Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Türkiye Uşak Nursultan

BİZİM İÇİN ÖLDÜ!

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 5 Ekim 2020


Cep telefonlarını test eden Robert Kane ile birlikte 4 gönüllü mühendis, kablosuz radyasyon testine tabi tutuldu.  Sonra da hepsinin beyin tümörleri gelişti ve öldü.

Cep telefonlarının geliştiricilerinden biri olan RC Kane, "RF ve mikrodalga enerjisinin insan vücudu tarafından kolaylıkla emilebileceğini ve aşırı enerji emiliminin doku hasarına ve ölüme yol açtığını." öğrendi.

Robert Kane cep telefonun yarattığı biyolojik etkiler hakkında daha fazla şey öğrenince,  Cellular Telephone Russian Roulette: A Historical and Scientific Perspective” (*), 2000 li yıllarda yazdı.  Kitap 1 Haziran 2001 'de yayınlandı, ancak kitapçılardan hızla kayboldu, Kane, kitapta kafana cep telefonu koymanın Rus Ruleti gibi olduğunu söyledi.

Ama hemen akla “Cep Telefonu Rus Ruleti” isimli kitap 2001 yılında yazılmış, eğer 5G’li telefonlara geçiş yaptığımız 2020 yılında yazılsaydı, adı ne olurdu?  Bu sorunun yanıtı, “5G Rus Ruleti” olmalıydı.

Motorola mühendisi olan Kane’a kitabında,  cep telefonu gelişim tarihinin izlerini ve cep telefonu radyasyon biyo etkilerini ve güvenlik endişelerini gösteren çok daha büyük tehlikeler olduğunu belgeledi.  

- Radardan başlayarak, Radyofrekans (RF) radyasyon dikkat çekti. -1970'li yılların başlarında RF maruziyetinden kaynaklanan biyolojik etkilerin keşfi ve cep telefonu kullanıcılarının beyinlerindeki, "sıcak noktaların" keşfetti.

Kitap 2001 yılında yayınlanmasına rağmen, çoğu başka hiçbir yerde bulamayacağınız bilgilerle dolu.

RF radyasyon sağlık sorunu ile zaten biraz aşinalık kazanmış ve kullanılan bazı teknik terimler (megahertz, SAR, vb.) yazar tarafından özellikle günümüz de dahil anlamakta zorluk çektiğimiz konuları detaylandırmıştır.

Kane  cep telefonu Rus ruletinden başka bir şey değil. Tek fark, normal Rus ruletinde sonuçların anında alınmasıdır. Ezik olup olmadığını hemen anlarsın. Cep telefonu Rus ruleti ile kaybeden siz olup olmadığınızı yıllarca bilemeyebilirsiniz. Oyunda "kaybettiğiniz" günden beş veya on yıl sonrasına kadar bir beyin tümörünü bilmeyebilirsiniz diyordu.

Telefonu günde bir, iki, on kez veya ayda yalnızca birkaç kez açarsınız. Ancak her kumar oynadığınızda, "bu sefer" radyasyonun beyninizde onarılamaz hasara neden olacağı durum olmayacak. Doku hasarı, DNA hasarı veya kromozom mutasyonlarına neden olmak için çok küçük bir yerde görünen küçük bir travma yeterlidir. Genel nüfusu kullanan bu bilim dışı endüstri deneyi, insanlık tarihinde benzersizdir. Daha önce hiç bu kadar büyük bir "kobay" deneyi yapılmamıştı. Hükümetin nükleer radyasyon deneyleri bile sadece birkaç bin bilgisiz insanı açığa çıkardı. Bu cesur deney, yüksek teknolojili taşınabilir cihazları çalıştırmaya gücü yeten nüfusun neredeyse tamamını açığa çıkarabilir. Cep telefonu Rus ruletidir. Devam et ve aramayı yap.

Bugün kendini şanslı hissediyor musun?

Duyulan endişe, 2001 de ki cep telefonlarının 600 katı yaşatılacak olmasından kaynaklanıyor.

Robert Kane bizim için öldü…

(*)Cep Telefonu Rus Ruleti: Tarihsel ve Bilimsel Bir Bakış Açısı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fggokcek 4 yıl önce

Kablolu kulaklık kullanımının, beyin e etkiyi azalttığı da başka bir yazıda yer almıştı

Misafir Avatar
anti-virus 3 yıl önce @fggokcek

evet 20 de 1 kadar düşürüyor.

Beğenmedim! (0)