Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

DOĞADAKİ GÜZELLİĞİ GÖRELİM!

Merhaba  . 

Bu gün sizlere bu yazıyı Akifiye köyünden yazıyorum.

Bu köyde geçirdiğim 3 günde doğada bütün canlıların birbirleriyle uyum içinde yaşadığını fark ettim ama biz insanlar bir yaprağın düşmesine bile uyum sağlayamıyoruz.

Nasıl mı anlatayım doğada bütün canlıların birbirleriyle uyum içinde yaşıyordu ama insan bir yaprağın düşmesine bile uyum sağlayamıyor derken şunu demek istiyorum insan dışında canlılar gayet uyum içinde yaşıyorlar ama insan kışın of neden bu kadar soğuk diyor yazında of neden bu kadar sıcak diyordu ne olsa beğenmiyordu insan  doğadaki o güzelliğin kışında yazında devam ettiğini bilseler böyle yakınmaz tam aksine uyum sağlamayı denerlerdi

İnsanların gözüne öyle bir perde inmiş ki doğadaki kusursuzluğu göremiyor

Şu taşın şekline işte doğa bu kadar muhteşem bir söz daha eklemek istiyorum biz olmazsak doğa yaşar hem de daha iyi ama biz doğa olmazsa olmayız.

Anahtar Kelimeler:
SıcakSoğukDoğa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sultan 2 yıl önce

Doğanın güzelliğini görebilen güzel kalbin ve gözün daim olsun kızım