Öne Çıkanlar DSÖ Haham Chabad Aşı Ölüm Raporu Epifiz.

KLORDİOKSİT İLE ÇIKIŞ YOLU

Yazan Muammer KARABULUT

Şeytani güçlere karşı olanlar, Gazze’de 7 Ekim 2023 tarihinde yaşatılan ve hala devam eden insan soykırımı karşısında, miting ve boykot dışında etkin bir tepki gösteremedi. Zaten bu tepki de onlar için yüzyıllardır bilinen bir durumdu. Belki de bir çoğunu kendileri organize ediyordu.

O zaman ne yapılmalıydı?

Bildiğimiz bir gerçek var. O da havayı, toprağı, suyu ve insanı kirleterek kazanç sağlayan bu şeytani güçlerin sağladıkları kazanca karşı gelerek çözümler bulmak. İşte bu bağlamda elimizde aşağıda büyüklüğünü gösteren klordioksit gibi bir bomba ve bu bomba karşısında da küreselcilerin gücü gösterilmektedir.

Şöyle ki dünyadaki sağlık ile  tarım sektörünün harcamaları 4 trilyon dolar civarında. Harcamaların %90’nı da insana, gıdalara ve toprağa zarar veriyor. Bu zarara rağmen bunları tüketiyoruz. Sonuçta, insan vücudu ve toprak zehirleniyor. Bu sefer de zehir satıyorlar ve zehire bağımlı yapıyorlar. Öyle ki hükümetlerle yaptırdıkları protokoller sayesinde ilaçlarını hastanelerde doktorlar sayesinde satarken, çiftçi de bağlı olduğu kurumların zorunlu tuttuğu reçeteleri ile ekip biçiyor ve ancak ürününü böyle satıyor. Bugüne kadar  küresel sapkınların bu döngüsüne çomak sokulmadı. Ama şimdi tam zamanı.  İsrail’i gibi bir terör devleti kurarak Gazze’de çocukları öldüren, Erzincan’da zehirli siyanür ile karşılıksız dolarına altın çıkartırken yaşattıkları çevre felaketi sonucunda doğayı kirletilenlerin, sapkınların zirvedeki grubu olan Rothschildler olduğunu hep birlikte izledik.

Eğer klordioksit küresel sapkınların tedavi etmeyen, ancak bağımlılık yapan ilaçları yerine tercih edilirse ve böylesi bir farkındalık yaratılırsa 4 trilyon ciroları buhar olur.

Üstelik klordioksit karbon salınımına, kirlettikleri toprağa ve son yıllarda hızla artan kanser vakalarına, otizme, tüm bakteri ve virüslere karşı etkin bir iyileştiricidir.

Şimdi tercih zamanı, ya Gazze’deki soykırım yapanların kucağında oturacaksınız, ya da inmek için onların tüm kimyasını bozacak klordioksitin bilinen gücü ile düğmeye basacaksınız.

Daha önce başta planlı salgın, CHABAD gibi konular olmak üzere 5gvirusnews ve platform olarak elimizden geleni yapacağız. Bilindiği üzere konuya “Yalnızca doğa ve insan için, Bin Yılın Ana Minerali” başlıklı araştırma yazımızla başlangıç yaptık ve devamını da getireceğiz.(bkz)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.