Öne Çıkanlar AHİM TMK ABD mRNA KKTC

İLK, “SOYKIRIM MAHKUMİYETİ” ÇIKTI

5gvirusnews Haber Merkezi Wellington / 30 Ekim 2023   

Küresel şeytanların 11 Mart 2020 tarihinde ilan ettiği planlı salgının talimatları ile ilgili ilk mahkumiyet Yeni Zelanda’da gerçekleşti.

Yeni Zelanda hükümetinin bazı üst düzey yetkilileri, COVID-19 salgını sırasında halka dayatılan yetki ve kısıtlamalar nedeniyle insanlığa karşı işlenen suçlarla ilgili suçlandı. Mahkeme 27 Ağustos 2023'te toplandı. Sanıklardan herhangi bir yanıt alınamadığı için gıyaplarında yargılanmalarına karar verildi. Jüri, her biri için birden fazla suçlamaya karşı 'kanıtlanmış' kararlar verdi. Yargılanlar, Yeni Zelanda Birleşik Kabileleri Bağımsızlık Bildirgesi'ni ihlal etmekten ve 2020'den 2023'e kadar olan dönemde covid-19 salgınına yanıt olarak suç işlemekten suçlu bulundu. Yeni Zelanda’da yargı yetkisine sahip olan Wakaminenga Maori Hükümeti(*) yargılama sırasında,  soykırım ve insanlığa karşı suçlar ele alındı.

Mahkeme 15 Eylül 2023 tarihinde hüküm giymiş suçlulara 24 Eylül 2023'teki duruşmaya katılmaları emredildi. Fakat suçlular celbi kabul etmedi, bu nedenle duruşma sanıkların yokluğunda devam etti.

Tüm Yeni Zelanda halkı adına açılan davada, Üst Düzey Yetkililer Pandemi Talimatları Nedeniyle İnsanlığa Karşı Suç İşlemekten Mahkum Edildi.

Māori Hükümeti COVID-19 tedbirlerine yönelik suçlar işlediği gerekçesiyle aralarında Yeni Zelanda'nın 2020'den 2022'ye kadar Sağlık ve COVID-19 ile Mücadele Bakanı, Başbakan Christopher Hipkins, Andrew Little, Ashley Bloomfield ve Christopher James'in de bulunduğu kişileri 10 yıl hapis cezasına çarptırdı! İşledikleri suçlar  gerekçesiyle tüm mal varlığı tasfiye edildi ve gelecekte görev yapması da yasaklandı.

Tüm kanıtların dinlenmesinin ardından Māori Hükümeti, Yeni Zelanda'da mRNA BioNTech tıbbi teknolojisine verilen izinler ve tüm türevlerinin ithalatını, satışını ve kullanımını yasaklayan bir karar da yayınladı.

Mahkeme ayrıca üst düzey dört suçlunun eylemlerini destekledikleri ve kolaylaştırdıkları gerekçesiyle 118 Parlamento Üyesini de hapis cezasına çarptırdı.

Ayrıca 118 Parlamento Üyesinin yukarıda adı geçen dört suçlunun eylemlerini desteklemek ve kolaylaştırmakla suçlandığı ve suçluların tamamına 3 ila 10 yıl arasında hapis ve mali cezalar verilirken, gelecekte görev yapmaları ile Yeni Zelanda'dan ayrılmaları da yasaklandı ve insanlığa karşı suçlar nedeniyle daha fazla soruşturulmaları istendi.

Başından itibaren 5gvirusnews – platformu olarak soykırım yapıyorlar, yargılanacaklar dedik. Ve ilk fitil 1835 yılından itibaren faaliyette bulunan, insanlığa karşı işlenmiş ve soykırım suçlarının yargılandığı mahkeme kararı ile ateşlendi.  

Karar İNSANLIK için umut oldu.

Yargılama tamamlandığından dolayı duruşma ile mahkeme özetini ve Yasaklama Kararını BURADAN okuyabilirsiniz. (bkz)

(*)Wakaminenga Maori Hükümeti: Yeni Zelanda’da, “Yerli Maori Yargı Yetkisi” altında faaliyet göstermektedir. Yeni Zelanda'nın ilk ulus yargı yetkisine sahip olup 28 Ekim 1835'ten beri WMG, uluslararası hukuka göre Aotearoa Nu Tireni'nin (çeviri Yeni Zelanda) yasal hükümeti olarak tanınmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin 6 ay önce

Ne desem bilmiyorum bu memleketin en yipgitleri siz ildunuz

Avatar
Fahriye 6 ay önce

Bu haberler yalnızca size mı gözüküyor siz nasıl görüyorsunuz ekibimiz nedir arkanızda kim var parayı nerden buluyorsunuz kimsiniz yaaa

Avatar
Ali Fazlıoğlu 6 ay önce

Eğer kaynaginizda mahkeme kararını görmesem küfür edecektim.inanikir gibi degil

Avatar
Handan Özmenoğlu 6 ay önce

Haberin orginal linkini görmek isterim

Misafir Avatar
admin 6 ay önce @Handan Özmenoğlu

haberin mahkeme linki var (bkz) tıklayın

Beğenmedim! (0)
Avatar
A. Unsal 6 ay önce

Asıl soykırım budur. Ama milletin şimdide gözünü. Gazze ile kör ediyorlar

Avatar
Gökhan B 6 ay önce

Yüreğime su serptiniz. Hakkınız ödenmez.

Avatar
Av. k.k 6 ay önce

Bu haberde, davanın başlangıcı ve kararı var. Türkiye'de de emsal olacak bilgiler içeriyor. Aslında bütün TV'ler ve sosyal medyanın bu konun üzerine gitmesi gerekir.

Avatar
Fazil 6 ay önce

Twitter deki yorumlara baktım bir de haberi okudum. Allah size sabır versin.. yaptığınız iş parayla yapılmaz.