Öne Çıkanlar Twitter Sosyal Tıp Bahçeli Mendy Chitrik Sağlık Bakanlığı

PCR TEST DÖNGÜ DEĞERİ 45 DEĞİL, 28 OLARAK KABUL EDİLDİ!

FLAŞ.FLAŞ..FLAŞ…

YENİ DEĞERLER İLE TÜRKİYE’DE 48.229.733 OLARAK AÇIKLANAN TEST SAYISI VE 4.929.118 VAKA SAYISI YOK HÜKMÜNDEDİR.  

5GVIRUSNEWS PLATFORMU BAĞIMSIZ BİLİM KURULUNUN TESBİTLERİ CDC TARAFINDAN KABUL EDİLDİ…

PCR SKANDALININ SONU PANDEMİ İDDİALARINA DAYALI TEDBİRLERİN SONUNU GETİRİYOR..

BAYRAM ÖNCESİ PANDEMİNİN SONU İLE ÇİFTE BAYRAMA HAZIR OLUN!

Bu seferde virüsü yaydıkları PCR’ı Aşıyı aklamak için kullanınca tam yakalandılar.

5gvirusnews Haber Merkezi / İstanbul

Bugün 5gvirus- Platformu Sözcüsü Muammer KARABULUT ve Abdurrahman DİLİPAK PCR test kiti ile yaptığı açıklama Covid-19 ile ilgili test sayılarını ve vaka sayılarını tartışmalı değil, yok sayılacak duruma getirdi.

5gvirus-platformu olarak Nisan 2020 tarihinden itibaren PCR tanı kiti ile hastalık tespiti yapılmayacağına ilişkin bilimsel makalelere  ve görüşlere yer verdik. Nihayet bu görüşlerimize sağlık konusunda dünyada DSÖ’den daha fazla itibar edilen  CDC’de (Centersfor Disease Control and Prevention) (ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezi) AŞI olanların testinde pozitif çıkmaması ve özellikle de AŞI’nın etkili olduğu sonucu çıkartmak için kabul etmek zorunda kaldı.

Bilindiği üzere DSÖ’de PCR döngü değerinin fazla olduğunu Aralık 2020 de açıklamış ama  sayısal bir değer vermemişti!..

Dünya Sağlık Örgütü 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği protokol gereği  “PCT test tanı kitinde döngü değeri 45  olması gerektiğini” açıkladı ve protokole uyulması için bu durumu üye ülkelere bildirdi.. Böylelikle bütün ülkeler PCR tanı kiti için verilen bu değerler ile COVİD-19 virüsünü aramaya başladı.

Protokol gereği bu kural “55°C for 10 minforreversetranscription, followedby 95°C for 3 minandthen 45 cycles of(1) şeklinde belirlendi. Yani, tanı kitlerinde döngü değeri ile ilgili olarak, “Ters transkripsiyon için 10 dakika 55 ° C, ardından 3 dakika 95 ° C ve ardından 45 döngü” olacak deniyordu.

Başından beri buna bilim dünyası  itiraz ediyor ve bunun doğru olmadığını, yanlış sonuçlar doğurduğunu söylüyordu. Ve nihayet CDC tarafından 16 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan PCT test tanı kitinde “döngü sayısının 28 olması gerektiği”ni “Klinik örnekleri için,  RT-PCR Ct değeri ≤28 olmalıdır” şeklinde açıkladı: “Clinical specimens for sequencing should have an RT-PCR Ct value ≤28.” (2)

Bu açıklama CoVID konusunda bir milat olma özelliği taşımakta ve 5gvirusnews- Platformunun haklılığını ortaya koymaktadır. Bu süreçte takipçilerin bize gösterdikleri, ilgi, destek ve güven için teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde Gönüllü olarak akademik bilgileri ile bize destek veren Bağımsız Bilim Kurulu üyelerimize, destek veren medya ve STK temsilcilerine de  teşekkür ediyoruz.

COVİD-19” adı verilen virüsün tespiti için başlangıcından itibaren tartışılan ve Portekiz, Avusturya’da kesinleşmiş mahkeme kararlarında, PCR tanı kitinin döngü değeri ile ilgili uyarıların haklılığı böylece ispatlanırken, tartışılmalara son nokta CDC  tarafından, “döngü değeri 28 olmalıdır.” diyerek konulmuş oldu.. Kuşkusuz bu konuda bizim başka itirazlarımız da var ve o konulardaki itirazlarımızla ilgili haklılığımızın da er ya da geç ama bir gün mutlaka  doğrulanacağına inanıyoruz. En azından 5G+konusu ile ilgili hem CoVID ile ilgili, hem de CoVID’den bağımsız olarak endişelerimiz artarak devam etmektedir.

ŞİMDİ CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINDAN ACİLAN YENİ BİR ADIM ATILMASINI BEKLİYORUZ…

Türkiye’de CİMER üzerinden Cumhurbaşkanına, yanıt almadığımız için de Sağlık Bakanlığı’nın PCR testi için yürütmeyi durdurmak için dava açmıştık. Şimdi ise artık CDC’nin resmi web sitesinde, “RT-PCRdöngü değeri 28 olmalıdır”açıklaması tartışmayı bitirmiştir. Şimdi bu noktada Cumhurbaşkanlığı makamından konuyla ilgili yeni bir adım atılmasını bekliyoruz. Böylelikle Türkiye’de 4 Mayıs 2021 tarihinde 48.229.733 olarak açıklan test sayısı ve 4.929.118 vaka sayısı yok hükmündedir. Doğal olarak alınan tüm tedbirlerde bu test ve vaka sayısına göre belirlendiği için hiçbir geçerliliği de yoktur.

Covid-19’un olmayan virüsünü  yaydıkları PCR ile Aşıyı aklamak için kullanınca tam yakalandılar.

Yapılan basın açıklamasının sonunda; Dünyayı daha önce de Domuz Gribi’nde olduğu gibi yanlış yönlendiren DSÖ yine aynı hatayı COVİD-19’da da yapmıştır. Bu tarihi hatadan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugün itibari ile vazgeçmesi ve bu anlamda uğranan zarar ve ziyandan dolayı DSÖ ve DSÖ’ye baskı yapan, yanıltan, yönlendiren şirketler ve onların içerideki uzantıları ile ilgili olarak hukuki süreç başlatılması  şart olduğu söylendi.

5gvirusnews konuyu kamuoyuna açıklarken, Yasama, Yürütme, Yargı ile birlikte, bu süreçte sessizliğini koruyan siyasi partiler, meslek örgütleri, akademi ve medyayı, bundan böyle, bu ve buna benzer konularda daha duyarlı ve hassas olmaya davet etti.

(1) https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/protocol-v2-1.pdf?sfvrsn=a9ef618c_2

(2) https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/downloads/Information-for-laboratories-COVID-vaccine-breakthrough-case-investigation.pdf

Anahtar Kelimeler:
DSÖCOVID19PCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Şamil Pilavcıoğlu 3 yıl önce

Hocam bence bşraz daha yeterli ve net kanıt toparlayabilmelisiniz. Tamam bizler anlıyor ve inanıyoruz ama halkımız malesef at gözlüğüyle baktığı için bu olaya avrupa daki ayaklanmayı burada bulamıyoruz

Avatar
Ahmet Edip Taş 3 yıl önce

Makaleniz çok muğlak. Döngü değeri 45 olsa ne olur, 28 olsa ne olur? Bu neyi ifade ediyor? Döngü değeri ne demek? Bunu anlayacağımız şekilde yazsanız.

Misafir Avatar
Çecen Dede 3 yıl önce @Ahmet Edip Taş

senin okuduğun mektebi ben töbe yarabbim yazıyı baştan sona oku

Beğenmedim! (4)
Avatar
Müslüman 3 yıl önce

Bu iş artık sokak eylemlerine bu iş dökülmelidir! Daha ne bekliyoruz! Sizler bu işe öncülük etmek ve Müslümanları bu işten kurtarmak için en ön safta durmakla mükellefsiniz! Zira bu işin ehli sizsiniz, Allah sizleri görevlendirmiş, daha fazla vakit kaybetmeden çağrıyı yapın sokaklarda bu işe son verelim!

Avatar
@sasecetasavvur 3 yıl önce

Hari bir haber bu. Allah razı olsun. Allah emeğimizi zayi etmeyecek. Müjdemizi aldık.

Avatar
Alperen kapucu 3 yıl önce

Bu saçmalık artık son bulsun

Avatar
Kürşat Yılmaz 3 yıl önce

Hocam kaynak verin kaynak biz paylaşınca kaynak soruyorlar siz nerden alıorsunuz bu bilgileri diorlar ve haklılar

Avatar
Bülent Erkal 3 yıl önce

Hocam yeni gelişme ile ilgili sağladığınız sevindirici haber için teşekkür ederim. Bir arkadaşımız sokağa çıkalım siz on ayak olun demiş o arkadaşa söylüyorum sokak eylemi sadece halk ve polisi karşı karşıya getirir ve ülkeyi bilmeye yönelik bir hareket olur litfen sağduyulu ve hukuki yollar ile surecin lehimize sonuçlanmasını bekleyelim. Bir arkadaşımız kaynak sormuş haberin sonunda kaynaklar paylaşılmış teşekkürler saygılar selamlar

Avatar
Reyhan 3 yıl önce

Allah razı olsun sizden