Öne Çıkanlar Cenevre ÇKP ABD KKTC Aşık Veysel

5G İLE BİLİM KARANLIĞA GİRDİ!

5G Aksesuarları Avrupa'da Yasaklandı.

5gvirusnews Haber Merkezi Amsterdam- Abzelilovsky / 19 Aralık 2021

Nesnelerin interneti 5G’ye karşı korunma bilinci de kötüye kullanıldığı ortaya çıktı

Hollanda Nükleer Güvenlik ve Radyasyondan Korunma Ajansı (ANVS), "5G dalgalarına" karşı koruma sağladığı iddia edilen on aksesuardan oluşan bir liste yayınladı. Bilim adamları ise koruyucu olarak piyasada satılan, bilezik, kolye ve uyku maskesi gibi aksesuarların sağlığa faydasından çok, takan kişilerin radyasyona maruz kaldığını buldu. Yetkililer ise zaten bu ürünleri satışı yasak olduğunu söyledi.

Araştırma sonuçlarına göre, listede yer alan on "koruyucu" aksesuarın radyoaktif olduğu ortaya çıktı. Özellikle Quantum Pendant, Serenity Mask ve Energy Armor, Magnetix ve Nero adı ile saltan markalar olduğu belirtildi.

Aksesuarlarda bulunan radyasyon seviyelerini ise  düşük olduğu ama uzun süreli aşınma ile iyonlaştırıcı radyasyonun dokulara ve DNA'ya zarar verebileceği belirtildi. Araştırmacılar, aksesuarların ciltte kızarıklığa da neden olabileceğini kaydetti.

Hollanda makamları bu tür aksesuarları alanların kullanmamaların  tavsiye ederken, çöp kutusu yerine radyoaktif malzeme atıklarının değerlendirdikleri işlemcilere gönderilmesini istedi.

Diğer tarafta ise Rusya Bilimler Akademisi Başkanlığı (RAS) bünyesindeki, Sahte Bilimlerle Mücadele Komisyonu üyesi Rostislav Polishchuk, baz istasyonlarının sağlık için kesinlikle güvenli olduğunu söyledi. Ama  Başkıristan'nın Abzelilovsky ilçesinin sakinleri traktör kullanarak bir baz istasyonu olan Tele2 kulesini yıktı. Köylülere göre baz istasyonu  radyasyon yayıyor.

Ortada ise DSÖ’de 70'lerin sonlarında konuşma yapan Sovyet bilim insanları  yüksek frekanslı radyasyonun sağlığa verdiği zarardan bahsederken, şimdi ise bu konuşma DSÖ’nün web sitesinden tamamen kayboldu!

Acaba o zaman zararlı olan radyasyon şimdi sağlığa faydalı mı olmuştu?

Anlaşılan Hollanda da radyasyondan korunmak isteyenlerin aksesuarları radyasyon yaydığı tespit edilirken, Rusya’da ise baz istasyonlarının radyasyon yaymadığını söyleyen bilim insanlarına karşı köylülerin, DSÖ’de konuşma yapan bilim insanlarını hatırlatması, bilimin karanlığa girdiğini gösteriyordu.

Anahtar Kelimeler:
5GRadyasyonANVS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.