Öne Çıkanlar ABD AHİM TMK mRNA KKTC

CHABAD İÇİN, “NÜFUS ÇOĞALTMA” SEVAP

Yazan Muammer KARABULUT

DSÖ’nün planlı salgınla beraber çok bilinen duruma gelen nüfus azaltmaya karşı, örgütlü nüfusunu çoğaltan ve dünya insanlığının başına büyük sorun olan bir CHABAD yapılanması var.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 2008 yılında göreve başlayan  Chaim Hillel Azimov’un (1)  5 Çocuğu, Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti’ne 2005 yılında atadığı Haham Arie Zeev Raskin’in(2) 7 çocuğu ve CHABAD’ın sözde hamlarından aynı zamanda örgüt adına İslam Ülkeleri Hahamlar İttifakını kuran ve 2003 yılında İstanbul’a yerleşen Mendy Chitrikin(3) de 9 çocuğu olmak üzere toplamada 21 çocukları var.

-Bu tesadüf mü?

Sorumun yanıtı için, acaba son yıllarda şehirde yaşayan ve bu kadar çok çocuğu olan veya yakinen tanıdığınız üç aile biliyor musunuz?  

Eğer biliyorsanız, bu üç ailenin aynı ideoloji, meslek ve cemaat gibi ortak kurumsal özelliklerinin de olması gerekiyor.  

Evet, böyle ortak özellikleri olan bir tanıdık bulmayacaksınız.

Çünkü örgütlü bir nüfus çoğaltma sapkınlığı yalnızca CHABAD’da var. Onlara göre Tevrat, çocuk sahibi olmayı ve mümkün olduğu kadar çok çocuk edinmeyi savunuyor. CHABAD inancına göre, çocuklar en büyük nimet kaynağı olarak görülüyor ve daha fazla nimeti kim istemez ki sorusunu da sorarak, Tevrat bize verimli olmamızı ve çoğalmamızı emreder diyorlar.(bkz)

Ve asıl önemli olan da uydurdukları NUHİ yasalarına göre, “Aşem tarafından bize bahşedilen sayıda çocuk sahibi olarak elimizden gelenin en iyisini” yapacaklarını yani çok çocuk yapacakları emrediliyor. Tabii ki bu emre ilk uyacak olan da CHABAD’ın sözde hahamlarıdır. Demek ki üç ailenin toplam 21 çocuğu olması tesadüf değil.

Son bir aydır 7/24 Tanrıyı kendi sapkın çıkarları için kullanan yeri geldiği zaman kendi inançlarını bütün dinlerin üstünde gören, hatta Tevrat’a da taklalar attıran bu sapkınların açıkça soykırımını izliyoruz.   

Gazze’de çocukların ölümüne neden olan bir örgüt, kendisi için çok çocuk yaparak emredilen bir sapkınlıkla yeni dünya düzeni kuruyor. Diğer tarafta ise her fırsatta yeni teknolojinin insana ihtiyacı olmadığının propagandası yapılıyor. Anlaşılan bu azaltma işi CHABAD örgüt üyeleri için geçerli değil. Tanrı Nuh tufanında olduğu gibi Aşem aracılığı ile bunlara torpil yapıyor.

Bugünlerde çok çocuk sahibi olan CHABAD örgüt üyeleri, Gazze’de çocukları öldürüyor ve soykırım yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 6 ay önce

Bu ne yaaa