Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem Mehmet Eymür TL

“BEN DEMİŞTİM” İLE OLMAZ! BÖYLE OLUR!

Yazan Muammer KARABULUT

Rothschildlerin Fransa kolu olan Edmond Adolphe Maurice Jules Jacques de Rothschild’in (1926-1997) oğlu Edmond de Rothschild(1963-2021) öldü. Ölüm  nedeni kalp krizi olarak açıklandı. Anlaşılan servetini korurken kalbini unutmuştu. Ama asıl ölüm nedeninin kalp krizi olduğuna pek ihtimal verilmiyor. Acaba kalp krizini tetikleyen başka bir şey mi olmuştu. Onu da yakında öğreniriz.

18. yy Avrupa’sını yaşadığı Almanya’da(Frankfurt) çocukları ile paylaşan Amschel Mayer Rothschild, Avusurya, İngiltere, İtalya ve en Jakob Mayer de Rothschild’de Fransa’ya yolladı.

Waterloo Savaşı ile Napolyon’u ellerinden oynatan, Avrupa’yı kan gölüne döndürerek merkez banklarını ele geçiren Rothschildler için, artık en küçük çocuk olan Jakob Mayer de Rothschild tarafından yönetilmesi hiçte zor olmadı. Ölen Edmond’da bunların torunuydu. İşte bu ölüm  28 Ekim 2012 tarihinde, Kocaeli’de duyarlı bir grubun, Türkiye’de bugün kadar ilk kez, son aylardan iyice ezberlediğimiz küresel güçleri hedef yaparak açık alanda basın açıklaması yaptılar.  Bugüne kadar ülkeleri hedef göstererek, “kahrolsun edebiyatı”  ile siyaset yapılan Türkiye’de, asıl hedef gösteriliyordu.

Koaceli Sahipsiz Değildir Derneği üyeleri o gün için yaptığı açıklamada,  “Rothschıldler yüzlerce yıldır manevi güç olarak tanrıyı ve maddi güç olarak da parayı kullanıyor. Geleceği de insanların birbirilerini öldürmesi üzerine kuruyorlar. Ne kadar çok insan ölürse, o kadar çok para kazanıyorlar. Ve insanların akıllarını tanrı ile almayı da çok iyi biliyorlar. Kendilerini dünyanın sahibi olarak görüyor ve öyle idare ediyorlar. Eğer bu günkü savaşı kazanmak istiyorsak, savaşı istemediğimizi haykırmalıyız. ” dediler.  

En büyük silahımız her daim barış olmalı diyen grup, “Görmemiz gereken AK Parti, PKK ve benzeri değil. Rothschıldlerin, ABD’nin iflası sonrasında çıkartacağı yeni bir dünya savaşı ile yeni bir dünya kurma projesi olmalıdır. Eğer yüz kişinin, yeni dünya projesinin piyonu olmak istiyorsanız, o Kürt, bu Türk, o Alevi, bu Müslüman diyerek savaşı ve kan akıtılmasına karşı durmaktan geri adım atmayın. Bir defa da olsa savaşı durdurarak bu savaşı kazanmak istiyorsak, o da en büyük silahımız olan barışa sarılmak olmalıdır” diyerek sözlerini noktaladı.

Kocaeli’deki bu grubun başında Vedat ÇALIK vardı. Kendisi bugünde Kocaeli de Microsoft ve Huawei dava açan kişi, aynı zamanda 5gvirus-platformunun üyesidir.

Bugün de, “küresel güçler istedi diye aşı olmayız.” diyoruz.

Eğer bugün Bill Gates’in kontrolündeki darbenin üssü olan Dünya Sağlık Örgütü’nü görmez ve tedbir almazsak, dün yer altı ve yer üstü kaynaklarını hunharca kullanan, milyonlarca insan öldüren küresel güçlere bir zafer daha kazandırmış oluruz!..  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 3 yıl önce

Vedat Bey iyi ki varsınız... Allah sayılarınızı arttırsın.... Ben de aşı olmayağım ben de boyun eğmeyeceğim yanlız değilsiniz. İyi ki varsınız 5Gvirüsnewss

Avatar
Fevzi 3 yıl önce

Bravo

Avatar
Sivas 3 yıl önce

Bunların bunun gibilerin sonu gelmeden dünya düzelmez