Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL DSÖ

KORKUNÇ GERÇEK(!) İNSAN’IN 2.0

O “psikopatların” Amacı Yeni Bir İnsan Türü Yaratmaktı…

5gvirusnews Haber Arşivi / 7 Temmuz 2022

Plandemi ölümsüzleşen bir,  “Özgürlük Savaşçısı ve Özgür İnsan” mücadelesine tanıklık etti. 

O kişi geçen günler aramızdan ayrıldığı söylenen Dr. Carrie Madej'in ölüm haberi doğrulanmadı! 

DSÖ’nün pandemi ilanına kuşkulu bakan yani plandemi olarak gören bilim insanı ve araştırmacıların geçirdiği kazalar bile doğal karşılanmıyor!

Bunlardan birisi de Amerikalı Dr. Carrie Madej oldu. Kendisi gibi bir tıp özgürlük savaşçısı olan Dr. Paul Gosselin için mahkemede ifade verdi ve aynı düşüncede insanlarla bir etkinliğe katıldıktan sonra, arkadaşı Billy ile özel bir uçağa bindi. Madej erkek arkadaşı ile birlikte olduğu tek mortolu Piper PA-24 Comanche tipi uçak kalkıştan kısa bir süre sonra  Atlanta yakınlarında teknik nedenlere bir tarlaya düştüğü bilgisi paylaşıldı. Ama Dr. Carrie Madej’i tanıyanlar onun kazasını kaza  görmedi.

Kansas City Universitesi, Of Medicine Bioscience College Of Osteopathic Medicine tıp fakültesinden 2001 yılında mezun olduktan sonra ABD’nin Georgia eyaletinde iki tıbbi kliniği yöneten Dahiliye uzmanı, “özgürlük savaşçısı ve özgür insan” mücadelesinin kahramanı Dr. Carrie Madej’in ölüm haberi 29 Haziran  2022 tarihinde geldi. Ama daha sonra doğrulanmadı!

Kaza Madej’e gelmeden önce dünyayı idare eden merkezlerden birisi olan ilaç şirketlerinin neden olduğu veya organize ettiği düşünülen cinayetler gözümüzün önünden bir film şeridi gibi geçti. PCR testin mucidi Karry Mullis’in pandemiden hemen önce öldürülmesi gibi. Mullis’inin ölmesi ve/veya öldürülmesi gerekiyordu. Yoksa olmayan virüsü test ile var edemezlerdi! Çünkü Dr. Karry Mullis, bir kişinin enfekte veya hasta olup olmadığını belirlemek için PCR testi kullanmama konusunda uyarmıştı. Bu  testin yapabileceği bir şey değildi.

Dr. Carrie Madej’de plandemi başladıktan hemen sonra birçoğumuzun bildiği gibi, aşıların ardındaki hain transhümanist(*) gündem konusunda insanlığı uyaran en önde gelen tıp uzmanlarından birisidir.  

Yine özellikle insan neslini  sona erdirmek için herkesi DNA değiştirici aşılar içinde ilaç taşıyıcı olarak (bkz) bulunan grafen oksit ve kendi kendini bir araya getiren nanobotlar (**) aracılığıyla tamamen kontrol edilebilir bir siborga(***) dönüştürmek için hazırlanan çılgın gündemi ortaya çıkartmak için deliller sundu.

Asıl planları olan, nesnelerin interneti  5G ile kullanılacak olan teknikler ile enjeksiyonların nasıl etkinleştirileceğini de anlatarak delillendirmeye çalıştı.

Ve geçtiğimiz aylarda Carrie Madej’in  İspanyol kanalı El Arconte'de yer alan röportajı da son çalışmalarının özeti niteliğindeydi.

Bilimsel tıp araştırmacısı Madej El Arconte TV’de, transhümanistlerin favori organizması Hydra Vulgaris (****) gibi canlı organizmaların, grafen oksit ve nanobotlar olan  koordinasyonunu analiz ettiği şişelerde buldukları ile anlattı.  

Hydra

İspanyol yazar Laureano Benítez Grande-Caballero o gün herkesin merak ettiği soruyu Madej’e sordu. O soru, Hydra Vulgaris’in beraberinde grafen oksidin  nanoteknoloji ile insan vücuduna girişinin sonuyla ilgiliydi…

Laureano Benítez Grande-Caballero:  Evet, şişelerde ne gördüğünü sormak istiyorum. Hydra, Hydra Vulgaris, nanobotlar, grafen ve aşıdan sonra kendi kendine bir araya gelen bazı yapılar hakkında konuşalım.

-Peki, gördüklerinizi kısaca açıklayabilir misiniz?

-Hydra, nanobotlar, bu yapılar, grafen?

-Bütün bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dr. Carrie Madej:  Hydra Vulgaris organizması ve benzeri organizmalar. Bunları 2021 yılının Ağustos ayında keşfettim. Ve bu şok ediciydi. O zamandan beri onları şişelerde defalarca gördüm.

Ve bu transhümanistlerin favori organizması çünkü laboratuvarda bunlar ölümsüz. Ölmüyor.

Ve transhümanistler ölümsüz olmak istiyorlar!

Yani yapmak istedikleri şeylerden biri Hydra'dan ölümsüzlük genini alıp insan genomuna sokmak. Ama ölümsüz olmak, insanların düşündüğü gibi bir fantezi değil. Yani bir örnek verdiler. Doğrarsan... yani Hydra'yı çok parçaya bölersen, bir araya gelip yeniden şekillenebilir. Bir daha, bir daha ve bir defa daha.

Ayrıca araştırmalarında bunu parazitlere sahip olmak için kullanıyorlar - eğer bir organizmadaysa - onları uzaktan kullanabilirler ve nöropeptidler, toksinler, her türlü şey üretebilen parazitleri etkileyebilirler. Yani yaptıkları şey, diyelim ki içinde parazit bulunan bir balığı uzaktan kontrol etmek ve balığın hareket etmesini veya bir şeyler yapmasını sağlamak.

Hydra’yı bu şişelerde neden gördüğümüzü bilmiyorum.

Bilmiyorum…

Tek bildiğim, onunla ne yaptıklarını görmek için transhümanistlerin araştırmalarına bakmak.

İlgilendikleri iki şey var, ölümsüzlük ve Rejenerasyon-yenilenme (*****) ... bu iki şeyle istedikleir üçüncü şey ise  Rejenerasyon ile bir şeyi uzaktan kontrol etme yeteneği. (O da nesillerin interneti 5G)

Paylaşacak çok video ve fotoğraf var. Onları görmek istersen, onları burada nasıl göstereceğimi bilmiyorum. Üzgünüm şuanda bende yok, ama sana daha sonra gönderebilirim.

Ve nanobot olduğuna inandığım videoların birinde, bir de çok tur vardı... Onlara nasıl denir? Zamanla sıvı içinde salınacak maddelerle dolu gibi görünen yuvarlak nesneler. Yani hidrojel(******) gibi görünen dağıtım maddeleri var. Nanobot gibi görünen canlı organizmalar da vardı.

Ve elbette, süper iletken malzeme.

Bu bilim değil.

Bu iyi bir bilim değil.

Bu iyi bir ilaç değil.

Bize yalan söyleniyor.

Ve üzerinde deneyler yapıyoruz, her şişenin biraz farklı olduğunu söyleyebilirim.

Yani bu üniforma değil.

Ve bunu sadece ben söylemiyorum.

Bunu söyleyen farklı ülkelerimiz var. Polonya, Güney Afrika, İtalya ve tabii ki İspanya. Bu şişelerde gördüğümüz birçok şey var. Şişeler de Grafen (oksit) benzeri maddeler de gördüm. Ama onlar farklı. Aynı değiller.

Ben sadece bu çılgın bilim adamlarının, bu psikopatların sorumlu olduğunu ve artık onların sorumlu olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ve bizim üzerimizde deney yapıyorlar.

KORKUNÇ GERÇEKLER KARŞISINDA İNSAN İÇİN SAVAŞTI!

Evet Dr. Carrie Madej en son röportajında anlattıkları bu kadardı. Ama anlatacakları, elde edeceği veriler bununla sınırlı olmayacaktır.

Madej’e göre, o “psikopatların” amacı her türlü frekans, radyasyon ve sinyal aracılığıyla kolayca kontrol edilebilen yeni bir insan türü yaratmaktı.

Bir yandan Dünya Ekonomik Formun, “büyük sıfırlama” ile destek verdiği Sanayi de 4.0’a geçiş planlanırken, diğer tarafta enjeksiyonlarla insan genomu değiştirilerek nasıl 2.0'a(*******) geçiş için hazırlık süreci başlatıldığını ortaya koydu.

Küresel sapkınlar koalisyonun hedefinde; ülkeleri nasıl var ettikleri DSÖ gibi uluslararası kuruluşlarla idare ediyorlarsa şimdi de kendilerini ölümsüz yapama ütopyası ile İNSAN vücudunu da aynen uluslararası ağa kurarak mikro nano robotlarla idare/kontrol etmek istiyorlar.

Yine bu teknoloji ile yarı domuz, yarı insan bile  var edilebilirdi! Onun için  Madej onlara “psikopat” diyordu.
Dünyanın önde gelen kurumları tarafından adeta hedef yapılan İNSAN’ı 2.0 dönüştürme gerçeği için özellikle sahte pandemi, aşı teknolojisi, ülkelerin sağlık uzmanlar ile ilaç bağlantısı, iktidar ve muhalefetteki politikacıların finanse edilmesi kamuoyunda tartışılmasını gerekiyor.
Küresel koalisyonun kamuya açıklanmamış hedeflerini ve bunu 2030 yılına kadar tüm insanlara tesis etme kararlılığının önünde de aynı kararlılıkla durmalıyız.

İNSAN’a o kirli oyunu gösteren Dr. Carrie Madej oldu...  

(*) Transhümanizm; insanın fiziksel ve bilişsel yeteneklerinin artırılması, yaşlanma ve hastalanma gibi arzu edilmeyen veya gereksiz görülen yönlerinin ortadan kaldırılması amacıyla teknoloji ve bilimden faydalanılması gerektiğini öne süren uluslararası bir entelektüel ve kültürel harekettir.

(**) Nanobot olarak da adlandırılan bu küçük robotlar, başka bir cihaza bağlanmadan mikroskobik düzeyde kendi kendine çalışabilen cihazlardır. Ve  moleküler düzeyde robotlara verilen isimdir. Birim zaman (saniye), birim hacim (litre) ve birim uzunluk (metre) ölçüm değerleri nano ön takısı ile kullanıldığı zaman ölçünün milyarda birine düştüğü ifade edilir. Örneğin bir nanometre (nm) bir metrenin milyarda biridir ve bu uzunluk bir saç telinin çapının yaklaşık 1/80.000’ine eşittir. (bkz)

(***) Siborg; biyolojik ve yapay kısımları olan varlıklara verilen isimdir. Sibernetik organizma teriminin kısaltılmasıdır. Ya da kısmen teknolojik, kısmen biyolojik olan yeni bir insan formu.

(****) Hydra Vulgaris; 10 mm ila 30 mm uzunluğunda ve yaklaşık 1 mm genişliğinde küçük bir hayvan tatlı su hidroididir. Yaşlanma sorununu çözen, denizanası benzeri bir omurgasız olan hidra, yeni hücreler yapmak için sürekli bölünen kök hücrelerden oluşuyor. Yeni hücrelerin sürekli akışı, hidranın kendilerini gençleştirmesine ve sonsuza kadar genç kalmasına izin veriyor.

(*****) Rejenerasyon-Yenilenme; bazı doku ve hücrelerinin yenilenmesi ya da verilen kayıpların tekrar yerine konmasına verilen addır. Fizyolojik yenilenme; normal yaşantıda bazı vücut doku ve hücrelerinin sürekli olarak yaptığı yenilemedir.

(******) Hidrojel; “Smart (akıllı)” yapılar olarak tanımlanan ilaç taşınım sistemleri, enjekte edilebilen polimer sistemleri, doku mühendisliği ve hücre enkapsülasyonu gibi tıpta yaygın olarak kullanılan polimerlerdir.

(******) 2.0 İnsan; programlanabilen,  yapay zeka ile nöro ve biyolojik bileşenlerin kontrolünü merkezileştirme girişimidir.

Anahtar Kelimeler:
5GABDPCRDr. Carrie Madej
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Çok üzgünüm böyle değerli bir bilim insanını kaybettik... Çok üzgünüm

Avatar
Sude 2 yıl önce

Türkiye de neden böyle doktor yok?

Avatar
Oğuz 2 yıl önce

Onun gibi insanlığını satmamış bilim insanlarını kaybetmek çok üzücü,bu namussuz küresel çete asla amaçlarına ulaşamayacak,sonuna kadar direnin !

Avatar
Dirse Yalçın 2 yıl önce

Evet esrarengiz bir kaza atlattı ama öldüğü haberi doğru değil, kendisi hayatta. Yakın tarihli iki söyleşisi:
https://frankspeech.com/audio/renowned-dr-carrie-madej-tells-brannon-about-her-near-fatal-plane-crash
https://www.bitchute.com/video/vS3zdBpNMPJj/

Avatar
Nur Çiçek 1 yıl önce

Bu yazı için emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..Dr Carrie Madej'in instagram hesabında henüz 6 saat önce paylaştığı ''AŞI ZEHRİNİ DETOX ETME'' VİDEOSUNUN LİNKİNİ buraya bırakıyorum.İngilizcesi yeterli olanlar lütfen çevirisini yapsın video kaldırılmadan..
https://rumble.com/v22yea2-dr.-madej-poisoned-vax.-youre-property-of-government-shedding-truth-detox-n.html

Avatar
Nur Çiçek 1 yıl önce

Bu yazıda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.Dr Carrie Madej'in instagram hesabında 6 saat önce paylaştığı ''AŞI ZEHRİNİN DETOKSU'' konulu video linkini burada paylaşıyorum. insanlık namına ricam; İngilizcesi yeterli olanlar Türkçeye çevirip paylaşsın lütfen.
.https://rumble.com/v22yea2-dr.-madej-poisoned-vax.-youre-property-of-government-shedding-truth-detox-n.html

Avatar
Huriye Akbulut 1 yıl önce

Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ederim Allah razı olsun sayılarını artırsın bu tür bilgileri paylaşanlar in artırsın