Öne Çıkanlar ABD Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş Özgür Özel

VÜCUDUMUZU SÖMÜRGELEŞTİRMEK İSTİYORLAR!

Küresel şebekenin virüsler ile dansları yeni değil. Ama “Koronavirüs  dizisine” ilk önce 2002 yılında SARS’la başladılar. 

Sonra insanları korkutmak için, 2020 de COVİD-19 adı verdikleri virüs peydahladılar.

Sırada, “kulu oldukları” Bill Gates çetesinin,  “30 milyon insan” koronavirüs’den ölebilir tahminini tutturmak vardı.

Onun için de;

  1. PCR testini 40-45 döngü ile çalıştırdılar.
  2. Solunum enfeksiyonuna bağlı hastalıkları artırmak ve insanların bağışıklık sistemini zayıflatmak için de ;
  • Evlere kapattılar.
  • Maske taktırdılar.
  • Sosyal mesafeye uyun dediler.
  • Hijyen manyağı yaptılar.
  1. İnsanları PCR test ile pozitif damgası vurup,  “sanal COVİD-19 hastası” yaparak  hastahanelerde ölüme terk ettiler.

Hedef; Bill Gates çetesinin HES kodu gibi uygulamalar ile insanları kontrol edecek duruma getirmek ve aşı ile de bu kontrolü sağlamaktı.

-Nasıl mı?

Bağışıklık sistemimiz çökerse vücudumuz Bill Gates çetesinin kontrolüne geçer ve sömürgesi olur. Çünkü vücudumuzun en önemli sistemi bağışıklık sistemimizdir! O çöktüğü veya etkisiz kaldığı anda vücudumuz da savunmasız kalır.

Bağışıklık sistemimiz aynen bir S-400  savunma sisteminin, 600 kilometre uzaklıktaki hedefi algılaması, saniyede 4,8 kilometre hızla füze göndermesi, 600 kilometre ötedeki hedefi tespit ederek 30 kilometre irtifaya çıkıp hedefini 10 saniyeden daha az sürede tepki vermesi gibidir. Şimdi vücudumuzu teslim alıp korumak için S-400’lere dönüştürmek istiyorlar. Bunu da milimetrik dalgalarla elektromanyetik alanlarda oluşacak radyasyonlar ile  daha da zayıflayacak olan  vücudumuza hasar verecekler  ve  5G teknolojileri ile de yönetecekler.

Anahtar Kelimeler:
COVID19MaskeSARS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.