Öne Çıkanlar Twitter COVID19 Chabad Muammer Karabulut Sosyal Tıp

SORUN, “O” ÜLKEDE DEĞİL BİZDE…

Yazan Muammer KARABULUT

Bir ülkenin müsteşarı bir ülkeyi ziyaret ediyor. Buraya kadar gelmişken komşu ülkenin Cumhurbaşkanı ile de görüşecem diyor. Cumhurbaşkanını tanımayan komşuda homurdanma olunca o müsteşar  hemen, o Cumhurbaşkanın unvanı yerine ismi ile hitap ederek düzeltme yapıyor!

O müsteşarın o ülkeye geçişi sırasında kendisi, ülkesi ve komşusu ile birleşmek isteyenlerin, her zamanki karşılaması ile başlıyor. Yani o ülkeyi, o cumhurbaşkanını ve o bayrağı tanımıyoruzcular.

O Cumhurbaşkanı da o müsteşarın o düzeltmesine rağmen, o müsteşarı makamında değil, misafir odasında kabul ediyor. Çünkü makam odasındaki, o ülke bayrağı o müsteşarı dolayısı ile komşu ülkeye rahatsızlık verebilir! Onun için o Cumhurbaşkanın ülkesini temsil eden bayrağı gözükmemeli! Ama ağızlarındaki o çaput mutlaka olmalı! Ve bayrak, artık o çaputta olması yeterlidir.

Kısaca Cumhurbaşkanı yok, bayrakta yok!

Geriye ne kaldı?

O cumhurbaşkanı bu görüşme sonrası tüm bu olanlara rağmen, “faydalı” bir toplantı yaptık dedi.  

Anahtar Kelimeler:
MaskeCumhurbaşkanıBayrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.