Öne Çıkanlar Prof. Dr. Selim ŞEKER Robert W Malone Megali İdea Simon Mistriel Aykut Magufuli

5gvirüs-platformundan TTB’ye

Sayın TTB Merkez Konseyi

16 Haziran 2021 tarihinde Cumhurbaşkanına, Sağlık Bakanlığını izole edilemeyen bir virüsün AŞI’sı olmadığını bilmesine rağmen, AŞI ile insanları zehirlediğini İHBAR”  ettiğimiz başvurumuzu, yoğun AŞI kampanyalarınızdan dolayı tarafınızca da yanıtlanmasını isteyerek yollamıştık.

TTB Merkez Konseyi’ de 17 Haziran 2021 tarihinde,  Ekte size Dünya Sağlık Örgütü yayın veri tabanından ilgili yayınlar ve virüsün izole edilmesine dair çalışmanın özetini iletiyoruz. İstendiğinde bu web sitesinden tüm bilimsel araştırmalara ulaşılabilmektedir. bilgisini ulaştırdı.

DSÖ’nün daha önce  kabul ettiği bu tür yayınları biliyoruz. Fakat TTB’nin ilgili yayınları “virüs izolasyonu” yapılmıştır bilgisi ile DSÖ sayfasını referans göstermesi üzerine, aşağıdaki bilimsel yaklaşımları, bilgilenmeniz ve farkında olmanız için yollamayı uygun gördük.

17 Haziran 2021 tarihili yanıtınızı  Kanada/Ottawa’da  yaşayan, Farmakokinetik, biyofarmasötik ve analitik kimya konularında uluslararası alanda tanınan, hakemli dergilerde kapsamlı olarak yayınlanmış makaleleri bulunan  Dr Saeed Qureshi’ye gönderdik.

Dr Saeed Qureshi’nin yanıtı;

DSÖ sayfasında, “Virüs İzolasyonu” hakkında referans olarak yer alan, "Wuhan'ı ziyaret ettikten sonra atipik pnömonisi olan bir hastadan izole edilen 2019 yeni insan patojenik koronavirüsünün genomik karakterizasyonu" yayın bilgisindeki "Sonraki virolojik testler bu hastalarda yeni bir CoV tespit edildiğini gösterdi.”  bu ifade yanlıştır. Çünkü SARS-CoV-2 virüsünü tespit etmek veya izlemek için bilimsel olarak geçerli bir test yoktur. Bilimsel olarak geçerli bir test, mevcut olmayan izole edilmiş ve saflaştırılmış bir virüs (SARS-CoV-2) kullanılarak bir referans standarda (yani virüs) karşı testin doğrulanmasını gerektirir. Dolayısıyla virüs (SARS-CoV-2) şu anda tespit edilememekte ve/veya ölçülememektedir [1].

Yayın, virüsün bir belirteci olarak kabul edilebilecek genomun bir tanımını sağlar. Bununla birlikte, bir belirteç olarak kabul edilecek bir şey, hedefiyle (yani virüs) pozitif olarak bağlantılı olmalıdır. Hedef hiçbir zaman izole edilmediğinden, virüsle olan bu bağlantı hiçbir zaman kurulmamıştır.

Tıp ve eczacılık uzmanları, genomun virüsten geldiğini varsayar ve vurgular. Ancak, bu herhangi bir bilimsel değeri veya onayı olmayan bir varsayımdır.

Makalenin başlığında, “koronavirüs izole edildi” ifadesi kullanılıyor. Bununla birlikte, virüsü izole etmek için kullanılan yöntemin hiçbir açıklaması yoktur! Yayında verilen alıntılar (7-9) virüs izolasyonu metodolojilerini açıklamak için gerçek yayınlara bağlantı vermez.

Öte yandan, saf izole bir koronavirüs örneği sağlayan hiçbir kaynak veya tedarikçi bilinmemektedir! CDC [2] de dahil olmak üzere literatürde sıklıkla açıklanan metodolojilerin tanımları göz önüne alındığında, virüs izolasyonu, “virüs izolatının” izolasyonu veya ekstraksiyonu anlamına gelir. [3]

"Virüs izolatı" bir virüs değil, bilinmeyen ve tanımlanmamış birçok bileşenin bir karışımıdır. Bu nedenle, genomu izleyerek koronavirüs veya SARS-CoV-2 gibi belirli bir virüsün izlendiğine dair geçerli bir iddiada bulunmak mümkün değildir.

Kısacası, yayının yanlış ve yanıltıcı ifade veya başlık (koronavirüs izolasyonu) kullandığı sonucuna varılabilir. Virüsün hiçbir zaman izole edilmediği ve buna bağlı olarak, bir genom belirteci kullanılarak da dahil olmak üzere, tespiti ve tanımlanmasının kurulamayacağı gerçeği olarak kalır.

[1] http://www.drug-dissolution-testing.com/?p=3557

[2] http://www.drug-dissolution-testing.com/?p=3548

[3] http://www.drug-dissolution-testing.com/?p=3775

Ayrıca sayın Dr Saeed Qureshi’nin açıklamasına ilave olarak, aşağıda DSÖ’nün sayfasında, “Virüs İzolasyonu” ile ilgili yolladığınız referanslarda dikkat çeken diğer bir hususta;  

  1. https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.6.2000110

Cilt 25, Sayı 6, 13/Şubat/2020 makale

Makalenin 1. Ref, Yarasa! Ama yarasa yok. Var olduğu iddia edilse de konakçısı da yok.

Ayrıca “izolasyon” dediği, PCR test ile alınan  ne olduğu belli olmayan materyallerden bahsetmektedir.

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

Cilt 25, Sayı 3, 23/Ocak/2020 makale de ise virüsü izolasyonu olmadan,  yani açıkça SARS-CoV-2 hastası, virüsün orijinali, konakçı gibi önemli ayrıntılar görülmeden PCR-Tanı Kiti protokolü oluşturan bir bilim insanı var. Ve o bilim insanı dolandırıcılıktan hakkında dava açıldı. Önümüzdeki aylarda da Berlin’de yargılanacak!. DSÖ’nin yayınladığı protokolü ve ilgili makalenin geri çekilmesi isteniyor. Şimdi onun 45 döngü ile çalıştırın talimatı verdiği bir PCR testi ile elde edilen DNA örneklerinden yola çıkarak virüsün izole edildiğini söylemekte akıl tutulmasıdır.  

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7067204/

28 Ocak 2020 tarihli makale

Virüsü taşıyan hayvan, Çin’de yaşadığı söylenen,  “At Nalı Yarasası” olduğu söylendi. Ama yaraysa ulaşmayan Prof. Drosten,  Avrupa’da yaşayan ve akraba olan Rhinolophus yarasasının 2013 yılında dışkısından elde edilen RaTG13 virüsünü kullanılmış.  İlgili PCR tanı kitinde protokolünde, konakçısı kesin değil. Ama iki aday var.  Pangolin ve Rakun köpeği. İlgili makalede ise konakçı olarak, “Misk Kedisi”nden bahsetmektedir.  

Ama asıl olan, DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği COVİD-19’un tanısı olarak ortaya çıkan PCR-Tanı Kiti protokolüdür. Bu protokolü yazan kişi, Berlin'deki Charite (Hastanesi) Viroloji Enstitüsü başkanı olan Prof  Christian Heinrich Maria Drosten bile, “Bu konuda yayınlanmış bir çalışma bulunmamaktadır.” diyor.

Eğer Drosten’nin son röportajını okursanız, nasıl bir çelişki içinde olduğu da anlaşılır.  https://www.republik.ch/2021/06/05/herr-drosten-woher-kam-dieses-virus

Onun için eğer bu makalede fazla teorik ayrıntıya girmeden, maddi gerçeklikle hareket edecek olursak,   konakçı olarak,  “Misk Kedisi” den bahsediliyor. O zaman, o virüsün SARS-CoV-2 olma ihtimali de yoktur. Yine bu konu bile SARS-CoV-2 adı verilen virüsü tartışmalı yapmaya yetmiştir. Ve bu çelişkilerin hepsinin de referansının DSÖ olması ise trajedidir.

Eğer tüm insanlık için, önemi tartışmasız olan bilim hakkında, -bu çelişkiler ve aykırılıklar önemli değil, AŞI’ya devam diyorsanız, sanırım bu konuda da bir açıklama yapmak, İNSAN sağlığı ve ülkemizde TTB’ye üye tüm sağlıkçılar açısından son derece önemlidir.

İlgili yazının hazırlamasında emeği geçen sayın Dr. Saeed Qureshi’ye teşekkür ederiz.

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (link)

Dr Saeed Qureshi'nin web sitesi : http://www.drug-dissolution-testing.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.