Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman Yahdiler YouTube

SİYASİ KOMEDYA!

Yar bana bir eğlence!

Şu Maske, Mesafe, Musluk ve bir de HES artık tam bir mizah konusu. Bu yalan balonu patladı patlayacak.

Neredeyse 1,5 yıl oldu. Sonuç en katı bir şekilde korona tedbirlerine rağmen CoVID patladı.

Esnaf bunalımlarda. Buna bir de Ramazan yasakları eklenince MADDEN ve MANEN artık bu iş dayanılmaz bir hale geldi.

Dikkat edelim: Uysal atın çiftesi pektir. Öyle bu “bastırılan öfke” Amiral bildirisi ile 15 Temmuz hatırlatmaları ile geçiştirilemez. Esnaf bildiri yayınlamaz ama yapacağını da yapar.

İtalyada küçük ve orta işletme sahipleri Meclis binasi önünde protesto gösterisi yaptılar. Avrupa’da, ABD’de Asyada da bu örnekleri görüyoruz. Bu CoVID’in arkasına saklanan ya da PCR arkasına saklanan CoVID balonu bizde çok fazla şişirildiği için korkarım, patlaması da daha şiddetli olacak.

İş artık ciddiyetini kaybetti ve mizahi bir hal aldı. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta  açık havada maske takılmasının faydası olmadığını savunurken kanunlara uymayı vazife sayan “Vatandaş Ahmet Efendi” olarak açık havada da maske takıyor! Küçükusta diyor ki, sözüme İrlanda'dan destek geldi. Her 1000 vakadan sadece biri açık havada bulaşıyor. “Yerli ve milliKüçükusta söyleyince inanmıyorsunuz, İrlandalılar diyormuş, şimdi inanacak mısınız.  Yoksa Bill’in adamları mı söylemeli illa ki!

Bakın,bu Fransız polisleri bizimkilere kötü örnek oluyor. 68 Kuşağını hatırlayın, Paris sokaklarında esen rüzgar Ankara’da İstanbulda da ortalığı toz duman etmişti. Fransa'daki polisler vatandaşa yaptırım uygulamama kararı alıp görevlerini bıraktılar.. Kimliklerini ve apoletlerini kelepcelerini yere atarak hükümetin kararlarını protesto etti.

Fikri Akyüz, şu “ifritten sual”i sormuş: Teravih namazının camide kılınmaması kararı alındı. Soru: Cami teravih namazında kapalıyken, diğer vakitlerde niye açık? "21.00'de sokağa çıkma yasağı var da onun için" diyenler olacaktır. O halde soru 2: Virüs 21.00'de mi mesaiye başlıyor?

Cevabı olan var mı?

Ha! Bu arada İngiltere'de AstraZeneca aşısını askıya almış!.. Aşıdan sonra sıradışı kan pıhtısı vakasından hayatını kaybeden insanların sayısında artış olmuştu ya!.. Sahi ne olacak bu aşı işi? PCR işi..

Brezilya'da güya “uydurulan virüs” ile son 24 saatte ölenlerin sayısı ilk kez 4 bini geçmiş. Birileri insanlık olarak bizleri kandırıyor.

Bir başkadır benim memleketim. Bizim Muammer KARABULUT 26 Ağustos 2020’de, maskenin sağlığa zararı ile ilgili Danıştaya yaptığı tedbir itirazına ilişkin “COVİD-19 TEDBİRLERİ” genelgesinin iptali talebi sonucu, mahkeme İçişleri Bakanlığına 30 gün süre verdi. Aslında “İçişleri Bakanlığı Maske Davasında savunma yapmak için, Sağlık Bakanlığı veya Bilim Kurulu’ndan görüş alması gerekirdi. Ama ilgili, ‘maske savunması’ İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği tarafından cevaplandı! Bu savunmada 5 Haziran 2020 tarihli DSÖ’nün önerisi, diğeri ise Almanca olarak yayınlanmış bir araştırma ve o araştırmada da, ‘yeni enfeksiyonları %45 dolaylarında’ azalttığı yazılı. Sormadığımız veya dava konusu olmadığı halde, ‘Ülkemizde alınan tedbirlere paralel olarak Hollanda, İtalya ve İspanya maske kullanımı zorunlu’ gibi bir açıklama yapıldı. Kaldı ki durum ortada.

Bu arada batılılar birbirine düştü. AB, aşı pasaportu başlatıyor ama İngiltere ve ABD’nin aşılarını kabul etmiyor. Buna karşı DSÖ aşı pasaportuna karşı açıklama yapıyor. Çünkü DSÖ aşı pass.’ı değil “Global sağlık Pass.”ını savunuyor ve sistemi kendi kurmak istiyordu. Yani o konuda da aralarında ihtilaf çıktı.

Adım Hıdır, durum budur. Halimiz böyle, güler misin, ağlar mısın?

Hııı, unutmayın Maske, Mesafe, Musluk. HES hadi bakalım yallah!? :( Selam ve dua ile..

Anahtar Kelimeler:
MaskePCRMesafeMusluk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Almancı 3 yıl önce

Bu aşı pasaportu veya Global Sağlık Pass, adı herneyse, faşizme giden yol. Sakın kabül etme TÜRK. Yoksa cehennemin kapısını araladın

Avatar
sinan hüseyin 3 yıl önce

hafta sonu evlere kapatıldık ama virüs faaliyetine ara vermemiş virüs izole olmadan bizler niye izole oluyoruz

Avatar
Bahadır Alptekin 3 yıl önce

Bu memleketin 2 tane büyük sorunu var, gerisi suni gündem:

1 - Sabetay Çeteler
2 - Mason Dernekleri
Bunlara "kan banyosu" yaptırmayana kadar memelkette hiçbir şey yoluna girmeyecek.

Avatar
Bahadır Alptekin 3 yıl önce

Nuri Ziya'da "ışıklar" içeriden değil dışarıdan yanarsa yola gelmişiz demektir. Ha bir de Mahmut Erol Kılıç ve avanesinin de uzaklaştırılması gerek islamcıların etrafından ! Hangi birini söyleyelim Abdurrahman Bey... Siz de az hırlı değilsiniz, onu da biliyoruz ama ehven- şer deyip bağrımıza basıyoruz yapacak bir şey yok..

Avatar
Abe 3 yıl önce

Türk milleti din ile milliyetçilik ile otoriter aile yapısı ile itaat etmeye alıştırıldı. Şimdi neden uyanmıyorlar, neden kendilerine her denileni sorgusuz sualsiz yapıyorlar diye soruyorsunuz. E bu sizin eseriniz! Kendine evlat değil de köle yetiştirirsen, bir gün onu başkası senden iyi kandırır. Dürüstçe, özgürlüklere saygı duyarak sorgulamayı, haksızlığa baş kaldırmayı öğretmediniz nesillere. Güçlü olana boyun eğmeyi öğrettiniz. Buyrun inandırabiliyorsanız uyandırın şimdi!

Avatar
aydın 3 yıl önce

Mehmet Ceyhan, Yeniakit gazetesinde 08.04.2021 tarihinde çıkan haber e göre; "Bizde sonradan anladık ki, 65 yaş üstü ve 20 yaş altına yasak koyarak, onları evde tutmak aslında salgının seyrini olumsuz etkileyen bir olay" demiş! Bu şekilde Sn. Cumhurbaşkanımızı yanıltan, Mehmet Ceyhan ve diğerleri; ekonomimize ağır zarar verdikleri, bu kapanma sonucu insanların işsiz kalmasına neden oldukları, kapanmalar nedeniyle bulaşmayı arttırdıkları için mahkemelerde yargılanmalıdır.

Avatar
aydın 3 yıl önce

Malum; kapanma, esnek çalışma gibi durumlarda, özelde çalışanlar, günübirlik çalışanlar, küçük işletmelerde çalışanlar, düşük ücrete, yarı maaş a yada çalışılmayan günlerde tamamen maaşsız kalmaya razı olmak durumundalar. Bu kadar ekonomik sıkıntıların olduğu, insanların işsiz kaldığı zorlu günlerde, kamuda çalışanlar da, hiç olmazsa esnek çalışılan, yarım gün çalışılan yada çalışılmayan dönemler için maaşlarında azaltılmaya gidilmesine razı olmalılar.

Avatar
Dilipakca 3 yıl önce

Bilim kurulu denilen ne yaptığı belirsiz grup hemen acil dağıtılmalıdır.bende aykırı söyleyeyim sayın dilipak gibi cellatlarımıza aşık olmayalım.Bakın eninde sonunda bizler kazanacağız.İnsanlarımız nasıl bir derin uykuda anlamıyorum.Reis efendiyi artık bu kapatmalara ikna edemiyorlar.Küresel çete birbirine düştü ama unutmayalım ki trumpu yerinden edecek kuvvetteler.Dilipak daha çok mecraya çıkıp bu tezgahı oyunu anlatmalı.Saraya kadar çıkın sizi almamazlık etmezler.Ama bir yanımda diyor ki bu hükümet bizi sattı küresel çeteye.Kaç milyon dolara ikna oldular acaba ne kadara sattılar bizi bir avuç kefereye.Eğer bizi satmışlarsa bu kafirlere karşı ALLAH Adl olandır.Sonları hüsran olacaktır.