Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

AŞI İLE HALK ZEHİRLENİYOR!

Cumhurbaşkanına Sağlık Bakanı ihbar edildi.

5gvirus Haber Merkezi İstanbul / 16 Haziran 2021

5gvirus-platformu sözcüsü Muammer KARABULUT bugün CİMER aracılığı ile Cumhurbaşkanına Sağlık Bakanı hakkında ihbarda bulundu.

İzole edilmeyen bir virüsün aşısı olmayacağı vurgulanan dilekçede, aşı ile insanların zehirlendiği vurgulandı.

İhbarda bulunulan dilekçe;

Sayın Cumhurbaşkanım

Ülkemizde yapılan AŞI virüsten korunmak için yapılıyor. O zaman bize bulaşacak olan virüs izole edildi mi? Konuyla ilgili yarasadan itibaren, konakçısı da dahil bilimsel kanıtını ve makalesinin aylardır  yayınlanmasını istiyoruz. Ama Sağlık Bakanlığının elinde böyle bir belge olmadığı için yayınlamıyor!

Onun için Sağlık Bakanlığını izole edilmeyen bir virüsün AŞI’sı olmadığını bilmesine rağmen,  AŞI ile insanları zehirlediğini İHBAR ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Davut KARATAŞ 3 yıl önce

Tecrübe edilmemiş bir musîbet olan covid-19 denen bu illet hastalığı neden 3.faz aşamasına gelmeden! Resmî olarak, anayasal güvence altında olduğumuz sağlığımız riske atılarak !

Avatar
Erol 3 yıl önce

Sayın sağlık bakanı, üzülerek söylüyorum - yargılanacaksın. Sağlık bakanı değil, adeta hastalık bakanı. Nerde görülmüş sağlık uğruna insanları hasta etmek? O kadar insanın günahını alıyorsun. Allah şait.

Avatar
Ali 3 yıl önce

Fahrettin Koca , bilim kurulu ,bu işe destek olan ne kadar profesör , doktor ,sözde hukuk profesörü Ersan Şen , Milleti köpek yerine koyan Prof Sönmez hepiniz yargılanacaksıniz.

"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (maske deneyi yapmak suretiyle zarar vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (ilaç deneyi yapmak ve deney yapmak suretiyle öldürmek, ölüme sebebiyet vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları üzerinde (aşı deneyi yapmak ve deney yapmak suretiyle öldürmek, ölüme sebebiyet vermek T.C.K madde: 77-a ve e bendi), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını hukuka aykırı bir biçimde evlerden belli zamanlarda çıkmasını engellemek suretiyle hürriyetten yoksun kılmak T.C.K madde: 77-d bendi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı bir biçimde iş yerlerini kapatmak, mühürlemek, tehdit ve baskıyla çalışma hürriyetini engellemek (T.C.K madde 117), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı hes kodu uygulamasıyla seyahat hürriyetini engellemek (Anayasa madde: 23), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hukuka aykırı bir biçimde okula gitmesini ve eğitim görmesini engellemek suretiyle eğitim hakkını engellemek (T.C.K. Madde:112-a ve b bendi), Türkiye Cumhuriyeti Anayasasını askıya almak suretiyle anayasal düzeni ortadan kaldırıp, hukuk dışı dikta rejimini uygulamak (T.C.K. Madde: 309) sebeplerinden ötürü savcılığa suç duyurusunda bulunacağız."

Avatar
Erol 3 yıl önce

PCR testi 250 TL olduğunu varsayarsak, 58 Milyon Test için 15 milyar TL devletin kasasından ödendi. Kimin cebine gitti bu paralar? Kim buna onay verdi??

Avatar
Zeynep A... 3 yıl önce

Allah belanı versin Fahrettin hayatımızı sen mahvettin!!!!

Avatar
Cemilaktay 3 yıl önce

Malesef diyorum çünkü bu ekip e oy verdim
Keşke demem çok geç ama geç te olsa bu PLANDEMİ beni ve benim gibi birçok insanı uyandırdı Allah'a şükür.
F.Koca gibiler hem bu DÜNYADA hemde ahirette cezasını çekecektir.eminim. ALLAH BUNLARI KAHRETSİN

Avatar
Cemilaktay 3 yıl önce

Malesef diyorum çünkü bu ekip e oy verdim
Keşke demem çok geç ama geç te olsa bu PLANDEMİ beni ve benim gibi birçok insanı uyandırdı Allah'a şükür.
F.Koca gibiler hem bu DÜNYADA hemde ahirette cezasını çekecektir.eminim. ALLAH BUNLARI KAHRETSİN

Avatar
Savaş 3 yıl önce

EY MİLLET NEDEN ORTALIGI KARIŞTIROR YAHUT KARIŞTIRANLARA YALAKALIK YAPIP ORTALIGI VELVELEYE VERIYORSUNUZ MEMLEKET ORTAMINI KARIŞTIRACAK BIR ŞEY KALMADI DA BUNUMU BULDUNUZ BENDE 2 KERE AŞIMI OLDUM SAĞLIK BAKANI BENİ ZORLAMADI NEDEN SUÇLAYAYIM DÜNYADA BU AŞILAR BIR MİLYAR İNSANA YAPILDI ONLAR ÖLÜRSE BİZDE ÖLÜRÜZ ŞU DÜZENİN HUZURUNU BOZMAK İSTEYEN YULARI BAŞKALARININ ELINDEKİ ŞEREGSIZLERE UYMAYIN YAZIKTIR BU VATANA BU MİLLETE ÖLECEKSEK HEP BİRLİKTE ÖLELİM AMMA ADAM GİBİ ÖLELİM YOKSA GELİP SENİ PARÇALAMAK İÇİN HER GÜNDİŞLERİNİ BİLEYEN ÇAKALLARA YEM OLURUZ ALLAHA İMAN ULULEMRE ITAAT GRKASINDA DURMAK BIZI ZAFERE GÖTÜRÜR LÜTFEN KARDEŞLERİM DÜŞÜNMEDEN HEYECANA KAPILIP ŞU SATILMIŞ İTLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN.