Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi TL 5G Mehmet Eymür Deprem

BİR YALAN UĞRUNA YA RAB!

Bir yalan nasıl bu kadar payidar olabilir. Sonunda hiçbir şey gizli kalmayacak. Din günü, insanların gizledikleri ve açıkladıkları, kapalı kapılar arkasında gizli gizli konuştukları her şey ortaya çıkacak. O zaman vay onların haline.

Kul hakkı” diye bir şey var! Ölümlerine ve acılarına, zararlarına sebep oldukları bütün insanların vebalini nasıl bu kadar kolay üslenebiliyor bu insanlar. Tepedekiler ve onların yerli işbirlikçilerine yazıklar olsun. Bu hesaplaşma bu dünyada bitmeyecek, ahirette de devam edecek.

Yalan PCR test ile CoVID 19 virüsü yaydılar, sonra pandemi ilan ettiler. Sonra, daha mikrobu izole etmeden aşı yalanını, ilaç yalanını uydurdular. mRNA’yı gündem yaptılar. Maske, Mesafe, Musluk diye insanları uyarlarken, ürettikleri korku plandemisi ile bütün insanlığı bir yargısız infazla eve hapsettiler. “Hayat eve sığar”mış. Öyle dediler. Ölümü gösterip hastalığa razı ettiler. Ekonominin kilitlenmesi umurlarında bile değildi. Yalan rüzgarı giderek şiddetini artırdı. Mutasyon haberlerini hiç umursamadılar ve yollarına devam ettiler.

İnsanlar can derdine düşmüştü. Böyle bir zamanda bir el Starlinklerle uzayı işgal ediyordu. Bir başka el yeryüzü 5G’lerle donatıyordu. Bir başka el Neuralinkler için , insan, hayvan ve makineler arasında bir network oluşturarak onları bir yapay zekaya bağlama planları yapıyordu. Hayvan hakları diye sentetik et üretmeye koyulmuştu birileri. Birileri Performans Pass., bir diğeri Global Health Pass. için kolları sıvıyordu.

Global Reset’den söz ediyordu birileri, birileri yeni normal dönem için kollarını sıvamıştı. Birileri kripto parayı iyiden iyiye sulandırarak, mevcut para sistemini çökertip, yeni bir Bretton Woods ile dünyayı tek bir para, tek bir hukuk sistemine bağlamaya çalışıyordu..

Birileri “Tarihin sonu”nu getirecek bir “medeniyetlerarası savaş” için “Tanrıyı kıyamete zorluyor”du.

Yeni Malthusçu Öjenik hareket’in Satanist, Pedefolik liderlerine göre, 7,5 milyar insan fazlaydı. 500 Milyon yeterdi. Hem zaten artık Humanoidler vardı ve bu kadar insana gerek yoktu. Biyolojik insanın yerini Transhumanizmin din, ahlak, gelenekten bağımsız, cinsiyetleri bile olmayan Siborgleri gelecek ve biyolojik insan dönemi sona erecekti. Toplumsal cinsiyet, Aile düşmanlığı, İstanbul sözleşmesi, CEDAW ya da Lanzorete bu güne hazırlık için düşünülmüştü aslında. GENOM bunun için geçerli idi. Nufus cüzdanı ve Pasaportlara bunun için GENDER yazdılar ve insanlık alameti farikaları olmayan BİREY’lerden oluşan kalabalıklara dönüştürüldü. Siyaset, Bürokrasi, Hukuk, Media, Sanat, İş dünyası, STK’lar bu senaryoya l göre dizayn edildi.

Dünyanın yeni patronları artık devletler değil şirketler. DSÖ BMGK’dan daha önemli. FDA AB’den! FED ve LIBOR, IMF ve Dünya Bankasından daha önemli. Bill Gates ve Elon Musk Rocofeller ve Rothchillerden daha önemli bugün gelinen noktada! Ya da kraliçeden! “Dünya 5’den büyüktür” derken, meğer 2’den de küçükmüş! Memlekette iktidarı eleştiriyoruz da, meğerse sözkonusu olan ABD ise muhalefet de yokmuş! Ya da hepsi birer kurşun askerden ibaretmiş İstanbul Sözleşmesi örneğinde olduğu gibi!

Yeni bir dünya kuruluyor. Türkiye’deki manzara ortada. Siyaset ve ekonominin hali de ortada!

Tarihin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıyayız. Yığınları gözleri var görmüyorlar, kulakları var durmuyorlar, kalpleri var hissetmiyorlar. Farkında mısınız, kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşuyoruz. Siyaset, Bürokrasi, Media, Sermaye, STK’lar, Akademiya nasıl bu kadar kolay, böyle bir yalana teslim olabilirler! Kendi cehennemlerine bütün insanlığı sürüklüyorlar.

Görelim Mevlam neyler. Bir uyanış emaresi var gibi. Karanlığın en koyu anı aydınlığa en yakın olduğu zamandır. Zulmün kemali, aynı zamanda zeval vaktinin işaretidir. Ya Rab, “içimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden” sana sığınıyoruz. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
PCRMRNACovid 19
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birisi 3 yıl önce

onların bi planı varsa , AZİZ VE CELİL OLAN ALLAHIN DA Bİ PLANI VAR,

Avatar
VATANDAŞ 3 yıl önce

TEŞEKKÜRLER DUYGULARIMIZA TERCÜMAN OLDUNUZ. LAKİN ÖNLEMEK İÇİN NE YAPMAK LAZIM BÜTÜN BUNLARI??