Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Enosis Deborah Cohen

11 EYLÜL’E DOĞRU BUGÜNDEN HAZIR OLMAK!

Suç işliyorsunuz bayım!

Kanun devleti” olmak, ”Polis devleti” olmak övünülecek bir şey değil. Aslolan “Hukuk devleti” olmaktır.

Devletin, anayasa ve yasaların varlık ve meşruiyeti kamu güvenliği, kamu düzeni, kamu sağlığı kişilerin mal, can, namus, akıl, inanç ve neslinin korunması ile ilgilidir. Aslolan Adalettir, Barıştır, Hürriyettir. Hukuka uygun olmayan yasa suç aletidir. Bir kişiye ya da bir gruba yönelik bir haksızlık, bütün bir topluma yöneltilmiş bir tehdittir.

Mobing suçtur. İnsanları eve hapsetmek, kamu kaynaklarını kullanmaktan men etmek suçtur, insanların bedenine muhtevası bilinmeyen şaibeli sıvılar zerketmek suçtur. Hasta olmadığı halde hasta olabilirsiniz diye, şaibeli bir tanı kiti olan ve içinde grafen olduğu ileri sürülen PCR testi ve benzer test kitleri için genetik parçacıklar ve sürüntü almak suçtur.

Hukuk devletinde yasalar, yönetmelikler, genelgeler ve tamimler, yönergeler kamu yararının aksine yorumlanamaz. Kamu yararının aksine bir uygulama yasaya uygun olsa da hukuka uygun değildir. Benim gömleğimin rengi anayasanın temel ilkeleri ile çelişiyorsa değişmesi gereken benim gömleğim değil, anayasanın temel ilkeleridir.

Bugünden itibaren aşı ve PCR dayatması, Maske dayatması konusunda bazı sorunlar yaşayabiliriz.

Bakın dünyada daha az oksijen alarak daha sağlıklı yaşayan tek bir canlı türü yoktur. Bu maske, bu şekli ile hastalığa yakalanma, yayma riskini artırıyor, hastalığa daha çabuk yakalanır, daha ağır geçirebilirsiniz. Ya da hemen, orta ve uzun vadede büyük riskler, ölümcül hasarlara sebep olabilir.

PCR masum değil. Uygulama potansiyel bir risk taşıyacaktır. Aşı başladıktan sonra salgın daha ölümcül bir hal almıştır.

Bugün PCR ve aşı dayatması yapanlara karşı kişi ya da grub olarak itiraz etmek mümkün. Yazılı beyanda bulunun ve yazılı cevap alın. Sonra karşı dava açın. Dava sonuçlanana kadar uygulamayı askıya alacaklardır. Haklarında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Allerjik bünyeye sahip olanlar allerji ikazında bulunabilir. Bu arada imza toplayın, sendikanız varsa sendikanız üzerinden girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak avukat tutabilirsiniz.

İnternet sitemizde bazı örnekler bulabilirsiniz, ama aşağıdaki yasa maddeleri de işinize yarayabilir.

EVET, şunlar SUÇTUR! Hiç kimsenin “suç işleme özgürlüğü” yoktur. Hukuk devletinde keyfiliğe yer yıktur!

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını hukuka aykırı bir biçimde evlerden belli zamanlarda çıkmasını engellemek suretiyle hürriyetten yoksun kılmak T.C.K madde: 77-d bendine göre, SUÇTUR!

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı HES kodu uygulamasıyla seyahat hürriyetini engellemek (Anayasa madde: 23), SUÇTUR!

*Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını esas almayarak Genelgelerle iş görme cihetine gidilerek anayasal düzeni ortadan kaldırıp, hukuk dışı dikta rejimini uygulamak (T.C.K. Madde: 309) SUÇTUR!

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı bir biçimde okula gitmesini ve eğitim görmesini engellemek suretiyle eğitim hakkını engellemek (T.C.K. Madde:112-a ve b bendi), SUÇTUR!

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (ilaç deneyi yapmak ve deney yapmak suretiyle öldürmek, ölüme sebebiyet vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), SUÇTUR!

Evet, 11 Eylül Maltepe buluşmasına bugünden hazır olmak gerek. 28 Ağustosta İstanbul’da “Pandemi gerçekleri ve Türkiye konferansı” yapıldı. Bir çok Hekim ve Hukukçu, Platform temsilcisi katıldı bu konferansa ve orada ele alınan konularda, bu süreçte ortaya çıkan mağduruiyetlerin giderilmesi açısından önemlidir diye düşünüyorum.

Bu hafta da bu kadar, 11 Eylül’de, Maltepe miting meydanında, GreatResetçilerin komplolarına HAYIR demek için, Aşı ve PCR dayatmasına, 5G ve Starlink üzerinden TransHumanizm ve NeuraLink’e karşı buluşuyoruz. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
PCRHukukSuç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet. 3 yıl önce

Bursa'dan geleceğiz inşAllah.

Avatar
Sevda 3 yıl önce

Rabbim yolunuzu açık eylesin hocam sizi uzun zamandır takib ediyorum. Bu adımı atmanız bizi çok umutlandırdı. İnşAllah Allah’ın izniyle bu uygulamalar son bulur ve küreselciler emellerine ulaşamazlar . Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Selâm ve dua ile

Avatar
Mehmet Güçlü 3 yıl önce

Hocam, Allah muvaffakiyet versin.
Seviliyordunuz. Kendinize iyi bakın.
11 eylülde siz siz olmaz. Fatih erbakanda katılsa iyi olur.
Saygılar.

Avatar
selma 3 yıl önce

Kocaelide gelcek hocam Allah bizimle

Avatar
Rabia 3 yıl önce

Biz gelemeyeceğiz ama kalbimiz sizinle olacak... inşaAllah bu millet ve yöneticiler için bir uyanış olur...

Avatar
nuri korkmaz veli ve öğretmen 3 yıl önce

Rabbim yolunuzu açık eylesin hocam sizi uzun zamandır takib ediyorum. Bu adımı atmanız bizi çok umutlandırdı. İnşAllah Allah’ın izniyle bu uygulamalar son bulur ve küreselciler emellerine ulaşamazlar . Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Selâm ve dua ile