Öne Çıkanlar Twitter Chabad Türkiye COVID19 Muammer Karabulut

İNSANLAR 5G’Yİ DURDURABİLİR!

5gvirusnews Haber Merkezi Nelson  / 20 Aralık 2022

İnsan sağlığı için 5G zararlı teknoloji, hastalıkların kaynağı virüs değil elektromanyetik dalgalarla gelen radyasyon  ve hadi gelin Kenevir  ekelim dedik.

Türkiye’ye 16.587 km uzaklıktaki Yeni Zelanda'nın Nelson kentinde yaşayan, “Açık Hava ve Özgürlük Partisi”'nin eş lideri de olan çevreci avukat Sue Grey’den haber geldi.

Sue, tıbbi esrarın yaygınlaşması, Covid-19 ile hayatımıza giren mRNA sıvılarını durdurmak ve 5G teknolojisinin nasıl durdurulacağının yanında sağlık sorunlarını vurgulamak için mücadele ediyor.

Yeni Zelanda'da 1980'li yıllardaki nükleer karşıtı hareketler, yakın zamanlarda da tıbbi kenevirin kabulü gibi, nihayetinde hükümet politikalarına karşı kamuoyu duyarlılığında başarılı olunduğunu hatırlatan Sue, 5G'ye muhalefet konusunda da, "Kritik kitleye ulaşılırsa, halkın gücü daha önce işe yaradı ve yine işe yarayacaktır.” dedi.

DSÖ’nün küresel, “pandemi darbesi”’nin hedeflerinden birisi de 5G ile gelen tehlikeyi örtmek içindi. Fakat örtü kısa geldi. Nesnelerin interneti, yaşamın her alanında robotlaşmanın temeli olacak 5G’ye karşı toplumların sağlık endişesi artı. 5G’nin hızla gelen milimetrik dalgalarının kontrolsüz radyasyon kaynağı olduğu, sar değerlerinde gösterilen radyasyonda, 1G ve 2G’deki değerler kullanıldığı, yani hile yapıldığı biliniyor.

Teknoloji de devrim yapıyoruz diyerek, insan soykırımını hedefleyen küresel sapkınların propaganda gücü ancak, “5G’ye Hayır’a” öncülük yapan kişilerin hedefe odaklaşması ile kırılır ve böylelikle, “Kritik Kitleye” de ulaşılır.

Bilindiği üzere her saat değişen dünya ve ülke gündemleri, insanların sosyal medyadaki anlık paylaşımları, günlük yaşamdaki uğraşlar, alışkanlıkların terk edilmemesi gibi konular zihnimizi odaklaşmaktan uzaklaştırıyor. Eğer hep birlikte aynı hedefe yönelerek politikacılara derdimizi anlatırsak başarılı oluruz.

Teknolojiyi kullanmadan önce masaya yatırmakta fayda var.   

Yeni Zelanda’da Sue’nun demokratik yolları kullanarak başlattığı haklı, doğru ve etkin hareket sonucu, vodafone özel açıklama (bkz) yapmak zorunda kaldı. Vodafone,Her yeni teknolojide olduğu gibi, bu yeni teknolojinin de sağlığınız ve çevre üzerindeki potansiyel sağlık riskleri hakkında bazı sorularınız olabileceğini” anlıyormuş. Biz ise daha fazlasını anlıyoruz. Örneğin, 5G’nin milimetrik dalgalarının DNA iplikçilerini nasıl parçaladığını bilmek bile tek başına yeter.

Anahtar Kelimeler:
5GMRNADSÖ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan davut Güner 1 yıl önce

Bir olalım diri olalım