Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Biyolojik Savaş Cristian DROSTEN Orhan Kutan

DÜNYA NE HALE GELDİ

5gvirusnews haber Merkezi İstanbul / 21 Ağustos 2020

Türkiye’de hemşirelik bilgisi dahi olmayan, 12 saati acil serviste geçemeyen bir kişi nasıl olurda DSÖ’nün Sağlık ve Sürdürülebilir Gelişme Komisyonu’na seçilir?

Eğer, Bill ve Melinda Gates’in aldığı, David Rockefeller Köprü Kurucu Liderlik Ödülü”nü 2013 yılında Güler SABANCI’ya verilirse, Güler Sabancı’da ödülünü, David Rockefeller’ın kızı Peggy Dulany tarafından alırsa DSÖ komisyonuna seçilmesi çok doğaldır.

Ne de olsa Güler SABANCI  güvenilir bir isimdir. Kendisinin tıbbi bilgisi olması gerekmiyor.  Zaten DSÖ’de bir sağlık kuruluşu değildir.

Şimdi Güler SABACI, farklı ülkelerdeki sağlık sistemlerinin Covid-19’a nasıl yanıt verdiğini  tartışacak ve sağlık ile birlikte sosyal bakım sistemlerinin geliştirilmesi için YATIRIM ve reform tavsiyelerinde bulunacak.

Tabii ki en önemlisi YATIRIM gerisi teferruat.

Eğer hala Bill Gates’in fonladığı DSÖ’yü sağlık örgütü olarak görüyor ve kabul ediyorsanız bu algılamada ki büyük bir virüsün habercisidir. Lütfen susmaya devam edin…

Herkesin Dünya Sağlık Örgütü olarak bildiği örgütün kısa adı DSÖ, gerçek açılımı ise Dünya Sanayiciler Örgütüdür. Bu gerçek iki gün TV’lerde veya sosyal medyada tartışılarak gündeme gelse, kimse ne maskeden, ne sosyal mesafeden ne de aşıdan bahseder…

Not: Bu haberi yayınlamak için 10 gün bekledik. Fazla haber olmadı, hiçbir köşe yazarı yazmadı, TV’lerdeki bilim adamları hiç konusunu etmedi ve hiçbir siyasi parti “ne oluyoruz ya” demedi.  Neden sustuğumuz da böylelikle daha iyi anlaşıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.