Öne Çıkanlar DSÖ CİMER Tuğçehan ÖREN Muammer Karabulut Kuvayı Milliye

BACANAK OLMAK SUÇ MU?

Yazan Muammer KARABULUT

Türkiye’de alıcısı, meraklısı ve okuyucusu çok olan  konuların başında belli başlı aileler, dönmelik ve sabetaycılık gelir. Konu kime bulaşırsa kolay kolay çıkmaz. Aynen halk arasında söylenen, “Çamur at izi kalsın” gibidir. 

Yeni Genelkurmay Başkanı Metin Gürak hakkında da birkaç günden bu yana, "İlker Başbuğ'un bacanağı olduğu bilinen Metin Gürak, yeni Genelkurmay Başkanı oldu." (bkz) gibi haberler büyük bir kuşku ile dolaşmaya başladı. Artık doğrusu ne ise Başbuğ veya Gürak'ın açıklama yapması gerektiği konusunda paylaşımda bulunduk.

Fakat Metin Gürak henüz Genelkurmay başkanı olmadan önce, aynı haber sitesinde; Gürak Genelkurmay başkanı  olduğu takdirde Hulusi Akar  döneminde atanan general ve amiral kadrolarını etkisizleştireceği yönünde haberler  yazıldı.(bkz)

Demek ki aynen İçişleri Bakanı Yerlikaya nasıl Soylu döneminde görev yapan bazı emniyet müdürlerinin görev yerlerini değiştirdi ve/veya merkeze aldıysa aynısını Gürak da yapacaktı.

Onun için Gürak’a çamur atılmalıydı.

Ayrıca Metin Gürak'ın vefaat eden eşi Zerrin Gürak'ın kız kardeşlerinin isimleri Nesrin Türkdönmez ve Pervin Ecesoy olup üç kız kardeşler!

İlker Başbuğ'nun eşinin adı ise Sevil.

Metin Gürak’ın kayınpederi Çorlu eşrafından, İlker Başbuğ'un ki ise Rizeli.

İlker Başbuğ’un kayınpederi asker, Metin Gürak’ın ise asker değil, çünkü defnedilirken tabutunun üstünde Türk bayrağı yok ve bir yakınlık olmadığı için, ne İlker Başbuğu ne de eşi Sevil Başbuğ cenaze töreninde katılmamış.

Nerede bacanaklık?

Bizden bu kadar!

Tekirdağ Valiliğin paylaşımı (bkz) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fuat Y 10 ay önce

Yine mi 5g ya