Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman Yahdiler YouTube

COVID-19 İTALYA’DA ÇÖZÜLDÜ

5gvirusnews Haber Merkezi Roma / 26 Ekim 2020

Birinci derece de sorumlu DSÖ olduğu için, onun ortaya attığı “Covid-19”’u tanısı koymak üzere test etmek için kullanılan kitler başından itibaren, bilimsel görüş ve raporlar ile yanlış sonuç verdiğine ilişkin sorgulanıyordu. Fakat DSÖ’den bugüne kadar, “bu bilgi kirliliğidir” türünden bir açıklama gelmedi.  

En sonunda da  uluslararası alanda tanınan 2018 Nobel Tıp Ödülü Adayı Bilimsel Araştırmacı İtalyan Prof. Stefano Scoglio ve bir grup bilim insanı dün (25 Ekim) ortak bir açıklama yaptı ve İtalya’da suç duyurusunda bulunarak davacı olduklarını açıkladılar. Açıklamalarında, Sars-Cov 2 hiç izole edilmedi ve swab testlerinin sonuçlarının tamamen güvenilmez ve %95 pozitifler de hata verdiklerini söylediler.

Tabii ki Prof. Stefano Scoglio’nun açıklamaları hemen akla tespit edilemeyen virüs için yapılan aşı çalışmalarını da gündeme getirdi.  Covid-19 için vaka sayıları, her gün dünyaya yayılan bilgilerin, “terör istatistiği”(*) olduğu yönünde haber yapıldı.  Çünkü dünyada 43 milyon kişinin pozitif olduğu açıklanıyor. Ama yapılan bilimsel açıklamaya göre 40 milyon 850’si doğru değil. Dünya’da bu aldatılmanın bedelini kimse ödeyemezdi.     

Gelelim ortak açıklama yapan bilim insanların görüşlerine;

Enfeksiyon Hastalıkları ve Viroloji Uzmanı Dr. Fabio Franchi,

Nanopatoloji Uzmanı Dr. Antonietta Gatti,

Eczacı Bilimsel Araştırmacı ve Nanopatolog Dr. Stefano Montanari,

ve 2018 Nobel Tıp Ödülü Adayı Bilimsel Araştırmacı Prof. Stefano Scoglio;

Yaptıkları 4 sayfa ortak açıklama ve 15 sayfa da makalenin özeti;

Swab testlerinin sonuçlarının tamamen güvenilmez ve “… olağanüstü hal ilanları, bireysel veya grup karantinaları ve kişisel sınırlamalar ve okulların kapatılması, okullara da elde edilen veriler ve swab testlerini kullanmaya devam etmek ise hiçbir bilimsel temeli olmayan uygulamalardır… "

UZMANLARIN VURGULADIKLARI;

a) Avrupa Komisyonu ve Istituto Superiore di Sanità'nın bir belgesinden, 16 Mayıs 2020 itibariyle Avrupa'da dolaşan sürüntü testi türlerinin 78 olduğunu ve bunların hiçbirinin yetkilendirilmediğini, değerlendirilmediğini veya onaylanmadığı doğrulanmaktadır;

b) Aynı belgelerden, aynı sürüntü testlerinin çoğunun, içerdikleri gen dizilerinin beyanından yoksun olduğunu bulunmaktadır;

c) Amerikan Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin (belge 1) ve AB Komisyonu Covid Çalışma Grubunun aynı kabulüyle, Covid-19'dan sorumlu olduğu iddia edilen SARS-Cov2 virüsü (belge 2), asla izole edilmemiş veya fizyo-kimyasal olarak ölçülmemiş;

d) Gen sıralaması için bir model olarak kullanılan patojenik sıvılar, virüs titrasyonu veya miktar tayini içermiyordu; bu sıvıların milyarlarca başka viral benzeri partikül (organizmamızda doğal olarak bulunan patojenik olmayan hücre dışı veziküller dahil) içerdiğini ima eder;

Bu, bugüne kadar virüsün belirli bir belirteci olmadığı ve bu nedenle güvenilir sürüntü testleri yapabilecek bir standart olmadığı anlamına gelir.

e) Şu anda dolaşımda olan 100'den fazla sürüntü testi, 1997 tıbbi cihazlara ilişkin Avrupa yasası tarafından öngörülen kontrollerden muaftır;

f) Aynı zamanda, yalnızca Mayıs 2022'de yürürlüğe girecek olan 2017 yeni Avrupa standardına henüz tabii değillerdir;

g) Bu düzenleyici belirsizlik, imalatçıların herhangi bir cihaz türünü herhangi bir kontrol olmaksızın dolaşıma sokmalarını sağlar. Bu, üretilen sürüntü testlerinin, doğru etkinliklerini garanti edebilecek standartlara uygunluğunun bugün doğrulanmadığı anlamına gelir.

h) Virüsün sürekli mutasyonunu kanıtlayan çok sayıda çalışma vardır ve sağlık yetkilileri, virüsün mutasyona uğramaya devam etmesi halinde sürüntü testlerinin işe yaramaz hale geleceğini bizzat kabul etmektedir.

i) GISAID virüs veritabanında yaklaşık 150.000 farklı SARS-Cov-2 virüsü dizisi vardır; Nisan'da 70.000 idi; ve büyümeye devam ediyorlar, çünkü her zaman yeni mutasyonlar bulunur ve bu, dolaşımdaki sürüntü testlerini tamamen yararsız hale getirir. Bu noktada, Dr. Scoglio'nun bu temel unsuru analiz eden bilimsel araştırmasına bakın.

Bu, dolaşımdaki testlerin, soyut olarak etkili olduğu ve aslında mevzuata uygun olduğu düşünülse bile, mutasyonları belirleyemedikleri için tamamen yararsız olduğu anlamına gelir.

j) Eküvyon testlerinde kullanılan RT-PCR metodolojisi ile ilgili de önemli bir problem vardır. Bu metodolojinin önde gelen uzmanlarının da vurguladığı gibi, bu metodolojinin düzgün çalışması için ideal olarak 20 ila 30 PCR döngüsü kullanması gerekir; ancak, asla 35 çevrimi geçmemelidir, çünkü bu eşiğin üzerinde PCR tamamen rastgele diziler oluşturmaya başlar. Pek çok kişi tarafından onaylandığı gibi.

Dahil ettiğimiz belgelerde, neredeyse tüm swablar ortalama olarak 35-40 döngüyü aşıyor ve bu nedenle tamamen etkisiz ve yanlış pozitif olarak düşünülmelidir.

k) Son olarak, Istituto Superiore di Sanità'nın yakın tarihli bir belgesinde açıklandığı gibi, sürüntü testlerinin etkinliği 3 faktöre bağlıdır:

1-Duyarlılık veya jenerik RNA'nın varlığını tespit etme yeteneği;

2-Özgüllük, yani bu RNA'yı aranan virüsün spesifik olanı ile sınırlama yeteneği;

3- Popülasyonda yaygınlık veya viral hastalığın varlığı.

Bunun nedeni, yüksek yaygınlık, virüsün dolaşımı ne kadar fazlaysa ve bu nedenle onu tespit etme olasılığı o kadar büyüktür. Bugüne kadar, gerçek pandemilerde nüfusun %30'una kadar ulaşabilir, İtalya'daki yaygınlık %0,1'dir; ve 10 kat artırılsa bile, yine de ihmal edilebilir bir yaygınlık düzeyi olacaktır; Bu, ISS'den alınan yetkili uluslararası kuruluş FIND tablosuna dayanarak, İtalya'daki orta performanslı sürüntü testleri, yanlış pozitiflerin yaklaşık% 85 -% 90'ını üretir.

Temelde, COVID-19 SWAB TESTLERİ, PHARENGEAL VEYA YASAL, HİÇBİR ŞEKİLDE TANISAL DEĞERİ YOKTUR.

HUSUSLAR;

A) Söz konusu sürüntü testlerine dayanarak, son aylarda aşağıdakilerle ilgili ALARM VERİLERİ YAYILMIŞTIR:

1) Covid kaynaklı ölümlerin sayısı;

2) Hastaneye kaldırılan Covid ile enfekte kişi sayısı;

3) Covid ile enfekte asemptomatik insan sayısı;

B) Aynı testlerin sonuçlarına göre ÖNLEMLER DÜZENLENMİŞTİR:

1) Karantina önlemleri koyarak kişisel özgürlüğün sınırlandırılması;

2) Bölgeler arasında ve ulusal bölge içinde hareket özgürlüğünü sınırlamak;

3) Ulusal veya bölgesel topraklara girme özgürlüğünün sınırlandırılması;

4) Kamu harcamaları ve ulusal ekonomi üzerinde ağır bir yük oluşturdu;

C) Aynı testler temelinde aşağıdakiler tehlikeye atılmıştır:

1) Eğitim hakkı;

2) Halk sağlığına erişim hakkı;

3) Anaokullarına ve anaokullarına erişim hakkı;

4) Çalışma hakkı;

5) Özel ekonomik girişim özgürlüğü;

Bu koşullar aslında İtalya'nın (Ve dünyada) genel ekonomisi üzerinde ağır yankılar yarattı ve üretim faaliyetlerini, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra tüm “KDV rakamları” çalışanlarını çaresizce tehlikeye attı. Benzer şekilde, çalışanlar doğrudan veya dolaylı olarak önemli ekonomik yankılar yaşadılar. Genel olarak, her yurttaş hem ekonomik hem de ilişkisel nitelikte olduğu kadar kişisel biyolojik düzeyde de, özellikle tüm popülasyonda belirlenen yüksek düzeyde kaygı ve korku nedeniyle büyük zarar gördüğü belirtildi.

Yapılan beyan sonunda da hukuka aykırı işlem yaparak tüm bunlara sebep olan makamlar hakkında soruşturma açılması ve suçlarının ortaya çıkması talep edildi.  

Şikayette, sorumlu tutulacakların cezalandırılması ve KİŞİSEL TAZMİNATTA istendi.

(*)https://ugolini.co.th/parte-la-prima-azione-legale-contro-i-tamponi/

Ek Belge Kaynağı

1- CDC 2019-Yeni Koronavirüs (2019-nCoV) Gerçek Zamanlı RT-PCR Tanı Paneli 13-07-2020'de güncellendi;

2- ISS Covid tests Part 2 https --- www.epicentro.iss.it-coronavirus-pdf-covid-report- 19-46-2020;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.