Öne Çıkanlar DSÖ yağmur duası 28 Şubat Mendy Chitrik Chabad

CEMİYETE EMİR NEREDEN GELDİ?

- SAYIN DİLİPAK KİMLERİN AYAĞINA BASTIN?  

- DİLİPAK: BİRİLERİNİN AYAĞINA BASTIM AMA SES BAŞKA YERDEN GELDİ!

5gvirusnews Haber Merkezi / İstanbul 12.9.2020

Hakkında arkası arkasına davlar açılan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak en son Türkiye Gazeteciler cemiyetinden de ihraç edildi.

Dilipak Hakkında, geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Başkanlığı tarafından hem 500.000 liralık tazminat davası açılmış hem de “AKP’nin Papatyaları” başlıklı yazısı yüzünden hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Ayrıca  AK Parti Genel Merkezi ve Kadın Kolları tarafından da hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunulmuştu.

Dilipak hakkında, AK Parti dışında Halkın Kurtuluş Partisi üyeleri, KADEM Başkanı hem kendi adına, hem de kurum adına suç duyurusunda bulunmuştu.

Ayasofya’nın açılışı sırasında Dilipak’ın Hilafet’le ilgili yazısı ve açıklamaları sebebi ile de Ankara Barosu suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

AKP’nin Papatyaları” yazısı ile ilgili olarak yapılan suç duyurularında, kimi AK Partililere hakaret iddiasında bulunuyor, kimileri “İstanbul Sözleşmesi”ni savunanlara hakaret olduğunu söylüyor, kimileri de haklarında pozitif ayırımcılık yapılan LGBT’lilerinToplumsal cinsiyet tercihleri, cinsiyet yönelimlerinin eleştirilmesi iddiası ile Dilipak’ı suçluyordu. Dilipak’a göre, bu konu Covid korku pandemisi ile de ilgili ve dünya nüfus planlamasının bir parçası olarak, diğer gündemlerle de ilgili bir konu. Dilipak’a göre Covid gerçekte bir “biyolojik ajan”. Bu bakış açısı da bazı çevreler için rahatsız edici bir durum.

DİLİPAK HAKKINDA SUÇ DUYURULARI VE DİLİPAKIN CEVAPLARI

Dilipak hakkında tazminat talebi içeren dava dilekçesi ve Dilipakın buna verdiği cevap, Dilipak hakkındaki suç duyuruları www.dilipak.com internet sitesinde bugünden itibaren gelişmeler bağlı olarak yayınlanacak. Dilipak’ın sözkonusu yazısı ve bu konudaki makaleleri ile video ve Tv röportajları  Dilipak’ın YouTube sayfasında bulunuyor.

Dilipak’ın Sosyal Media adresleri şöyle:Youtube: Abdurrahman Dilipak, Twitter: @aDilipak, Facebook:dilipakabdurrahman, İnstagram: @abdurrahmandilipak

Bu süreçte hukuki destek, bilgi ve belge göndermek isteyenler için e-mail adresi:[email protected]

DİLİPAK KİMİN AYAĞINA BASTI?

Sosyal medyada olayı tartışanların önemli bir kısmı, Dilipak’ın susturulmak istendiği ve Dilipak üzerinden belli kesimlere mesaj verildiği belirtiliyor.

Dilipak’ın yazısından dolayı değil, daha önce McKinsey’e yönelik eleştirisi, Gıda, Tarım, Hayvancılık, Sağlık, İlaç sanayi, bitkisel ilaçlar, Kenevir konularındaki aykırı açıklamaları, özellikle son zamanlarda, 5Gvirusnews.com da yayınlanan yazıları ve açıklamaları ile, Antalya’daki 5G davasına müdahil olmasının bardağı taşıran son damla olduğu yaygın bir kanaat.

Son olarak Microsoft’ın, Dilipak’ın Antalya’daki Tüketici mahkemesine müdahilliğine karşı yaptığı başvuru sonrası, “Dilipak’ın, 5G, Humonoid, NEOM, Covid, Starling, Neuraling, Covid, aşı, insanlara çip takılması, RPT3 Yapay zeka konusunda yaptığı açıklamalardan sonra bir yerlerden birilerinin harekete geçmesi bekleniyordu. Dilipak Bill Gates, Huawei ve ElonMusk lobisinin ve onun içerideki işbirlikçilerinin ayağına bastı, ama ses başka yerden geldi.” yorumu yapılıyor.

Hatırlanacağı üzere Dilipak Ayasofya’yı konuşurken, Fetih konusunda yine aykırı ve çarpıcı açıklamalar yapmakla kalmamış, Osmanlı Milletler Topluluğu, Hilafet dışında Ortodoks’luk, Doğu Roma Milletler Topluluğu gibi ezber bozan açıklamalar yapmış, “Fatih’in İstanbul’u Bizans’tan almadığını, Fatih Bizans’ı Latin işgalinden kurtardı ve Bizans imparatoru oldu.” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAHADIR ALPTEKİN 4 yıl önce

İslam ile Musevilik arasında 7 fark sayarsanız dileyin benden ne dilerseniz. Abdurrahman Dilipak büyüğümün (bu toplumdaki abimiz, amcamız, dedemiz gibi nasıl algılarsanız) iyi niyetinden zerre şüphem yok ne var ki "İslam"ın Yahudilikten 7 farkını sıraladığı gün her şey daha da berraklaşacak.

Misafir Avatar
BAHADIR ALPTEKİN 4 yıl önce @BAHADIR ALPTEKİN

Abdurrahman Dilipak büyüğüme naçizane 35 yaşında bir insan olarak tavsiye vereceğim. Şahsına karşı yapılan salvoların faili olan "Müslümanlara" herhangi bir yazısında Yahudilik ile İslam arasındaki 7 farkı sormasını isterim !!! Ama ısrarlı bir biçimde "o kişilerin" bizzatihi cevaplandırması konusunda ısrarcı olması gerekir !!! İşte o vakit "ak koyun kara koyun" belli olacaktır.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ŞUAYIP BIŞKIN 4 yıl önce

ALLAHU-AEKBER
DEVLET NESLİ KORUMAK FARZ
DARBE( TÜM DARBECİLER ÇIĞIRTKANLAR YARGILANMALIDIR)
DÖVİZ
AMBARGO
TERÖR (PKK FETÖ DHKPC...)
OYLA
TÜRKİYEM
REİS C. BAŞKANIM BAŞKOMUTANIM RTE İNDİREMEYENLER
VE
UŞAKLARI
KRİPTO FETÖCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ CHDPKKIYSD DHKPC HAİNLERİYLE
BUNU
ÇAKTIRMADAN
TV İNTERNETDE AKP LİLER ELİ İLE YAPIYOR
CORONAYIDA KASDEN YAYIYORLAR
CORONAYI KASDEN YAYANLAR TESBİT EDİLİP
KASDEN ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN HEPSİ AYNI CEZAEVİNE ATILMALIDIR
TEDBIR
DEVLETIM REIS
ŞUAYİP BİŞKİN
ESK BAŞUZMAN
VATAN MİLLET DEVLET
BAYRAK ÜMMET REİS
CUMHUR BAŞKANIM
BAŞKOMUTANIMIZ
RTE HÖH GÖNÜLLÜSÜ