Öne Çıkanlar Norveç Sarper Altıncık Sapanca Pablo Campra Roma

BioNTech Şişesi Açıldı!

5gvirusnews Haber Merkez Hamburg / 12 Haziran 2023

Dünya gündemi biranda, Hamburg’da bu bulunan Amtsgericht  Mahkeme binasında duruşmaya kilitlendi.  

Davacının avukatı  Tobias Ulbrich duruşma başlamadan önce, davanın kapsamı açısından tek hakimli davaya  itiraz ettiği için ara verildi.

Ve davanın görülmesine tekrar başlandı.

Mahkemeye, Uğur Şahin ve Özlem Türeci can güvenliği olmadığı gerekçesiyle yoğun güvenlik  tedbirleri  ile katıldı.

Duruşmada bugüne kadar kamuoyuna yansıyan bütün yan etkilerin gündeme geldiği bilgisi var.

Kızıl Haç örgütünün, modRNA sıvısı alanların kanını tercih etmediği ve artık bu kanların yüksek fiyatla piyasada satıldığı, aynı durumun Sperm  içinde geçerli olmasının nedeni de mahkemeye taşınan konular arasına girdi.  

Sabahın erken saatlerinden itibaren, mahkeme bölgesine ulaşmak isteyen 10 binerce bisikletlilerin yolu polis tarafından kesildiği, tren garından ve otoyollardan mahkeme bölgesine geçişlerin ise durdurulduğu da gelen bilgiler arasında.

Almanya’da BioNTech’in şirket olarak artık yargılanması önümüzdeki günlerde daha da yoğunlaşacağı da konuşuluyor. Neden olarak da Alman Hükümetinin, ülkede devam eden davalardan dolayı artık tazminat ödemekte zorluk çekeceği ve hatta “aşılar” nedeniyle açılan davların sigorta sistemini batıracağı büyük bir sorun olarak gösteriliyor.  

Gelişmelerle ilgili bilgilere bu sayfadan devam edeceğiz!  

DURUŞMA USÜL YÖNÜNDEN ERTELENDİ!

Mainz merkezli aşı üreticisi BioNTech'e karşı bugün başlayan davada, Davacı avukatı Tobias Ulbrich, davanın kapsamından dolayı  tek yargıç değil farklı hakimler tarafından görülmesi için dilekçe vermesinin  ardından ertelendi.  Bunun üzerine daire ilgili duruşmanın bir den fazla yargıçla devam edeceği ve karar vermek zorunda kalacağı için, yeni bir tarih vermeksizin ve  taleple ilgili kararın de birkaç gün içinde verileceğini açıkladı.

Ertelenen davanın ardından, BioNTech ülkede yüzlerce benzer davayla karşı karşıya kalacağı konuşulmaya başlandı.

HAMBURG’DA HENÜZ ESASA GEÇİLMEDİ!

5gvirusnews haber merkezi notu:

BioNTech davasında, Dr. olan davacı avukat Tobias Ulbrich’in duruşma başlamadan önce reddi hakimde bulunması yerinden olmuştur.  Dünya kamuoyunu ilgilendiren, milyonlarca kişinin öldüğü ve yararlandığı bir sıvının üretici ilk kez mahkeme huzuruna çıkacak, o davaya bakan da yalnızca bir hakim olacak!

Almanya BioNTech ile insanların zehirlenmesini ciddiye almazken, aynı zamanda yaklaşık 1.5 milyar insanı zehirleyen satan bu şirketin davasında da aynı özensizliği  göstermiş oldu.

Almanya’nın bu özensizliğine karşı  Ulbrich’in itirazı yerinde olmuştur.

Fakat şaşırtıcı olan, kamuoyu sanki mahkeme davayı ret etti ve ucu açık olarak erteledi diye bir algı oluşturdu.

Tabii ki böyle bir şey olmadığı gibi,  tam tersi davanın önemini Ulbrich sayesinde Alman Hukuk sistemi de anlamış oldu!

 

Anahtar Kelimeler:
BIONTECHHamburgAlmanya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.