Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

ÇOCUK KANI İÇİYORLAR

DSÖ 12 Mart 2020 tarihinde dünyayı kilitleyen pandemi kararından hemen sonra, Bill Gates ekibinin 5G üzerinden ne yapmak istediği ve  nasıl bir sapkınlık peşinde oldukları da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Bunlardan birisi de kaybolan çocuklar ile ilgiliydi. Merkezi ABD’de bulunan ve 1984 yılında kurulan  National Center For Missing & Exploited Childeren (NCMEC) konuyla ilgili FBI kaynaklarını da  kullanarak çalışmalarını yürütüyor.

CyberTipline / Ulusal Kayıp ve İstismara Uğramış Çocuklar Merkezi’nin  2019'da yayınladığı raporda, kaybolmuş, istismar edilmiş çocuklar ile ilgil  27.788.328 görüntü, 41.280.816 video ve 89.053 diğer konular ile 69.1 milyon dosya içerdiği ve kolluk kuvvetlerine de 19.000'den fazla çocuk kurban tespit edildiği yer aldı.

FBI'a göre ABD’de, 2018 yılında, kaybolan çocukların toplam sayısı 424.066, 2019 yılında ise 421.394’tür.  Bu sayıya  sakat bebek diye fetusken kürtajla alınanlar dahil edilmemiştir.

ABD dışında aynı durumdaki diğer ülkelerde tahminen kaybolan ve istismar edilen çocuklar;

Avustralya , 20,000 çocuk.

Kanada , 45.288 çocuk.

Germany , 100.000 çocuk.

Hindistan , 96.000 çocuk.

Jamaika,  1.984 çocuk.

Rusya,  45.000 çocuk.

Spain , 20,000 çocuk.

Birleşik Krallık, 112.853 çocuk.

Tabii ki dünya genelinde, bu durumdaki çocuklar ile ilgili yeterli aylık veya yıllık bültenler yayınlanmamaktadır.

Türkiye’de ise adli bilimci Prof. Dr. Sevil Atasoy, “Kayıp Çocuklar” konulu söyleşi de “İstatistiklere göre 10 kaybolan ya da kaçırılan çocuktan 1’i canlı bulunmuyor. Sayısal olarak Türkiye’de bu kaçırılan çocukların sayısı son 10 yılda üç kat artmış gibi duruyor.” dedi.

Prof. Dr. Sevil Atasoy,  “Türkiye İstatistik Kurumu’nun son 7 yıl için açıkladığı kaybolan çocuk sayısının 100 binin üzerinde olduğunu”  belirtti.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “2015’ten beri AB ülkelerinde kaybolan mülteci çocuk sayısı 96 binden fazla. 2016’da refakatsiz şekilde Avrupa’ya ulaşan çocuk sayısı 63 binden fazla. Bu çocukların nerede” olduğunun bilinmediğini söyledi.

Suriye’de kaçırılan, kaybolan  ve  organları alınan çocuklar sayıları ise bilinmiyor.

Neden dünya çocukları bu kadar çok kayboluyor veya kaçırılıyor. Tabii ki hepsi aynı amaçla kaçırılmıyor ve de kaybolmuyor. Ama büyük bir çoğunluğu, adı Bill Gates gibi hayırsever çıkan sanatçı Sandra Bullock, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söylemesi ile itiraf perdesi açıldı. Düne kadar komplo teorisi diyenlerin çenesi kapandı. Sandra, kendisine enjekte edilen derilerin sünnet olan Koreli çocukların derileri olduğunu da söyledi…

Aynı şekilde çocuk kanından üretildiği belirtilen Adrenochrom'un(*) da genç ve güzel kalmak isteyen ünlü ve zenginlere enjekte edildiği biliniyor. Söz konusu yöntemin, seansının 650 dolar olduğu belirtiliyor.

Bugüne kadar zenginlikleri görünmez olan elitin  sapkınlığı olarak ortaya çıkan Adrenochrom bağımlığı,  1972’de yayınlanan Hunter S. Thompson, “Fear and Loathig in Las Vegas” / Las Vegas'taki Korku ve Nefret adlı kitabına konu oldu. 1983 ve 1984'te, çocukların cinsel mağduriyet iddialarıyla (en sık "ritüel" çocuk istismarı olarak adlandırılan iddialar) bağlantılı olarak şeytani veya gizli faaliyet gibi görünen şeylerin hikayeleri olarak duyuldu. Şimdi doymaz bilmeyen bu sapkınlar 5G teknolojileri ile dünyayı kirletecekler. Hedeflerinde tüm canlı yaşam var.

Günümüzde, Bill Gates’in patronu olduğu DSÖ’nün insan sağlığını düşündüğünü söylemek dünyanın en büyük cahilliğidir. Kan emicilerin çanağına çocuk kanı taşımaktır.

(*)Adrenochrome, moleküler formülü olan ve adrenalin hormonunun yükselmesiyle elde edilen kimyasal bileşiktir. Karbazochrome türevleri hemostatik tedavi için kullanılmaktadır. Bir başka tanımda ise Adrenochrome, adrenal bezden hormonlar içeren gerçek insan beyninden  yapılmış Hollywood'un liberal eliti için bir ilaçtır.  Daha fazla bilgi için : http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:P7oF1hoqJDcJ:company.nepgeeks.com/nz0/adrenochrome-where-to-get.html+&cd=2&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahar 4 yıl önce

Linkteki siteler google tarafından bulunamıyor?

Avatar
Meryem 4 yıl önce

Peki 5g nin zararlarından kendileri nasıl kaçacak?