Öne Çıkanlar DSÖ yağmur duası 28 Şubat Mendy Chitrik Chabad

GÜLMEYE DEVAM EDELİM

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 22 Ekim 2020

5G teknolojileri silah olarakta kullanılacak.

Dilipak 28 Nisan 2017 tarihinde Twitter hesabından, "Namlusuz, patlayıcısız, mermisiz top yapıyoruz, yapıyorlar, saniyede 300.000 km hızla giden ve 300 Km etkili silahlar" ifadelerini kullandı.

Başta sosyal medyanın çok bilmişleri ile nerdeyse gazetelerin tamamında Abdurahman Dilipak'ın, “Fizikle imtihanı, Işık hızını geçti, Fizik kurallarını yerle bir etti, Sosyal medyada alay konusu oldu.” gibi haber başlıkları kullanılarak haber oldu. Karikatür dergisi Uykusuz’da, “Gelin lan buraya siz kimle dalga geçiriyorsun lan?!” diyerek karikatürleri de yapıldı.

5G teknolojilerinin asıl kullanılacak ve tüm silahların rafa kaldıracak olan elektromanyetik dalgaları, silah gibi kullanma dönemine de girdik. Elon Mask’ın uydularıyla aramızdaki mesafeyi ışık hızı ile hesaplayarak, bize ne kadar sürede ulaşabileceğini de bulabiliriz. Tabii ki bulacağımız hızın Dilpak bulduğu hızdan çok daha fazla olduğunu göreceğiz.  

Işık hızı, elektromanyetik dalgaların boşluktaki hızı olup, 299.792.458 metre/saniyedir.

Anahtar Kelimeler:
5GNisanIşık Hızı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.