Öne Çıkanlar Russia Dr Tess Lawrie . AFİK AFİK YAACOV Georges MAROVİTCH

KEÇİ NEDEN POZİTİF ÇIKT?

Yazan Muammer KARABULUT

Yeni bilmecemiz, "Virüs Mutasyonu" Bir süredir, SARS-CoV-2 ve sözde mutasyonları hakkında bir dizi alarmcı bilgiler ortalıkta dolaşıyor.

Bu haberin iki örneği var.

1- Birleşik Krallık ve diğer ülkelerdeki mutasyonlar bizi alt edecek, virüs çoktan seyir hızına ulaştı.

2- Bu yarışı uzun süredir kaybettik.

Kesin kaynağı olmayan bol mutasyonlu, eski varyantlı virüsler ortalıkta dolaşmaya başladı. Haberlerin sunumundaki referans  ise hep "Koronavirüs uzmanından" gelir. Ama –Zaten bu uzmanlardan kaç tanesi var? Veya - "bilimin seslerinden" biri olarak kabul edildi mi? Sorular sorulmaz!.. Ama mesleği virolog olan bu "uzmanın" açıklamaları birçok medyada hemen yaygınlaştırılır. Bilimsel açıklama yerine özellikle ek olarak korku verilir. Haberlerde ilk yapılan da uçuşların durdurulması ve kapanma olur. Belki de bu pandemiden kurtulmak için yapılması gereken,  virüs yerine araştırılması gereken bu haberlerin fırına verildiği mekanizmayı bulmak ve izole etmek. Daha çok araştırılması gereken husus budur.  

Niyetimiz burada uzunca zamandır panik ve korkuya sevk edilen insanlar üzerinde bilimsel temelin, yokluğuna dikkat çekmektir.  

Haberler konu olan virologun niyetinin kötü niyetli olduğunu ima etmiyoruz! Aksine, söylediklerine kesinlikle inandığından ve doğru şeyi yaptığına ikna olduğundan da eminiz. Bu nedenle, hükümetlerin tedbirlerini hatta daha sertlerini savunan bilim adamlarının çoğunun düştüğü hakaret etme ve suçlamalardan kendimizi uzaklaştırıyoruz. Yaptığımız şey, bu virologu ve diğer bilim adamlarının, bu tür açıklamalar yaparken ciddi olmayan ve sorumsuz bir şekilde davrandıkları için sert bir şekilde eleştirilmektir.

Özellikle tıbbi konulara asgari düzeyde herkesin aşina olduğu bir husus vardır. O da hastalıklar ile ilgili veya bilginin tartışılması olsun, panik ve korku yaymak asla haklı gösterilemez!

C-19 VİRÜSÜ YAP BOZ TEKNİĞİ İLE VAR EDİLDİ!

Şimdi gelelim asıl konumuz olan yaygın adı ile COVİD-19’a; SARS-CoV-2 genomunun (genetik şifreleri) bileşimi büyük ölçüde hayalidir veya uydurulmuştur. Bununla birlikte, bu genomun tabanı, herhangi bir organizmanın metabolizmasında bulunan nükleik asit parçalarından oluşur, bu nedenle her insan, hayvan veya bitki bir Koronavirüs testinde potansiyel olarak "pozitif" olabilir. Bunun en güzel örneğini de Tanzanya Devlet Başkanın Magufuli’nin keçi,  meyve, yağ örneklerine insan isimi vererek gönderdiği laboratuvar  sonuçların pozitif çıkmasını gösterebiliriz.  

İşte burada sanal Covid-19 virüsü var edilirken,  rahatlıkla ne yapıldığına tamamlayıcı bir örnek olarak yapboz oyununu gösterebiliriz. Yapbozun referans olarak kullanılan çizimine uymayan bazı gerçek yapboz parçaları var, yeni karton parçaları gerçek olanlara uyacak şekilde kesiliyor ve sonunda hepsi boyanıyor böylece nihai sonuç kutudaki referans çizim ile aynı oluyor.

Nükleik asitlerin 20 yıldan fazla bir süredir sürekli değiştiği bilinmektedir. Bu nedenle nükleik asidin kalıtsal materyalimizi içermesi imkansızdır! Epigenetik (esnek genetik kalıtım) gibi fikirler, genler biçiminde mevcut maddi kalıtım anlayışını haklı çıkarmaya ve sürdürmeye yönelik umutsuz çabalardan başka bir şey değildir.

Günümüzde bazı bilim adamları, DNA'nın vücutta enerji üretmeye ve serbest bırakmaya hizmet ettiğini düşünüyor ve bu da DNA'daki sürekli değişikliklere yol açtığını savunuyor.  

Bununla birlikte, bilim adamlarının çoğu hala modası geçmiş gen fikrini varsayıyor (onları sorgulamadan ve test etmeden) ve bir canlının planının DNA'da depolandığına inanıyor. Bu nedenle, DNA'daki değişikliklerin, genlerin "mutasyonunun" bir göstergesi olarak ortaya çıktığını yorumluyorlar.

Bu nedenle, insanlardan veya hayvanlardan elde edilen DNA parçalarını incelerken, yanlışlıkla SARS-CoV-2'nin varsayımsal genetik zincirinin temeli olduğu varsayılıyor ve DNA'nın değiştiği tespit edilerek, SARS-CoV-2'nin mutasyona uğradığı sonucuna varıyorlar!

SARS-CoV-2'nin mutasyonları fikri, yalnızca tüm DNA'nın sürekli olarak değiştiği gerçeğinin yorumlanmasına dayanır. Ya da genel olarak formüle edildiğinde, virüs mutasyonu fikri, yalnızca kişinin hala tamamen modası geçmiş, çoktan beri çürütülmüş bilimsel hipotezlerle çalıştığı için ortaya çıkıyor. Bu eskimiş yaklaşımla, SARS-CoV-2'nin yeni mutasyonları sonsuza kadar bulunabilir veya daha doğrusu  icat edilebilir. Bu, felaketle sonuçlanan kısır döngülere ve eylemsizliğe yol açabilir. Ve her şey, birçok bilim insanının zaten bu dinamiğe katıldığını gösteriyor.

Olmayan virüsün mutasyonuna bir bakış olan bu yazının referanslarını aşağıdaki uzantılarda bulabilirsiniz. Bu bilgiler, ne yazık ki bilim dışı yalnızca korku amaçlı ortaya atılan ve yalnızca bilim kurulları adı gösterilerek bilimsel gösterilen, nerdeyse hiç test edilmeyen  daha çok haberlere hızla konu edilen ve de bilim insanlarını artık yoran zırvalara yanıt ve eleştiriden ibarettir.

Ayrıca yaşadıklarımız gerçek bilim insanlarını yorarken, kapanma ve diğer tedbirlerin, bilimin ve teknolojinin bugüne getirdiği olanaklardan faydalanmayı da engellediğini de hatırlatmak istiyorum. Yani kimse işini yapamıyor!


 

Ref .

1.) Robert Koch Institut (RKI) - "Übersicht und Empfehlungen zu besorgniserregenden SARS-CoV-2-Virusvarianten (VOC)"

http://www.rki.de/DE/ Content / InfAZ / N / Neuartiges_Coronavirus / Virusvariante.html; jsessionid = 7D886DA033EF5BE726A4E7E30C0AFF8B.internet051? Nn = 2444038

2.) Zeit Online - "Erbgut in Auflösung" von Ulrich8 Kasım Bahnrich .

https://www.zeit.de/2008/25/M-Genetik/komplettansicht?print

3.) Wissenschektivenplus, sayı 1/2019 - "Yeni bir yaşam teorisine giriş", Dr. Stefan Lanka - LK-Verlags UG - ISSN 1861-5856

https://wplus-verlag.de/shop/p/de/wissenschektivenplus-ausgabe-1-2019-druckversion

Anahtar Kelimeler:
VirüsBilimC19
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hero 3 yıl önce

Görüşlerinizin çoğuna katılıyorum. Ancak virüs yoksa, "Neden çok sayıda insan yoğun bakıma düşüyor ve ölüyor?