Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Enosis Deborah Cohen

KKTC MİLLETVEKİLİ ROGER, “TETİKÇİ” BULDU!

Sayın Girne Milletvekili  Jale Refik ROGER,

Yazdığım yazının muhatabı siz, kaynağım ise sizin gerçekleştirdiğiniz faaliyetleriniz ve  bu faaliyetlerinizle ilgili verdiğiniz demeçlerinizdir.

Sanırım milletvekili olduğunuzu unutarak, yazdığım yazıya usulüne uygun yanıt vermek yerine, samimi olduğunuz bir kişiye ricada bulunarak yanıt vermeyi tercih etmişsiniz.  Bu tercihiniz yazın dünyasında hiçte hoş karşılanmaz. Hatta bu şekilde başkasını savunmak için yazı yazan kişi de tetikçilik yapmış olur.

Sayın ROGER

Sizinle ilgili yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Sağlık alanında bilim yapan bir insan, adeta  tetikçi diyebileceğimiz kalemler aracılığı ile  böyle bir yazı yazdırmaz. Velev ki yazdıracaksanız, o haber sitesinde daha profesyonel bir şahıs var!.. O daha iyi yazar.  Ondan ricada bulunun.

Sizden beklediğimiz bize doğrudan, aracı kullanmadan yanıt vermeniz. COVİD-19’un izole edilmediği DSÖ protokolünde yazılmasına rağmen, PCR tanı kitinin nasıl oluşturulduğu ve neden 45 döngüye ayarlandığı anlatmanızdır.

Ayrıca daha önce belirttiğimiz gibi, ilgili yazıya yanıt hakkımız saklı kalmak kaydı ile herhangi bir açıklamanız  olursa aynen yayınlanacaktır.

Anahtar Kelimeler:
DSÖCOVID19PCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

:))) Jale sus pus !!! Hadi konuş cevap ver oyun bozuldu .....

Avatar
tuncay tosun 3 yıl önce

türevlerini de bekliyoruz.bir 'birey'e yüklenmek ayıp olur.diğerleride ictimaya lütfen.mavi,sarı,turuncu,kırmızı ya ayırdınız ya sizede 'mor' çok yakışacak.