Öne Çıkanlar DSÖ Cristian DROSTEN Türkiye Orhan Kutan Coronavirüs

5G’YE SANSÜR!

DÜNYA  SAĞLIK  KONSEYİ’NİN (WCH) ORTAKLARI ARASINDA YER ALDIK

5gvirusnews Haber Merkezi Londra / 23 Mart 2022

Dünya Sağılık Konseyi’nin Dünya çapında, “sağlığı iyileştirmek” için bir araya gelen 130 dan fazla kurucu ortaklar arasına 5gvirusnews – platformunu da katıldı.

İlk genel kurula 5gvirus-platformunu temsilen iletişim uzmanı Ali Osman DİLİPAK katıldı.

Genel kurulun konusu 5G’nin sağlığa etkileri tartışılacaktı. İlk sunum  Avusturalya’da yaşayan, Okyanusya Radyofrekans Bilimsel Danışma Derneği'nin üyesi, Araştırmacı ve milyonlarca insanın sağlığını korumak için çabalayan Dr. Priyanka Bandara tarafından yapıldı. Fakat Bandara Zoom'daki muhteşem sunumunu yaparken, etkinliği  hedef alan bilgisayar korsanlarının saldırısına uğradı.

Dr. Pri Bandara'nın 5G ile ilgili paylaşımları, bilgisayarının ele geçirilmesiyle görsel sunumları genel kurula kayıtlı üyelerinin ve WCH’in web sitesinden genel kurulu izleyenlerin şahitliğinde silindi. Arkasında müzik eşliğinde pornografik  görüntüler yayınlandı.

Yaşanan bu trajedi sonrası açıklama yapan Dünya Sağlık Konseyi saldırıya ilişkin; Açık ve şeffaf toplantı formatımız nedeniyle gerçekleşti. İfade özgürlüğüne yönelik bu absürt saldırıdan doğrudan etkilenen herkesten içtenlikle özür diliyoruz. Ancak, durdurulmayacağız - bu önemli sohbeti sürdürmeye kararlıyız.

Bu tür saldırılar Dünya Sağlık Konseyi'nin ilk kez hedef alınmış değil ve kesinlikle son da olmayacak. Daha önce Twitter hesabımız oluşturulduktan neredeyse bir hafta sonra Eylül ayında platform tarafından askıya alındı, tek bir tweet atmamış olmamıza rağmen (yakın zamanda yeni bir Twitter hesabı oluşturduk - buradan takip edin).

İfade özgürlüğü ve bilimin paylaşılmaya devam edebilmesi ve açık fikirli profesyonellerin işbirliğine devam edebilmesi için altyapımızı korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz.

Genel Kurul toplantısında güvenlik sağlandıktan sonra Dr. Bandara ikinci yayında, "Bu konunun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Kablosuz radyasyonun insanların ve dünyadaki tüm yaşam biçimlerinin sağlığı ve refahı üzerindeki etkisi. Bu çok büyük bir sorun. Bu konuda yoğun bir sansür var.” dedi.

28 Mart Pazartesi günü WCH Haber Merkezi'nde yapılacak olan bir sonraki Genel Kurul Toplantımızı mutlaka izleyin.

Anahtar Kelimeler:
5GTwitterWCH
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.