Öne Çıkanlar Orhan Kutan Diyarbakır Cristian DROSTEN Coronavirüs Aşık Veysel

Unutmayın!

5gvirusnews Haber Merkezi Londra / 10 Kasım 2022

4. Bölümde ne var bilgisinden önce, ABD’de birkaç hafta önce bir federal yargıç, Biden yönetimindeki üst düzey yetkililerin planlı salgın hakkındaki yalanlarını ortaya çıkartacak tartışmayı sansürlemek için, başta twitter olmak üzere sosyal medya  şirketleriyle işbirliği yaptığını iddia edilen bir dava nedeniyle Dr. Anthony Fauci'nin görevden alınmasına karar verdiğini biliyor muydunuz?

Fauci yalnızca görevden alınmayacak, salgın planlamak ve hazırlıkları konusunda da yargılanacak!

Suçu sahtekarlık ve yalan ile İNSAN soykırımı yapmak!

Unutmayın! Bu fiziksel bir savaş değil - dijital bir savaş -

4. BÖLÜM NOTLARI

Yollarına en son Bill Gates’in babası ile davam eden modern “Planlı Ebeveynliğin” başlangıcındaki ırkçılığı keşfedin...

Bush ailesi ve Naziler arasındaki bağlantıyı öğrenelim...

Toplama kamplarını gerçekten kimin kurduğuyla ilgili şok edici gerçek ortaya çıktı.

Tıbbi deneylerin bugün hala nasıl gerçekleştiğine dair örneklere bakalım...

Martin Luther King suikastı hakkındaki gerçeği öğrenin...

ABD'yi Vietnam Savaşı'na sürükleyen olaylarla ilgili gerçekleri keşfedelim...

Nüfusun azalması için aşıların nasıl kullanıldığına dair birçok örneğe bakalım...

Tuskegee'de(*) gerçekte ne olduğuyla ilgili gerçeği ortaya çıkartıldı...

Doğa eczanesinden, özellikle Kovid bahanesi ile orataya çıkartılan mRNA sıvısının detoksifiye(**)etmek için harika ilaçlar öğrenelim…

Ve çok daha fazlası ; https://go2.propaganda-exposed.com/docuseries/episode-4/

(*) Tuskegee, Doktorların frengiyi antibiyotikle çözebilirmiyiz sorusunu kendilerine sormaları üzerine 1932 ve 1972 yılları arasında gerçekleşen bir deney başlamıştır. 1932 yılında Amerikan Sağlık Servisi Büyük Burhan dönemindeki gariban halkı tedavi edeceklerini açıkladı. Ücretsiz tedavi adı altında Tuksegee, Alabama'daki yaklaşık 600 Afrika kökenli Amerikalı gariban çiftçi bu programa tabi tutuldu. 399'unda frengi vardı 201'i ise sağlıklıydı. Bu adamların hiçbiri frengi olduğunu bilmiyordu sadece bildikleri vücudundaki kötü kanlara bakılacaktı. Penisilin aşısının icat edilmesine rağmen bilim insanları deneyi devam ettirdiler, hastalığın vücuttaki yayılımını görmek istediler.

Bu deney çok büyük tartışmalara sebep olmuştur çünkü 1947 yılında penisilinin frengi hastalığında uygulanmasının standartlaştırılmasından sonra bile bu insanları iyileştirmek yerine hastalığın vücuttaki yayılımını görmek için penisilin aşısını uygulamamak tam bir cinayettir. 1972 yılına kadar devam eden bu uygulamada hastaların bölge dışına çıkmaması ve başka bir frengi kiliniğine gitmemeleri tembih edilmiştir. Çünkü başka bir yere gitseler penisilin ile tedavi edilecekler.

Daha sonradan şok edici bir biçimde açığa çıktı ki ABD 1946 ve 1948 yılları arasında 1300 tane Guetamlalı fahişe, asker ve mahkuma frengi hastalığı enjekte etmiş. Frenginin cinsel yollarla bulaşımını test etmek istemiş. Son ise frengili doğan çocuklar vs açısından katastrofik. 2010 yılında Barrack Obama Guatemala halkından özür diledi.

(**)Detoksifikasyon, organizmanın kendisine zararlı olan toksik maddelerden arınması anlamına gelir. Genellikle detoks olarak kısaltılır ve bazen vücut temizliği olarak adlandırılır. Genellikle vücudu belirtilmemiş "toksinlerden" kurtarmayı amaçlayan bir tür alternatif tıp tedavisi olarakta kullanılır.

Anahtar Kelimeler:
MRNAABDDr. Anthony Fauci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.