Öne Çıkanlar Hurşit Tolon Enosis Kanser Deborah Cohen Sodyum Klorit

II. NÜRBERG MAHKEMESİ KURULUYOR!

  • Artık PCR testi ile var edilen COVİD-19’un insan sağlığına ve ekonomiler  üzerinde getirdiği  zararlar tespit ediliyor ve dava konusu oluyor!

5gvirüsnews Haber Merkezi Berlin / 20 Şubat 2021

Tarihte Almanya’nın adı soykırım suçu ile anılması kaderi olacak!

Tüm zamanların en büyük II. Nürnberg davası büyümeye başladı. Almanya’da yeniden Nürnberg mahkemesi kurulmasına az kaldı!.. Konu yine soykırım, yine hitlerin öjenik hareketi takip ettiğini söyleyen Adolf Hitlerin ekibinden olan Prof. Christian Drosten. Ona Hitlerin, modern öjenik versiyonu diyebiliriz.

Davanın tetiğini çeken ise Amerikalı-Alman avukat Reiner Fuellmich. İlk hedef Christian Drosten’in Eurosurveillance de yayınlan ve öncesinde DSÖ’nün de kabul ettiği  Covid-19’un PCR tanı kiti makalesinin geri çekilmesi. Sonra da PCR tanı seti ile ortaya çıkan vaklar ve vaklar ile yaşatılan panik ve korku. Kapama gibi alınan tüm önlemler ile oluşan zararlar. Tabii ki yanlış pozitif tanısı ile yapılan tedavi sonucu hayatını kaybeden insanlar. Özetle dünyada 13 aydır devam tüm olumsuzlukların kaynağı Berlin’de yargılanacak!..  Yargılanan yalnızca Prof. Christian Drosten olmayacak, onunla birlikte davanın bir ucu DSÖ’ye, diğer bir ucu da Merkel’e kadar uzanacak, oralardan da Bill Gates’e.

İşte bu davaya ilişkin geçtiğimiz günlerde (17 Şubat 2021) uluslararası ağ üzerinde bir toplantı yapıldı.

Toplantını girişinde, Davos tarafından araçsallaştırılan Covid-19 skandalının sorumlularına dava açan Amerikalı-Alman avukat Reiner Fuellmich'in arkasındaki binlerce küresel avukatın himayesinde, bir "Toplu Eylem" in kurulmasıyla ikinci bir Nürnberg mahkemesi hazırlandığı ifade edildi.

Forum bu bağlamda, Reiner Fuellmich'in, değiştirilmiş katalitik konvertörler durumunda otomobil devi Volkswagen'i kınamayı başaran avukat olduğunu hatırlamakta fayda var. Ve Deutsche Bank'ı bir suç teşebbüsü olarak kınamayı başaran aynı avukattır.

Reiner Fuellmich'e göre Alman şirketlerinin tüm sahtekarlıkları, Covid-19 krizinin yol açtığı ve yol açtığı hasara kıyasla önemsiz. Bu Covid-19 krizinin adı “Covid-19 Skandalı” olarak değiştirilmeli ve tüm sorumlular, manipülasyon ve tahrif edilmiş test protokollerinden kaynaklanan sivil zararlardan yargılanmalıdır. Bu nedenle, uluslararası bir iş avukatları ağı, tüm zamanların en büyük haksız fiil davasını , bu arada şimdiye kadarki en büyük insanlık suçu haline gelen Covid-19 dolandırıcılık skandalını dava edecek. Anglo-Sakson yasasını kullanarak uluslararası düzeyde toplu bir eylem başlatmak amacıyla bir grup Alman avukatın girişimiyle Covid-19 soruşturma komisyonu da oluştu.

İşte Dr. Fuellmich'in 15 Şubat 2021 tarihli son yazışması;

Berlin soruşturma komisyonu tarafından 7 Ekim 2020 tarihinden bu yana yürütülen yüzlerce bilim insanı, doktor, ekonomist, hukukçunun duruşmaları kesinliğe yakın bir olasılıkla ortaya çıktı. Covid-19 skandalının hiçbir zaman bir sağlık sorunu olmadığını söyledi. Bu daha ziyade, yozlaşmış "Davos kliği" nin iktidarıdır. Davos kliği gayrimeşrudur. Çünkü Amazon, Google, Uber vb. Platformlar pazar paylarını ve servetlerini,  halkın küçük ve özellikle orta ölçekli işletmelerin cezai durumlarından istifade ederek elde etti. Halkın zararı bu kliğin elde ettiği kaynaklara el konularak  aktarılabilir.

Covid-19 Komitesi soruşturmasının durumu:

Avrupa Komisyonu aleyhine açılan bir aşının onayının iptali için temyiz,

New York'ta PCR testleri,

Alman davaları,

Kanada davaları,

Avustralya davaları,

Avusturya davaları,

Uluslararası Adalet Divanı ve

Avrupa'daki davalar insan hakları mahkemesi.

Bugüne kadar neyin tekrar tekrar onaylandığını gördük: yeni bir virüs (tamamen veya kısmen üretilmiş) olsun veya olmasın, virüsün tehlikesi mevsimsel griple hemen hemen aynı olan bir grip, o gripte,  ‘Covid-19 pandemisi’ olarak yeniden adlandırıldı.

O zamana kadar, Drosten'in PCR testleri bize bulaşıcı enfeksiyonlar hakkında hiçbir şey söyleyemedi. Sorunları daha da kötüleştirmek için, anticovid önlemlerinin neden olduğu sağlık ve ekonomik zarar o kadar yıkıcı oldu ki, tarihsel olarak benzersiz bir yıkım seviyesinden bahsetmek gerekiyor.

“Aşılama” olarak gizlenmiş genetik deneysel maddelerin enjeksiyonlarının artık kitlesel ölçekte ölümcül sonuçlar da dahil olmak üzere ciddi zararlara neden olması dışında, sağlığın hiçbir zaman tartışılmadığı gerçeği özellikle belirgindir. Dünya nüfusu, bu deneysel gen enjeksiyonları için hem yavaş hem de son derece hızlı bir kobay görevi gördü. Nüfusu paniğe sürüklemek için, maskenin zorunlu, yararsız ve tehlikeli takılması ve sosyal mesafenin faydasız ve verimsiz hale getirilmesi gibi tehlikeli ve zararlı sınırlama önlemler getirildi. Böylece popülasyon, enjeksiyonlara "hazır" idi.

Bu arada, sadece avukatlar değil - ve haklı olarak - giderek daha fazla insan, bu ölümcül önlemlerin derhal sona ermesine ek olarak, gerçekten bağımsız bir uluslararası mahkeme tarafından Nürnberg mahkemeleri modeline göre yargı denetimi talep ediyor. Böyle bir talebin bir örneği ve İngiliz doktor Dr Vernon Coleman tarafından bir adresten alınan hareketli bir alıntı aşağıdaki bağlantıda bulunabilir: https://youtu.be/T3DNV7v5i74 bağlantı youtube tarafından yayından kaldırıldı.

PCR test ile başlayan COVİD-19’u var etme projeleri, yine PCR ile bitti. Sırada bir yılı aşkındır devam eden bu akıl almaz şantaj durumunun bütün ayrıntıları ile anlatılmasına kaldı…

Tüm katkılarınızı ve davayı https://corona-ausschuss.de/sitzungen/  bu uzantıdan izleyebilirsiniz…

Anahtar Kelimeler:
PCRöjenikNürnberg
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emel kaval 3 yıl önce

Bunun bizim ulkemizdede yapilmasini cok isterim bu davalarin ulkemizdede acildigini goruruz insAllah bu iste parmagi olan herkesinde hesap vermesini istiyorum

Misafir Avatar
Esen Zafer 3 yıl önce @Emel kaval

Ortaya çok daha büyük şeyler çıktı. Plandemiye dahil olan tüm ülkeler ve şahıslar ister istemez yargılanacak. Aşamalı olarak planlanmış ve imza atan ülkeler hükümet haklarını sağlık üzerinden devretmiş. Yani başından beri iddia ettiğimiz bizi DSÖ yönetiyor doğru çıktı. Bu arada Kenedy grubunun açtığı dava üzerine New York Belediyesi PCR testlerinin kaldırılması için kurumlara yazı gönderdi. Fakat davayı Belediyenin suçunu tekrarlaması ihtimali olduğu için geri çekmediler mahkemede kanıtları kabul etti. Bu çok aşamalı dava ne yazık ki başından beri uyardığım halde Türkiye den katılan Avukat olmadı. Dava bir çatı altında bütün davaların toplanmasından oluşuyor. Çünkü suç global ve katılımcı ülkelerin hepsini ve uzman adı altında tv larda korona korkusu yayan yalan söyleyen ve aşı vuran herkesi bağlıyor.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Çok heyecan verici bir haber İnşAllah yakından takip edeceğiz umarım bu sahtekarlığa alet olan kim varsa cezasını çeker !

Avatar
Hulya coşkun 3 yıl önce

Umarım mm bu mahkeme başarılı olur hak edenler cezalarını çeker pandemi Covid-19 yalanı dünyaya zulum oldu

Avatar
Pervin Tamer 3 yıl önce

Şeytan değil insanlık kazanacak

Avatar
Serkan 3 yıl önce

İnşAllah tüm ülkelere yayılır bu davalar kim haklı kim haksız ortaya çıkar ama gerçek bir sorgulamayla ıyi bır avukatlar gerçekçi bilim adamları bu davaları takip etmeli yoksa bir şey cikmaz

Avatar
Ali 3 yıl önce

Yapanlar kim şeytanın insan versiyonları
Yoksulluğa ölüm korkusuyla alıştırmak

Avatar
Selim Çalışkan 3 yıl önce

Yazar hipnozlardan birine uyanmış, öbürüne uyanamamış. Nürnberg davası diye göndermede bulunduğu Yahudi Soykırımı da Kovid gibi büyük bir yalandır. Yargılamada hiç bir fiziksel kanıt aranmamış, tehdit, işkence ve pazarlıkla alınan sanık ifadeleri ve yalandan tanık ifadeleriyle hüküm verilmiştir. İfadelerin içinde yüzlerce çelişki vardır. Ergenekon davasına rahmet okutacak bir davadır. İşin aslını öğrenmek isteyenler Arthur Butz'un kitabından başlayabilirler.

Avatar
Şahabettin BAKAN 3 yıl önce

Kesinlikle bu akılalmaz büyüklükte, uluslar arası, hatta uluslar ötesi bir plandemi inandırıcılığı. Dolayısı ile davos ekibi ve KAVİ Aışı tıcareti ve insan soyunun yokedilmeye yönelen Decalist ve şeytanist güçlerin planlarını kesinlikle yerle yeksan edilmeli..