradıkları' bir düşünce kuruluşu olarak sunuyor. Sihirli kelimeleri, dünyamız için daha iyi bir gelecek sağlamayı iddia eden 'sürdürülebilir kalkınma'dır. BM ile birlikte, daha sürdürülebilir bir dünya için nihai çözümü sunduğunu iddia eden Gündem 21'i geliştirdiler.

Gerçekte bu, tüm dünya nüfusunun tüm haklarını, özgürlüklerini ve mülklerini ele geçirmek ve hepsini süper zenginlerin eline geçirmekten başka bir şey değildir.

Sonra dünyadaki tüm parayı kontrol eden bankacılık imperium var. Görevleri, yalnızca gözetim ve kölelik sistemine dijital olarak bağlı olanların hala finansmana erişebileceği nakitsiz bir toplum yaratmaktır. Nijerya hükümetine, bankacılık hizmetlerini kesinlikle aşılılara ayırması için cömertçe ödeme yapıldı; bu, yakında diğer ülkeler tarafından izlenecek bir örnek. Bankacılık imparatorluğunun önde gelen kuruluşlarından biri, kötü şöhretli Rothschild ailesidir. 165 ülkedeki merkez bankalarına sahipler, böylece dünyanın çoğunda para akışını kontrol ediyorlar. Kadim zamanlardan beri bu aile kendisini tüm güçlerin en karanlıklarına tapınmaya adamıştır. Bir diğer tanınmış aile Rockefeller ailesidir. Yeni bir tahakküm ve kontrol dünyası kurmak için arzu edilen sonucu ile mevcut pandemiyi ayrıntılı olarak tanımladıkları 'Geleceğin Senaryosu'nu 2010 yılında yayınladılar.

Rockefeller Enstitüsü gibi kuruluşlar kendilerini insanlığın koruyucuları olarak sunarlar, ancak bu insani maskenin ardında güç hırsının korkunç bir yüzü vardır.

İtalya'dan gelen Kara Asalet'ten daha önce bahsetmiştim. En etkili stratejileri, Roma'da 'Roma Katolikliğinin merkezi' olarak Vatikan'ı kurarken, Hıristiyanlığın güzel yüzünün arkasına saklanmak olmuştur. Görkemli katedrallerin anıtsal mimarisinin arkasında, ancak normal bir insanın asla anlayamayacağı kadar karanlık ve sapkın bir dünya vardır. Bu dini kalede son zamanlarda organize, sistematik çocuk istismarının ortaya çıkması, orada neler olduğunu bilseydik, çoğumuzu travmatize edecek kadar derin bir buzdağının sadece en küçük ucudur. Hata yapmayın: Vatikan'da perde arkasında neler olup bittiği hakkında hiçbir fikri olmayan iyi dindar insanlar da var.

Bu, insanların çoğunluğunun - hatta suça ortak olanların çoğunun - neler olup bittiğine ve herkesin nasıl oynandığına dair en ufak bir fikrinin olmadığı devasa bir kukla tiyatrosu.

Vatikan, İtalya'dan bağımsız egemen bir devlet olan ve hiçbir İtalyan kanununun herhangi bir yetkisinin olmadığı Vatikan Şehri'nin içinde yer almaktadır. Herhangi bir ülkenin kanunlarına tabi olmadıkları için, kendilerini çevreleyen İtalya'nın bile, istedikleri suçu işleyebilmektedirler. Uluslar içindeki benzer egemen devletler, 'Londra Şehri' (Londra'da tüm İngiliz yasalarından kaçan ancak İngiliz hükümetini kontrol eden bağımsız bir devlet), 'Washington D.C.'dir. (veya Amerika Birleşik Devletleri içinde egemen bir devlet olan ve Amerikan halkını yöneten Columbia Bölgesi). Suçlu aileler, faaliyet gösterdikleri bu dokunulmaz 'uluslar içinde devletler' kurmuşlardır.

Vatikan Şehri bunların en önemlisidir ve en yüksek kukla ustalarının oturduğu yer burasıdır.

Hepimiz şu anda Papa Francis tarafından oynanan bir rol olan Beyaz Papa'yı biliyoruz. Görevi, dünya çapındaki Roma Katolik inanç topluluğunu kontrol etmek ve onları Yeni Dünya Düzeni'ne yönlendirmektir. Birçok kamuya açık mesajında tüm inananları aşı olmaya çağırır (112) ve Yeni Dünya Düzeni'ni dünyanın sorunlarına tek çözüm olarak ilan etmeye devam eder. İşte bazı açıklamaları: (113)

“Yeni bir dünya düzeni kurarak adaletsizliği iyileştirebiliriz...”

“İnsanlığın kurtuluşuna giden yol, yeni bir kalkınma modelinin yaratılmasından geçer...”

“genel bir vizyon gelecek olmayacak ... “

“dar görüşlü milliyetçiliğe bir son vermeliyiz ...”

Beyaz Papa'nın yanı sıra, çok daha fazla güce sahip, ancak perde arkasında daha fazla çalışan daha az bilinen bir Kara Papa da var. Ancak Kara Papa yine de daha yüksek bir tahtta oturan birine tabidir: Gri Papa. Bu üstün kukla ustası, dünya üzerinde muazzam bir güç sağladığı tamamen gölgelerde çalışır. Tüm bunların tarihsel olarak nasıl ortaya çıktığını anlamak istiyorsanız, Cizvitlerin karanlık ruhsal kökenlerini araştırmanız gerekir. Bu konu bizi kolaylıkla çok ileri götürebileceği için şimdilik burada bırakıyorum.

Bu suç ağının doğası gereği son derece manevi olduğunu ve en tepede olan herkesin karanlık antik manevi uygulamalara dahil olduğunu anlamalıyız. Açıkça söylemek gerekirse, onlar luciferian olarak da adlandırılan satanistlerdir.

Ancak stratejileri, her zaman kim olduklarının tam tersini gösteren muhteşem maskelerin arkasına saklanmaktır.

Bunu, dünya çapındaki dinleyicilerinin zihinlerini büyülemek ve onları tüm sebeplerin en asilinin dünyadaki her insanın aynı şekilde düşünmesini ve hissetmesini sağlamak olduğuna ikna etmek için belagatli retorikler kullanan Klaus Schwab'da görüyoruz. 'İnsanlığı kolektif bir bilince taşıyın.'

Ancak bu çıldırtıcı çılgın planı sunma şekli o kadar kurnazdır ki çoğu insan konuşmasını duyduktan sonra onu ayakta alkışlar. Aynı şeyi, yoksulları önemsemekten, adaletsizliği sona erdirmekten, Dünya'yı kurtarmaktan ve diğer asil davalardan güzelce bahseden Beyaz Papa'da da görüyoruz, aslında basitçe şöyle diyor: 'Bütün dünya tek bir dünya hükümetinin kölesi olmalı. kimsenin sesi, hakları, özgürlükleri, mülkiyeti, kimliği veya mahremiyeti olmayacak.' Bu, aşı emirlerini dayatmak için kullandıkları hipnozun aynısı: 'Dünya ölümcül bir hastalığın saldırısına uğradı, ancak harika bir çözümümüz var: hayat kurtaran aşılar. Yaşasın!' Bu harika aşıların dokunaçlı canlılar, kendi kendine birleşen nanoparçacıklar, son derece zehirli maddeler içerdiğinden ve bunlar tarafından milyonlarca insanın öldürüldüğünden elbette söz edilmiyor.

Her şey, rafine ikiyüzlülük ve aldatma biçimlerini kullanarak insanlığı hipnotize etmekle ilgili.

Bu suçluların faaliyet göstermelerinin bir başka yolu da, her ulusta gizli etkilerini tesis etmek için kendilerini gizli topluluklar denilen örgütlerde örgütlemektir. Tamamen gizli toplumların yanı sıra, Masonluk gibi daha çok kamusal kültler de vardır. Bu, her ulusun hemen hemen her kasabasında yerel yetkilileri etkilemek için kullanılan daha iyi bilinen manevi organizasyonlardan biridir. İnsanlığa yardım etmek isteyen masum bir organizasyon olduklarını iddia ederek otoritedeki insanları cezbederler. Sadece üyeler Masonluğun daha yüksek seviyelerine tırmandıklarında bunun Satanizm olduğunu keşfederler.

Masonluk, her toplulukta etkili insanları kendi üyeleri yapmaya odaklanır, böylece onları planlarını gerçekleştirmek için kullanabilirler.

Google bilgi uçuran Zach Vorhies (109) bana, 2016'da Google'ın insanlığı açıklayıcı bir yerde programlama planlarını ortaya koyduğunu söyledi: San Francisco Masonluk Genel Merkezi. Orada Google, çalışanlarına şirket stratejisi hakkında bilgi verdi: insanlığın zihnini şekillendirmek. Bu, Masonluğun dünya çapındaki bu gündemde nasıl merkezi bir rol oynadığını göstermektedir. Birçok gizli örgüt, örneğin Amerika'daki CIA ve FBI gibi, ulusların gizli servisleriyle yakın çalışır. Görünüşte suçla mücadele eden, ancak gerçekte tüm suç örgütlerinin en kötüleri arasındadır. İtirafları için öldürülen ünlü Alman gazeteci Udo Ulfkotte, birkaç yıl önce dünyanın her yerindeki gazetecilere gizli servisler, gizli cemiyetler, devlet kurumları, milyarderler vb. Halk. Onun önemli tanıklığı StopWorldControl.com'daki BUSTED belgeselinde görülebilir. Avrupa'nın en büyük gazetelerinden birinin editörü olan bu cesur gazetecinin itirafları sayesinde Almanya'da büyük bir uyanış yaşanıyor. Kitabı, şu anda Yeni Dünya Düzeni'ne karşı büyük bir güç olan Alman nüfusunun gözlerini açtı.

Vatikan Şehri, Washington D.C. ve Londra Şehri suçlu ailelerin merkezleri olmasına rağmen, lojistik operasyonlarının çoğu, dünyanın geri kalanını devirmek için Çin'i kullanmayı planladıkları için Asya ülkelerine devredildi.

Çin'de kurdukları baskıcı komünist toplam kölelik ve kontrol rejimi, şimdi dünyanın geri kalanına yayılmalıdır.

Ancak düşmanımız Çin Komünist Partisi değil, çünkü onlar da kukla. Kararı verenler hala Vatikan'da oturuyorlar.

İyi haber şu ki, bu suç şebekesinde, hepsi dünya hakimiyeti için rekabet eden birkaç kampta dağılmasına neden olan çok sayıda iç çatışma yaşandı. Kendi çukurlarına düştüklerinde ve planları sefil bir şekilde başarısız olurken, aralarındaki bu karışıklık artsın.

Tüm bunlar hakkında çok daha fazla şey söylenebilir, çünkü bu suç şebekesi hakkında, çoğu zaman tüm hayatlarını onları ifşa etmeye adayan araştırmacılar tarafından birçok kitap yazılmıştır. Daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, Hollandalı web sitesi Ellaster.nl'de bazı mükemmel araştırmacılar tarafından derlenen çok sayıda kaliteli bilgiyi bulabilirsiniz. Makaleleri okumak için Google çeviriyi kullanın: https://www.ellaster.nl/category/val-van-cabal/cabal

Ayrıca, dünya çapındaki bu 'kabal' hakkında çok şey anlatan bir gazetecilik şaheseri olan StopWorldControl.com'da belgesel dizisi 'Fall of Cabal'ı izleyebilirsiniz.

BÜYÜK UYANIŞ

Yüz Milyonlar Ayağa Kalkıyor

İnsanlık için bir umut var mı? Evet. Dünyamızın doğuşundan bu yana en büyük suç operasyonuna tanık olmamıza rağmen, tamamen farklı bir şey de oluyor. Yüz milyonlarca insan cehalet ve aldatmanın derin uykusundan uyanıyor ve dünyanın her yerinde bir hakikat kükremesi veriyorlar. Her ulusta tıp doktorları, avukatlar, bilim adamları ve her türlü profesyonelden oluşan örgütler, özgürlük için savaşmak üzere kurulmaktadır. Bu şeytani düzeni durdurmaya kararlı on binlerce eğitimli, etkili ve tutkulu profesyonelden oluşurlar. Etkisi her gün artan yepyeni medya platformları doğuyor. Suçlu kartele ait değiller, ancak kabal tarafından işletilen yıkıcı sahte haber medyasının saldırısına karşı insanlığı savunmak isteyen bir yürekten çalışıyorlar.

Bunun da ötesinde, giderek artan sayıda sağlık çalışanı aşı şartlarını reddediyor. Kanada'da 35.000 tıp uzmanı aşıları protesto etti. (59) New York'ta 83.000 sağlık çalışanı toksik enjeksiyonları reddediyor. (60) Genel olarak ABD'de tüm doktorların %58'i tehlikeli iğneleri yapmıyor. (61) Ayrıca kolluk kuvvetleri ve itfaiyeciler arasında aşı zorunluluklarına karşı artan protesto. Kaliforniya'da tüm kolluk kuvvetlerinin %50'si bu cezai emirlere karşı çıkıyor.(62)

Bunlar, dünyadaki uluslardaki toplu uyumsuzluğun sadece birkaç örneğidir.

Bu direnç dünya çapında çok daha fazla patlamak üzere, çünkü bu enjeksiyonlar hakkındaki gerçek, Big Tech, Big Pharma, devlet kurumları, haber medyası vb. dahil olmak üzere suç aşı kartelinin tüm girişimlerine rağmen, geniş ve geniş bir alana yayılıyor. Bu bilgiyi bastırmak için.

StopWorldControl.com'da, dünya çapındaki uluslardan bu suç operasyonuna direnen yüzlerce kuruluşu gösterecek bir dünya haritası yayınlamak üzereyiz. Suçluların kölesi olmayı reddeden yüz milyonlarca insanı temsil ediyorlar. Bunların arasında çok sayıda doktor, bilim insanı, akademisyen, avukat, girişimci, politikacı vb. var. Eşi benzeri görülmemiş ve durdurulamaz bir uyanış yaşanıyor ve ancak yakın gelecekte artacak.

Suçluların hain planlarına devam etmek için her yeni girişiminde, milyonlarca insanın daha uyandığı açıktır. Örneğin, tüm iklim değişikliği aldatmacası, nüfusa daha fazla kontrol ve vergi empoze etme hilelerinden sadece biri.

Bilgilendirilmiş her kişi, iklimin jeo-mühendislik veya hava manipülasyonu yoluyla %100 kontrol edildiğini bilir. (110)

Küresel ısınma diye bir şey yok. Gördüğümüz, tüm fırtınalara, sıcak hava dalgalarına, orman yangınlarına, depremlere, aşırı dolu ve kar fırtınalarına, sellere ve diğer doğal afetlere neden olan, dünya çapında oldukça gelişmiş bir hava manipülasyonu sistemidir. Örneğin bulut tohumlama, gökyüzüne kimyasallar püskürtülerek büyük yağmur fırtınalarının yaratıldığı yaygın olarak bilinen bir uygulamadır. (111) Bunun için tüm kanıtları ayrı bir raporda sunacağız. ABD hükümeti ve ordusundan, havanın sadece %100 kontrol altına alınmadığını, aynı zamanda silaha dönüştürüldüğünü açıkça belirten resmi belge ve video görüntülerine sahibiz. Hükümetler, askeri ve özel şirketler hava durumu manipülasyon sistemlerini on yıllardır geliştiriyorlar. Suçlular sürekli 'Küresel ısınma!' diye bağırıyorlar. ancak hava durumu manipülasyonu veya jeo-mühendislik hakkındaki gerçek ortaya çıktığı için oyunları başarısız oluyor. Pandeminin nasıl düzenlendiğini keşfeden yüz milyonlarca insan, insanlığa yönelik diğer saldırıların da aynı kaynaktan geldiğini anlamaya başlıyor. Ayrıca hayali bir uzaylı istilası tehdidi, gelecekte masaya atıldığını göreceğimiz suçluların kolundaki bir karttır. 'Uzaylılar dünyayı istila etmeye geliyor! Bizi koruyacak tek bir dünya hükümetine ihtiyacımız var!' Bunun için kaç kişinin düşeceğini gözlemlemek eğlenceli olacak.

Strateji her zaman aynıdır: bir sorun yaratın (salgın, iklim değişikliği, ırkçılık, sosyal huzursuzluk, uzaylı tehdidi, asteroit çarpışması vb.) ve sonra bir çözüm önerin. Çözüm hep aynı: Halkı 'korumak' adına halkın haklarını, özgürlüklerini ve mali kaynaklarını çalmak.

Ancak perde kalktı ve artık herkes yalanlarını satın almıyor. Yüz milyonlarca zeki insanın uyanışı durdurulamaz ve insanlık tarihinin en büyük değişimi olacak. Çılgın aşı zorunlulukları dünyanın daha önce hiç olmadığı kadar uyanmasına neden oluyor. Gerçek daha fazla kırılacağı için özgürlük gelecek. İnsanlığın cesur kahramanları, delilerin planlarını durdurmak ve dünyayı daha iyi bir yöne yönlendirmek için artan sayıda yükselecek. Bu kahramanlar tıp uzmanları, avukatlar, bilim adamları, politikacılar ve yüz milyonlarca uyanık vatandaştır.

Hepimiz bu Büyük Uyanışta bir rol oynuyoruz. Hiçbirimiz kenarda durup hiçbir şey yapmamalıyız. Bu suç ortaklığıdır. Bir suça tanık olmak ve olmasına izin vermek, onu desteklemekle aynı şeydir.

Çoğumuz işimizi, mali durumu, konumu, saygıyı veya arkadaşlarımızı kaybetme korkusuyla sessiz kaldık. Ancak şunu anlamalıyız ki, eğer şimdi sesimizi çıkarmazsak, işimizden, paramızdan ve arkadaşlarımızdan çok daha fazlasını kaybedeceğiz. İnsanlığımızı kaybedeceğiz ve bağımsız düşünme veya hissetme yeteneğinden yoksun programlanmış köleler haline geleceğiz. Öyleyse ne yapabiliriz? En önemlisi, akılları propagandayla o kadar yıkanmış ki, başta şiddetle direnseler de, hemcinslerimizi bilgilendirmektir. Gerçeğin ilk reddi, cesaretimizi kırmamalı, ancak tüm dünyayı uyandırmak için mümkün olan tüm araçlara başvurmalıyız. Bu suç şebekesinin yeryüzünde hüküm sürmesinin tek nedeni nüfusun cehaletidir. Ancak şimdi benzeri görülmemiş bir uyanış yaşanıyor ve hepimiz bu uyanışın alevlerini körüklemek için elimizden gelen her şeyi yapmakla yükümlüyüz.

Herkes bu raporu birçok kopya halinde yazdırabilir ve yerel kolluk kuvvetlerine, okul müdürlerine ve öğretmenlere, sağlık personeline, arkadaşlara ve komşularına dağıtabilir.

Hepimiz bu bilgileri çevrimiçi bir baskı hizmetine yükleyebilir ve topluluğunuza binlerce kopyasını dağıtabilirsiniz. Hepimiz bu raporu tüm bağlantılarımıza ve yetkili kişilere bir e-posta eki olarak gönderebiliriz. Hiçbirimizin hiçbir şey yapmaması için hiçbir mazeret yok. Dünyayı bilgilendirmemiz gerekiyor. Ayağa kalkmalı ve elimizden geleni yapmalıyız. Gerçeği her yere yaymalıyız. Bu çaba gerektirir. Lütfen oturup şikayet etmeyin, ayağa kalkın ve harekete geçin. Bu rapor, dünyayı uyandırmak için bir araç olmak için büyük bir çabayla hazırlanmıştır. Lütfen kullanın.

Daha fazla bilgi StopWorldControl.com'da bulunabilir. Bilgilenmek ve güçlenmek için kaydolmayı veya e-postaları almayı unutmayın, böylece hayatınızı, özgürlüğünüzü ve geleceğinizi savunabilirsiniz.

ÇEKİMLERDEN DETOKS

Aşı Olanlarda Umut Var mı?

Stop World Control, covid aşılarından detoks için önerilen çözümleri araştırıyor. Umut verici birkaç seçenek bulduk ve yakında bir Aşı Detoks Rehberi yayınlamayı umuyoruz. Ne yazık ki, mRNA atışlarının verdiği her hasar, DNA'nın değiştirilmesi gibi geri alınamayacak. Bu, tersine çevrilemeyecek bir anahtardır. Ancak vücudunuzdaki nanoteknolojiden kurtulmanın, enjekte edilen canlı organizmaları öldürmenin, spike proteinleri ortadan kaldırmanın vs. yöntemleri var. Aşılar devam ettikçe ve farklı patojenler salındıkça, araştırmaya devam edeceğiz.

SON ÖZET

Veriler, milyonlarca kişinin covid enjeksiyonlarından ölmüş olabileceğini ve yüz milyonlarcasının ciddi yan etkilere maruz kaldığını gösteriyor. Bu sadece kısa vadeli yıkım. Gerçek yıkım birkaç yıl sonra gelir.

Aşılarda 5G için mükemmel iletken ve aynı zamanda beyin manipülasyonu için en iyi madde olan grafen oksit var. Şili cumhurbaşkanı, 5G'nin herkese düşünce ve duygu katacağını söyledi. Klaus Schwab, insanlığın tek ve aynı bilince yükseltileceğini de ekliyor. Bu, tam bir zihin kontrolü gündemini ortaya çıkarır. Avustralya hükümeti covid tiranlığını, “Yeni Dünya Düzeni” olarak adlandırıyor.

Bütün bunlar, dünya çapında covid sayılarını şişirme, her ölümü covid olarak yeniden etiketleme, yanlış pozitifler üreten bir PCR testi, medyayı korkutma ve hükümet propagandası gibi sahtekarlıklara dayanıyor. Tüm bunların arkasındaki suç şebekesi, tüm sağlık endüstrisini satın alıyor, Dünya Sağlık Örgütü'nü yönetiyor, tüm ana akım medyaya sahipler ve çoğu hükümeti kontrol ediyorlar. Covid için her tedaviyi bastırıyorlar, böylece dünya bir aşının tek çıkış yolu olduğunu düşünecek.

Güçleri, gölgelerde faaliyet göstermelerinde yatar, bu nedenle halkın onların varlığından hiçbir fikri yoktur. Çözüm onları ifşa etmektir. Dünyada yeterli sayıda insan - özellikle kolluk kuvvetleri, sağlık çalışanları, okul öğretmenleri, hakimler ve yerel yetkililer - neler olduğunu anladığında, kötülerin planları başarısız olacaktır. Kitlesel uyanış, kitlesel uyumsuzlukla sonuçlanacaktır.

Yargı sisteminin çoğu yozlaşmış olsa da, avukatların bu suç için tüm kanıtları sunmak için cesur savaşçılar olmaları ve suç ortaklarını yargılamaya başlamaları gerekiyor. Hala gidişatı değiştirebilecek dürüst yargıçlar var.

Hepimiz ayağa kalkarsak, gerçeği paylaşırsak ve bu suçlulara karşı tek bir insanlık olarak birleşirsek, bu tüm zamanların en büyük uyanışı olabilir.

REFERANSLAR ARAMA BAŞLANGIÇ NOKTASI

İnternet sansürü arttıkça, suçlular umutsuzca tüm gerçekleri saklamaya çalıştıkları için, aşağıdaki bağlantılardan bazıları silinebilir. Ancak genellikle Archive.org internet arşivini kullanarak bunları geri alabilirsiniz. Silinen URL'yi arama kutusuna kopyalayıp yapıştırmanız yeterlidir; web sayfasının kaydedilmiş bir sürümünü görmelisiniz. Şahsen, her önemli web sayfasının bir PDF versiyonunu kaydederim ve her kritik videoyu indiririm, bu yüzden özel kanıt veri tabanımı oluştururum.

1: https://renzlaw.godaddysites.com/45k-whistleblower-suit

2: https://www.icandecide.org/wp-content/uploads/2021/03/Letter-to-Dr.-Walensky-re-anaphylaxis.pdf

3: https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2777417

4: https://centipedenation.com/first-column/150k-records-deleted-from-vaers-covid-database/

5: https://www.forbes.com/sites/emilywillingham/2015/08/06/a-congressman-a-cdc-whisteblower-and-anautism-tempest-in-a-trashcan/?sh=47819f145396

6: https://rumble.com/vm1yrt-wow-vaccine-caused-deaths-reported-as-un-vaxxed-covid-deaths.html

7: https://dissident.one/2021/08/29/18311/

8: https://alexberenson.substack.com/p/some-actual-news

9: https://www.lifesitenews.com/news/nearly-50k-medicare-patients-died-soon-after-getting-covid-shotwhistleblower/

10: https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

11: https://www.facebook.com/80221381134/posts/10158207967261135/?d=n

12: https://www.dailymotion.com/video/x81f1y1

13: https://video.foxnews.com/v/6260748415001#sp=show-clips

14: https://childrenshealthdefense.org/defender/censored-dark-horse-podcast-bret-weinstein-robert-maloneinventor-mrna-vaccine-technology

15: https://rumble.com/vk894g-dr-michael-yeadon-a-final-warning-to-humanity.html

16: https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe

17: https://www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpc

18: https://doctors4covidethics.org/holocaust-survivors-write-to-the-european-medicines-agency/

19: https://healthimpactnews.com/2021/21766-dead-over-2-million-injured-50-serious-reported-in-europeanunions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

20: https://www.adrreports.eu/en/index.html

21: https://meldpuntvaccinatie.nl/

22:https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:506291-2020:TEXT:EN:HTML&src=0 23: https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirusvaccine-summary-of-yellow-card-reporting

24: https://dailyexpose.co.uk/2021/02/08/official-data-on-adverse-reactions-to-vaccines

25: https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirusvaccine-summary-of-yellow-card-reporting#annex-1-vaccine-analysis-print

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:2xCixSkU7qkJ:https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

26: https://theexpose.uk/2021/09/15/30k-people-died-within-21-days-of-having-a-covid-19-vaccine-in-england/

27: https://dailysceptic.org/is-the-mhras-yellow-card-reporting-system-safeguarding-the-uk-public

28: https://www.the-people-committee.com/

29: https://humansarefree.com/2021/08/32k-people-dead-in-brazil-following-covid-19-vaccines.html

30: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

31: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

32: https://www.nature.com/articles/s41586-021-03744-4

33: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2109975

34: https://deeprootsathome.com/a-foreshadowing-buried-82-miscarriage-data-in-new-nejm-study/

35: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733

36: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32908214/

37: https://citizenfreepress.com/breaking/whoa-fauci-finally-mentions-vaccine-risk-for-ade/

38: https://canadianmale.wordpress.com/2021/04/19/thousands-of-reports-of-menstrual-irregularitiesreproductive-dysfunction-following-covid-vaccines/

39: https://www.lifesitenews.com/wp-content/uploads/2021/06/Pfizer-bio-distribution-confidential-documenttranslated-to-english.pdf

40: https://www.nature.com/articles/s41586-018-0465-8

41: https://thehighwire.com/videos/a-coming-covid-catastrophe

42: https://nulluslocussinegenio.com/2021/09/13/why-mass-vaccinations-prolong-and-make-epidemicsdeadlier-real-vaccine-expert-calls-out-flawed-government-pandemic-strategy/

43: https://rumble.com/vldilx-nobel-prize-winner-professor-luc-montagnier-says-vaccine-is-creating-varian.html

44: https://rumble.com/vlme81-the-most-vulnerable-population-are-the-ones-who-received-two-vaccinedoses.html

45: https://www.bitchute.com/video/3dX3gawfhaEJ/

46: https://rumble.com/vkb885-fauci-says-cdc-considering-mask-mandates-for-vaccinated-americans.html

47: https://rumble.com/vkciqv-fauci-vaccinated-wear-a-mask-will-he-ever-be-canceled.html

48: https://rumble.com/vflkib-more-fauci-b.s.-vaccinated-americans-still-cant-eat-indoors.html

49: https://rumble.com/vlt9b1-dr.-anthony-fauci-fully-vaccinated-people-carry-as-much-virus-asunvaccinat.html

50: https://rumble.com/vmgq6o-fauci-demands-vaccine-mandate-for-air-travel-and-public-schools.html

51: https://www.bitchute.com/video/OQBS0IAIrXEa/

52: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/vaccines-harm.pdf

53: https://www.nbcnews.com/science/science-news/cdc-warns-internal-document-war-has-changedcoronavirus-n1275478

54: https://rumble.com/vmh1er-we-need-to-prepare-to-live-with-covid-boosters-australia.html

55: https://nypost.com/2020/11/24/moderna-boss-says-covid-shot-not-proven-to-stop-virus-spread/

56: https://rumble.com/vjs9ef-australias-new-world-order-began-july-10-2021.html

57: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3897733

58: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm?s_cid=mm7031e2_

59: https://rumble.com/vn5us5-30000-canadian-doctors-protest-vaccine-mandates.html

60: https://newsnationusa.com/news/usanews/83000-hospital-workers-could-be-fired-as-new-york-covidvaccine-mandate-goes-into-effect/

61: https://www.visiontimes.com/2021/06/25/the-majority-of-american-physicians-remain-unvaccinated.html

62: https://www.latimes.com/california/story/2021-06-19/vaccination-rates-lag-among-california-public-safetyworkers-drawing-concern

63: https://rumble.com/vmh8gx-covid-injections-indeed-change-the-human-dna.html

63A: https://www.roxytube.com/watch/hybrid-transhuman-black-eyed-baby_Lznw1XMWmlJWQyZ.html

63B: https://www.orwell.city/2021/09/black-eyed-babies.html

64: https://rumble.com/vmk9yn-alarm-humans-with-modified-dna-have-no-rights-and-are-patented.html

65: https://www.bitchute.com/video/hy0MxQK4uQlR/

66: drrobertyoung.com/post/science-team-reveals-graphene-aluminum-lnp-capsids-peg-parasites-in-4-covvaccines

67: drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

68: https://www.stopworldcontrol.com/downloads/en/vaccines/nanotech-vaccines.pdf

68A: https://rumble.com/vn482j-dr.-carrie-madej-first-u.s.-lab-examines-vaccine-vials-horrific-findings-re.html

68B: https://www.bitchute.com/video/TtgkYxzmsHSJ/

69: https://www.bitchute.com/video/UBFi2Xt4d2oR/

69A:https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov19-vaccines

 69B: https://www.youtube.com/watch?v=s8e06KfDWMM 69C: Video Rumble XXXXXX

70: https://www.tijd.be/politiek-economie/belgie/federaal/nieuw-gemor-over-belgische-rapporteringcoronadoden/10220849.html

71: https://www.bitchute.com/video/iP2eQxEwQl5h

72: https://www.stopworldcontrol.com/full

73: https://www.stopworldcontrol.com/nl/elke-de-klerk/

74: https://www.youtube.com/watch?v=g5f_6ltv7oI&t=8s

75: https://www.globalresearch.ca/hospitals-getting-paid-more-label-cause-death-coronavirus/5709720/amp

76: https://www.stopworldcontrol.com/media/

77: https://www.stopworldcontrol.com/media/

78: https://nationalfile.com/doctor-wants-to-be-scary-to-the-public-and-inflate-covid-numbers-if-you-dont-getvaccinated-you-know-youre-going-to-die/

79: https://www.youtube.com/watch?v=UIDsKdeFOmQ

80: https://www.stopworldcontrol.com/director

81: https://educate-yourself.org/cn/flu1918andnow07feb04.shtml

82: https://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/

83:https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1477893920302179?via%3Dihub

84: https://artsencollectief.nl / https://zelfzorgcovid19.nl/

85: https://techstartups.com/2020/04/05/new-updates-dr-vladimir-zelenko-cocktail-hydroxychloroquine-zincsulfate-azithromycin-showing-phenomenon-results-900-coronavirus-patients-treated-must-watch-video

 86: https://thezelenkoprotocol.com/

87: https://americasfrontlinedoctors.org/treatments/hydroxychloroquine/science-of-hcq

88:

89: https://c19hcq.com/

90: https://ivmmeta.com

91: https://covid.us.org/2021/01/28/ivermectin-safe-effective-covid-19/

92: https://brandnewtube.com/watch/dr-mccullough-shares-is-hcq-truly-safe-for-covid19_FoRTpkTvv6EKrlz.html

93: https://www.stopworldcontrol.com/cds

94: https://comusav.com

95: https://andreaskalcker.com

96: https://www.eldiestro.es/2021/06/del-no-tendras-nada-y-seras-feliz-pasamos-al-las-maquinas-leerannuestros-pensamientos-e-insertaran-incluso-sentimientos-ya-que-eso-es-algo-a-lo-que-aspiramos-todos/

97: https://www.forbes.com/sites/worldeconomicforum/2016/11/10/shopping-i-cant-really-remember-whatthat-is-or-how-differently-well-live-in-2030/amp/?sh=3a2b52dd1735&__twitter_impression=true

98: https://grolltex.com/the-future-of-graphene-and-5g/

99: https://graphene-flagship.eu/innovation/spearheads/c2-sh01-5g/

100: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/03602559.2018.1542714

101: https://www.naturalnews.com/2021-07-19-graphene-based-neuromodulation-technology-is-real-inbrainneuroelectronics.html

102:https://www.academia.edu/35846430/The_Fourth_Industrial_Revolution_Klaus_Schwab

103: https://rumble.com/vmb1vd-new-world-order-announced-by-aussie-health-overlords-then-fact-checkersspr.html

 104: https://rumble.com/vmaand-australian-health-official-talks-about-new-world-order.html

105: https://rumble.com/vlbb0g-australian-news-says-new-world-order-will-come-into-force-at-midnight.html

106: https://rumble.com/vlbay8-australian-news-broadcast-declares-new-world-order-in-effect.html

107: https://rumble.com/vjstsv-australia-new-world-order.html

108:https://www.abs.gov.au/ausstats/[email protected]/Lookup/by%20Subject/3303.0~2017~Main%20Features~Deaths %20due%20to%20influenza~5

 109: https://www.zachvorhies.com/

110: https://www.geoengineeringwatch.org/

111: https://patents.google.com/patent/US5357865A/en

112: https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2021-08/pope-francis-appeal-covid-19-vaccines-act-oflove.html

113: https://www.breitbart.com/national-security/2021/03/15/pope-francis-calls-for-new-world-order-after-thepandemic/

Grafen oksitin aşılarda olduğuna dair kanıt:

https://stateofthenation.co/?p=70400

 https://rumble.com/vjk0u1-breaking-astrazeneca-vaccine-vials-examined-by-researchers-confirm-toxic-po.html

https://rumble.com/vjgmj9-breaking-discovery-the-actual-contents-inside-pfizer-vials-exposed.html

https://rumble.com/vkgdq7-deadly-shots-former-pfizer-employee-confirms-poison-in-covid-vaccine.html

https://www.orwell.city/2021/07/andreas-kalcker.html

https://rumble.com/vk7lap-andreas-kalckers-team-confirms-evidence-of-graphene-oxide-in-vaccines.html

https://www.orwell.city/2021/07/absorption-signal.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2 yıl önce

Müthiş araştırma,tebrik ederim,ancak mrna aşı dökülmesi ile (aşılı insanlarla yakın temasa geçip) hastalanan ve ölen çok sayıda aşısız insanlarla ilgili bilgiyi atlamışsınız sanmıyorsam,bu aşı yanlısı hekimlerin en önemli kozlarından biriydi,bunu eklemediğiniz için bu ölümleri de aşısız insanlara bağlayacaklardır, bunlar çok önemli ancak asıl önemli olan mrna aşılarının viral dökülmeye sebep olduğunuda ortaya koymaktır..Yoksa aşı yanlısı hekimler,aşı zorlamasına "aşısızları" suçalayarak devam edecekler gibi görülüyor..

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Muhteşem bir yazı emeğinize sağlık... Sizler ne kadar güzel insanlarsınız tüm bu kötülük ve kötülere rağmen umudun asla tükenmediğinin ispatı bu satırlar! Evet asla vazgeçmiyoruz mutlaka iyiler ve iyilik kazanacak çünkü Allah her zaman iyinin ve iyilerin yardımcısıdır. Bu yazıyı her yere ulaştırmak için tüm gayretiyle çalışacağıma söz veriyorum.

Avatar
Elmer 2 yıl önce

Küresel soykırım, gerçekten doğru bir başlık ancak bunun sadece mRNA deneysel sıvıları ile yapılmaya çalışıldığını düşünüyorsanız, konuya çok dar bir çerçeveden bakıyorsunuz demektir. Küresel tütün ve alkol kartelleri bir taraftan dünyadaki ülke hükümetlerinin de kendilerine verdiği destekler ile ilerliyorlar, küresel gıda firmaları modifiye mısır nişastasını özellikle çocukların sıkça tükettiği gıdalara karıştırarak, gelecek nesillerin şeker hastası olmasına zemin hazırlıyor, yine gıdalara karıştırılan kanserojen koruyucu maddeler kanser hastalığının çiğ gibi büyüyüp çoğalmasını sağlıyor, petrolü, enerjiyi, otomotiv sektörünü elinde bulunduran karteller, havayı, çevreyi kirletirken, aynı kartellerin yayın organı olan TV ve medya üzerinden insanlığın doğayı mahvettiği hakkında sabah akşam yayın yapıyor ve insanlığın doğayı nasıl tahrip ettiğini anlatıyor finansmanını sağladığı örgütler ile algı operasyonları yapıyor. Yine değerli yer altı kaynaklarını arsenik ve siyanur ile doğayı ve yer altı sularını kirletecek yapan küresel karteller ve onların taşeron firmaları, susuzluktan ve iklim krizinden bahsediyor. Sonra yine yalanlar ve algı operasyonları ile dünyayı kurtarmak için yeni öneriler sahte çözümler üretiyorlar. Deneysel sıvılarla öldürdükleri insanların binlerce katı, farklı yöntemlerle aynı şeytani grubun üyeleri tarafından öldürülüyor ve sağlıklı yaşam hakları ellerinden alınıyor.