Öne Çıkanlar DSÖ Robert W Malone Prof. Dr. Selim ŞEKER Megali İdea Akan KÜRŞAT

Bir SENE BÖYLE GEÇTİ

Şaka bir yana, CoVID ile tanışalı 1 yılı geçti. Çin’de çıktığında takvimler Aralık ayını gösteriyordu. Sonra aklımız karıştı. Martta Türkiye’ye geldi, ardından Avrupa ve ABD’yi kasıp kavurdu. Ama Çin’de artık herşey yolunda, ne maske, ne mesafe, ne eve hapsoluyor insanlar.. CoVID geldi, Çin’de artık grip vakasından ölümler de yok!?

Aşı, ilaç tartışmaları sürerken, hala biz bu virüsün Made in Chine mi, yoksa Made in USA mı, Made in France mi olduğunu anlayamadık. Tanı kiti de 2017’de patentlenmiş, hem de CoVID 19 olarak. Tanı kiti olmayınca mikrobu nasıl izole ediyorsun, bir yandan da mutasyona uğruyor dediğin bu mikroba nasıl ilaç ve aşı geliştiriyorsun . Ve birileri tüm insanlığı nasıl bu kadar kolay kandırabiliyor.

Bu mikrop’un laboratuvarda üretilip üretilmediği bilinmiyor. Bu mikrobun kim tarafından, nerede ve niçin üretildiği de bilinmiyor.Tanı kiti de yanlış kurgulanmış. Daha doğrusu mikrop ortaya çıkmadan adı tanı kiti patentlenmiş. İşi Holywood’daki çizgi film senaristleri bile bunu biliyor, ama DSÖ, FDA bilmiyor.

Aslında karışıklık, süreçten kaynaklanıyor. 2000 yılında başlaması gereken süreç, 2020’ye sarktı. Daha mikrobun ne olduğunu bilmiyoruz ama, 10 yılda ancak yapılır denen aşı ilaç, hemen hepsi 6 ayda tamam.

Konu sadece sağlıkla, farmakoloji, biyoloji, viroloji ya da genetik bilimi ile ilgili değil. Başka yerlerde başka şeyler dönüyor.

Bir de defa bizde multidisipliner bir bakış yok. 5G ile mRNA arasındaki ilişkiyi, RF ile biyoloji arasındaki etkileşimi bilmek için multidispliner bir bakış açısına ihtiyaç var.

Bunu da ancak beyaz efendilerimiz yapabilir. Çünkü yeni teknolojiler, test cihazları ve kimyasalları onlarda var. Bizde gen laboratuvarı mı var. Biz İHA’larla oyalanıyoruz. Biz İHA’larımız, SİHA’larımızla övünürken, dünyada başka şeyler oluyor.

Zaten hepimiz ev hapsindeyiz, sosyal mesafe ile temas da engellendi. Sokağa da çıkılamıyor, salon toplantısı da yapılamıyor, sanal alemdeki bütün haberleşmeler de izlenebiliyor.

Yeni yılda size ne yazık ki ümid vadedemiyorum. Yeni krizlere, pandemilere hazırlıklı olun.

Neredeyse 1 yıl oldu ve sonuç ortada. Daha doğru düzgün, karşılaştırılmalı, analitik, asimetrik  halk sağlığı istatistik verilerine bile sahip değiliz.

Yeni yıl sürprizi, İngiltere’den gelen mutasyon haberi idi. Sırada Siber pandemi var. Bilgisayar sistemlerinde viral etki ile kilitlenmelere yol açacak yeni bir pandemi. Bilgisayar sistemi üzerinden ekonomi, siyaset ve ferden ferda herkes etkilenecek bu salgından.

Bütün bu olanlar GreetReset’in hazırlık çalışmaları. Daha yeni BrettonWoods’u ilan etsinler, bankacılık sistemi, borsalar, hazinelerin, ekonominin durumu ne olacak görürsünüz.

Hele Amerikan seçimlerinin sonucu bir ortaya çıksın, sonra global aktörler arasındaki hesaplaşma bir çatışmaya mı, uzlaşmaya mı dönecek bir görelim, sonra sıza bizlere gelecek. Eğer kendi aralarındaki liderlik, yöntem ve nihai hedef olarak yeni global düzen konusunda anlaşırlarsa, ne olacak hep birlikte göreceğiz. Ortalık toz duman. Global Derin çete şimdi DSÖ’yü de devre dışı bırakarak operasyonu tek elden yönetmek istiyor. Önümüzdeki günler çok büyük hesaplaşmalar olacağa benziyor. 2021’e fırtına gibi giriyoruz. Herşey mümkün. Bakalım 20 Ocak’a kadar ne olacak ve ondan sonra ne olacak? Cevabını arayan o kadar çok soru var ki!

Bakalım belki, tribünlerdeki seyirciler oynanan kirli oyunun farkına varır ve sahneye inerler. Yoksa onların planlarına bakarsanız, dünyanın bunlardan çekeceği daha çok kötü günler var.

Allah şerlilerin şerrinden korusun, kula kulluk etmeyelim ve o korumayı hak eden kullarından olalım. Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeCOVİDMRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes 3 yıl önce

neler olacağını hep birlikte göreceğiz,önemli olan ne göreceğimiz..

Avatar
Anıl 2 yıl önce

Pcr tanı kiti patenti 2017 virüsün çıkışı 17 ocak 2020 bu ne demek 3 yıldır virüs hayatımızda ama 2020de canımız istedi yayınlamak demek virüsle pcr arasında bir bağlantı yok demek..3 faz çalışması 2 3 yıl süren bir asinin 6 ayda paketlenmesi sürecin hizlandirilmasi