Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan REPLİKON AŞILAR Mendy Chitrik

OTOPSİ İLE AŞI BAĞLANTISI

Türkiye’de Prof. Dr. Ömer Faruk DOĞAN, Otopsi uygulamasında, otopsi hemen yapılır ise virüs izole edilip çoğaltılabilir.” dedi. Yine Türkiye’de Prof. Dr. Halis DOKGÖZ’ün otopsi için, Unutmayalım, ölüler canlıları eğitir.” sözü, Almanya’da otopsi sonucunu açıklayan tanınmış adli tıp Prof. Klaus Püschel’in,Hamburg'da geçmişte başka bir hastalığı olmadan hiç kimse COVİD’den ölmedi!..”  İtalya’da ise “Ölüler yalan söylemez” sözlerini şimdi daha da iyi anlıyoruz!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul-Araştırma / 23 Aralık 2020

DSÖ’nün pandemi ilan etmesi ile birlikte özellikle yaygın medya tarafından seçilmiş bilim insanlarından gelen, sürekli mutasyona uğrayan açıklamalar ile kafalar iyice karıştırıldı. Maskeyi de taktıktan sonra iyice nefes alamaz duruma getirildik.

Ve dünyada  insanlar kime inanacağını şaşırdı. Bilim adeta her gün kendini yadsıyor, her ülkeden farklı sesler yükseliyordu.

Pandemi ile birlikte Covid-19’dan ölen hastalara otopsi yapılması da gündeme geldi. Ama bir el bunun uluslararası alanda yapılmasının veya sonuçlarının yaygın olarak duyurulmasına engel oldu. Fakat otopsi, “acil aşı olalım” çığlığı gündeme gelince 5gvirüsnews olarak tekrar gündeme taşıdık. Ulaşabildiğimiz bilim insanlarından görüş almak istedik. TTB’ye twitter hesabından soru yönelttik. Ses çıkmadı. İşte tam bu sırada cesur bir bilim adamı biz yanıt verdi. O kişi konuyu uluslararası alanda takip eden, . 250'nin üzerinde bilimsel çalışması, Amerika – Kanada kalp cerrahisi en genç araştırmacı bilim ödülü, aynı zamanda yurt dışında bilimsel çalışmaları ile dört kez en iyi araştırma dalında birincilik ödülleri alan, gerek ülkemizde, gerekse Amerika ve Avrupa'da birçok konferansta bilimsel sunumların yanı sıra Amerika New York şehrinde düzenlenen uluslararası kongreye başkanlık yapan, 2016 yılında kalp cerrahisine en çok bilimsel katkı yapan bilim insanı seçilen Prof. Dr. Ömer Faruk DOĞAN oldu.

Daha önce de -Neden otopsi yapılmıyor sorusuna, ilk Almanya ve İtalya otopsi yaparak yanıt vermiş ve bunları da 5gvirusnews de yayınlamıştık.

Hatırlayacak olursak, Hamburg-Eppendorf (UKE) Üniversite Hastanesi Adli Tıp Bölümü'nden Prof. Klaus Püschel Almanya'nın Hamburg kentinde otopsi sonucunda, “Çin koronavirüsü nedeniyle ölen hasta olmadığını.. İncelediği 140'tan fazla insanın yaklaşık % 80'i kardiyovasküler hastalıklar… olduğunu söyledi. İtalyan doktorlar da otopsi yaptıkları 78 yaşında ki Adriano Trevisan’ın  sonucu ile ortaya çıkartmıştı. İtalya’da açıklanan otopsi raporlarında ise Covid-19 yerine, “Obezite, koroner kalp hastalığı, astım veya kronik obstrüktif akciğer hastalığı, periferik arter hastalığı, diabetes mellitus tip 2 ve nörodejeneratif” yer aldı.

Sonuç; Covid-19’dan ölmemişler, başkaca hastalık denildi.

Türkiye’de de otopsinin önemi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi / Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Halis DOKGÖZ tarafından vurgulandı. Çünkü kendisi, Nisan ayında yapılan bir röportajda, Covid-19 tanısı konulmuş olgularda tıbbi otopsi yapılabilirse vücudun tüm sistemleri araştırılarak yeni bulgular elde edilir. Bu durum hem ülkemizin hem de dünyada yeni tıbbi uygulamaların önünü açabilir.” diyordu.

OTOPSİ FRENİNİN ARKASINDAN AŞI ÇIKTI

Böylelikle otopsi konusunda  bilim insanları aynı şeyleri söylüyorlardı. O zaman neden otopsi konusunda frene basılmıştı? Onu da aşı iyice gündemimize oturunca anladık. Otopsi AŞI’nın doğruluğu ve sözü edilen o virüsü (Covid-19) tanımamıza çok önemli denilen izolasyonun sağlayacaktı!.. Onun için otopsinin üstü örtüldü!

Bu gelişmeler pandemi karanlığında aydınlığa giden yol olarak gösterilen aşı dayatmasına karşı önümüzü görmemizi sağlayacak olan ışık Prof. Dr. Ömer Faruk DOĞAN’dan geldi. DOĞAN açıklamasında; Bu virüsün tam bir genetik haritası ile içerdiği proteinler açıklanmıyor. Bu virüse enjekte edilmesi başarılmış 4 adet HIV proteini olduğu da yayınlarda mevcut. Yani mutasyon döngüsünü belirleyen bu protein ise insanın direk bağışıklık sistemine saldırıyor. Vücut bu saldırıya uğrayınca kendi hücrelerine karşı antikor üretebilir. Yani vücudun özellikle bağışık hücrelerini kör topal ve sağır edeceğini söyledi.

DOĞAN’ın “Otopsi uygulamasında, otopsi hemen yapılır ise virüs izole edilip çoğaltılabilir.”  Açıklamasını ise Nisan ayında ki Prof. Dr. Aykut ÖZDARENDERELİ'nin, aşı için virüsün izolasyonunun hayati öneme sahip olduğunu” gerçeği ile yan yana koymak gerekiyor. Bu da bize bir kez daha otopsinin doğru (Covid-19) virüsü tanımak ve izole etmek için ne kadar faydalı olduğunu doğrulmaktadır.

Son olarakta DOĞAN; Bu hemen oluşmuş ise mutasyonu ve bunun etkinliğinin hangi tür hücre reseptörlerine yapıştığını belirler. Dolayısı ile benim en başta dediğim gibi bu virüsü kör etmenin yolu onun RNA zincirini bozmaktan geçer. Bu molekülün antioksidanlarda mesela usnik asitte veya dyphractaic asitte olma ihtimalleri üzerinde durmak gerekir. Antiviral ilaçlar kullanılıyor. Ama bildiğim kadarı ile invitro olarak virüsle olan ilintisi de çekilip gösterilmedi. Sözleri de tabii ki düşündürücü.

Şimdi  Aşı ile tartışmaların tavan yaptığı bugünlerde, bu bilgi ve açıklamalar bizlere otopsinin artık olmazsa olmaz olduğunu bir kez daha zorunlu olduğunu gösteriyor.

Aşı yolunda en doğru sonuç; OTOPSİDEN geçecek gibi duruyor!

1- Prof. Dr. Aykut ÖZDARENDERELİ Erciyes Üniversitesi, 10 Nisan 2020 Milliyet haber sitesi.

2- https://www.5gvirusnews.com/saglik/italyada-olu-yalan-soylemez-h64.html

3- https://www.5gvirusnews.com/saglik/adli-profesorden-katil-virus-yok-h39.html

4- https://rairfoundation.com/renowned-forensic-doctor-destroys-media-killer-virus-lies-nobody-has-died-of-covid-19-in-hamburg-without-previous-illness-watch/

Anahtar Kelimeler:
COVID19AŞIOtopsi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semi onoma 3 yıl önce

Hamburg lu Prof Dr Klaus Püsckel AFD partili NAZİ hakkında hiç bir araştirma yapmadan HABERİNİZE ALMANIZ okadar büyük bir suç. .
Bu adam AFD partisi için yaptığı Yalan yanlış bilimsel sonuçu açikladigindan mahkemeye verilmiştir. 68 yaşinda Sade 19 otopsiden bilimsel açıklamami olurmuş ? Bu yalan ortaya çıktıktan sonra Haziran 2019 da utancımdan kayıp ortada yok sesi soluğu çıkmiyor Kendi kendini rezil kepaze eti bilinçli. .... bu tür haber yapmadan iyi araştırın

Misafir Avatar
Almaci 3 yıl önce @Semi onoma

Ben Almanya`dan yaziyorum. Prof. Dr. Püschel AFD partisiyle hic alakasi yok. Hangi partiye üye olduguna alakasi yok. AFD partisi ne olursa olsun, anayasaya uygun sekilde milletin gönlünde ve demokratik sekilde secilmis parti. HDP`ye benzemez. Milliyetci.
Ayrica Prof. Dr. Püschel yüzlerce korona`dan ölen kisileri otopsi yapmistir bir bilim adami olarak. Ölenlerin cogu akciger yezmezligi ve kan pitihlamasindan hayatini kayip etmisdir. Korona`dan ölen sayisi cok az. Ayrica 1991-2020 arasi Hamburg Adli TIP Üniversitesinin müdürüydü.Yurt ici ve disi binlerce otopsi yapmistir. Kim arastirsin simdi??????

Beğenmedim! (0)
Avatar
İbrahim 3 yıl önce

Semi ona otosisiz ölüm nedeni nasıl saçma olmuyorsa ....nazi derken sende masum bir Yahudi ye beziyorsun