Öne Çıkanlar DSÖ Twitter Abdurrahman DİLİPAK Şehzadeler Belediyemiz Chabad

BELGELERLE KÜRESEL DARBE!

Yazan Muammer KARABULUT

DSÖ’nün 12 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan etmesi ile birlikte dünya  adete bir yangın yerine döndü. İnsanlar biranda ölüm korkusu ile burun buruna getirildi. Çin’de yolda ölen insan görüntüleri dünya TV’lerinde günde 10’larca  kez gösterilmesi ile de Covid-19’u beyinlere kazındı. Artık ortada sinmiş, korkmuş ve çaresiz bir halk ve hükümetler vardı.

Görüntü insan sağlığını çok ciddi boyutta tehdit eden bir salgın olduğu için, büyük çoğunluk, bu büyük yalana, çok büyük oranda inandı. İnanması için de başta psikolojik savaşın her türden argümanı, küresel güçlerin kontrolünde olan yaygın basın tarafından kullanıldı. Aslında yaşadıklarımız bir çok ülkenin yakından tanıklık ettiği savaş ve darbelerden farksızdı. Ne yapsın insanlar, bu sefer karşılarından asker görmedikleri için fark etmediler. Belki de dünyada fark etmesi gereken tek ülke Türkiye idi. Ama Türkiye’de her kesimden insanlar çok hırpalandığı için oralı bile olmadı. Üstelik 2008 yılının ilk aylarında, görünürde bir savcı ile bilfiil başlatılan     Ergenekon operasyonun yerine Covid-19’u koysak problem yine çözülürdü.  Fakat o da yapılmadı.

Böylelikle olmayan bir salgından, insanlar ölüyor. Ülke liderleri de koltuklarını korumak için, bu "kumpasta", bilerek veya bilmeyerek rol almış oluyorlar. Dünyada yaratılan güçlü korku, algı ve panik sayesinde de halklar da liderlere karşı, önlem alınması baskısı yaratıyor. Hükümetler de yoğunlaşan baskıdan kurtulmak için, “Küresel Darbe” sonucu oluşan, kumpasa boyun eğmek zorunda kalıyorlar.

Aslında ortada panik ve korku dışında, hiç bir şey yok. Her şey normal seyrinde, ölümler bahsettikleri virüsten değil. Ama küresel sistemin sahiplerinin hayata geçirmek istedikleri 5G teknolojileri, aynen hastahanelerde yapılan ilaçlı tedavi sonucu bağışıklık sistemimizi zayıflattığı gibi zayıflatacak. DSÖ üzerinde yapılan tatbikatta bundan ibaret.

Ama tüm bunlara karşı Prof. Michel Chossudovsky, NATO'nun Yugoslavya'ya karşı saldırgan tutumuyla ilgili yazdıklarından ötürü 2014 yılında Altın Madalyaya layık görülmüş bir yazar olarak devreye girdi. Ve yaşananlar, “Küresel Darbe mi?” sorusuna dikkat çekerek bir makale yazdı.  

Makalesinde yaşananların küresel ölçekte baskı ve yasaklar olduğu için, konuyu darbe ile özdeşleştirerek yazdı.

Chossudovsky, Kırmızı Bölgeler, yüz maskesi, sosyal mesafe, okulların, kolejlerin ve üniversitelerin kapatılması, artık aile toplantısı yok, doğum günü kutlamaları yok, müzik, sanat: artık kültürel etkinlik yok, spor etkinlikleri askıya alınmıyor, artık düğün yok, "aşk ve hayat ”düpedüz yasaklandı hatırlatması yaptı.

Ve birçok ülkede Noel beklemede ...

İnsanların hayatlarının yok edilmesi. Sivil toplumun istikrarsızlaşmasıdır.

Ve ne için?

Yalanlar, büyük bir medya dezenformasyon kampanyasıyla sürdürülüyor. Son on aydır 24/7, aralıksız ve tekrarlayan, "Covid uyarıları". … Bir sosyal (değişim) mühendislik sürecidir.

Tahminlerin Manipülasyonu.

RT-PCR Testleri Yanıltıcıdır.

İstedikleri, kapamayı veya kilitlenmeyi haklı çıkarmak için sayıları artırmaktır.

Milyonlarca Covid-Positif Test.

Dr. Pascal Sacre göre, “COVID-19 RT-PCR Testi: Tüm İnsanlığı Yanlış Yönlendirme. Toplumu Kilitlemek İçin "Test" Kullanma.” başlıklı makalesinde: Bazı hükümetler tarafından RT-PCR tekniğinin yanlış kullanıldığından bahseder.  Bu  acımasız kötü ve kasıtlı kullanım strateji haline dönüştü, bilimsel konseyler tarafından desteklendi ve egemen medya tarafından aşırı önlemler haklı bulundu. Böylelikle kazanılmış anayasal hakların çok sayıda ihlali gündeme geldi. Ve toplumun tüm aktif sektörlerinin iflası ile ekonomi zayıfladı, çok sayıda sıradan vatandaş için yaşam koşullarının bozuldu. Hepsi pandemi bahanesiyle bir dizi pozitif RT-PCR testine dayanarak hasta ilan edildi. Pozitif test sonucu alanlar gerçek covid-19  hasta sayısına eklendi. 

Covid-19, "öldürücü Virüs" olarak tasvir edildi.

Kriterler değiştirildi. ABD'de,  CDC talimatları çok nettir.  COVID-19,  "çoğu kez" ölümün altında yatan neden olacaktır    

Sahte Ölüm Belgeleri

ABD'de ölüm belgeleri, CDC'nin talimatları doğrultusunda tahrif edilmekte, aynı tahribat nerdeyse bütün ülkelerde yapıldığı bilinmektedir.

COVID-19: "Ölümün altında yatan neden". Bu kavram esastır. DSÖ tarafından “doğrudan ölüme yol açan olaylar zincirini başlatan hastalık veya yaralanma” olarak tanımlanmaktadır .

Ama Kriterler değiştirildi. ABD'de, CDC talimatları son derece açıktır. COVID-19 “çoğu kez” ölüm nedeni olacaktır.

CDC Belgesi : 

SİVİL TOPLUMU YIKMAK

İnsanlar korkmuş ve şaşkın. Bunu neden yaptılar?

Boş okullar, boş havaalanları, iflas etmiş marketler.

Fransa'da, "Kiliseler Kovid-19 salgını nedeniyle Kalaşnikoflarla tehdit ediliyor." (Nisan 2020)

2020 Kasım’nın son haftasına, Fransa beklide ihtilalden hatta 68 olaylarından da büyük büyük gösterilere sahne oldu. Nedeni pandemi ile beraber gelen ekonomik kriz, polis şiddeti, özgürlükleri hedef alan tartışmalı yasa tasarıları, ırkçı ve ayrımcı iç siyasi tartışmaların hepsi, Paris sokaklarındaki öfkeli halkın gündemi oldu.

  

Fransa 28 kasım 2020

Dolayısı ile kentsel hizmetler ekonomisinin tamamı krizdedir. Mağazalar, barlar ve restoranlar iflasa sürükleniyor. Uluslararası seyahat ve tatiller askıya alındı. Sokaklar boş. Bazı ülkelerde, barların ve restoranların, "gerekirse etkili temas takibini desteklemek için" isimler ve iletişim bilgileri almaları gerekmektedir.

-Yaşananlar  insan sağlığının nedeni olabilir mi?

.

ÖZGÜR KONUŞMA BASTIRLDI

Kilitlenme hikayesi, medya dezenformasyonu, çevrimiçi sansür, sosyal mühendislik ve korku kampanyasıyla destekleniyor.

Resmi anlatıyı sorgulayan tıp doktorları tehdit ediliyor. İşlerini kaybederler. Kariyerleri mahvoluyor. Devletin kilitlenmesine karşı çıkanlar, “anti-sosyal psikopat” olarak sınıflandırılıyor.

Hakemli psikolojik, “araştırmalar” şu anda birkaç ülkede örnek anketler kullanılarak yürütülmektedir.

"Büyük Yalan" ı kabul ettiğinizde, başkalarının duygularını anlayan, "empati" yeteneği ile "iyi bir insan" olarak etiketleniyorsunuz.

Çoklu uygulamalar, “bunlara bilimsel görüş diyorlar”  çekinceli davrandığınızda, yani sosyal mesafeye ve yüz maskesinin takılmasına karşı durduğunuzda,  duygusuz ve manyak bir psikopat olarak etiketleneceksiniz.

Kolejlerde ve üniversitelerde, öğretim kadrosu resmi covid açıklamasına uymak ve onaylamak için baskı altındadır. Çevrimiçi, "sınıflarda" kilitlenmenin meşruiyetini sorgulamak işten çıkarılmaya neden olabilir.

Google, Büyük Yalan'ı pazarlıyor. Kilitlenme, yüz maskesi veya sosyal mesafeyi sorgulayan tanınmış bilim insanlarının görüşleri, "kaldırılıyor": YouTube, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) veya yerel sağlık yetkililerinin tıbbi bilgileriyle çelişen tıbbi yanlış bilgiler yayan içeriğe izin vermiyor.

İraden dışında reklam gibi, COVID-19'u önleme, tedavi etme veya teşhis etme yöntemleri ve COVID-19 bulaşma yolları da dahil olmak üzere COVID-19 hakkında yönlendirme eklenmiştir.

Hem DSÖ'nün hem de yerel sağlık yetkililerinin kendi verileri ve kavramlarıyla çeliştiğini kabul etmeden buna, “gerçek kontrolü” diyorlar.

12 MART 2020: TASARLANMIŞ EKONOMİK BUHRAN.

veya KÜRESEL DARBE Mİ?

Pandemi, DSÖ tarafından 12 Mart 2020'de başlatıldı ve Birleşmiş Milletler üyesi 190 ülkenin (193'ten) ulusal ekonomisinin Kilitlenmesi ve kapatılmasına yol açtı. Talimatlar yukarıdan, Wall Street'ten, Dünya Ekonomik Forumu'ndan, milyarder vakıflarından geldi. Bu şeytani proje, kurumsal medya tarafından gelişigüzel bir şekilde “insani” bir çaba olarak tanımlanıyor. Güya tüm uygulamalar, "Uluslararası toplum", "Koruma Sorumluluğuna" (R2P) sahiptir. Koruma Sorumluluğu (Responsibility to Protect), Soykırım, savaş suçları, etnik temizlik ve insanlığa karşı işlenen suçları önlemek için dört temel endişesini ele almak amacıyla 2005 Dünya Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler'in tüm üye devletleri tarafından kabul edilen küresel bir siyasi taahhüt olarak biliniyor.

Tüm bu tedbirler sonuçta Dünya Ekonomik Forumu (WEF) himayesinde, seçilmemişler tarafından, bir "özel-kamu ortaklığı", Dünya Gezegeni'nin 7,8 milyar insandan kurtarılmasına geldi. Ve küresel ekonominin kapanması ise “virüsü öldürmek” için bir araç olarak sunuldu.

Tabii ki uygulamalar saçma. Dünya Gezegeninin reel ekonomisinin kapanması "çözüm" değil, daha çok Dünya çapında bir istikrarsızlık ve yoksullaşma sürecinin "nedeni" dir.

Siyasi, sosyal ve kültürel kurumlarla birleşen ulusal ekonomi, “gerçek hayatın yeniden üretiminin” temelidir: gelir, istihdam, üretim, ticaret, altyapı, sosyal hizmetler. Dünya Gezegeninin ekonomisini istikrarsızlaştırmak, virüsle mücadeleye "çözüm" olamaz. Ama inanmamızı istedikleri dayatılan "çözüm" budur. Yaptıkları da bu.

EKONOMİK SAVAŞ

190'dan fazla ülkenin ulusal ekonomilerini tek seferde istikrarsızlaştırmak bir “ekonomik savaş” eylemidir. Bunun başka türlü bir anlatımı veya anlaşılması da yoktur. Bu şeytani gündem, ulus devletlerin egemenliğini baltalıyor. Dünyadaki insanları yoksullaştırıyor. Dolar cinsinden küresel borca ​​yol açıyor.

Küresel kapitalizmin güçlü yapıları olan Büyük Para, istihbarat ve askeri aygıtla birleştiğinde itici güçtür. Gelişmiş dijital ve iletişim teknolojilerini kullanarak, küresel ekonominin Kilitlenmesi ve ekonomik olarak kapatılması, Dünya tarihinde eşi görülmemiş bir olaydır.

190 ülkedeki bu eşzamanlı müdahale, demokrasiyi aşağılamaktadır. Askeri müdahaleye ihtiyaç duymadan, dünya çapında ulus devletlerin egemenliğini baltalıyor. Konvansiyonel (Irak tarzı) tiyatro savaşları da dahil olmak üzere diğer savaş biçimlerini gölgede bırakan gelişmiş bir ekonomik savaş sistemidir.

Küresel Yönetişim Senaryoları. Kovid Sonrası Dönemde Yeni Dünya Hükümeti?

12 Mart 2020 Kilitleme projesi, nihayetinde Dünya çapında totaliter bir rejimi dayatmak için yalanları ve aldatmacayı kullanıyor (seçilmemiş yetkililer tarafından) “Küresel Yönetişim”. David Rockefeller'ın sözleriyle : “… Dünya artık daha sofistike ve bir dünya hükümetine doğru yürümeye hazır . Bir entelektüel elitin ve dünya bankacılarının uluslarüstü egemenliği, geçmiş yüzyıllarda uygulanan ulusal oto-belirlemeye kesinlikle tercih edilir . " (Aspen Times’dan alıntı , 15 Ağustos 2011)

Küresel Yönetişim senaryosu, bir sosyal-değişim mühendislik ve ekonomik uyum gündemi dayatır.

Hem gelişmekte olan hem de gelişmiş ülkelere dayatılan neoliberal politika çerçevesinin bir uzantısını oluşturmaktadır. Önde gelen finans kurumları, milyarderler ve onların hayırsever vakıflarından oluşan bir "uluslarüstü egemenlik" (Dünya Hükümeti) tarafından kontrol edilen, "ulusal oto-belirleme" nin hurdaya çıkarılması ve ABD yanlısı vekalet rejimlerinin dünya çapında bir bağlantı noktasının inşa edilmesinden oluşur.

Pandemi Simülasyonu

Rockefeller Vakfı, senaryo planlamasının, "küresel yönetişim" gerçekleştirme aracı olarak kullanılmasını önermektedir. 2010 Rockefeller raporu, 2009 H1N1 domuz gribi salgınının hemen ardından yayınlandı.

Bir başka önemli simülasyon 18 Ekim 2019'da, SARS-2'nin 2020 Ocak ayı başlarında tespit edilmesinden 3 aydan kısa bir süre önce gerçekleştirildi.

Etkinlik 201 , Bill ve Melinda Gates Vakfı ve Dünya Ekonomik Forumu tarafından desteklenen Johns Hopkins Sağlık Güvenliği Merkezi himayesinde düzenlendi.

Zeka ve "Aldatma Sanatı"

Covid krizi, güç elitlerinin karmaşık bir aracıdır. Özenle planlanmış bir istihbarat operasyonunun tüm özelliklerine sahiptir. “Aldatma ve Karşı Aldatma” kullanarak. Leo Strauss: "İstihbaratı politika yapıcıların politika hedeflerine ulaşması ve haklı çıkarması için bir araç olarak gördü, dünyanın gerçeklerini tanımlamak için değil." Ve bu tam olarak Covid-19 ile ilgili olarak yaptıkları şey.

MAKRO-EKONOMİK MÜDAHALE.

KÜRESEL EKONOMİNİN EVRİMİ

Ekonomik, “Şok Tedavisi” Tarihçesi. Yapısal Uyum Programından (SAP) "Küresel Ayarlama (GA)" ya…

12 Mart 2020 (eşzamanlı) BM'ye üye 190 ülkenin ulusal ekonomilerinin kapatılması şeytani ve benzeri görülmemiş bir olaydır. Milyonlarca insan işini ve hayat boyu birikimlerini kaybetti. Gelişmekte olan ülkelerde yoksulluk, kıtlık ve umutsuzluk hüküm sürüyor.

Bu "küresel müdahale" modeli emsalsiz olmakla birlikte, IMF tarafından güçlü "ekonomik tıbbın" dayatılması da dahil olmak üzere ülke düzeyindeki makro ekonomik reformları anımsatan bazı özelliklere sahiptir. Bu sorunu ele almak ve yaşadıklarımızı darbe süreçleri ile eşleştirmek için, sözde “ekonomik şok muamelesi” nin tarihini inceleyelim.

Şili Darbesi (11 Eylül 1973)

Prof. Michel Chossudovsky, Şili Katolik Üniversitesi'nde misafir profesör olarak, Salvador Allende'nin demokratik olarak seçilmiş hükümetine yönelik askeri darbeyi yaşadı.

Bu darbe, Dışişleri Bakanı Henry Kissinger tarafından yönetilen ve yıkıcı makro-ekonomik reformlarla birlikte yürütülen bir CIA operasyonuydu .

Kissinger ve General Augusto Pinochet

Darbeyi takip eden ayda ekmek fiyatı bir gecede 11'den 40 escudoya çıktı . Pinochet diktatörlüğü altında hem gerçek ücretlerin hem de istihdamın bu mühendislik ürünü çöküşü, ülke çapında bir yoksullaşma sürecine yol açtı. Gıda fiyatları hızla yükselirken, "ekonomik istikrarı sağlamak ve enflasyonist baskılardan kurtulmak" için ücretler dondurulmuştu. Bir günden diğerine, bütün bir ülke berbat bir yoksulluğa sürüklenmişti: Şili'de bir yıldan kısa bir süre içinde ekmeğin fiyatı otuz altı kat arttı ve Şili nüfusunun yüzde seksen beşi yoksulluk sınırının altına çekildi. " Bu, “Şili'nin 1973 Sıfırlaması" idi.

İki buçuk yıl sonra (1976), Şili’deki benzer gelişmeler ile Arjantin'de de darbe yapıldı.

Şili ve Arjantin, gelecek şeyler için, "kostümlü provalar" idi: IMF-Dünya Bankası Yapısal Uyum Programının (SAP) dayatılması, 1980'lerin başından itibaren 100'den fazla ülkeye dayatıldı. Bu ülkeler arasında Türkiye’de vardı. Tarihler 12 Eylül 1980 tarihini gösterdiğinde asker Türkiye’de yönetime el koymuştu. 

“Serbest piyasa”nın kötü şöhretli bir örneği: Ağustos 1990'da Peru, IMF'nin diktalarına uymadığı için cezalandırıldı: yakıt fiyatı bir günde 31 kat , ekmeğin fiyatı on iki kattan fazla arttı. "Demokrasi" adına gerçekleştirilen bu reformlar, Şili ve Arjantin'de askeri yönetimin yumruğu altında uygulananlardan çok daha yıkıcıydı.

Ve şimdi askeri darbeler geride kaldı.  12 Mart 2020'de, IMF'nin hakim mali çıkarlar adına uyguladığı 40 yıllık, “şok muamelesi” ve kemer sıkma önlemlerinden daha yıkıcı ve yıkıcı olan yeni bir makro-ekonomik istikrarsızlaştırma aşamasına giriyoruz.

Bir kopuş, tarihsel bir kopuş ama süreklilik var!

Küresel Ekonominin Kapatılması: Tüm Gezegen Düzeyinde Ekonomik ve Sosyal Etkiler.

Bugün Küresel Ekonomiye neler olup bittiğini ülkelere göre Yapısal Uyum Programı (SAP) kapsamında alacaklılar tarafından uygulanan, “müzakere edilmiş” makro-ekonomik önlemlerle karşılaştırın. 12 Mart 2020 "Küresel Uyum " ulusal hükümetlerle müzakere edilmedi. Medya propagandası tarafından desteklenen bir "özel / kamu ortaklığı" tarafından dayatıldı ve her zaman birlikte seçilmiş ve yozlaşmış politikacılar tarafından kabul edildi.

"Tasarlanmış" Sosyal Eşitsizlik ve Yoksulluk ve yoksulluğun küreselleşmesini, pandemi ilan tarihi olan 12 Mart 2020’yi Küresel Uyum” için,  Şili 11 Eylül 1973 ile karşılaştırma;

Acı bir ironi olarak, 2020 "Küresel Uyum" un arkasındaki aynı Büyük Para çıkarları Şili (1973) ve Arjantin'de (1976) aktif olarak yer aldı. "Condor Operasyonu" nu ve "Kirli Savaşı" hatırlayın .

Süreklilik vardır: Aynı güçlü mali çıkarlar: IMF ve Dünya Bankası bürokrasileri şu anda Büyük Sıfırlama adı altında, "salgın sonrası", Yeni Normal "borç operasyonlarının (alacaklılar adına) hazırlanması ve yönetilmesinde yer almaktadır .

Henry Kissinger , Şili'nin 9/11, 1973 “Sıfırlama” nın koordinasyonunda yer aldı. Ertesi yıl (1974), o hazırlıkların başındaydı. “Ulusal Stratejik Güvenlik Mutabakatı 200 (NSSM 200) tanımlanmış nüfus azaltma olarak, Üçüncü Dünya’ya yönelik ABD dış politikasında en yüksek öncelik oldu.

NSSM 200 :  Ulusal Güvenlik Çalışması Muhtırası 200: ABD Güvenlik ve Denizaşırı Çıkarlar için Dünya Çapında Nüfus Artışının Etkileri, ABD Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından Henry Kissinger yönetiminde 10 Aralık 1974'te tamamlandı. ABD Başkanı Gerald Ford tarafından Kasım 1975'te resmi ABD politikası olarak kabul edildi. İlgili raporda, Kilit ülkeler üzerinde yoğunlaşma kısmında, Nüfus moderasyonu için yardımın, özel ABD siyasi ve stratejik çıkarlarının olduğu en büyük ve en hızlı büyüyen gelişmekte olan ülkeler olarak, Hindistan, Bangladeş, Pakistan, Nijerya, Meksika, Endonezya, Brezilya, Filipinler, Tayland, Mısır, Türkiye, Etiyopya ve Kolombiya’nın dünyadaki mevcut nüfus artışının yüzde 47'sini oluşturduğu tespiti yer aldı. Nüfus artışında NATO üyesi olan Türkiye’nin varlığı ve ilk sırada yer alması, o dönemlerde Varşova Paktı ülkeler ile kıyaslanmasına neden oldu. Ve çıkan sonuç eğer Türkiye NATO kapsamı dışında tutulursa oran %73’den %70’e gerileyecekti. Raporda yine Demografik olarak Türkiye’nin petrol zengini yedi devletin (Suudi Arabistan, Irak ve Kuveyt dahil) hakim olduğu Batı Güney Asya'da yer aldığı ve  1970-2000 yılları arasında yıllık ortalama yüzde 2,9 büyüme oranıyla en hızlı büyüyen Az Gelişmiş Ülkelerden biri olacağı tahmin ediliyor. Raporun yayınladığı tarihte Dünya nüfusunun 3,9 milyar; Gelişmiş ülkelerde 1,1 milyar (yüzde 30) ve az gelişmiş ülkelerde 2,8 milyar (yüzde 70). Yani anlaşılan nüfus artışı çok boyutlu olarak ele alınan bir rapor.

     

Büyük Sıfırlama Altındaki, "Nüfusun Azalması" Hamlesi mi?

Bugün Henry Kissinger, Dünya Ekonomik Forumu'nun (WEF) himayesi altında şekillenen Büyük Sıfırlama'da, aynı zamanda nüfusun azaltılmasına da kararlı olan Gates Vakfı'nın yanında sağlam bir destekçisidir. Hatta, Büyük Sıfırlamanın mucidinin de Hanry Kissinger olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Ulusal hükümetlerle müzakere etmeye veya “rejim değişikliği” yapmaya gerek yok. 12 Mart 2020 projesi, iflasları, işsizliği ve özelleştirmeyi çok daha büyük ölçekte tetikleyen ve 150'den fazla ülkenin ulusal ekonomilerini bir anda etkileyen bir "Küresel Uyum" oluşturmaktadır.

Ve tüm bu süreç, CDC ve WHO'ya göre mevsimsel influenzaya benzeyen “öldürücü virüs” ile mücadele aracı olarak kamuoyuna sunulmuştur.

KÜRESEL KAPİTALİZMİN HEGEMONİK GÜÇ YAPISI

Pandemi darbesinde, milyarder vakıflar da dahil olmak üzere Büyük Para itici güçtür. Wall Street ve Bankacılık kuruluşu, Big Oil and Energy, sözde "Savunma Müteahhitleri", Big Pharma, Biotech Conglomerates, Corporate Media, Telecom, Communications and Digital Technology Giants ve bir ağın karmaşık bir ittifakıdır. Bunun dışında ama birlikte düşünce kuruluşları, lobi grupları, araştırma laboratuvarları vb. fikri mülkiyet sahipliği de merkezi bir rol oynar.

Bu karmaşık karar alma ağı, büyük alacaklı ve bankacılık kurumlarını içerir: Federal Rezerv (FED), Avrupa Merkez Bankası (ECB), IMF, Dünya Bankası, bölgesel kalkınma bankaları ve 1930 yılında kurulan İsviçre’nin Basel merkezli Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS). önemli stratejik rol oynar.

Buna karşılık, Pentagon, ABD İstihbarat (ve araştırma laboratuvarları), Sağlık yetkilileri, Ulusal Güvenlik ve ABD Dışişleri Bakanlığı (ABD dahil) dahil olmak üzere ABD Eyalet aygıtının ve Washington'un Batı Müttefiklerinin üst kademeleri, doğrudan veya dolaylı olarak işin içindedir. Bunu 150'den fazla ülkedeki büyükelçilikleri de ilave etmek gerekir. Onların etkin rolü ile uluslararası ağa da  tamamlanmış olur.

SÜPER ZENGİNLER TARAFINDAN DEVAM EDEN SERVET TAHSİSİ

İflas ve işsizlik dalgasının sorumlusunun, “Virüs” olduğu söyleniyor. Bu bir yalan. Virüs ile ekonomik değişkenler arasında nedensel bir ilişki yoktur. Reel ekonominin istikrarsızlaşmasına (Dünya çapında) katkıda bulunan bu (karar alma) projenin arkasındaki güçlü finansörler ve milyarderlerdir.

Son dokuz ay içinde milyarlarca dolara para yatırdılar. Nisan ve Temmuz ayları arasında dünyanın dört bir yanındaki milyarderlerin sahip olduğu toplam servet 8 trilyon dolardan, 10 trilyon doların üzerine çıktı.

Forbes Raporu, zenginlerin bu muazzam artıştaki gerçek nedenleri açıklamıyor. Çünkü, kolektif milyarderlerin serveti, son on yılda herhangi bir dönemde görünmeyen bir şekilde en hızlı şekilde arttı.

Aslında , dünya tarihinde küresel zenginliğin en büyük yeniden dağıtımıdır. Dünya çapında sistematik bir yoksullaşma sürecine dayanmaktadır. Bu bir ekonomik savaş eylemidir.

Milyarderler sadece cömert, “hükümet teşvik paketlerinin” alıcıları değildi, Covid korku kampanyasının Şubat başındaki başlangıcından bu yana elde ettikleri mali kazançların büyük kısmı, içeriden bilgi ticareti, önbilgi, türev ticaret ve hem finans hem de emtia piyasalarıdır.

Warren Buffett bu spekülatif araçları haklı olarak, “Finansal Kitle İmha Silahları” olarak tanımlıyor.

Her darbede zengin daha da zengin olur. Bu bağlamda VİRÜS darbesinde ABD’li kolektif milyarderlerin birleşik serveti, 18 Mart 2020 ile 8 Ekim 2020 tarihleri arasında 850 milyar dolar artarak % 28'in üzerinde bir artış gösterdi. Bu artış yalnızca ara bilançodur.

Bu tahmin, bir dizi borsa çöküşünün damgasını vurduğu 18 Mart'tan önceki dönemdeki servet artışını hesaba katılmıyor.

ABD'li kolektif milyarderlerin 18 Mart 2020'de  2,947 trilyon dolarlık toplam serveti, 8 Ekim'de 3,8 trilyon dolara çıktı!...

Bu üst milyarder sınıfı, Şubat ayından itibaren finansal piyasaları manipüle ediyor ve ardından 12 Mart'ta küresel ekonominin kapatılmasını emrediyor, burada belirtilen amaç; Covid-19 ile, yani mevsimsel griple benzer şekilde mücadele etmek!... Ama diğer tarafta insanlar fakirleşiyor, ülke ekonomileri ise iflasın eşiğine geliyor. Asıl kurtarıcı ise hastahane yerine bankalar, doktor yerine ise bankerler oluyor.   

"GERÇEK EKONOMİ" VE "BÜYÜK PARA"

Bu Covid kilitleme politikaları neden iflas, yoksulluk ve işsizliğe öncülük ediyor?

Küresel kapitalizm monolitik (Tek dosyadan oluşan işletim sistemi çekirdeğidir.) değildir. Gerçekten de süper zenginler ile Dünya nüfusunun büyük çoğunluğu arasında "Bir Sınıf Çatışması" var.

Ancak kapitalist sistem içinde de yoğun bir rekabet var . Yani "Büyük Paralı Sermaye" ile ulusal ve bölgesel düzeyde farklı üretim faaliyet alanlarındaki şirketlerden oluşan, "Gerçek Kapitalizm" arasında bir çatışma. Aynı zamanda küçük ve orta ölçekli işletmeleri de içerir.

Devam eden şey, Dünya tarihinde eşi görülmemiş bir servet yoğunlaşması ve gelişmiş teknolojilerin kontrolü sürecidir; bu süreçte finans kuruluşu yani, milyarlarca dolarlık alacaklılar, hem iflas etmiş şirketlerin hem de Devlet varlıklarının gerçek varlıklarına el koymaya adaydır. Küresel finans kurumları ise reel ekonominin “alacaklılarıdır.”

"İKİNCİ DALGA". BAŞKA BİR KİLİTLEME

İkinci Dalga Yalan'dır. Virüsle mücadele ve hayat kurtarmanın bir yolu olarak kamuoyuna sunulmuştur.

Hükümetlerin bize söylediği bu. Korku kampanyası, dünyanın farklı bölgelerinde eşzamanlı olarak, yüksek vites ile  uygulamaya girdi.

Test, Test, Test, Birleşik Krallık'ta Silahlı Kuvvetler, amacı pozitif vakaların sayılarını artırmak olan PCR'yi kullanarak kitlesel test operasyonlarına katılmaktadır.

Söylemeye gerek yok: Bu İkinci Dalganın başlangıcında, küresel ekonomi zaten bir kaos durumunda. Raporlar bu küresel krizin derinliğini ve ciddiyetini ortaya koymada başarısız olsa da, kanıtlar hala belirsiz ve eksik.  

İkinci Dalganın mantığı; sosyal mesafenin uygulanması, yüz maskesinin takılması vb. İle birlikte ulusal ekonominin yeniden açılmasını önlemek ve ertelemektir.

Hedef, hizmet ekonomisi, havayolları, turizm endüstrisi, vb. Hava yolculuğuna katı kısıtlamalar getirmek, büyük havayollarını iflasa sürüklemekle eşdeğerdir. İflas programı tasarlandı ve uygulandı. Yalnızca ABD turizm ve seyahat endüstrisinde 9 milyon 200 bin kişi işini kaybetti. Ve "10,8 milyon ile 13,8 milyon kişi de iş kaybı riski var.  

İkinci Dalga, milyarderlerin ekonomik değeri olan parçaları toparlamasına ve bunları da sahiplerinden rockbottom (en düşük) fiyatlara almalarına olanak sağlamaktır.

Mali kriz sırasında, doğrudan manipülasyon yoluyla el koydukları para, iflas etmiş hükümetleri olduğu kadar iflas eden şirketleri de satın almak için kullanılacaktır.

KÜRESEL YÖNETİM: TOTALİTER BİR DEVLETE DOĞRU

Dünya çapında uygulanan, ulusal ekonomilerin kilitlenmesi ve kapanması, küçük ve orta ölçekli işletmelerin tasarlanmış iflası ile birlikte ikinci bir kitlesel işsizlik çılgınlığını tetikliyor. Bunların hepsi, her türlü protesto ve direniş biçimini kırmayı amaçlayan, küresel totaliter bir devletin kurulması öncülük ediyor.

AŞI

Vücut içerisine yerleştirlen dijital pasaport dahil, Covid aşılama programı, küresel totaliter rejimin ayrılmaz bir parçasıdır.

Kötü şöhretli ID2020 nedir?

BM kuruluşları ve sivil toplum dahil olmak üzere kamu-özel sektör ortaklarının bir ittifakıdır. Genelleştirilmiş aşılamayı dijital kimlik platformu olarak kullanan elektronik bir kimlik programıdır. Program, yeni doğanlara taşınabilir ve kalıcı biyometrik bağlantılı dijital kimlik sağlamak için mevcut doğum kaydı ve aşılama operasyonlarından yararlanıyor. Kırmızı bölgeler, yüz maskeleri, sosyal mesafe ve kilitlenme.

"BÜYÜK SIFIRLAMA"

Covid Küresel Borç Krizini tetikleyen aynı güçlü alacaklılar şimdi, esasen Dünya Ekonomik Forumu'nun, "Büyük Sıfırlama" olarak tanımladığı şeyi empoze ederek, "Yeni Normal" oluşturuyorlar:

Bu dönüşümü  itmek için COVID-19’un kilitlemeleri ve kısıtlamaları kullanılarak, Büyük Sıfırlama bir 'Dördüncü Sanayi Devrimi' kisvesi altında kullanıma sunuluyor. Ekonominin etkili büyük kuruluşları kapatılıyor, eski işletmelerin iflası sağlanıyor, COVID öncesi ekonominin ekonomileri 'yeniden yapılandırılıyor' ve artık birçok iş yapay zekaya dayalı makineler ile çalışacaktır.  

Ve çok sayıda işsiz olacaktır. Bu işsizle sonra bir tür evrensel temel gelirine yerleştirilecek. Kilitlenmenin sonucu borçlar büyük ölçekte iflasa dönüşecek, mal varlıkları değer kaybına uğrayacak ve tüm bunların yarattığı derin buhran, Büyük Sıfırlamayı gerçekleştirmeye yardımcı olacaktır.

WEF, halkın ihtiyaç duyduğu her şeyi 'kiralayacağını' söylüyor: 'sürdürülebilir tüketim' ve 'gezegeni kurtarmak' kisvesi altında insanların mülkiyet hakkını elinden alınacak. Tabii ki, bu harika sıfırlamayı başlatan küçük seçkinler her şeye sahip olacak.

Merak edilen, "Büyük Sıfırlama”’dan sonra, yani 2030'lu yıllarda insan olmak demek, otoriter - totaliter bir toplum anlayışı ile "Hiçbir Şeye Sahip Olmadan” mutlu olmak demektir.

2030'a kadar, küresel alacaklılar, Dünya Nüfusunun büyük sektörlerini yoksullaştırırken, Dünya servetini, “Küresel Uyum” senaryosu altında kendilerine mal edecekler.

2030'da "Hiçbir şeye sahip olmayacaksınız ve mutlu olacaksınız."

Birleşmiş Milletler: Küresilcilerin Yönetim Aracı  

BM, "Küresel yönetim" adına, Büyük Sıfırlamayı onaylayarak suç ortağı oldu.

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, salgının “bir sağlık krizinden fazlası” olduğunu haklı olarak kabul ederken, bu krizin gerçek nedenlerine ilişkin BM himayesi altında anlamlı bir analiz veya tartışma yapmadı!

BM’nin Eylül 2020 raporuna göre: “Yüzbinlerce hayat kaybedildi. Milyarlarca insanın hayatı sekteye uğradı. Sağlık etkilerine ek olarak, COVID-19 derin eşitsizlikleri ortaya çıkardı ve şiddetlendirdi … Bireyler, aileler, topluluklar ve toplumlar olarak bizi etkiledi. Henüz doğmamış olanlar da dahil olmak üzere her nesilde etkisi oldu. Kriz, ortak tehditlere eşgüdümlü bir küresel yanıt oluşturmak için sistemlerimizde olduğu kadar, ülkeler içinde ve arasında kırılganlıkları vurguladı.

Dünya çapında sosyal ve ekonomik yıkımı tetikleyen kararlara değinilmiyor. BM Güvenlik Konseyi'nde tartışma yok. BM Güvenlik Konseyi'nin Beş Daimi Üyesi arasında mutabakat var.

 Virüs Sorumlu Tutulur.

Özel-kamu ortaklığındaki WEF “Dünyamızı Yeniden Tasarlayın ve Sıfırlayın” BM tarafından onaylandı.

Kovid krizi, tarihsel bir sürecin doruk noktasıdır.

Küresel ekonominin kilitlenmesi ve kapanması, Irak’ta bir türlü bulunamayan "kitle imha silahları" dır. Bizim uğraştığımız şey kapsamlı bir şekilde, "insanlığa karşı suçlardır.".

JOE BİDEN VE "BÜYÜK SIFIRLAMA"

“Seçilmiş Başkan” Joe Biden, finans kurumunun çıkarlarına hizmet eden güvenilir bir vekil ve bakımlı bir politikacıdır.

Joe Biden'in Saddam Hüseyin'in “kitle imha silahlarına sahip olduğu” gerekçesiyle Irak İstilasının sağlam bir destekçisi olduğunu unutmayalım. Senatör Dick Durbin,  "Amerikan Halkı bu savaşa kandırıldı." dedi . Joe Biden tarafından tekrar kandırılmanıza izin vermeyin.

Irak savaşı ile ödüllendirilen Biden’in hayatına gelişerek giren kısaltmalar 9/11, GWOT (Terörizm ile Küresel Savaş), WMD (Kitle İmha Silahları) ve şimdi de COVID.

Fox News, onu kapitalizmi tehdit eden bir "sosyalist" olarak tanımlıyor: "Joe Biden'ın sosyalist" Büyük Sıfırlama "hareketiyle rahatsız edici bağlantısı". Bu tamamen saçma olsa da, birçok “ilerici” ve savaş karşıtı aktivist, Biden başkanlığının daha geniş sonuçlarını analiz etmeden Joe Biden'ı onayladı. Bu durum COVİD kadar aldatmaca, Büyük Sıfırlama kadar gerçekçi idi.

Büyük Sıfırlama sosyal olarak bölücüdür, ırkçıdır. Küresel Kapitalizmin şeytani bir projesidir. Amerikalı işçilerin büyük çoğunluğunun yanı sıra küçük ve orta ölçekli işletmeler için de tehdit oluşturmaktadır. “Büyük Sıfırlama” nın gerçekleştirilmesine aktif olarak katılan bir Biden-Harris yönetimi, insanlık için bir tehdittir.

Covid ile ilgili olarak, Biden, “İkinci Dalga” ya, yani “öldürücü virüsle mücadele” için hem ABD ekonomisinin hem de küresel ekonominin kısmi kapanışını sürdürmeye sıkı sıkıya bağlıdır.

Joe Biden, yıkıcı ekonomik ve sosyal sonuçlarla WEF'in hem ulusal hem de uluslararası düzeyde, "Büyük Sıfırlama" nın benimsenmesi için bastıracaktır. 2021 Yazında yapılması planlanan 2021 Dünya Ekonomik Forumu (WEF), “Büyük Sıfırlama” nın uygulanmasına odaklanacaktır.

Joe Biden yönetimi, büyük para ve güç sahiplerinin  totaliter planın olan Büyük Sıfırlama’yı  aktif olarak takip eder:

Ulusal ve uluslararası düzeyde önemli protesto ve örgütlü direniş olmadıkça, Büyük Sıfırlama Joe Biden-Kamala Harris yönetiminin hem iç hem de ABD dış politika gündemlerine yerleştirilecektir.

Ve pandemi ile insanlar, ulus devletleri üzerinde başlatılan savaş, kolektif sermayenin istediği düzen ki “Büyük Sıfırlama” da istedikleri ortamı oluşuncaya kadar devam edecektir.  

Yapılan araştırmalara göre toplam 236 darbe yapmışlar. Darbelerin kıtalara göre dağılım ise şöyle Afrika 101, Orta Asya ve Asya 36, Avrupa 8, Latin Amerika 70 Orta Doğu ve Arap Yarımadası 21. Bu gerçekleşen darbelerin yanı sıra bir de 239’da gerçekleşmeyen darbeler ve darbelerin yanında besleyip büyüttükleri bir de terör örgütleri vardır. Ama dünyanın darbeler konusunda bu kadar tecrübesi olmasına rağmen, yaşadığımız en büyük darbeyi görmekte güçlük çekiyoruz. Biraz dikkatli baksak, darbeyi yapanların Şili, Afrika ve Türkiye’deki darbeleri yapanların aynı çevreler ve uygulamaların da aynı uygumlalar olduğunu göreceğiz.

Bir Ekonomik Tetikçinin itiraflarını yazan John Perkins’in kitabındaki, “…gezegenimizin doğal kaynaklarını kontrol eden birkaç varlıklı ailenin ceplerine para aktarırlar. Kullandıkları araçlar arasında sahte finansal raporları hileli seçimler, rüşvet, zorbalık, seks ve cinayet bulunmaktadır. Oynadıkları oyun imparatorluklar kadar eski olmasına rağmen, günümüzdeki küreselleşme sürecinde yeni ve korkutucu bir boyut almıştır.” ifadelerindeki, o korkutucu boyut bugünkü yaşadıklarımızdan ibarettir.

BU PANDEMİ DEĞİL, İNSAN SAĞLIĞI HİÇ DEĞİL, “KÜRESEL DARBEDİR" Türkiye’de başından itibaren COVİD-19 ile yaşatılanlara,  “Küresel Darbe” olduğunu söyledik. Fakat en iğrenci İNSAN neslinin nüfusunu azaltma konusundan Henry Kissinger ile başlayan  planlardır.

Not: Yazının hazırlanmasında makalelerinden  fazlası ile  istifade ettiğimiz sayın Prof. Michel Chossudovsky’a teşekkür ederim.

Kaynaklar :

https://www.5gvirusnews.com/yazarlar/bilimsel-diktatorluk-h187.html

https://www.5gvirusnews.com/yazarlar/dun-askerleri-bugun-saglikcilari-kullaniyorlar-h237.html

https://gorus21.com/prof-dr-michel-chossudovsky-global-capitalism-world-government-and-the-corona-crisis/

https://theirishsentinel.com/2020/11/26/the-covid-pandemic-destroying-peoples-lives-engineered-economic-depression-global-coup-detat-2/

https://www.globalresearch.ca/covid-19-rt-pcr-how-to-mislead-all-humanity-using-a-test-to-lock-down-society/5728483

Anahtar Kelimeler:
COVID19Hanry KissingerDarbe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.