Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER Coronavirüs

MASKE HAYATIMDA OLMAYAN İNSANLARA, MÜDAHALE HAKKI TANIYOR!

5gvirusnews Haber Merkezi ÇORUM  / 24 Mayıs 2021

Bugün Çorum Adliyesi’ne giden Seda ÖZSARAY, Şanlıurfa Viranşehir Cumhuriyet Savcılığı tarafından,  pandemi ve tedbirler kapsamında açılan hazırlık dosyasına müşteki olarak dilekçe verdi.  

Viranşehir Cumhuriyet Savcısı Eyüp AKBULUT’un T.C. Yasalarına ve kanunlarına aykırı tedbir kararları, maske gibi sağlığa zararlı diğer uygulamalar ile ilgili 2021/5371 ve 2021/5372 nolu hazırlık dosyasına Seda ÖZSARAY maske konusunda gördüğü zararlardan dolayı müşteki oldu.

Seda ÖZSARAY  verdiği dilekçede, zararlarından dolayı maske takmadığını, “ancak yapılan zorlamalar neticesinde günlük hayatımda karşılaştığım psikolojik” baskının  hayatını zora soktuğunu belirtti.

Maske takmamasının başkasının, “hayatımda söz hakkı olmayan insanlara hayatıma müdahale hakkı” tanıdığını söyleyen ÖZSARAY, Bu zorlayıcı uygulama neticesinde seçim yapmak durumunda kalıyor ve günlük işlerimi aksatıyorum. Vatandaşlar arasında huzursuzluk yaratan bu uygulama sadece sağlığımızı tehlikeye atmakla kalmıyor aynı zamanda toplum psikolojisini de etkileyerek gereksiz tartışmaların ve hatta fiziksel kavgaların önünü açıyor.” dedi.

SEDA ÖZSARAYLI MASKE ÖLDÜRÜR DİYEN, DR. BİLGEHAN BİLGE’NİN TANIK OLARAK DİNLENMESİNİ İSTEDİ

Maske konusunda Dr. Bilgehan BİLGE’nin 5gvirusnews.com‘da da yayınlanan “Maske Öldürür” haberini delil olarakta sunan Seda ÖZSARAYLI kendisinin tanık olarak dinlenmesini istedi.

Seda ÖZSARAY Viranşehir Savcısının açtığı soruşturma dosyasının ilk müştekisi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahadır Alptekin 3 yıl önce

Ulan "kocasolak" rumuzlu dangalak; milletün ağzına çaputu tıkayıp öldürecekler biz de mossad sokağa çıkmamızı istiyor diye ölümü mü kabulleneceğiz ? Daha HİDROKSİKLOROKİN'in hesabını vermediler !! Yeter Artık ! Maske takmak gerekiyor ama Covid yüzünden değil, akepenin patlayan kanalizasyon kokusu yüzünden !!!

Avatar
Gelecek günler geçmişi aratacak 3 yıl önce

Mossad senin kendini yunan hisseden eskiden osmanlı tebasından albert burla denen yahudinin ortak olduğu biontech aşısını vurulmanı ister her zaman diş güçler diye ortalığı yakıp yıkıyorsunuz biyolojik savaş ürünü bir virüsün etkileriyle ülkeninin biyolojisi ve nüfusu üstünde ölümcül darbeler vurmak isteyenlerin aşı truvasını bünyenize alıyorsunuz seni yok etmek isteyen yahudi ile ilelebet düşman olduğumuz faşist almanyanın ve BND istihbarat teşkilatı armut toplamaz seni eline firsat geçtiğinde aşısıyla öldürür hemde rna ile yavaş yavaş kanser ede ede veya bi anda hiç belli etmeden hayat şartelini indirir muhtemelen böylece soykırım bile yapabilir tüm bunları yapmadan önce de nolur nolmaz diye sorumluluk almaz ve hatta sorumluluk almaďığına dair belde de imzalattırabilir

Avatar
Dr.alp aydınoglu 3 yıl önce

MASKE SAHTE SALGINA İNANDIRMA VE İTAAT SEMBOLUNDEN BAŞKA BİRŞEY DEGİLDİR.

Avatar
Ahmet mmc 3 yıl önce

Maske , mesafe, musluk.bu arada suriyeliler maske takıp , aşı oluyorlar mı acaba,

Avatar
Leyla. selcuklu 3 yıl önce

Yazıklar olsun ülke satıldı işgal edildi sahte salgınla adeta ne bayram kaldı ne sılai rahim ne gelenek ne görenek zaten amaçlardan birisi buydu bunu çıkaranların.

Avatar
hacı ali 3 yıl önce

Seda hanım, emeğiniz cesaretiniz için teşekürler...

Avatar
Kocasolak 3 yıl önce

Cia mossad iş başında. Halkı manüple edip sokağa dökmek.