Öne Çıkanlar ABD KKTC Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş

AVUKATLAR DA SIFIRLANACAK (MI?!)

Sanık ifadesi yapay zekadan!

5gvirusnews Haber Merkezi Washington / 12 Ocak 2023

Küreselciler insanları teknolojinin kontrolüne ve  yönlendirmesine sokmak üzere. Artık bundan sonra yaşamın çoğu alanında öncelik, yapay zeka ve yüklendiği nano çipler olacak. Kısaca insanın yerini, yapay zeka ile donatılanmış robotlar alacak.   

İşte bunlardan birisi olan yapay zeka ABD’de ürkütücü yeteneği ile  avukat yerine geçerek, Şubat ayında ilk kez bir trafik ceza davasına katılacak. Daha önce hukuk hizmetleri veren DoNotPay'dan(*) yapılan açıklamaya göre, Şubat ayında bir yapay zeka akıllı telefon üzerinden davalıya davası boyunca tam olarak ne söyleyeceğini ve ne zaman söyleyeceğini sanığa kulaklıkla danışmanlık yapacak. (bkz)

Avukat Robotlar Düşük Gelirli Vatandaşların Kurtarıcısı

ABD Barolar Birliğinin verilerine göre düşük gelirli vatandaşların %80’i yasal ihtiyaçlarını karşılamakta sorun yaşıyor. İşte burada DoNotPay’ın Robot avukatı  devreye giriyor. Bundan sonra, tek bir düğmeye basarak şirketlerle savaşmak, bürokrasiyi alt etmek ve herkesi dava etmek çok ucuz ve kolay. (bkz)

Sırada hakim, savcı  ve jüri var.

İnsan değişimi 2.0’a evrildiğinde,  davacı ve davalı robot olacaksa duvara, “Teknoloji Adaletin Temelidir” yazılmalı…

 

(*)DoNotPay; İngiliz-Amerikalı bir girişimci olan Joshua Browder tarafından kurulan bir hukuk hizmetleri sohbet robotudur. Chatbot başlangıçta park cezalarına itiraz etmek için inşa edildi, ancak diğer hizmetleri de içerecek şekilde genişledi.

Anahtar Kelimeler:
DoNotPayAvukatABD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.