Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL DSÖ

PROVOKASYON HAZIRLIĞINDALAR

Haber  5G Virus News - Platformu

Dünya’da Bill Gates ve ekibinin kontrolünde olan DSÖ’nün Çin Komünist Partisi  ile birlikte uydurdukları büyük, “Covid-19” yalanı çözülmeye başladı.  

Çin’e karşı en büyük gösteri Honk Kong’da başladı. Çin,  özerk bölgede sanal virüs çerçevesinde gelişen siyasi-ekonomik olayları avantaja dönüştürmek istiyor. Hindistan, Almanya  ve İtalya’da doktorlar otopsi raporlarını kamuoyu ile paylaştılar. Ortak noktaları,  “Covid-19 yalan” dediler . Avustralya, ABD, Güney Amerika ülkeleri de, koruyucu maskesi düşen Bill Gates’i hedef alan pankartlar taşıyarak protestolar yapıyorlar. Yapılan mitingler de dikkat çeken ise yaşlı insanlar ile annelerin çocuklarını  yanlarında getirmeleridir.

PROVOKASYON HAZIRLIĞINDALAR

İnsanların tepkileri erken başladı. Önümüzdeki günlerde protestolar dünyanın her yerinde artacak. Daha açık ifade etmem gerekirse insanları provokasyona getirecekler. Çünkü istedikleri sonucu henüz alamayan DSÖ, Bill Gates ve ekibi panik içinde. Şimdiden 2., 3. ve 4. dalga palanlarını yapmaya başladılar. Türkiye’de ise henüz bir miting yapılmadı. Ama dünyada ilk kez bu oyunu bozmak için, Antalya ve Kocaeli Tüketici Mahkemesi’nde dava açıldı. Tabii ki bunlar yeterli değil. Özellikle  “Covid-19” yalanına karşı, test oyuncaklarını, grafik aldatmacılarını ve 5G teknolojilerinin insan ve doğal ortama vereceği zararların, basitleştirerek çok iyi anlatılması gerekiyor.

PROTESTO İÇİN SOKAĞA ÇIKMAYALIM

Yapılmaması gereken tek şey protesto için, sokağa çıkmak olmalı. Nedeni,  tecrübeli oldukları konulardan birisi de insanları sokağa çekmek ve haklıyken haksız duruma düşürmektir. Sokak bunların en güçlü oldukları alan.  Sokakta kan dökmek, güvenlik kuvvetleri ile haklı olan insanları kışkırtarak karşı karşıya getirmek ve insanları aylarca, hatta yıllarca ceza evlerine koymak en iyi bildikleri iştir. 

Bu bağlamda gerçek, başta DSÖ olmak üzere kurumsal medyanın ve hükümetlerin yalanlarını ortadan kaldırmak için en güçlü silahımız olmalıdır.

Söylenen tüm yalanları,  gerçeği ile ispat edelim, doğruluğuna emin olmadığımız bilgileri paylaşmayalım. İşte o zaman  yalanları daha fazla ileri gidemeyecektir.

Bilmemiz gereken, korku kampanyası ve medya propagandası olmasaydı, hükümetlerimizin yapacağı eylemlerin üzerinde duracak bir bacak olmayacaktı. Onun için, doğrular ile karşı propagandayı güçlü tutmamız gerekiyor.  

Dünya insanları var olduğu sürece, kendi varlığını hedef alan böylesi bir plan ile karşı karşıya gelmedi. Karşımızda ki güçlerin bedeni insan.  Ama bunlar beyinleri, bedenini görmeyecek kadar körelmiştir.

TEST DEĞİL, OTOPSİ İSTEYELİM

Şuan kullandıkları tek aygıt DSÖ. Eğer DSÖ’nün ülkelere dikta ettikleri kurallar,  istedikleri test yaptırılmaz, yakınlarını kaybedenler ısrarla otopsi isterse,  karne-chip kabul edilmezse, 5G uygulamaları ve kullanımına karşı sağlıklı bir bilinç oluşursa, bu kan emiciler bu savaşı kaybeder ve insanlık kazanır. Ultra küreselciler eskiden devletlerin içinde besledikleri insanları, güçlendirdikleri ülkeleri kullanıyorlardı. Şimdi ise ilk kez, Bill Gates ve DSÖ’nün açık faaliyetleri ile varlıklarını, plan ve projelerini biliyoruz.  

Provokasyona gelmeyelim, insanlara yakışan el ele verip sokaklar da dolaşmak ve  dünyayı gezmektir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.