Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

CHABAD’I GÖRMEYEN KÖRDÜR

Yazan Muammer KARBULUT

Eğer eski Anadolu olsaydı, Chabad’ı önce Köroğlu görürdü.

CHABAD  örgütünün yasadışı Türkiye temsilcisi Mendy Chitrik  16 Mayıs 2023 günü twitter sayfasından bir müjde verdi. Paylaşımında 40 ülkeden gelen, “Chabad-Lubavitch Elçileri” nin FAS’ın en büyük şehirlerinden Kazablanka’da toplandığı yazılıydı.

Toplantıya katılan ülkeler arasında Türkiye, Yunanistan, Kıbrıs ve Kuzey Kıbrıs diye kısaltmışlar ama KKTC adına gizli faaliyet gösteren Azimova Chaim Hillel de katılmış…

Bilindiği üzere bu tür uluslararası toplantılarda çok hassas olan Yunanistan veya Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden bir tepki duydunuz mu?

-Hayır!

Çünkü hep söylüyoruz yeni dünya düzeninde, NUHİ Yasalar,  TEK İNSAN ve TEK DÜNYA var. Ayrımcılık şuanda bundan haberi olmayan insanların birbirini yemesi içindir.

Ayrıca FAS Temsilciler Meclisi de ne tesadüf 40 ülkeden gelen, “Chabad-Lubavitch Elçileri”'nin toplantısından sonra İsrail ile bir dostluk grubu kurulduğunu açıkladı(bkz). Haberde dikkat çeken ise FAS’da 1967 yılında Abdelkrim al-Khatib ve arkadaşları tarafından  kurulan, ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’nin(*) dışında olan herkesin bu dostluk grubuna  destek vermesidir.

Artık küresel güçler işbirlikçi kullanmıyor!!! Direk olarak CHABAD’ı kullanıyor. Yani kendisi sahada ve kendisi var.

Hepsi bu kadar!..

Resim:

Fas’ın en büyük şehirlerinden olan Kazablanka’da düzenlenen, “Chabad-Lubavitch Elçileri” konferansında temsil edilen 40 ülke şu şekilde: Angola, Avusturya, Bulgaristan, Kanada, Kanarya Adaları, Kongo, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Gana, Yunanistan, İzlanda, İrlanda, Fildişi Sahili, Lüksemburg, Malta, Mauritius, Monako, Karadağ, Fas, Nijerya , Kuzey Kıbrıs, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Ruanda, Sırbistan, Slovakya, İspanya, İsveç, Türkiye, Uganda, Birleşik Arap Emirlikleri ve Zambiya.

Resim:

Konuşan Serge Berdugo 1993 ile 1995 yılları arasında Turizm bakanlığı yapmış olan  Fas İsrail Topluluğu Konseyi Genel Sekreteri ve Kazablanka İsrail Topluluğu Başkanı

(*) Adalet ve Kalkınma Partisi adı altında, Adalet ve Kalkınma Partisi-1967 (Fas), Adalet ve Kalkınma Partisi-2001 (Türkiye), Adalet ve Kalkınma Partisi 2001 (Somali), Adalet ve Kalkınma Hareketi-2006 (Suriye), Adalet ve Kalkınma Cephesi-2011 (Cezayir) Adalet ve Kalkınma Partisi-2012 (Libya), Adalet ve Kalkınma Partisi-2014 (Tunus), kurulan partiler vardır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kartım D. 12 ay önce

Bunu ancak 5gvirusnews görebilirdi. Hangi gözlükle bakıyorsunuz ya

Avatar
Furkan 12 ay önce

Helal olsun Rabbi'ye Turkey değil Türkiye yazmış tebrik ederim.