Öne Çıkanlar Prof. Dr. Selim ŞEKER Megali İdea Akan KÜRŞAT Robert W Malone Mendy Chitrik

FDA AŞIYA ONAY VERMEDİ!

Deneysel COVID Aşıları, Sağlık Çalışanlarında Yaralanmalara Neden Oluyor!

FDA yönergeleri hem sağlık çalışanları hem de diğer gruplar açısından, deneysel Moderna COVID aşının FDA tarafından ONAYLANMADIĞINI açıkça belirtmektedir. Buna rağmen FDA, onaylamamış olmasına rağmen, Moderna COVID-19 aşısının da acil kullanımına izin verdi!

5wirusnews Haber Merkezi / BrianShilhavy / HealthImpact News (*)  / 28  Aralık 2020

(*) Çeviri: Müge Aliefendioğlu

Pfizer mRNA deneysel COVID aşısının ABD'deki sağlık çalışanlarına enjekte edilmesinin ikinci haftasında, Modernam RNA deneysel COVID aşısı da ABD'li sağlık çalışanlarına da enjekte edilmeye başlandı.

İlaç kartelleri tarafından fonlanan medya, bu deneysel aşılar sonucundaki sadece iki yaralanmayı bildirdi.

New York Times'a göre, Boston Tıp Merkezi'nde bir geriatrikonkolog olan Dr. Hossein Sadrzadeh, Moderna deneysel aşısı enjekte edildikten sonra, “Aşılandıktan hemen sonra baş dönmesi ve kalp çarpıntısı ile şiddetli bir reaksiyon yaşadı.” Aslında bu aşı FDA onaylı DEĞİL, ancak bir hafta önce Pfizer mRNA deneysel aşısında olduğu gibi, Moderna aşısı için de acil kullanım izni (EUA) verilmiştir.

Dr. Sadrzadeh, alerjileri nedeniyle EpiPen'i aşı randevusuna çağırdığını söyledi. Öğleden sonra 15.30'da aşı enjeksiyonundan sonraki dakikalar içinde, kalp atış hızının dakikada 150 atıma, yani normal ritminin yaklaşık iki katına çıktığını belirtti; dili karıncalanarak uyuştu. Çok geçmeden soğuk terler içinde sırılsıklam oldu ve kendini sersemlemiş ve baygın hissediyordu. Kan basıncının da düştüğünü ekledi. Bağışıklık sisteminin aşırı çalıştığını fark etti. Dr. Sadrzadeh, "Kabuklu deniz hayvanları tükettiğimdekine benzer bir anafilaktik (alerjik reaksiyon) tepkiydi." dedi.

Dr. Sadrzadeh, EpiPen'ini kullandı ve bir sedye ile acil servise götürüldü, burada kendisine steroidler ve Benadryl dahil olmak üzere çeşitli ilaçlar verildi ve vücudunu zorlayan bağışıklık sistemi tepkileri yatıştırıldı. Acil servis kayıtlarında, "Covid-19 aşısı aldıktan sonra nefes darlığı, baş dönmesi, çarpıntı ve uyuşukluk yaşadığı" belirtildi.

Dört saat sonra, Dr. Sadrzadeh hastahaneden çıkarıldı. Cuma sabahı itibariyle tamamen iyileştiğini hissettiğini söyledi.

Ancak önceki gün yaşanan olaylar onu sarstı. Kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum, dedi.

New York Post, New York'ta başka bir yaralanma bildirdi, ancak neredeyse hiçbir ayrıntı yoktu.

Yetkililer çarşamba günü yaptığı açıklamada, New York City sağlık çalışanlarından birinin COVID-19 aşısına karşı, “önemli bir alerjik reaksiyon” yaşadığını-BigApple'da aşının ilk, “ciddi yan etkisi” olduğunu söyledi.

Yetkililer, detay vermeden işçinin durumunun stabil olduğunu söylemesine rağmen, işçinin kimliğini açıklamadılar. Ayrıca, acil kullanım izni verilen iki aşıdan hangisinin reaksiyona neden olduğu da belirsiz. (Biri Pfizer ve BioNTech, diğeri Moderna tarafından geliştirilen aşı.)

FDA, her iki COVID aşısının uygulanmasına yönelik olarak, yani hem Pfizer hemde Moderna deneysel aşıları için, aşıyı aldıktan sonraki süreçte alerjik reaksiyonlar ve anafilaktik şoka girme ihtimalleri konusunda uyarıyor. FDA yönergeleri hem sağlık çalışanları hem de diğer gruplar açısından, deneysel Moderna COVID aşının FDA tarafından ONAYLANMADIĞINI açıkça belirtmektedir. Buna rağmen FDA, onaylamamış olmasına rağmen, Moderna COVID-19 aşısının da acil kullanımına izin verilmiştir!

Eğer mantık yürütürsek, bu aşıyı olmayı kabul ettiğinizde, aşı denemelerinin son aşamalarındaki insan deneklerinden biri olmayı da kabul ediyorsunuz demektir, yani 'İnsan laboratuvar faresi' olmaya gönüllü oluyorsunuz.

Alternatif medyanın büyük çoğunluğu ve ana akım medya, FDA'nın bu aşıları onayladığını yayınlamaya devam ediyorlar, bu bilgi doğru değildir ve bu haber yanlıştır!

ABD genelinde, sağlık çalışanlarının %40-%60'ının aşılanmayı reddettikleri açıklandı.

CDC, Pfizer aşılarının kullanılmaya başlanmasından sonraki ilk hafta sonunda, 3150 sağlık çalışanının, işlerine devam edemeyeceklerini, normal faaliyetlerini gerçekleştiremeyeceklerini, bir doktor veya bir sağlık çalışanı tarafından bakıma ihtiyaç duyacakları derecede aşı yaralanmasına maruz kalacaklarını bildirdi.

Haber kaynağı:https://healthimpactnews.com/2020/more-casualties-reported-among-healthcare-workers-from-experimental-unapproved-covid-vaccines/

Anahtar Kelimeler:
COVİDFDAMRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.