Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

BİZİM İÇİN ÖLENLERİ ÖLDÜRENLER,

BİZİM İÇİN ÖLENLERİ ÖLDÜRENLER,

20 YIL SONRA YARGI ÖNÜNDELER!

5gvirusnews haber Merkezi Santa Fe / 18 Mart 2021

Türkiye’de ilk kez 5gvirusnews de 5 Ekim 2020 tarihinde, “BİZİM İÇİN ÖLDÜ!, Cep Telefonu Rus Ruleti (2001), 5G Rus Ruleti (2020)” başlıkları ile yayınlanan haberde, “Cep telefonlarını test eden Robert Kane ile birlikte 4 gönüllü mühendis, kablosuz radyasyon testine tabi tutuldu. Sonra da hepsinin beyin tümörleri gelişti ve öldüğü anlatılmıştı. İşte o ölümlere neden olan Motorola ile birlikte,  Verizon, Sprint, AT&T, T-Mobile, Bell South, Bell Atlantic, , Qualcomm, Samsung, SONY, Sanyo, Nokia, CTIA, FCC ve düzinelerce diğer telekom şirketleri de 1 Mart tarihinde açılan davada yargılanmış olacak!.. Ve temmuz ayında da mahkemeye çıkacaklar.

2001 ve 2002'de, denek olmayı kabul eden beş mühendis, cep telefonlarının neden olduğu beyin tümörü sonucu ölmüş telekomünikasyon endüstrisine aileleri tarafından  tazminat davası açılmıştı. 2010 ve 2011'de yedi beyin kanseri kurbanı daha davacı olarak davaya katıldı.

Sanıkların kapsamlı manevraları ve geciktirme taktikleri sayesinde, bu önemli dava yirmi yıldır bir pinpon topu gibi mahkemeden mahkemeye gidip geldi. DC Yüksek Mahkemesinden, ABD Kolombiya Bölgesi Bölge Mahkemesine, Maryland Bölgesi ABD Bölge Mahkemesine, DC Yüksek Mahkemesine, DC Temyiz Mahkemesine, DC Temyiz Mahkemesine, oradan, DC Temyiz Mahkemesi ve sonunda DC Yüksek Mahkemesinden geri döndü.

Bu yaz, davacıların çoğunun artık hayatta olmadığı gerçeğine rağmen, Motorola nihayet mahkemeye çıkacak. Uzman tanıkların 12-23 Temmuz 2021 tarihleri ​​arasında Yargıç Alfred S. Irving önünde ifade vermesi planlanıyor. Eğer yargıç tanıkların nitelikli olduğuna karar verirse, daha sonra jüri önünde ifade verecekler.


Davacıların tanıkları arasında şunlar yer alıyor:

1-Slovak Bilim Akademisi, Kanser Araştırma Enstitüsü'nde Baş Araştırmacı Dr.Igor Belyaev

2-Dr.Michael Kundi, Viyana Tıp Üniversitesi'nde profesör ve Çevre Sağlığı Enstitüsü eski başkanı

3-Michigan, Rochester'daki Oakland Üniversitesi'nde fizik profesörü olan Dr. Abraham Liboff

4-Viyana Tıp Üniversitesi Kanser Araştırma Enstitüsü'nde doçent olan Dr.Wilhelm Mosgoeller

5-Atina Üniversitesi Radyasyon Biyofizik Laboratuvarı kurucusu Dr.Dimitris Panagopoulos

6-Dr.Laura Plunkett, toksikolog ve Teksas, Houston'daki Integrative Biostrategies'de baş danışman

7-Dünya Sağlık Örgütü Çevre Programı Kıdemli Danışmanı ve Hastalık Kontrol Merkezlerindeki Ulusal Çevre Sağlığı Merkezi'nin eski Direktörü Dr.Christopher Portier

8-Dr.Portier'in raporu 1 Mart 2021'de mahkemeye sunuldu.

Telekomünikasyon şirketleri yirmi yıldır, mahkemelerde hakim önüne çıkartılamamış ve bir yolunu bulup kaçmışlardı. Ama Temmuz ayında dünyanın en önde gelen uzmanlarından duyacağımız ifade doğrudan ona odaklanacak: Elimizdeki cep telefonları vücudumuza ve çevremizdeki dünyaya ne yapıyor?

Dünyada, her biri yaklaşık 28 milyar watt'lık bir kombine yayma gücü için 2 watt'a kadar mikrodalga radyasyonu yayan, yaklaşık 14 milyar mobil cihaz var .

Çin dışında, dünyada her biri birkaç yüz watt'a kadar mikrodalga radyasyonu yayan, yaklaşık 1 milyar watt'lık bir kombine yayma gücü için yaklaşık 3 milyon 4G hücre kulesi var. Çin'de, ilave 1 ila 2 milyar watt için 6 milyon daha fazla 4G kulesi var.

Radyasyonun çoğu nereden geliyor, cep telefonları veya baz istasyonları? Kuşları ve arıları, cep telefonlarını veya baz istasyonlarını öldürmekten hangisi daha sorumlu? Yaşadığınız yerdeki radyasyon seviyelerini ölçtüğünüzde, çoğunlukla neyi ölçüyorsunuz, çevrenizdeki birçok telefon mu yoksa daha az kule mi? Nerede yaşadığınıza bağlı.

Telefonlar ve kuleler arasındaki en büyük fark, telefonların her yöne eşit olarak yayılması, kulelerin radyasyonun çoğunu yere odaklamasıdır. Bu, yerdeki bir hücre kulesinin etkin gücünü 30 veya daha fazla faktörle çarpabilir. Ancak bu bile, tüm hücre kulelerinden dünyanın çoğundaki ortalama radyasyon seviyelerini tüm cep telefonlarından gelen ortalama radyasyon seviyelerinin ötesine yükseltmek için yeterli değildir. Baz istasyonlarının ana ışınlarının çevresinde uçan kuşlar ve böcekler, kulelerden daha fazla radyasyon alıyorlar.

Temmuz ayında duyacağımız üzere cep telefonları;

-DNA'ya zarar verir,

-Proteinlerin yapısını değiştirir,

-Hücre büyümesini etkiler,

-Spontan düşüklere neden olur,

-Hafıza ve öğrenmeye müdahale eder,

-Kan-beyin bariyerini bozar,

-Beyin dalgalarını değiştirir,

-Uykuyu bozar,

-Bağışıklık sistemini etkiler,

-Metabolizmayı değiştirir,

-Gelişime müdahale eder,

-Doku ve organlara zarar verir ve kansere neden olur.

Öyleyse tüm cep telefonları dünyamıza ne yapıyor?

Ancak kulelerin her zaman açık olduğunu ve telefonların olmadığını söyleyebilirsiniz. Doğru değil. Tüm telefonlar kapalı olsaydı, bir kule yalnızca telefonların orada olduğunu bilmesini sağlayacak kadar güç yayardı. Telefonunuzun tamamen kapalı olduğunu düşündüğünüzde bile, içindeki rezonans devreleri hala bataryaya bağlı ve hala etraflarındaki boşluğu etkiliyor.

Ancak kulelerdeki antenler telefonlardan çok daha büyük diyebilirsiniz. Boyutun bununla hiçbir ilgisi yok. Ekstra boyut, çoğunlukla kulenin ışınını havada değil, yere odaklamasına izin verir.

Ancak, kule yüzlerce yayın yaparken telefonunuzun yalnızca bir frekans yaydığını söyleyebilirsiniz. Evet, ancak kule, yüzlerce telefon onunla iletişim kurarken yalnızca yüzlerce frekans yayar. Birleşik radyasyon ve birleşik frekans sayısı tüm telefonlarda tüm kulelerde olduğu gibi hala aynıdır.

İnsanları daha hasta yapan ve dünyaya daha çok zarar veren nedir?

-Telefonlar mı?

-Veya kuleler mi?

Ayrıca hepimiz baz istasyonlarının üzerinde de radyasyonu hissettiğimizi deneyledik. Bunun nedeni kısmen tepelerin ve dağların tepelerinde hücre kuleleri olmasıdır. Ama aynı zamanda enerjilerini yere odaklanmayan radyo kuleleri ve radar istasyonlarından da kaynaklanıyor. Hava radarları. Hava trafik kontrol radarları. Sivil savunma radarları. Hepsi çoğalıyor ve güç ve karmaşıklık açısından artıyor ve hepsi Dünya'nın yok edilmesine yardım ediyor. Baz istasyonları da katkıda bulunuyor, ancak elinizde bir cep telefonu tutarken veya evinizde tutarken baz istasyonları suçlamak bir hata. Sadece 25 yıl önce, ortalama bir insan yürüyüş yaparken diğer türlere veya diğer insanlara zarar vermedi. Bugün her insan gittiği her yerde bir radyasyon kaynağıdır.

Bu tartışmayı şimdilik 4G ile sınırlı. Çünkü 5G resmi değiştiriyor. Ama resmi düşündüğünüz kadar değiştirmiyor. 5G ile hem kuleler hem de telefonlar dar kirişleri birbirine hedef alacak. Bu, ışında durursanız, hem kulelerin hem de telefonların etkin gücünü on kattan daha fazla artıracaktır. Ancak bunun anlamı, cep telefonu kullanan bir kişinin, yakın çevresindeki herhangi bir kişi veya hayvana ve telefonla kule arasında uçan herhangi bir kuş veya böceğe öncekinden daha da tehlikeli olacağıdır. Ve yeryüzünde milyarlarca telefon olduğu için, hala havada uçmak isteyen herhangi bir yaratığın vay haline. Kuleler her zaman radyasyon yayacağı için değil, ışınlarını hedef alabilecek çok sayıda cep telefonu olduğu için.

Evet teknoloji adı altında canlıların ölümüne, hastalanmasına neden olan bu telekom şirketleri nihayet yargı önüne çıkacak!..

Ve bugünlerde  yaşadığımız pandemi hikayesinin arkasında da devasa boyutta 5G teknolojileri duruyor. Çünkü dünyayı idare edenler eğer istedikleri teknoljik hamleyi yapamazlarsa erimeye başlayacaklar!...

Bizim için ölen Robert Kane ve 4 arkadaşını saygıyla anıyoruz. Onlar bize bu teknolojiye mesafeli davranmamız gerektiğini canlarını feda ederek gösterdiler.  

Kaynak : www.5gSpaceAppeal.org  

Anahtar Kelimeler:
5GRus RuletiRobert Kane
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enes.. 3 yıl önce

Lütfen dava takibini bırakmayın, biz de takip ediyor olacağız bu çok önemli bir konu çünkü.