Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Mehmet Eymür

RUSYA 5G’YE 2023’DE GEÇECEK

5gvirusnews Haber Merkezi  Moskova/ 21 Eylül 2020

Rusya Dijital Ekonomi programı kapsamında yerli bir 5G istasyonuna (5G, IMT-2020) sahip olacağını ve testlerinin bu yıl Kasım ayında başlayacağını açıkladı.

GlobalInformService şirketine dayalı ana araştırma merkezi (LRC), kendi 5G / IMT-2020 istasyonunu oluşturmak için bir proje sundu. Son ürün, 5G baz istasyonunun temeli olacak olan algoritma ve yazılım araştırmaları ve geliştirmeleri de birlikte yürütülecek .

Rusya, "5G baz istasyonunun oluşturulması 2021-2022 için planlanıyor ve üretiminin 2023'te başlaması bekleniyor ... LRC bu süreçte donanım geliştirici rolünü oynuyor ve yenilikçi bir Rus şirket tedarikçisi oluşturmayı planlıyor. "

Baz istasyonu mimarisi zaten geliştirildi, algoritmalarının ve düzeninin test edilmesi Kasım ayında başlayacak. Bir 5G ağ yönetim sisteminin geliştirilmesi 2021'in sonuna kadar devam edecek. LRC, Rus demiryolları, Gazprom, Rosneft, Rostelecom ve diğer büyük şirketlerle işbirliği yapıyor.

ANO Dijital Ekonominin Dijital Teknolojiler bölümü müdürü Sergey Nakvasin, "Yeni nesil telekomünikasyon ağları, Rus ekonomisinin gelişimi için bilgi altyapısının temel temelidir," dedi.

Bu ayın başlarında, Rusya'nın en büyük üç telekom devi olan MTS, Beeline ve MegaFon, mobil ağlarını 5G'ye hazır hale getirdiklerini söyledi .

Anahtar Kelimeler:
RusyaSergey Nakvasin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.