Öne Çıkanlar Russia Starlik DSÖ Dr Tess Lawrie . AFİK

HALK’IN SABRI’NIN SONUNU SINAMADAN!

Bana sorarsanız ülkemizin bu gün karşı karşıya kaldığı en büyük tehlike ne? Cevabım CoVID.. Yarın daha beteri de gelebilir. Mesela doğumuzu, batımızı, Kuzeyimizi, Güneyimizi saracak bir savaş. Ateş çemberinin orta yerinde kalırız. Ya da İstanbul Depremi. Bütün fay hatları harekete geçse İstanbul kurtulsa, bu bir imkan sunabilir, ama İstanbul yıkılsa, bütün ülke kurtulsa bu işin altından kalkmamız o kadar kolay olmayabilir. İstanbul’u kurtarmak şöyle dursun, sağ kalanları ya da Yaralıları tahliye edebilirsek bu bile büyük başarı.

Eğer CoVID krizinde olduğu gibi yöneteceksek depremi Allah İstanbullulara acısın! Çok şey yapılıyor ama, daha basit bazı şeyler yine yapılmıyor. Ellerinde ilk yardım stokları olsa da dağıtamayacaklarını kendileri biliyorlar. Oysa bugün bunları vergiden arındırılmış bir şekilde satarsanız, deprem olduğunda hiç olmazsa 12-24 saat zaman kazanırsınız. Mevzuat, bürokrasi, siyasi irade engeline takılıyor işler, gördüğüm kadarı ile. Tek başına iyi niyet ve bilimsel raporlar yeterli olmuyor.

İstanbul’u 5G’lerle donatıyoruz bir yandan. “Akıllı şehirler” ve “Akıllı evler” kuruyoruz ama “Akıllı insanlar” eliyle değil. Starlink ve 5G üzerinden, “akıllı ev ve şehir” projelerinin oryantasyonunu gerçekleştiren santrallerin yabancıların ellerinde nasıl bir felakete sebeb olacağını düşünmüyoruz bile.Tabi, bütün bunlar görünen köyün hikayesi. Yoksa Rabbim diledikten sonra bize hayır gibi gelen şeylerde şer olabileceği gibi, şer gibi gelen şeylerde hayır olabilir.

Bugün, yaşadığımız anın gerçeği olarak CoVID 19’dan daha tehlikeli ne olabilir. Cevap CoVID 20. CoVID 20 den daha tehlikeli ne olabilir? CoVID 21. Bu silsileyi böyle uzatıp gidebilirsiniz.

Size haber veriyorum, göreceksiniz. bu işin aşısı ve ilacı, hastalığından daha tehlikeli sonuçları olacak. CoVID bir biyolojik ajan. Ve Great Resetçi Globalistlerin başlattıkları biyolojik bir savaşla karşı karşıyayız. Siber bir diktatörlük planları var. Salgın hastalıklar ve iklim değişikliği bahanesi ile dünya nüfusunu sınırlandırmak için 2000’den beri aktif olarak çalışıyorlar. Hedeflerinde sadece bilim ve teknoloji değil, din, ahlak, gelenek herşeyi yeniden kurgulamak isteyen Şeytani bir senaryo ile karşı karşıyayız. Birileri bunu görmek, duymak, bilmek, anlamak istemiyor. CoVID 19 bu işin başlangıcı. Beta versiyonu test için üretilen bir ajan. Bu iş mutasyon ve varyantlarla sınırlı değil. Arkası gelecek. CoVID 19’dan elde edilen verilerle yeni senaryolar yazacaklar, farklı coğrafyalar, farklı topluluklara yönelik planlar devreye girecek. Büyük baş hayvanlardan, denizden gelecek yeni mikroplar gündeme gelecek. Hayvanlardan insanlara bulaşan mikroplar, niye insanlardan hayvanlara bulaşmasın, değil mi! Neden şimdiye kadar dünyada bu yönde bir vaka rapor edilmedi. Kurban bayramını mı bekliyorlar yoksa, ya da Bill Gates’in “Sentetik temiz et” projesinin altyapısının tamamlanmasını mı!  Bu işler böyle devam ederse korkarımMikroblar değil bu gidişle insan da mutasyona uğrayacak.Bakın bu ilaç ve aşılar mikropların mutasyonunu hızlandırıp, direncini artırırken, maske konusunda da olduğu gibi insanın direncini azaltıyor. Anlayacağınız gelecek günler, geçen günleri aratacağa benziyor.

CoVID biyolojik ajanı ile ilgili global çetenin senaryolarına en yüksek uyum gösteren ülkelerin başında Türkiye geliyor! Sadece DSÖ ve FDA ile uyumlu değiliz, Bill Gates’in senaryolarına, Elon Musk’ın Starlink’ine, Neuralink’ine de destek veriyoruz. Huwaei ile 5G konusunda işbirliği yapıyoruz. Siyaset, Bürokrasi, STK’lar, Sermaye, Mediave Akademi, onların bile beklemediği seviyede kendileriyle  büyük bir uyum içinde çalışıyor.

DEMOKRATLAR VE GLOBALİSTELR’in dünyaya en büyük armağanı BİDEN ve KAMALA HARİS oldu herhalde!?.. Evengelik Amerika’ya, Cizvit Katoliği bir Cumhurbaşkanı seçtiler. Adam Kelt incili üzerine yemin ederken Amerikan milli Marşını bir Sataniste okuttu. Ve ilk açıklamalarından biri LGBT+a özgürlük tanımayan ülkelerle ilişkileri dondurma yönünde oldu. Amerikan cephesinden gelen son haber, Alaska eyalet meclisinde meclisin açılışında Satanist ayin yapıldı.Şeytan meydan okuyor! Biz ise kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşuyoruz. Global Performans Pass. da hazırız, Global HealthPass.’a da. “Siber Vatan” onlar için çalışıyor sanki. Daha şimdiden Kangal köpeklerini Haradaki atları Chipledik bile!

Kimse halkın sabrının sınırını daha fazla zorlamasın. Uysal atın çiftesi pek olur.

Ramazan ayındayız, Allah’ım siyasilerimize ve bürokratlarımıza, ilim erbabına, STK’larımıza, iş adamlarımıza ve Medyamıza feraset, akıl, dürüstlük ve cesaret ver. Bunu hak etmeyenleri ise kahret! Mazlumları koru. Dürüst bilgili ve cesur insanlara yardım et. Bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl ve bizim ellerimizle zalimleri cezalandır, mazlumlara yardım et. Amin. Selam ve dua ile..

TEBRİK:Müslüman kardeşlerimin Ramazanı şeriflerini tebrik ediyor ve bu günlerin uyanışımıza vesile olmasını diliyorum. Ramazan Kur’an ayıdır, yaşadığımız zamana ve mekana, vahye şahitlik edelim. Hiç kimse dünyada olup bitenleri görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkına sahip değildir. Biz HAK’kın ve HALK’ın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli, haykıran sesi olalım inşallah!

Anahtar Kelimeler:
5GCovid 19Starlink
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yasar 3 yıl önce

Geleceği görmek bakmak değil, Düşünebilmektir.

soruyorum; Grip,nezle,astım,nefes darlığı,bronşit,kanser,kalp, şeker ve diğer hastalıklar tatile mi çıktı ?

hatırlatırım her sene ülkemizde 25.000 ile 60.000 insanımız Grip hastalığından vefat ediyordu,nerede bunun tablosu ?

şimdi kimin ateşi çıksa covid damgası vuruluyor,
coca cola ve kivi testte pozitif çıkıyor,
sizce bunlar mantıklı mı ?

belki siz farkında değilsiniz ancak teknoloji çok ilerledi
takip, dinleme, yüz tanıma yetmemiş ki
şimdi kontrol ve imha planları var.

5 G ve 6 G ile bireysel ve kitlesel katliamlar yapabilirler.

ayrıca ''Düşünce gücüyle SMS gönderme'' programı başarıyla sonuçlandı ! nerede nasıl mı ?

ingiliz Fizikçi, Evren Bilimci, Yazar, Astronom, Teorisyen
Stephen Hawking'in beyni ile bilgisayar arasına bağlı hassas kablolarla iletişim sağlanıyor ve
tüm kitaplarını böyle yazıyordu !!!

sonra bu geliştirilince kablolar söküldü Bluetooth kullanıldı.

bu aşı aynı telefon hattı gibi seri numaralı !

Misafir Avatar
Esra.ecz 3 yıl önce @yasar

Dünya 5'ten büyüktü galiba degilmi gördük.???

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bahadır 3 yıl önce

Tebrik ederim tespitler yerinde

Avatar
Nurettin 3 yıl önce

Sağolun hocam, hayırlı Ramazanlar...